11630
  • PTW
    isten ments, inkább bámulj egy pixeles férfisegget ;)
  • kissssss
    bámuljuk egy erőpáncél lábát?
  • PTW
    Háttér javaslat:

• Paranoia
    Fallout 4: Perk Chart
    szépen kivan töltögetve
  • broman191
    "Today, the Xbox Marketplace revealed that the Fallout 4 file size is going to be 28.12 GB; obviously that’s referring to the Xbox One version of the game, but usually there are not relevant changes in file size among platforms."
  • Dzsini
    Nem nagy spoiler, az első játékmenet bemutató során elmesélték, ahol a játék elejét bemutatták (karaktergenerálás, stb.).
  • haxoror
    vault 111 nyaklánc

A leírás a jobb oldalon nem is olyan régen még másképpen nézett ki:
    Spoiler (legalább is nekem az volt):
  • PTW
    Én személy szerint tökéletesen meg vagyok elégedve a grafikával és pl sokkal fontosabbnak tartom a világítást, mint a textúra felbontást. Lehetnek 2K-s vagy nagyobb textúrák, semmit nem ér, hogyha a világítás mellette foscsi.
    Sőt engem kifejezetten zavarnak az ilyen fotorealisztikus textúrák, szerintem elveszik a "stílus" bennük.

Amúgy szinte biztos vagyok, hoyg a pc-sek release napján ugyanúgy kapják a hi-res pakkot, mint ahogy Skyrimnál.
  • broman191
    Nem rossz valóban, de egy hi-res textúra csomagot kiadhatnak majd, mint korábbi címeknél, vagy jöhetne is azzal, ez így elég középszerű...persze ebben a formában is jöhetne tegnapelőttre is... ;)
  • PiszkosFred
    Jaja, mindenkeppen nagyobbnak, de mindenkeppen tartalmasabbnak fogjuk talalni, meg ha esetleg km2-re kisebb is lesz.
  • PTW
    En akkor arra tippelek, hogy ugyanakora lesz. Illetve nagyobbnak fog hatni a lentebb leirtak miatt. Skyrim hegyei rengetek helyet vettek e a jatekterbol, ezt mind visszakapjuk bejarhato teruletkent.
  • PiszkosFred
    Azt csak tippeli az ember, pontos adatot nem mondtak eddig, nem is fognak a megjelenesig :)

Can you tell us how big the map's going to be?
    "I avoid answering that, and I'll tell you why. If you look at our previous stuff, it's kind of like that. We don't actually measure it like that. Because Skyrim is one size, but the mountains take up a lot of space. That's not really a game place, it's in your way, you have to go around it, so we're not really doing that. In the city, it's very dense, but there is no load - like in Fallout 3, there's a load - for areas of the city, we don't do that. So it's very dense, the buildings are tall, and a lot of them are open, so you can just walk in and around, so... it's big. I wouldn't say, you know, if you played Skyrim, I couldn't tell you it's X bigger, so we're just saying it's about the same size."

#szerk: a topikdizajnban ugy fest kell egy kis korrekcio a quote taggal kapcsolatban :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.25. 15:53:12
  • PTW
    En ugy tudom, hogy nagyjabol skyrimmal azonos meretu a map
  • Myselor
    hát ebben is van valami mondjuk,de azt mondták nagy map lesz.kíváncsi vagyok arra a repcsis szarra én is ,de biztos csak fast travel lesz meg pár küldi vele :)
  • PTW
    Szerintem indokolatlan lenne teljesen, iszonyatosan "ossszezsugiritana" ajatekteret, es rengeteget el a felfedezes elmenyebol az, hogy 1 perc alatt a map masik felen lehetsz.

A vertibird ugytol ia elegge fazom mar, remelem vagy a) questhez kotott (b alternativ fast travelkent lehet hasznalni skyrim dragon ride szeruen
  • Myselor
    amúgy ti örülnétek valami járműnek ?vagy senkinek nem hiányzik?én valami összetákolt szarnak örülnék mondjuk :)
  • Paranoia
    vannak színek !!!
    nem olyan rohadt depresziós mint a 3.rész
  • Myselor
    tetszik nagyon,játszanám már :)
  • PTW
    Imadom az uj lighting engine-t.
  • Paranoia
    scrshot HiRes
  • Zozo0122 #672
    Ez marha jó :D Jó dolgokat lehet csinálni a GTA5-ben :D
  • PiszkosFred
    Poennak igy pentek delutanra:
  • Paranoia
    Fallout 4 screenshots of Special perks and info

így talán könnyebb lesz
  • PTW
    Köszi!

Clairvoyance perk.... istenem degagyi
  • PiszkosFred
    1:08-nál.
  • PTW
    akkor az pont elkerülte a figyelmem, pedig nyomtam egy frame-by-frame et :)
  • PiszkosFred
    Videoban fel masodpercre felvillan a tooltipje.
  • Paranoia
    “We really love the idea of putting the Perk poster on our own wall, and think you will too,”
    “So every physical pre-order copy of Fallout 4 will come with one.”

pólómért aggódom,h lesz e méretben nekem való,de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
  • Dzsini
    El is kezdték kitölteni a listát az információk alapján. Ismerős perk ikonok, stb.
  • PTW
    Itt van high res: perk chart highres

Intelligence alatt a kisautó wtf? Driving skill?
    A karakter videóban szintén látható eg yautó ikon az iránytűn....
  • Paranoia
    Fallout 4 perk poster

Azt hiszem mindenki megfogja találni a kedvencét és maxolgathat...van mit
  • Paranoia
    Fallout 4’s Character System
  • Myselor
    csinálok majd egy bannert ha nem sértődtök meg,hátteret meg valaki aki tudja mekkora méret kereshetne egy jót vagy csak írja le :)
  • Sheltem
    Sajnos az én Endurance-omat nagyon kevésnek érzem, hogy ki tudjam várni a november 10ét :)
  • broman191
    Szvsz bármit alkotnak a hardcore 'tamagocsizós' irányzatra gyúrva, inkább lesz többnyire 'idegesítő plusz rutin teendő', de aki jobban beleélős élményt szeretne, annak jól jöhet az ilyesmi... :)

ui.: Ha lesz is ilyesmi, érthető hogy nem ezzel kezdték a bemutatást, nehogy a legkisebb mértékben is elriasszák a sok casual játékost.
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.09.23. 21:22:59
  • PTW
    Sajna nem. Annál sokkal kidolgozottabbnak kellene lennie, hogy ne csak egy idegesítő plusz rutin teendő legyen, mint amilyen az NV ben valójában volt...
  • PTW
    Ha logó akkor szerintem minimum ez a szint: F4 logo :)
  • kissssss
    hát nem ártana ha lenne HC mod mert már így is túlságosan akció fps irányba tolódót el a széria...
  • broman191
    Nem volt nagy dolog ott sem a hc mód, átvehetnék ahogy volt... :)
  • PTW
    Hardcore mode confirmed?
    Eléggé azt sugallja, hogy enni/inni kell. Persze lehet, hogy csak a szokásos: eszel/iszol = health gainről van szó, de szerintem simán elképzelhető, hogy átültették NV ből a hc módot..