11630
-
Ez azért van, hogy ha pl elutazol mucsajröcsögére a szülőkhöz (mint én) akkor az ottani gépen csak belogol az ember steamre és a kis könyvtárából bármelyik játékkal játszhat bárhol van a világban. Nehogymár mélyvidéken ne tudjak játszani :)
Jó dolog a steam :) -
szuper! köszönöm! :)
olvasóba majd megy a zeneválogatás :) -
Steamről minden esetben letöltheted az egész játékot. Nincs olyan játék Steamen amit csak részben tölthetsz le.
-
Minden steam játékkal így van. én pontosan ezt fogom tenni -
remélem dobozosoknak lesz olyan lehetőség is, hogy csak a serialt beolvassuk steam-en, aztán lemezről semmit ne kelljen felrakni -
Steamről csak egy részt fog leszedni, nem a teljes játékot.
Én mondjuk azok közé tartozom akinek nincs is optikai meghajtó a gépében szóval nem érint.
Amúgy is gyorsabb mostmár letölteni ezt a mennyiságet mint optikáról másolni, kitömörítést végig várni.
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.21. 23:23:29 -
xrm #806 Kár,hogy a "Dvd" verzión nem lesz cucc ,hanem a steam-ről kell lehúzni a 30 gigát. íGy lehet megvárok valami akciót vele,mert akkor elég nekem steam kód is, nem kell egy doboz ami semmire sem jó... -
ratgab #805 Egyetértek! -
Although #804 Engem már az is meglep nem vették ki az egészet :)
Modra mindenképp szükség lesz, hacsak át nem veszik a Fallout NV megoldását és nem tesznek bele egy hard modot is.
Mert alapból a 20 millióra méretezik a játékot nem a 2 millió Fallout NV fanra :) -
Pontosan!
Ami pedig nemhogy kevéssé teszi azt a 21 pontot, hanem aggodalomra adhat okot, hogy esetleg agyontuningolt lehet a karakter igen gyorsan.
Nagyon remélem, hogy csak X szintenként lesz lehetőség növelni ezeket, különben modhoz nyúlás lesz a vége.
Amúgy a látottak alapján egyelőre úgytűnik, hogy ezúttal sokkal inkább specializáltabb karakterekkel fogunk szaladgálni és nem leszünk egy végigjátszás során jack-of-all-trades. -
haxoror #802 charisma 8 inspirational = egyszerre 2 companion
intelligence 8 robotics expert = erre mintha azt mondták volna hogy kelleni fog ha robotokat akarok a városomba (és akarok heheh)
strength 10 juggernaut = feldöntöd azt akinek nekisprintelsz
És már csak ezekkel túl is léptem a keretet :( -
hát én eddig mindig magas inteligenciával és karizmával játszottam a játékot.általában mindig hamar feltörtem a zárakat,ügyesen loptam és mindenkit meggyőztem bármiről :D ez volt a taktikám a többi másodlagos volt.de most itt akkro tényleg full gyenge lesz a karakter ha erre pakolok először.ahogy haxoror is írta biztos itt is lesz olyan perk hogy növelheted a specialt 1-el:) -
haxoror #800 Ha jól emlékszem valami olyan lesz hogy szintlépésnél perket választhatsz VAGY növelheted eggyel valamelyik SPECIAL-t
Utoljára szerkesztette: haxoror, 2015.10.21. 19:47:38 -
kissssss #799 csak azért kérdem mert ha én erőre és pontosságra pakolom a pontjaimat akkor jó pár más területen kb full segghülye lesz a karakterem, F3 vagy new vegasban is kb tökönszúrta magát az aki nem pakolt elég pontokat a megfelelő helyre.... nincs is égőbb mikor feltörnéd az első zárat vagy számítógépet de még a minimális 25 pontod sincs meg..... itt meg minimum 4 vagy 5 pont kell a lockpick, weaponsmith, és hacker-hez. 
természetesen én se ismerem a negyedik rész fejlődési rendszerének minden egyes részletét, de a szkeptikus oldalam valamiért azt mondogatja állandóan hogy itt nincs minden rendben.... -
Evoluti0N #798 Így most még kicsit nehéz elhatározni, amikor bizonyos perkeknél még nincs leírás. -
akkor nem kicsit kevés xd -
Paranoia #796 a f3ban volt 40 -
szerintem is kevés. az előzőekben mennyi volt amúgy? -
kissssss #794 össz visz 21 pont? nem karcsú ez egy kicsit? -
Paranoia #793 Ki melyiket részesíti előnyben?! Vagy egy kicsit ide is,meg egy kicsit oda is?
ITT lehet tervezgetni ki milyen buildel ugrik neki a felderítésnek,kalandozásnak. -
Paranoia #792 Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Luck
-
Lengyel2 #791 Ó de sajnálom... kösz a linket! -
Paranoia #790 nem lesz
link
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.10.19. 22:12:08 -
Lengyel2 #789 Nem láttam semmit arról, vagy csak elnéztem, hogy Three Dog, a rádió DJ lesz végül F4-ben? Imádtam a hangját meg a szövegét. -
ratgab #788 Ezt már láttuk párszor, de én pl. értékelem a szándékot. :-) -
tessék? -
bfbc2 #786
nem tom vóte má -
bfbc2 #785 karcosabb tokot nem találtál hirtelen 5lettől vezérelve?
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.10.19. 16:59:07 -
S1M0N #784 Én igen, miért? -
ez itt van nálam, az előrendelésért kaptam -
persze, majd úgy fogják árulni, hogy "Rendeld elő még ma" felirat van a dobozon.. -

-
Paranoia #780 hype tram 
-
Paranoia #779 találtam még -
Van aki megvette a Fallout Anthology-t? -
Paranoia #777 én is a gameshopból rendeltem, csak a sima + póló kiszerelést.
remélem marad m-es méretben
-
CE, gameshop -
van már aki előrendelte?
ha igen honnan? -
Paranoia #774 Jobb minőségűt már nem találtam többet. -