Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi, kiprobalom, bar azt sem tudom eddig, melyik az amelyikbe ha bemegyek , beszedit 😊
Ha jól emlékszek ebből kell enni mielőtt belemész: Aggeravic Mushroom
Fasza. Center, bossokat legyaktam, teleport vissza, állatok eltűnnek, én meg ott maradtam. Visszatöltés, újra bossozás. Dlc helyett bugot kéne tán javítani.
Mivel lehet vedekezni Abberation-on a gomba hallucinalas ellen?
Biztatonak tunik 😊
Mert lehet éppen akkor babráltam a szervert. Egy új modot probálok életre kelteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Koszi sikerult az Ncc1701 altal irottak alapjan beallitanom. Szuper minden. Az altalad irt szervered szamat beirtam a szerverhez csatlakozasnal a keresobe,de azt irta ki nem talalhato jatekmenet.
Ezeket a fájlokat itt találod.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
Csak ezzel van egy apró kis gond single modban. Ha a játék inditása után bármit állitasz a beállitásban ezeket fellül fogja irni nagy esélyel.
Ha szereted a nehéz kihivásokat és hosszú távra tervezel ajámlomfigyelmedbe a szerverem
37.221.209.129:27625

(Bocsi ha hibásan gépelek de sajnos kb 3méterre van a tv és fekvő gipszel nem egyszerü közelebb menni)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.11.19. 08:57:59

Game.ini fájlban kell minden szintet külön megadni.
ExperiencePointsForLevel<11>=789,
Ebben a példában level 11 eléréséhez 789 exp kell.Ezt a mennyiséget nem ugy kell érteni hogy level 10 ről ennyit kell összegyüjteni hanem hogy ennyin kell állnia. Ha level <12>=800 értelem szerüen lv 11 en mindössze 11 expet kell gyüjteni hogy szintet lépj.
Ezeket a sorokat 2x kell leirni végig, Az első a playerekre vonatkozik a második a tamelt dinókra.
playereksor vége ZÁRÓJEL A VÉGÉN ExperiencePointsForLevel<2028>=26723968095112)
Tehát igy néz ki
[/script/shootergame.shootergamemode]
LevelExperienceRampOverrides=(ExperiencePointsForLevel<0>=7,, ,,,,stb ExperiencePointsForLevel<2028>=26723968095112)
LevelExperienceRampOverrides=(ExperiencePointsForLevel<0>=10,... stb ExperiencePointsForLevel<202>=25112)
A vadon élődinók level szintje ahogy ncc1701 is irta OverrideOfficialDifficulty=5 Ezt a számot 30-al kell szorozni és az lesz a vadon élődinók max level szintje.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.11.19. 08:49:07

Boss fightra
darki81
Jól van most már megtaláltam hogy néhány állat pl. Alfa Rex ilyesmi ad, de akkor az cápa fogak karmok ezek mire valók, hol lehet felhasználni?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
Ami a falon van meg egyet a földre is lehet tenni 80 obsibion kell hozzá vagy mi 😊

darki81
Sziasztok! A trophyba hogy tudok trófeát tenni? (mobilon játszom) Köszi előre is.

Koszonom a segitseget 😊
Sokat kell nézelődni, válogatni, témelni, majd a szemetet megölni. 😊
Na meg azért nem mindegy, hogy 260-as, de csak 15 a HP, vagy 125-ös, de 30 a HP
GameUserSettings.ini:

Ez a hivatalos, ez 150 max level dínókat eredményez:

DifficultyOffset=1.0
OverrideOfficialDifficulty=5

Ne birizgáld amúgy, a 150 elég mindenre. A titok abban van, hogy ne islandon tamelj, hanem ragnarokon, vagy centeren, mert ott sokkal nagyobb szintűek spawnolnak, islanden csak söpredék legalja van általában.

A 80 mutációs pterámnak így 419+71 a max szintje. Munkával is meg lehet csinálni, nem kell feltétlen a könnyebb utat keresni. 😊

Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.11.18. 13:13:53
Sziasztok, sok filmben azt lattam hogy tobb 100-as szintu dinok vannak. Tud valaki abban segiteni mit kell beallitanom Singleben hogy nekem is magasabb szintuek legyenek, ne csak 10-20 as ? Koszonom elore is
Sziasztok!
Talált valaki megoldást arra,hogy az új pályának a Extinction a mentése külön legyen az Izlandiéval,de úgy hogy működjön is?Én nem találtam rá megoldást,hiába rakom ide oda.Nem látja a játék.
Szerintem ügyesen fogj be új tapejarákat 😛

De az nagyobb is, lassabb is, és tudtommal csak ketten férnek fel rá, tapira hárman is.
A griff sajna tudtommal nem tud jobbra-balra menni. De amúgy közel van hozzá, de nem olyan.
Még tán a griff, de az sokkal nagyobb, nem is olyan gyors, és nem tenyészthető.
Nekem leginkább a kis méret, nagy sebesség, előre-hátra, meg a többszemélyesség kéne
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.11.13. 14:05:01
Tudtommal nincs olyan repülő, ami olyan irányíthatósággal bír, mint a tape. Ugye előre-hátra, jobbra- balra, fel-le, mint egy helikopter. Egyedi.
Ismerem az argentet is (tudtommal az előbb volt, mint a tapejara), de az sajnos túl lassú, mióta nem lehet speedre is rakni.

