8
  • bdzsana
    #8
    Olyan cégekkel versenyez, mint az MS vagy a Sony. Ha ezt nem lépik meg simán megy a süllyesztőbe, mert elnyomják. A Facebook már elég nagy cég ahhoz, hogy megvédje.
  • Sir Cryalot
    #7
    ... és a microsoft bilijéről miért nincs annyi híradás mint a facebook sisakjáról? Szerintem a szemüvegezés még mindig eufemizmus,

    El tudnék képzelni egy ilyen címet is , hogy,

    A minecraftos kiddyzés után jöhet a felnőttes dudebro ?

    http://www.engadget.com/2015/05/18/mass-effect-casey-hudson-microsoft-hololens/
  • cateran
    #6
    Valoban, valoszinuleg szepen le volt irva, hogy x osszeg mikkel jar. Ettol fuggetlenul elegge etikalatlannak erzem az eladast....a kickstarter projectek kvazi befektetokeresesek, mert nem tudtak mashogy kello penzhez jutni. Az nem palya, hogy tamogatok 1 garazsprojectet, ami aztan az 1. adando alkalommal 1 kicsit sem szimpatikus multi kezebe vandorol...ha eddig nem lattak benne fantaziat, most se lassanak...
  • bdzsana
    #5
    A kickstarter nem erről szól. Ha adakozol egy játéknak és az rohadt sikeres lesz abból sem kapsz egy kanyit sem.
  • sirpalee
    #4
    Miert kellett volna fizetni a kickstartereseknek? A jutalmak kozott ott volt, hogy kapnak reszesedest a bevetelekbol?
  • FoodLFG
    #3
    gondolom a 2 milliárdos fészbukkos pénzből csak a kickstarteres befizetőket hagyták ki.
    őket persze nem képviseli senki.

    el lehet gondolkodni ezen...
  • kissssss
    #2
    nagyon helyes pereljék csak ezeket a szarháziakat megérdemlik.
  • kvp
    #1
    Azzal valoszinuleg minden erintett tisztaban van, hogy semmi olyan technologia nincs az oculusban ami ne letezett volna es ne lett volna elerheto korulbelul 15 evvel ezelott. Egyszeruen annyira dragak voltak, hogy nem lehetett eladhato termeket kesziteni beloluk. Onnan sikerult mara eljutni a google par centes osszehajtogathato telefontartos virtualis szemuvegeig, ami csak minosegben marad el az oculustol, de technologiai tudasban nem.

    Egyebkent a vadak sem tisztak, mivel se szabadalom, se egyeb nem letezik ami alapjan barkit is vadolhatanak, azt leszamitva, hogy az oculus csapata elvitte a legjobb fejlesztoiket, ezt viszont elfelejtettek szerzodesben megtiltani nekik. (pl. az Apple jogasz csapata erre is gondolt, onnan nem is mennak mashova a fontos fejlesztok, meg persze ott meg is fizetik oket)