Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sima wyvernem volt de megutáltam öket.2 okból is. Egyik az hogy én ugy vettem észre hog y a sebesség nem azonos más lényével. Úgy értem ha például 150% on van. ez a 150% gyorsabb egysárkány mint mondjuk egy quetza. Ez azt eredményezte nálam hogy mikor szintet lépett a sárkányom öröm ünnepbe kezdett.Elkezdett üvölteni majd hirtelen felpattant és elrepült. Hónapok múlva találtam meg. És hiába füttyögtem neki a kijelölt pont körül olyan sebességgel körözött hogy nem volt képes leszállni. Admin nélkül képtelenség lett volna újra befogni. Pedig gyürü is volt rajta a homing pigeon modbólamvel haza talált volna. Csak ő nem akart. Aztán mérgemben töröltem Azota nem kell nekem sárkány. Beérem pterával vagy tapejarával és quetzaval. De ha repülni akarok, inkább csinálok szárnyat magamnak, az még hasznosabb is.
Az Ark fantazi mod hasonló a steam punkhoz. Kivettem a steam punkot és ez a fantazi van benn helyette, igy most elbirja a szerverem plusz memoria nélkül is.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

A sivatagos résznél van egy barlang ahol le lehet gyártani a tek reprikátort,ha megszerezted a dropból,vagy akkor ha feltöltötted a profilod mint én.Láttam videót ahol berepülnek a barlangba az ellátmány tárolóhoz olyan mint az obeliszk.Én próbáltam bemenni a sárkánnyal de ledobott,be szeretem volna menni tapejerával de az is ledobott.Nem értem miért,a végén úgy tudtam bemenni,hogy a tapejerának a másodlagos ülésébe ültem,és fütyültem merre menjen,de az meg állandóan le akart szállni.
Erre gondolsz szerintem Velonasaur,de az meg bánt mindent,meg a gépágyú turett is.Plusz még nem szelídítettem belőlük,én táppal szeretném.
Beraktam egy módot ami tetszik videóban láttam a jurasik parkos kerítés,abból építettem körbe.Egy van ami nem tetszik kiáll egy beton darab a földből,kár,hogy azt nem lehet szétütni,de olyan nehéz egyenes talajt találni,ami még jó helyen is van.Ez most távol tartja őket.
Igen, elég durva, mert mindent szétszednek.
Esetleg állíts fel a bázis körül aggressive, high range, turret modeos velonákat. Ha sok van, ők szedik szét pikk pakk
Van rá mod, amivel szaporítható lesz bármi. 😊
Igen ezt tudtam is,hogy a sárkányt nem szaporítható,sajnálom is.
Ezen extincionon pályán olyan sok guruló tek féle robot van.Már az agyamra mennek,minden állatnak nekimennek,megcsináltam a bázisom körül fából tüskefalat amíg építek ideiglenesen.Pikk pakk szétszedik.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.08. 20:56:24
Fertőzöttet?
Centeren,csak egy nőstényt találtam egy 252-szintűt. A többi az mind 100-as alatti.És nálam a legnagyobb szint az 210-az alap,szelídítve 314-lesz.Nem is értem hogy jelent meg egy 252-es,de csak a tek állatoknál látok mostanában magas szintet.
Tek Rexet az extincionon lattam tobbet is.
Ja, és ezért szinte tök mindegy, h 5-ös vad gigával kerülsz szembe, vagy 150-essel. A hp statjuk kb ugyanannyi, és jó nyereggel a harapása kb nem jelentős. Csak ez a vérzéses sebzés a durva, azt pedig szintjétől független osztja. Ugyanolyan, mint plö az allosaurus, vagy az aberration mapon levő körél mászó kutya...
Giga sebzése olyan, hogy valami 10 másodperc alatt sebzi le az állatod életének az 5%-át. Vagy vmi hasonló szám. Azaz ha van egy jó nyerged, az sem véd meg. Giga ellen csak úgy tudsz harcolni, ha hamarabb leharapja az állatod, mintsem a kivérzéses sebzéssel megölne. A boss killer ~415-ös rexeim megcsinálják, igaz, marad vagy 5khp-jük a végére.
A sárkány a mutált rexeimhez képest egy gyenge állat, kicsi a sebzése. És nem is lehet mutációja, hiszen nem szaporítható.
