11630
  • PiszkosFred
    Teljesen jogos, de hadd kössek bele! Nem beszélni kell a nyelvet, elég csak érteni... :) Sőt, még egy félbehagyott bóvli nyelvtanfolyammal a háta mögött is meg tudja már érteni a legtöbb játékot az egyszeri játékos. Oké, megfelelő tudás nélkül ne olvasson ilyenkor az ember mondjuk ingame kódexeket, wikiket vagy random loret építő könyveket, de a párbeszédeket és a kveszteket simán lehet érteni olyan minimális nyelvértés birtokában (egy irányú kommunikációnak hála), amellyel külföldön még mindig éhen halna...
  • oneal1
  • Evoluti0N
    2015-ben nem beszélni valami idegen nyelvet (lehetőleg angolt, vagy akár más olyan nyelvet, ami széles körben elterjedt) gáz. ULTRAGÁZ. Gamereknek megaultragigagáz.
    Jöhetnek a magyarázkodós hozzászólások, a szokásos hülye indokokkal.
  • Although
    Huh ennek azért ess neki mégegyszer. :)
    A lengyelek elég rendesen bebizonyították mi az alapja egy rpg-nek. És rajtuk kívül még ott van a Shadowrun széria és a PoE is.

Csak szaladgálni a világba és nem érteni amit beszélnek na az uncsi szerintem. Mondjuk nyilván van ahol jobb ha nem érti az ember na de ne egy rp-nél :) Azért érdekes még mindig nem jött el az a generáció Magyarországon akinek nem kérdés, hogy egy nyelvet meg kellene tanulnia?
  • haxoror
  • bundaskenyerrrr
    link
  • kissssss
    még a new vegas honosításával se végeztek(és ahogy elnézem nem is lesz befejezve) miből gondoljátok hogy majd a negyedik részre azonnal ráveti magát valamelyik fordítócsapat?
  • Sir Cryalot
    Elvileg ha jó shooternek akkor nem kell bele sztori amit mesélni "kell" , hanem meséli magát a történet (szerintem ez a szerencsésebb),

szerintem az új xcom is rpg-bb mint sok rpg , taktikai játék létére, ami nem nehéz mert az rpg-k meg el-akciósodtak.

Egy nem dróton rángatott shooterrel nagyot lehet robbantani, talán már az activision is érzi hogy addig volt könnyű dolguk amikor a titanfallt kellett másolni, most pedig cefet nagy bajban lesznek ha a f4 sikeres.

Látszik hogy a Bethi diktálja a trendeket az iparban, zEjA-nak is muszáj volt nyílt világgal rálicitálni az elder scrollsra , szóval a B kategóriás történetvezetés nem akadályozta a Bethit abban hogy vezető szerepre tegyen szert, kissé egocentrikus meglátás a sztoriközpontú felvetés.
  • bundaskenyerrrr
    esélytelen, hogy lesz magyar fordítás a játék megjelenése után 1 éven belül
  • bfbc2
    de ha az összes magyarító neki esik egyszerre, éjt nappallá téve szinte 400%-os munkalelkesédessel akkor nem olyan sok.hány an vannak kábé?
  • PTW
    az nagyon, nagyon sok :)
  • bfbc2
    az rohadt sok:(
  • PTW
    111.000 sort vettek fel a dialógusokhoz kb. ebből 13-13.000 a ffi/női főszereplőé

Úgyhogy teljesen felejtő, hogy ebből bármikor is legyen fordított verzió.
    2x megtanulsz angolul mire elkészülne, ha neadjisten mégis belevágna valaki
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.07. 22:23:25
  • bfbc2
    mennyi sor szöveg lesz benne az tudható?
  • oneal1
    én úgytudom hogy nem lesz magyar
  • bfbc2
    nem tudom a magyar nyelvűsítés folyik e a kulisszák mögött a rajongók nagy meglepésére a fináoléra?
  • broman191
    Majd vagy 1 héttel a megjelenés előtt... ;)
  • Paranoia
    még két hét és kifutnak a specialok,aztán valószínű beindul a hype
  • oneal1
    lassan azért jöhetnének promó képek vagy videók!:)

persze a special-os oktatókon kívül :D
  • Although
    Már az is meglepetés, hogy nem az egész hype időszak a látványorgiáról szól mint a skyrim idején. Úgy néz ki vannak még csodák.
    De szűk egy hónap múlva kiderül mennyire is van megvalósítva a dolog.
  • Although
    Igen, van benne valami. De alapvetően a sztori részre utaltam amibe még magasan a Beth felett voltak.
  • Paranoia
    Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Intelligence

• Sir Cryalot
    A 10 évvel ezelőtti bijówer már rég nem létezik , feloldódott a zEjA vállalati struktúrájában ,

Még úgy sem hogy az új mőszöfökt rész kiadása előtt pár hónappal visszaveszik Drew Karpyshynt a team-be.

Bethi meg majd activisiönblizzardöstől nyomja le a zEjA-t.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.10.07. 16:14:17
  • Ryder62
    Minek venném meg? Skyrim Legendary itt porosodik, 24 €-ért vettem Steamen, és van benne 27 óra ami mint tudjuk egy Bethesda játéknál szinte 0. Egyszerűen nem játszok már annyit.

Fallout 3-at akarom befejezni, hogy mindent bejárok és felfedezek, mindent megcsinálok. 2014 május óta szedtem össze benne Steam szerint 150 órát és kb még a játék 3/4-e hátravan.

Mire végzek a 3-al, már egy Goty tuti kint lesz, sőt egy akciót is elcsíphetek ;)

Amúgy sokáig gondolkoztam hogy megvegyem vagy sem. Mondom ezt úgy hogy mind a Vegasba és a 3-ban 1000 órát beletoltam játékonként. Szóval gondolhatod mekkora fan vagyok :)
  • PTW
    Ilyen önmegtartóztatással csakis pap lehetsz, ha nem, pályát tévesztettél :)
  • Ryder62
    Utána néztem; a Fallout 3 megjelenése és a Fallout 3 Game of the Year között 1 év telt el, míg a New Vegas és a New Vegas Ultimate Edition között kb másfél év. Skyrimnál is másfél év telt el.

Szerintem én kivárom azt a max másfél évet, és akkor megkapom a játékot felpeccselve, DLC-kkel, mindenestül.
  • Although
    Meglátjuk a végeredményt. Lehet bejön amit mondtam, megelőzik a Bio-t . Ezt se hittem volna 10 éve.
  • Myselor
    én mindig max karizmával nyomoulok :)
  • Thaddeus
    Charisma videó:

• Paranoia
    ezek ők! :D
    nem tudom valaki redditen osztotta meg
  • PiszkosFred
    Tisztara ugy nez ki a csavoka, mint Moss :) Hol keszult a foto egyebkent?
  • Paranoia
    he he
  • Ryder62
    Na, majd mikor megjelennek az első nude modok....
  • CalebJoe
    Ez jobb
  • broman191
    Elsőre azt hittem Dying Light... :D Szvsz nem igazán jön le belőle a Fallout 4 elsőre... :)
  • Myselor
    hát mivel nincs jobb használható kép jobbat nem nagyon lehet szerintem :)
  • kissssss
    ez már elfogadhatóbb.
  • Myselor
    Bannernek?:) hátteret nemtudok de ha ez tetszik használhatnátok
  • Ryder62
    Lehetne screenshot is a háttér. Pl: ez

Továbbá az idézetek és az "ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" kiírás olvashatatlan.
  • broman191
    Persze, szexi gépészet! :))