11630
  • Sheltem
    Ez azért van, hogy ha pl elutazol mucsajröcsögére a szülőkhöz (mint én) akkor az ottani gépen csak belogol az ember steamre és a kis könyvtárából bármelyik játékkal játszhat bárhol van a világban. Nehogymár mélyvidéken ne tudjak játszani :)
    Jó dolog a steam :)
  • oneal1
    szuper! köszönöm! :)

olvasóba majd megy a zeneválogatás :)
  • Sheltem
    Steamről minden esetben letöltheted az egész játékot. Nincs olyan játék Steamen amit csak részben tölthetsz le.
  • PTW
    Minden steam játékkal így van. én pontosan ezt fogom tenni
  • oneal1
    remélem dobozosoknak lesz olyan lehetőség is, hogy csak a serialt beolvassuk steam-en, aztán lemezről semmit ne kelljen felrakni
  • PTW
    Steamről csak egy részt fog leszedni, nem a teljes játékot.

Én mondjuk azok közé tartozom akinek nincs is optikai meghajtó a gépében szóval nem érint.
    Amúgy is gyorsabb mostmár letölteni ezt a mennyiságet mint optikáról másolni, kitömörítést végig várni.
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.21. 23:23:29
  • xrm
    Kár,hogy a "Dvd" verzión nem lesz cucc ,hanem a steam-ről kell lehúzni a 30 gigát. íGy lehet megvárok valami akciót vele,mert akkor elég nekem steam kód is, nem kell egy doboz ami semmire sem jó...
  • ratgab
    Egyetértek!
  • Although
    Engem már az is meglep nem vették ki az egészet :)
    Modra mindenképp szükség lesz, hacsak át nem veszik a Fallout NV megoldását és nem tesznek bele egy hard modot is.
    Mert alapból a 20 millióra méretezik a játékot nem a 2 millió Fallout NV fanra :)
  • PTW

Pontosan!
    Ami pedig nemhogy kevéssé teszi azt a 21 pontot, hanem aggodalomra adhat okot, hogy esetleg agyontuningolt lehet a karakter igen gyorsan.
    Nagyon remélem, hogy csak X szintenként lesz lehetőség növelni ezeket, különben modhoz nyúlás lesz a vége.

Amúgy a látottak alapján egyelőre úgytűnik, hogy ezúttal sokkal inkább specializáltabb karakterekkel fogunk szaladgálni és nem leszünk egy végigjátszás során jack-of-all-trades.
  • haxoror
    charisma 8 inspirational = egyszerre 2 companion
    intelligence 8 robotics expert = erre mintha azt mondták volna hogy kelleni fog ha robotokat akarok a városomba (és akarok heheh)
    strength 10 juggernaut = feldöntöd azt akinek nekisprintelsz

És már csak ezekkel túl is léptem a keretet :(
  • Myselor
    hát én eddig mindig magas inteligenciával és karizmával játszottam a játékot.általában mindig hamar feltörtem a zárakat,ügyesen loptam és mindenkit meggyőztem bármiről :D ez volt a taktikám a többi másodlagos volt.de most itt akkro tényleg full gyenge lesz a karakter ha erre pakolok először.ahogy haxoror is írta biztos itt is lesz olyan perk hogy növelheted a specialt 1-el:)
  • haxoror
    Ha jól emlékszem valami olyan lesz hogy szintlépésnél perket választhatsz VAGY növelheted eggyel valamelyik SPECIAL-t
    Utoljára szerkesztette: haxoror, 2015.10.21. 19:47:38
  • kissssss
    csak azért kérdem mert ha én erőre és pontosságra pakolom a pontjaimat akkor jó pár más területen kb full segghülye lesz a karakterem, F3 vagy new vegasban is kb tökönszúrta magát az aki nem pakolt elég pontokat a megfelelő helyre.... nincs is égőbb mikor feltörnéd az első zárat vagy számítógépet de még a minimális 25 pontod sincs meg..... itt meg minimum 4 vagy 5 pont kell a lockpick, weaponsmith, és hacker-hez.

természetesen én se ismerem a negyedik rész fejlődési rendszerének minden egyes részletét, de a szkeptikus oldalam valamiért azt mondogatja állandóan hogy itt nincs minden rendben....
  • Evoluti0N
    Így most még kicsit nehéz elhatározni, amikor bizonyos perkeknél még nincs leírás.
  • Myselor
    akkor nem kicsit kevés xd
  • Paranoia
    a f3ban volt 40
  • Myselor
    szerintem is kevés. az előzőekben mennyi volt amúgy?
  • kissssss
    össz visz 21 pont? nem karcsú ez egy kicsit?
  • Paranoia
    Ki melyiket részesíti előnyben?! Vagy egy kicsit ide is,meg egy kicsit oda is?
    ITT lehet tervezgetni ki milyen buildel ugrik neki a felderítésnek,kalandozásnak.
  • Paranoia
    Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Luck

• Lengyel2
    Ó de sajnálom... kösz a linket!
  • Paranoia
    nem lesz
    link
    Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.10.19. 22:12:08
  • Lengyel2
    Nem láttam semmit arról, vagy csak elnéztem, hogy Three Dog, a rádió DJ lesz végül F4-ben? Imádtam a hangját meg a szövegét.
  • ratgab
    Ezt már láttuk párszor, de én pl. értékelem a szándékot. :-)
  • oneal1
    tessék?
  • bfbc2

nem tom vóte má
  • bfbc2
    karcosabb tokot nem találtál hirtelen 5lettől vezérelve?
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.10.19. 16:59:07
  • S1M0N
    Én igen, miért?
  • oneal1
    ez itt van nálam, az előrendelésért kaptam
  • Shiwo
    persze, majd úgy fogják árulni, hogy "Rendeld elő még ma" felirat van a dobozon..
  • oneal1

• Paranoia
    hype tram

• Paranoia
    találtam még
  • MrDevil
    Van aki megvette a Fallout Anthology-t?
  • Paranoia
    én is a gameshopból rendeltem, csak a sima + póló kiszerelést.
    remélem marad m-es méretben
  • PTW
    CE, gameshop
  • oneal1
    van már aki előrendelte?

ha igen honnan?
  • Paranoia
    Jobb minőségűt már nem találtam többet.
  • oneal1