Van aki tudja,én egy kicsit belepiszkáltam az állatok statjába.A vadon élőkön kívül,1.0-ról át állítottam 2.0-ra,bocs nem jól írtam a vadon élőknek csak a súlyát írtam 3.0-ra. Na most kaptam egy ötletet tőletek tek rexet hol lehet fogni,Centeren elmentem keresgélni kb 2 hete.Sárkánnyal mentem,vittem ragnarokról egyet.Nagyon szeretem a sárkányokat.Nálam minden napos használatban vannak,kb 67 000 valahány száz HP-ja van.Találkoztam egy Gigával 610-és 680 HP sebzett harapásonként,csak néztem,plusz valami vérzési ikon is megjelent.Több mint 20 000 HP lement a sárkányomnak.Tehát elég erősek.
Koszonom a reszletes leirast. Ki probalom , de most egy ideig maradok a 150 es szintig. Most kicsit kiidegeltem magam,mert ezek a Managarm vagy mi nevu jegsarkanyok szerintem a legostobabb allatok a jatekban. Tiszta idiota mint a carno,csak epp eddig amit elkaptam vagy csak lattam mind kamikaze ongyilkosok. Vegre sikerult egy 120-ast elkapni, a tobbi kisebb mellett,de ez is mint a tobbi nem jutott hazaig, mind meghaltak.....Ezt az idiotat is csak par szaz meterre levo terminalig akartam vinni,hogy feltoltom oda mert megpusztul,de nem sikerult. Semlegesre voltak allitva, megis tamadtak...idiotak 😊
Szerintem egy giga még mindig jobb, mint egy rex (nyílván nem úgy, hogy egy 5-ös tamelt giga vs. 300+ 100 imprintes rex, hanem egyenlő esélyekkel)
Én nagyon megkedveltem,és szerintem neked köszönhetem.A levegőben séta,méghozzá építkezésnél,szeretem eldugni a csöveket a földbe,és úgy bevezetni a vizet a házba.Meg ne látszódjanak rések és ha nagyon kicsi nem tudom pl oda rakni a falat,nyomok egy levegőben séta,és bemegyek a talajba,és be tudom helyezni.Látnátok most a kerítést amiről videót csináltam a tenger alatt.
Két dolog miatt hasznos szerintem.Egy pároztatni,és a tojásával szelídíteni kígyót,már ha szükség van rá.A másik ha jól látom különleges tápot is lehet csinálni belőle,ami az új pályán lehet használni,állatok szelídítésére.Nyilván nem kötelező kibblével,de én nagyon megszeretem azt használni.
Én bünbe estem. 😊 Kipróbáltam egy új pályát az Antartika nevüt. Mikor ismerkedtem vele észre vettem hogy egy helyen fönixek köröznek a levegőben, annak ellenére hogy +6 fok volt csak. Egy két alkalommal már láttam öket messziről Shigoislandon de mire oda értem mindig eltüntek. Nem birtam ki hogy ne lássam öket közelről és bedobtam az admint. Olyan gyorsan cikáztak nem tudtam megnézni öket, megremegtem és forcetame. 😊 Szánom bánom minden bünöm de muszály volt látnom 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.08. 13:00:44

Aha, valami hasonló. Sosem fogtam még gigát, igazából nincs is rá szükségem, mert a rexem kettébeharapja, de egy 150-est már nem tudtam otthagyni. 😊
Láttam én is a Ragnarokon nem is egyet.De mikor megláttam a torporját. Valami 95 000 körüli volt.
Ark generator.
Első választási oldalon van 4 lehetőség. A grafikonon láthatod hogy a beállitott maximum szintig milyen arányban ossza el. Például ahogy szintet lépsz egyre több exp kell egy-egy szint eléréséhez, vagy arányosan. stb...
