Júniusban két mozis világpremier lesz Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy az előttem szóló kommentelő is megírta, én Sandlerre céloztam. Ugyanakkor McCarthy-t is írhattam volna, mert azért egy jó 10-ben minimum ő is szerepelt, bár inkább nevezhető sorozatszínésznek. Na most ennek a 10 filmnek a fele gyenge vígjáték, és igen a felét láttam is. Amúgy Kim Kardashian is baromi sikeres, attól még nem a minőség ugrik be róla.
Az 1-2 jót Sandlerre értette, nem kéne mindenbe belekötnöd, és akkor nem szaladsz bele általános iskola első osztályos bakiba a néma értő olvasással...
Sci-fis beütés? Az egész Jurassic Park sci-fis beütésű. Ebben se lesz több, mint az előzőkben, park, dínó, meg menekülés, esetleg a klónozásról pár szó.
Az egy-kettő nem rossz, mert kábé 4 filmje volt eddig. Ezekből mennyit láttál? 😊
Egyébként nagyon jó komikus, ha jó karaktert kap, nagyon él. És annyiban is Sandlerhez hasonlít, hogy most rohadt sikeres. Mint anno Sandler.
Egyébként nagyon jó komikus, ha jó karaktert kap, nagyon él. És annyiban is Sandlerhez hasonlít, hogy most rohadt sikeres. Mint anno Sandler.
Melissa McCarthy a női Adam Sandler. Ritka irritáló mindkettő, csak utóbbi legalább 1-2 filmje nézhető - bár sejtem sokan ezt is vitatják, nem véletlen.
"Koszorúslányokat is jegyző Paul Feig" - ez a szememben nem valami jó ajánlás. Az egyik legrosszabb film volt, amit vígjátéknak próbáltak eladni. Még jó, hogy csak az időm ment rá.