1447
-
stalker001 #1447 Aki megválna a játéktól ha csak ez van az accán, akkor 1000ft-ot adok érte. :DDDD -
#1446 Nem is nagyon izgat, hogy goldra toljak mindent, végig toltam a story-t most pedig kicsit festegetek majd, mert az régebben is nagyon élveztem. Engem az akaszt ki, hogy a grip-re tuningolt r34 szarabbul teljesít időfutamokon mint a teljesen drift-re hegyezett Supra, azt hittem az elején, hogy kell majd egy autó külön a sprint, circuit meg time versenyekre és egy a drift-re meg gymkhana-ra, na hát nem kell...:p Azért jó volt a játék összességében. -
#1445 Én is megvettem az éven utólag, az ingyen kipróbálós időkben elkezdett sztorimat be is fejeztem, lényegében csak a goldra újrajátszós versenyek maradtak, amivel úgy voltam hogy majd egyszer...ez tavasz óta nem változott, azóta sem léptem be. :D Achievementért nem szívok velük rengeteg időt, olyan embertelenül magasra tették a lecet, poén is olvasni az ideges fanok reakcióit erre-arra. ^^ Meg azon a szinten már gameplay dizájn probléma is hogy gyakorlatilag csak 1-2 OP autóval lehet olyan teljesítményt hozni versenytípusonként, hogy gold legyen a vége. Azzal a pár autóval is csak egyedi beállításokkal kegyetlenül feszegetve az árkád szappan csúsztatás határait...amelyen belül például a Huracannal "driftelős" ide-oda vonaglást számomra fájdalmas nézni, annyira nincs flowban az a mutatvány a valós ízléses drifthez képest...de hát a játék rendszere nem azt jutalmazza, ha látványra, flowban szépet tudsz, akkor lehet nem is pörög meg a számláló, főleg nem annyira mint kellene. A tapadós versenyeket is kegyetlen szívás igazán gyorsra összehozni ezzel számomra emészthető, de mégis teljes mértékben kitapasztalhatatlan irányítással...és a platinum szintű időhöz lényegében nem fékezhetsz el látványosan egyetlen kanyart sem, köztük meg megy a durva nyelezés+nitrót. Sok-sok perces versenyeken is egyetlen kis hiba, amit nem is lehet befolyásolni, mondjuk a random forgalom előnytelenül spawnol eléd, lassítani kell, rögtön felesleges is folytatni. Megkockáztatom hogy keyboard harxoroknak talán lehetetlen is, annyira finomkodni kell az irányítással. Nagyon kevés embernek van meg a mindent goldra trófea, elismerten ez volt a fejlesztők célja is, meg is kapták érte sokaktól hogy milyen nyomorult, megkeseredett emberek, meg változtassanak rajta sürgősen mert...tele lesz sírva az internet küzdelem helyett...máig nem változtattak rajta. :DD
Egy a kevesek közül aki küzdött és kiadta neki a game is:
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.10.24. 18:40:22 -
#1444 Tényleg kicsit nyálas a story de na. Ami nagy pofára esés volt nekem, hogy azt hittem az online része kb olyan mint a world volt annó de sajnos köze sincs hozzá, pedig ebben a bőrben a world nagyon jó ötlet lenne. -
#1443 Nekem megvan, de még nem jutottam el hozzá.
A Payback-et is megveszem.
Meg úgy általában minden Need For Speed-et, legyen akármekkora nyáltenger a sztorija. -
#1442 Szóval nem... -
#1441 Megvettem a játékot kb 2 hete, nagyon tetszik. Van még valaki aki játszik vele? -
#1440 szerintem nyugodtan vedd meg , tuti nem fogják lelőni még a szeróját jó pár évig , a sokkal régebbi nfs ek szerója is megy még :) -
#1439 Gondolom majd patchelik offlinera ha lekapcsolják a szervereket. -
#1438 Helló, szerintetek érdemes még megvenni a játékot? Gondolkoztam rajta csak nem tudom vajon mikor szándékozzák lekapcsolni a szervereit, nem szeretném kidobni a pénzt és egy év múlva hoppon maradok. -
#1437 Az 576 akciójában:
Need for Speed (2015) - 2699 Ft -
#1436 :D , amúgy most én előkapartam picit , hát még mindig vegyes az érzelem ami kavarog bennem ... talán ug3 1 x jön és az robbant -
#1435 Yay, az EA Origin Access beetető marketing akciót indított, amelynek nyomán 1 hétig ingyen tolhatjuk az NFS-t (is)...csak egy Origin acc és bankkártya adat szükséges hozzá, de 1 héten belül lemondva fizetésmentesen meg lehet úszni. Annyi bőven elég lesz, pár órányi sztori maradt csak hátra nálam a múltkori próbaidős nyomuláskor... :)) -
#1434 igen sajnos, de én ezzel a buggal nem találkoztam csak azzal, amikor egy autó vagy teherautó feltűnik előttem a semmiből :D -
#1433 a grafikai beállításoknál van egy olyan, hogy gamma korrekció, azt hiszem azzal kell állítani -
#1432 Sziasztok!
