Szekeres Viktor

Júniusban két mozis világpremier lesz Magyarországon

Júniusban ismét lesz pár hollywoodi film, amit az amerikai premier előtt egy nappal már megnézhetünk.

A most kezdődött hónapban két olyan film kerül a magyar mozikba, melyet már az amerikai bemutató előtt láthatunk, azaz világpremier lesz. Az egyik már most csütörtökön kezd, ez pedig nem más, mint A kém című Melissa McCarthy-komédia, melyet a Koszorúslányokat is jegyző Paul Feig rendezett Budapesten. Az előrejelzések alapján a film nagy sikernek ígérkezik, így továbbra is McCarthy marad a legjobb bevételeket hozó színésznő Hollywoodban. A másik világpremier az itthon június 11-étől látható Jurassic World lesz. Az Amerikában csak 12-től látható film a Jurassic Park-trilógia scifis beütésű folytatása lesz, mely 22 évvel az eredetit követően fog játszódni.


A világpremierek mellett még az új Pixar-film, az Agymanók kerül igen gyorsan a hazai mozikban, hiszen a június 19-re kiírt amerikai premiert követően mi már 25-től megnézhetjük, de ugyanígy csak egy hetet késik a Dwayne Johnson-féle Törésvonal (San Andreas) című katasztrófa film, melyet csütörtöktől láthatunk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #6
    Ahogy az előttem szóló kommentelő is megírta, én Sandlerre céloztam. Ugyanakkor McCarthy-t is írhattam volna, mert azért egy jó 10-ben minimum ő is szerepelt, bár inkább nevezhető sorozatszínésznek. Na most ennek a 10 filmnek a fele gyenge vígjáték, és igen a felét láttam is. Amúgy Kim Kardashian is baromi sikeres, attól még nem a minőség ugrik be róla.
  • Zombee #5
    Az 1-2 jót Sandlerre értette, nem kéne mindenbe belekötnöd, és akkor nem szaladsz bele általános iskola első osztályos bakiba a néma értő olvasással...
  • Zombee #4
    Sci-fis beütés? Az egész Jurassic Park sci-fis beütésű. Ebben se lesz több, mint az előzőkben, park, dínó, meg menekülés, esetleg a klónozásról pár szó.
  • zetortraktor #3
    Az egy-kettő nem rossz, mert kábé 4 filmje volt eddig. Ezekből mennyit láttál? :)

    Egyébként nagyon jó komikus, ha jó karaktert kap, nagyon él. És annyiban is Sandlerhez hasonlít, hogy most rohadt sikeres. Mint anno Sandler.
  • Etinger #2
    Melissa McCarthy a női Adam Sandler. Ritka irritáló mindkettő, csak utóbbi legalább 1-2 filmje nézhető - bár sejtem sokan ezt is vitatják, nem véletlen.
  • Wittgen #1
    "Koszorúslányokat is jegyző Paul Feig" - ez a szememben nem valami jó ajánlás. Az egyik legrosszabb film volt, amit vígjátéknak próbáltak eladni. Még jó, hogy csak az időm ment rá.