6
  • matatom
    Lehet, hogy nem tudod, de attól még van ilyen. Például Nexus 7 (2013) LTE tavaly november eleje helyett, idén februán elején kapta meg a Lollipop frissitést (már ahol, mert számos, többek közzött európai országban csak márciusban). Ez közel 4 hónap késés, ha csak a legrövidebb idöt számoljuk. Ebben az periódusban már bizony nem egy készülék rendelkezett Lollipop frissítéssel a Nexus vonalon kívül.
    Utoljára szerkesztette: matatom, 2015.06.02. 15:26:37
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Matatom nem tudom miről beszélsz, az én Nexus 5 telefonomon (gyári OTA frissített) 5.1.1 van, tudtommal még egyik Samsung telón sincs gyárilag ilyen.
  • matatom
    Az a baj, hogy sokszor a "saját" Nexus készülékek is késve, vagy akár az egyéb hadvergyártók készülékeinél is késöbb kapják meg a frissítés. Ez számomra nehezen érthetö.

A hardvergyártóknak, meg eleve nem érdeke sokáig frissíteni, hisz akkor a régi készülék is még évekig jó lenne.
  • VolJin
    Szerintem az nem innováció, hogy a böngísző előre betölti azt, amit lehet, hogy meg sem nézek, csak azért, hogyha mégis, akkor fél másodpercet spóroljon nekem.
    Mobilnetnél?
  • bdzsana
    Már épp itt volt az ideje, hiszen az L is majdnem elérte az 1%-ot.
    Nem értem miért nem képesek kitalálni valamit annak érdekében, hogy nagyobb arányban kapják meg a frissítést az eszközök.