Köszönöm, bár failnak csak a sebesség miatt látom.
Nincs.

Az argentes tipp több okból is fail.
Szia! Argentavis
Heló
Már rég nem ARK-ozom, de most terveztem megint menni, csak már annyi változás volt, hogy nem tudom fejben tartani.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e már olyan madár, ami hasonló a tapejarához teherbírás, mobilitás (méret és irányíthatóság) és sebesség terén, mert sajnos a régi tapik mind meghaltak a szerveren.
Ark esetében nem tudom hogyan van de találkoztam olyan játékkal aminél külön fájlok voltak a grafikai teljesitményhez.
Arra értem hogy például a Low grafika beállitáshoz kisebb fájlok voltak mig a high-hez kb a duplája. Szerintem az Arknál is igy lehet.
Talán eért van az ha átállitod restartilni kell a gamet. Egyébként meglepődtem ezen az új pályán egész jól fut. Azt hittem majd laggolni. akadozni fog.

Nekem annyi idő nem kell,mert uninstallálom,és újra felrakom.Többet nem megyek agyonmoddolt szerverre sem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Érdemes olvasgatni a fórumot, direkt beítam, h egy 2 órácskát szánjon az ember a frissítésre.
PiszkosFred
Mert nincsen tomoritve semmi sem, ezert pro: gyors a betoltes de kontra: sok helyet foglal. Peldaul ezert is tolt 5-6 percig SSD-n, es akar 15-20 percig HDD-n a primitive plus, amely tomoritett formaban erkezett meg ingyenes kiegkent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na menjen a p.csába a steam is! Játszani akarok vele,erre 18 gb-t akar letölteni? Ráadásul 1 órás időre?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gondolom a sok bug sok helyet foglal. 😊
Na, úgy gép megvan, és nem kellett csalódnom, ezzel is borul a játék időnként. Ryzen 5 2600+ddr4 16G, maradt a radeon rx 470, 35-60fps megvan, epic/high grafikával. Ég, és föld, de egy jobb vga már kellene.
Miért foglal annyit? (174GB-ból, akár 3+ játék is telepíthető, mai GB méretekben mérve..)

Szia!Bocs ha jól látom elnéztem abban vannak a mentések,de egyben az Izlandival,ez így elég rossz.
Szia!
Nem az a baj,hogy egy mappában van minden,hanem az új pályának a mentés mappája nem jelent meg.
Szia, Nekem is 1mappában van minden. Nem te hoztad létre a mappákat a mentéshez ?
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal

Sziasztok!
Mászkáltam egy kicsit,az új pályán,hogy létezik az,hogy nem jött létre új mappa a Saved mappán belül?Meg kellene jelennie az új pályáé,Extinction de ilyen nevű mappám nincs.A többiét megvan.
Mondom, próbáld ki egy alap game.ini, és egy alap gameusersettings.ini fájllal. Abban írtál át valamit, amire nem emlékszel. Illetve egy destroywilddinos is praktikus lehet.
Nekem plö akkor spawnolt 10-es csapatokban rex, mikor a giga helyett configból rexet spawnoltattam. Szürreális volt, annyi rex mászkált.
A DinoCountMultiplier alapra (1) van véve. Ez a probléma csak ennél illetve a Ragnarok mapnál jeletkezik. A többinél minden rendben van.
Tégy fel egy alap game.ini, illetve gameusersettings.ini fájlt. Vmit elböktetek a szerver configban.
PiszkosFred
Valoszinuleg megszaladt a szorzo a DinoCountMultiplier esetben 😊 Allitsatok vissza alapra (1), nyirjatok ki mindet konzolbol es majd szepen respawnolnak megfelelo szamban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Olyan problémába ütköztünk ismét az új mapon, hogy rengeteg a vadon élő dínó. Csoportosan mászkálnak a Gigák, a hódok 30 fős gombolyagban vannak. Van erre valamiféle szerverbeállítás?
Nekem 174GB a teljes Ark mappa az összes dlc-vel. De ebben benne van 2 egyéni pálya ami kb 5GB. Óvakodj attol hogy full megpakold a C: meghajtod. Ne feledd, azon lévő üres hely adja a virtuális memoriát. Ez ahogy fogy úgy lassul a géped.
És patcheléskor mindig 2x annyi hely kell. Mert kell hely a letöltéshez és kell hely ahova kibontja majd.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.11.09. 08:10:37

Annyira kb számíthatsz,hát ha még be kell tölteni modokat a szerverek miatt.

Úgy megvenném a kiegészítőket, de eleve az alap játék foglal több mint 117GB-t (semmi + mod)
És ha megveszem a kiegészítőket 200GB körüli lesz?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.08. 20:02:09

Éppen ezért lehetnek olyan modok is, amik bármelyik pálya állatati lespawnolják egy másik mapra.
Sztem azért, mert az aberrationon található tárgyakat, állatokat bárki használhatja/láthatja játélkban, még ha nincs is meg neki a DLC. Ha nem lenne nálad meg mondjuk a Rock Drake fájlja, akkor vicces lenne hogyan jelenitse meg nálad a rendszer a draket amikor vki akinek megvana dLC elsuhan feletted egy drakevel 😊