9
  • bakkerman
    #9
    Vajon az autójuk is megfog hajlani az első erősebb oldalszélnél,vagy gyártanak majd hozzá olyan tokot 2 millió 600 ezer forintért,amivel ez kiküszöbölhető lesz?
  • wraithLord
    #8
    A forradalmi újítás az lesz a Apple iCar-on, hogy csak egyetlen ajtó lesz rajta, a Universal Serial Door 3(TM), viszont ezen előre- és hátrafelé egyaránt be tudunk szállni majd. Kérdés, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a jármű bővítésére több felhasználó esetén.
  • M2 #7
    Oh, köszi!

    Mellesleg közel sem vagyok almafan, a handrás féle igazi almafanokat meg kifejezetten rühellem. De inkább hagyjuk is...
    Nincs most időm vitatkozni, mennem kell simogatni az iPhone-omat! :-)
    Utoljára szerkesztette: M2, 2015.06.02. 10:17:24
  • VolJin
    #6
    Az a megoldás, hogy amennyiben lekerekítjük a sarkakat, ami szintén apple szabadalom, akkor az már nem olyan ablak, hanem valami forradalmian új, és akkor már el is hárul az akadály, hogy i-ablakokat alkalmazzunk.
    Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.06.01. 13:34:39
  • VolJin
    #5
    Tetszik, hogy te nagy almafan vagy, de mégis tudsz viccelni, amiben ráadásul kritika is van.
  • kvp
    #4
    Mar csak az a kerdes, hogy az iFek (iBrake) mar benne lesz az elso valtozatban, vagy csak a kesobbi tipusokban jelenik meg mint ujitas. Az viszont szinte teljesen biztos hogy automata lesz, mert windows-t soha az eletben nem raknak ra, azok nelkul pedig nehez kilatni a kocsibol.
  • M2 #3
    Én úgy hallottam, hogy az elől 2 kerék, hátul 2 kerék formációt szabadalmaztatták. Jony Ive jött rá egyszer a dolgozószobájában egy szép napos nyári délelőttön. Tim Cook meg is jegyezte, hogy milyen zseniális már megint, de nem látta-e már valahol ezt a megoldást. De bárhol is látták, be fogják perelni - mondták és ittak egy sört kávéval. Milyen ember már az ilyen!? Kávéval!
  • VolJin
    #2
    Szerintem csak szimplán szabadalmazták a slusszkulcsot, a visszapillantó-tükröt, a dudát, és szedik majd be a liszenszdíjakat, mert olyan innovatívan forradalmasították a járműipart.
  • Blacktom
    #1
    Erre hasonlítani fog vajon?
    http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/The-Busy-World-of-Richard-Scar-the-busy-world-of-richard-scarry-1002958_350_472.jpg
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/27/cf/6e/27cf6e2e5cc3f740be25f9d65c9b8d66.jpg