1447
-
Mike333 #965 Én úgy tudom, hogy ezen nem lesz denufos hálisten. Aztán lehet tévedek :D -
#964 Szerintem sem, mivel egyszer volt kétezres évek eleji tuner kultúra és olyan fiatal sem leszek már soha, mint akkor, hogy úgy lássam azt amit ahogy, így a nosztalgia vonatot semmi sem fogja tudni megelőzni soha...persze tisztességesen összerakott, élvezhető új játékok attól még érkezhetnek és fognak is, de semmi nem lesz NFSU 1-2. :) -
#963 a nfs u2 nyomába se fog érni szerintem -
#962 Hát ez a kormányos dolog plusz funkció ha nem használod nem ha igen akkor meg örülni kell hogy van. Én úgy is Xone kontrollerrel fogom majd játszani pedig van kormányom. -
#961 Remek dolog lesz a glorious 60 FPS, csak az autó 300 KM/óránál is úgy tűnik, mintha annak a felével sem haladna... A kormánynak is sok értelme lehet egy ilyen árkád játéknál... A Get Low egyrészt jópofa homage a régi Underground fíling előtt, csak másrészt ez már annyira nem az, inkább félrevezető, főleg ha valaki beleéli magát hogy majd olyan remek soundtrack-et fog hallani benne mint az Underground részekben, aztán elkezd ömleni a töménytelen elektrof0s és a kisebb részt egyéb stílusú többnyire felejtős anyag...
ui.: A manuális váltót is komolyan egy gyárilag duplakuplungos automatás Aventadorral reklámozzák paszmekkk?! :DD Legalább lettek volna annyira értelmesek és valószerűek, hogy a régi Most Wanted M3 GTR-ral vagy Eddie Skyline-jával teszik...ha már mindenképpen vissza kell tekintgetni a dicső időkre. Viszont a játék mintaemberei közül gyakorlatilag mindegyiknek gyárilag manuális váltóval szerelt autója van, de manuál revelős Aventadorra volt szükség vaóóó...ez még egy valamirevaló tizenéves car guy-nak is érezhetően súlyos strici pofon... :DD
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.11. 17:51:31 -
#960 Eleinte, de tavaly nyáron már bejelentették, hogy a PC early 2016, a PS4 viszont 2016 Q4. Már akkor érezték szerintem, hogy az XBox time exkluzivitás volt a legnagyobb fasság, amit valaha elkövettek. Annyira, hogy a Crystaltól vándorolnak el a kulcsemberek más stúdiókhoz, meg már Soul Reaver pletykák is szárnyra keltek. Szerintem már ők is unják Lara kalandjait. Mielőbb lezavarják a harmadik részt, aztán tuti, hogy lesz valamennyi szünet. Mondjuk rá is fér Larára egy kisebb pihenő, ha már egy reboot nem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:37:54 -
#959 Ezek a megjelenések - főképp, ha ilyen "early", meg "late" időhatározókat írnak - általában negyedévekre értendők. A Tömb Raider 2014-ben ráadásul PS4-re is placeholder dátummal volt kijelölve.
PC-sről neg akkor úgy nyilatkoztak, hogy 1+ év után jön. Valamikor, a timed exclu után.
Aztán ez lett:
Release date(s) Xbox 360, Xbox One
* NA November 10, 2015
* AUS November 10, 2015
* EU November 13, 2015
Microsoft Windows
* WW January 28, 2016[6]
* PlayStation 4 - Q4 2016
Gyorsba kellett a lóvé.
-
#958 Tombinál tudni lehetett, hogy valamikor év elején érkezik. Már júliusban bejelentette a SE, hogy 2016 early. És early lett, meg a játék átirata is.
Az Early pedig januárt jelent a Square Enix-nél, hisz 2015-ben ugyanezt eljátszották a Life is Strange játékkal is.
De jah, év eleje van, nincs píz, így ki kell szarni mindent, hogy legyen valami kis bevétel. El kell venni a játékosok pénzét, hogy a fejlesztőknek/kiadóknak legyen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:29:58 -
#957 T0mbit is előrehozták ugye - kell nekik a jó negyedéves jelentések. -
#956 Már mikor megmondtam, hogy márciusban fog jönni ez a szar! Komolyan lottóznom kéne! -
#955 Teljesen online lesz kb mint a Crew. Szerintem ahhoz felesleges. Úgyse tudják feltörni. -
ricsa008 #954 Jön a k...g másolásvédelemmel kézen fogva... :( -
#953 -
#952 -
#951 -
#950 Tökéletes biztos nem lesz de soha semmi nem volt az még. Remélem az optimalizálás jó lesz és akkor kapunk egy játszható játékot. -
#949 remélem nem lesz csalódás ez az nfs megint -
#948 És fizika lesz benne addigra? -
smog15 #947 Ha lesz benne akkor megveszem :) -
#946 Na mindenki örülhet. Elég fasza játék lesz mire kijön PC-re tényleg :D -
#945 Mégis lesz manuális váltó ? -
#944 ...és ugye a 'tavasz' jelenthet májust is, akkor még vagy két hónapig biztosan nem kezdenek el hype-oli, valamint ugye PC-s verzió, egy új PC-s launch trailernél és pár képnél többet valószínűleg felesleges is várni...ha árpilis elején sem lesz új hír és pontos megjelenés, akkor esélyesen tolják... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.31. 16:35:44 -
#943 Minek kéne izgulniuk egy olyan platform miatt [PC], ami úgy sem termel nekik annyi dohányt, mint az általuk főplatformnak kikiáltott [konzolok]...?