Olyan jellegű problémám van a játékkal, hogy valamiért túl sötét a kép, és így nem igazán élvezetes a játék, alig látok valamit...
Viszont a játék menüjében sehol sem találtam lehetőséget a fényerő, esetleg a kontraszt állítására.
Tudtok erre esetleg valamilyen megoldást?
Köszönöm előre is! -
Monster076 #1431 Én most vettem meg a játékot az akció keretében, de elég vicces, hogy a megjelenés után ennyi idővel még mindig benne van egy olyan bug, hogy teljesen véletlenszerű időközönként és helyszínen eltűnik alólam az út és kb. 10-15 mp-ig zuhan az autó a semmibe :)
Érdemes egyébként kettőnél több autót venni és tuningolni (egyet driftre, egyet a time trial, sprint stb. futamokra)? Vagy csak arra jó, hogy legyern mire elkölteni a pénzt, ami összegyűlik :) -
#1430 -
#1429 sok :D -
#1428 ennyi :D -
#1427 -
#1426 Originen most 10 euró a játék!
Eddig kellett várni csak a 75%-os leárazásra. -
#1425 akkor várunk addig :D -
#1424 Ingyen jöhet, amikor már a kutya sem veszi, idővel úgyis adják majd ingyen - perszer dlc-mentesen - mint a Most Wanted-et... :) -
#1423 szerintem várjuk meg a 75%-ot :D -
#1422 én is ezen gondolkoztam :D -
#1421 63%-os akcióban van az Origin Black Friday keretében. Így 15 euró a Standard változat.
Ennyiért érdemes már megvenni, vagy annyira borzalmas, hogy várjuk meg a 75%-ot? :D -
RED BULL F #1420 Sokat nem vesztettél (szerintem) -
#1419 Nyilván, nem az idők végezetéig szólt az akció... -
#1418 Nem fizettem elő semmire. Egyszerűen volt egy 10 órás ingyen játék mindenkinek még nyáron. De akkor 1 óra játék után abba hagytam. Elég szemétség, hogy még azt a 10 órát sem engedi lejátszani. -
#1417 Nem, már nem: lejárt az egy hónapod, amire befizettél.
A 3,99 euró ugyanis egy havi előfizetés a szolgáltatásra, melynek keretében a Vault játékaival korlátlanul, a többi játékkal időkorlátosan játszhatsz.
Egy évre: 30 euro. -
#1416 Sziasztok!
Hogyan tudok 10 órát ingyen játszani? Mert 1 órát játszottam vele még nyáron. De most kéri a Product Code -ot. A maradék 9 órát le tudom még játszani ingyen? -
#1415 nm -
#1414 óó köszönöm szépen -
#1413 de meglehet :) .. settings - controls - page down - x és tessék -
#1412 miért nem lehet a billentyűkiosztást megváltoztatni? -
#1411 Hm lehet lassan amit élből gyűlölök el is kéne olvasnom mit is nyújtana:)
1400 ft-ot megérne a VGA teszthez a Dragon Age 3 + NFS + 1 hónap alatt ezeket végig is lehetne küldeni. Igaz nem lesznek az enyémek,de egyszer talán kibirnám... -
#1410 köszi -
Orbancapitan #1409 igen -
#1408 én már egyszer kipróbáltam lejárt a 10 óra, ha most előfizetek az access-re akkor megint játszhatok vele?