11630
-
ha a magazinokat kiteszem tartóra attól még megkapom értük a plusszokat?
ugyan így a bobbleheadeknél? -
a fent linkelt mapon nincs kiírva külön névvel. hangman's alleytől délre be lehet menni az egyik épületbe, annak a tetején ölik egymást a raiderek és a super mutant-ek, palló van a két tető között.
mikor az épületből kimész a tetőre, rögtön van egy legendary raider, és utána ha felmész a lépcsőn, akkor spawnol a többi, indul a lövöldözés köztük. -
köszi! -
Hjah itt egy/két kép, még a sandmant ki kell raknom és akkor még keményebb lesz:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
melyik ez a hely? :) -
Király, várom :) -
XeroX #3448 Ezt benéztem :D
Az "alap" magyarítást fogják megosztani, párbeszédek és küldetések nélkül, arra nem kell sokat várni már. -
köszi na és neked valami változás?:) mennyire dobja meg az fpst? -
Andriska86 #3446 "Megosszák" :) Megosztják lesz az...
Tök jó, hogy készítesz ilyet, de ne felejtsd el, hogy a teljes fordítás elkészítése ~3000 munkaórát kíván. Sok türelemre lesz szükség.
-
Andriska86 #3445 http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/818/?
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1879/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Ffallout4%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D1879%26preview%3D&pUp=1 -
XeroX #3444 Fallout 4 [magyarítás]
Sziasztok!
Ma átadtam a lefordított szövegeimet a fallouthun.hu csapatnak.
A honlapjukon közzétették, hogy amint elkészülnek az alap magyarítással megosszák azt a publikummal.
Így, én nem fogom megosztani veletek a munkámat, hanem kis türelmeteket kérem ameddig elkészül a profi változat.
Most többen gondolhatják, hogy bekamuztam ez egész saját magyarítás dolgot, ezért készítettem nekik egy rövid VIDEÓT a munkámról.
-
Értem, azt hittem nincs ez megszabva, hiába építettem kastélyt, ha nem tudom berendezni :( -
Andriska86 #3442 Nothing more can be built?
Nem tudsz többet építeni. -
nothing more van be build...
Ez mit akar jelenteni? -
Köszi, kipróbálom! -
Although #3439 Nem nehéz, az ilyen texture modot telepíteni. Berakod a Data könyvtárba a texture mappát.
Valamint amit az oldal elején látsz két változtatást elvégzel az ini fájlokba.
Ha nem vagy elégedett egyszerűen törlöd amit felraktál.
A dolog akkor lesz bonyolult ha sok modot használsz. Ahhoz már mod manager kell. De az még odébb van.
A gyerek valószínű egy tömörítővel mint ami a FOMM-hoz is van kitömörítette a bsa filet és szerkesztette.
De még csak a 0.11-nél tart -
én most másfél óráig egy olyan helyet próbálgattam, ahol pont berak egy fix legendary ellenfelet.
először zsinórban vagy 3 bézbózütő, perfekt a sniperemnek. aztán +2 luck-os chest, meg leg, meg egyéb gagyi kacatok.
persze mikor a legendary mutantnak, valami bazinagy világítós minigun volt a kezében, egyből alám baszták a gránátot...
-
Although #3437 F4 optimalization.
Még nagyon az elején van. -
nagyon durva! :)
perkeket is leírnád? :) -
legendaryból esett egy ilyen duplatlövős hunting rifle azt turbóztam fel + fincsi perkek:) -
most azt kiszenvedtem, hogy a plafonról lelógó égő világítson, viszont ami oldalfalon van vagy földön azok nem világítanak -
amatőr kérdés, eddig nem merültben bele az építkezésbe
áramot hogy vezetek be a házba? -
ennyi? :D :D
akkor a cölöpös megoldás, hogy sétával ne lehessen felmenni és kész? :D
köszi! -
kissssss #3431 npc-k nem tudnak ugrani, megemeled a házad alapját úgy hogy csak ugrással tudj bejutni. -
Úgy oldotta meg, hogy csak ugrással lehessen bemenni :) -
napokban írta valaki, hogy építkezésnél hogy oldotta meg, hogy a házába ne tudjanak bemenni, de nem találom.
valaki tudja esetleg mi a megoldás? :) -
Ócsó' kontrollert fel lehet valahogy ismertetni a játékkal?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.21. 15:11:10 -
Linket tudsz adni? -
-
SaGa Jr #3425 Vault 81-ben is van doki aki segíthet, plusz főzőcskézésnél több olyan kaja is van, ami kigyógyít minden bajból. Az egyik ilyen például a radscorpion omlette (radscorpion tojás és hús kell hozzá).
Emellett ugye radaway használata szintén segít a sugárzás értékének csökkentésében. -
sata75 #3424 ja az megvan csak néha megfeledkezem magamról és olcsóbb a dokinak fizetni 40-et:) -
tudsz linket adni?felraknám én is megnézni :) -
Vagy felhuzol egy medic standet az egyik telepuleseden ( ha van hozza megfelelo perked ) -
pontosan így vagyok vele én is :) -
na ez érdekelne,csak nemtudom hogy kell felrakni sose szoktam modozgatni a játékot:) valaki segítene? -
radaway, grilled radstag (asszem) segít -
sata75 #3418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eltűnt a doki diamond city-ből és a covenanti mészárlás után nem maradt számomra ismert hely ahol ki tudnának gyógyítani a sugárfertőzésből.
mondanátok párat ha van még? nyilván van még orvos valahol:)
Utoljára szerkesztette: sata75, 2015.11.21. 13:43:23 -
Although #3417 Gondolom. De nekem is jó lesz addig míg a Beth kezd valamit a várossal :) -
Regi konfigon mindenkeppen javul a teljesitmeny, mert minimalis latvany veszteseggel nagyjabol a felere csokkenti az alapbol eleg nagy felbontasu texturakat. -
Although #3415 Még nem tudom, most szedem le :) Van aki azt írta javult van aki nem. Próba szerencse :) Arra vagyok kíváncsi javul e ezzel. Azt írja 2048x2048 texturát használ a játék amitől a legtöbb gép padlót fog tehát 1024x1024 az jobb lesz ha lesz olyan csomag.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.21. 13:38:12