Amúgy is, a marketinget elvégezték a konzolok felé, a PC-re meg "eladja magát" a hiátussal. -
#942 jó de azért gyanús egy kicsit a csönd,így néhány hónappal az állítólagos megjelenés elött -
#941 Felétek már tavasz van? ;) -
#940 szerintetek ez egyáltalán megjelenik pc-re? :D elég nagy a csönd -
#939 -
#938 Új update!
Full Patch Notes
•New Feature: Wrap Sharing
•New Feature: Snapshot Pro Mode
•A new "Splash" screen which gives players information on what is included in the new updates from the Living Game
•A new Snapshot overview screen in the Need for Speed Network menu so you can find out more about your snapshots
•Improvements to Kickbacks and likes on snapshots
•100+ new customization items for a variety of cars
•License plates are back. Apply around 10 different license plates to your car for more in depth customization
•We've made more improvements and bug fixes to multiplayer. You can now play with like-minded people, if you want to play competitive then you can now select this option when matchmaking and join a world with people who also want to play competitive.
•3 new Trophies and achievements
•Drive through a Gas Station and repair your car on the fly.
•A variety of tweaks and improvements including AI, player feedback, Gameplay and World
•Fixed a couple of bugs for Eddie's challenge
•Multiple stability fixes -
#937 durva nagyon a civic, tetszik nagyon -
#936 Dafuq...hihetetlen hogy annyi réteget használt egyes autóknál...de ütnek. :) -
#935 -
#934 Jobb szeretem ha csak 1-2 van mert akkor azokat használom és szeretem őket. De pl GTA-ba van mit tudom én 30 járművem talán és gáz választani :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.01.14. 16:57:06 -
#933 Nem írom az autós játék címét, amiben én nap mint nap tapasztalom: egy idő után az ember úgy is 1-2 autót használ adott pályára/szakaszra/versenytípusra.
A többit egy-párszor kipróbáltam, de maradt a helyén. -
#932 Szerintem én is a kevés emberek közé tartozok akik szerint jó ha csak 5 férőhely van. A bőség zavara csak elrontja az egészet. -
#931 Mi a gond az 5 autós garázzsal? Eladod a régit, veszed az újat, kipróbálod, megunod/nem tetszik akkor eladod, veszel másikat, majd ismétel... Az NFSU 2-t is nem egyszer toltam végig egyetlen autóval, vagy pl. a Pro Streetben is volt minden versenymódhoz a játék adott részéhez mérten egy igazán jó vagy/és élvezhető autóm és kész...bár most a PS-ben van poénból kísérletezgetve 34, de nem lenne nagy szívfájdalom kukázni a nagy részét. :D -
Lacika1992 #930 Valaki írja már le legyen szíves aki játszik vele, hogy story módba csak 5 kocsid lehet?
Vagy pontosan hogy van ez? van itt is quick race ahol lehet akár mennyi?
Mert ez úgy elég cinkes, ha csak 5 lehet... -
#929 hiaba fenyezed.. WR egy fos
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.12.28. 17:02:25 -
#928 Bocsi de nem. Sajnos nem. :/ -
#927 " Hiába készült az NFS eleve szimunak a kezdetek kezdetén"
Mivaaaaaan?
The Need For Speed (1994) -
#926 Ennyi, minek a burkolat, úgyis csak törik, a gyorkötöző is maradhat a boltban...
#922: A ProStreet-nél alapvetően elvitték a sorozatot amolyan félszimus irányba, nem is csoda hogy jött a sok hater, hogy 'ezt nem lehet irányítani paszmek'... :D Tiszta is lett az illetékeseknél, hogy nem kell erőltetni a dolgot egyben és jöttek külön játékként az árkád és szimusabb NFS címek. A szimusabb vonal kihalt, maradt a masszívan árkád vonal mára... Hiába készült az NFS eleve szimunak a kezdetek kezdetén, próbálja megmagyarázni ma valaki a kiadó gazdászainak hogy szimut adjanak ki, mert az úgy igazán NFS...és egyben pénzügyi bukta. :D