Én a bal alsót szoktam választani. Következö lapon a felső csuszkával a maximum szintet állitod be, az alsón hogy egy szinten mennyi expet kell gyüjteni. Ha lehuzod teljesen, 0.500. Ez azt eredményezi hogy mindenszinten ugyannyi exp kell, vagyis 500 exp. Ez kényelmes, hiszen akár lv 1000 szinten is csak 500exp kell, viszont ez kb lv 100 ig egy könnyü fejlödést eredményez. Tudnod kellene mire mennyi expet kapsza játékban. Talán tudod,az alpha dinók ölésére nagyon sokat. Ezzel az 500 exp igénnyel, megölsz 2-3 aplhát és 20-30 szinteet is léphetsz.Itt jön képbe a szorzó.Egy 10x exp szorzón 1 alpha adkár 30 vagy mégtöbb szintet is adhat. Ráadásul olyan mod mint a steam punk olyan fegyvert ad amivel könnyedén darálhatod a lényeket. Nem szabad leragadni egy részletnél, hanem átfogóan mindenre kiterjedöen kell megtervezned ezeket. Mert hát kérdés mit is szeretnél. Én ezért állitottam be a szerveremenpéldául 2x alap szorzó amihez társul 2,5x tevékenységekre.Ha csak ácsorog valaki nem csinál semmit, persze akkor is fejlödik, föleg eleinte, de lassan mert csak a 2x exp érvényes, dolgozni kell az 5x expért. Ölni, gyüjtögetni, craftolni. Még igy is megesik az hogy craftolással sok expet kapsz.
...
Szóval ha megvagy a csúszkával, jobbra fent van egy frissités kék szinü jel. Arra kattints hogy kiszámolja neked.
Itt egy másik jvaslatom lenne. Tegyük fel lv 1000 szintet akarsz,de segiteni szeretnéd az új kezdö játékosokat, mondjuk lv 100 ig.
Ez esetben ezzel az 500-as csúszkával 128-ig állitsd be. Ezt elmented mondjuk aaaa.txt néven. Aztán megcsinálod újra de a csúszkát lv 500 ig állitod be 1.000 exp igénnyel, majd ismét megcsinálod lv 1030.-ig. Igy van 3 mentésed. aaa.txt bbb.txt ccc.txt. Aztán végül ssze másolod öket. Figyelmesen megnézve megvan-e minden szint. Igy lv 100 ig sima ügy, itt egy kicsit többet kell gyüjtögetni de aztán tovább indul lv 500 . ig ekkor már lassabb hiszen 1000 exp kell, majd 500-1000 ig már 1500 exp kell..
A bal alsó grafikon az offical exp. Választhatod a 2 felső egyikét is.
Az engram lapon ugyanez a helyzet. Ezt én nem használom mert saját kezüleg irtam meg mikormennyi engram pontot adjon.
A creature level lapon a tamelt dinok lapja. Ez ugyanaz mint a player. Ezt isfelesleges generáltatni ha a tamelt dinoknak is ugyannyi pont kell szintlépéshez mint a playereknek mert ez esetben csak másolod a playerek exp sorát.
Customization options lap is felesleges. Ide olyan parancsokat rakhatsz amit te magad akarsz hozzá adni.
A Generation Game.ini -re kattintva megadhatod a mentés helyét és nevét.. Majd ebből másold ami kell a Game.ini fájlba.

Ezt sem hittem volna, h befogok egy haszontalanul nagy, ostoba, buta gigát. De hát 150-es volt. 😊
Koszonom a valaszod,de en mar ott elakadok , amikor megnyitom a programot. Nem tudom mit jeloljek be a Player Leveling Style nel sem ,mert nem tudom mit jelentenek. Kovetkezo oldalan okes hogy beallitom 328 ra a level szintet, de alul a Scalling csuszkahoz nem nyulok mert azt sem tudom mi az. Na es igy tovabb ahogy az uj ablakokba kerulok, az engrammoknal, a dinoknal....Az amnezias dolgot azt lattam a beallitasoknal, holnap kiprobalom . Most epp a Ark Futurism Final Existence modot probalgatom, hogy megtartsam e, de mar az elejen elakadtam annyiban hogy a kezdo Holokonzol asztalhoz hiaba volt nalam a kert anyag, nem engedte megepiteni,kenytelen voltam csalassal betenni. Most talaltam a steam oldalan 2 Af server kodot amit elvileg bekell tenni valamelyik inibe ,persze hogy melyikbe azt a laikusoknak nem jelzi. A mech Bay elkeszitesenel is erdekes volt,mert legyartottam az osszes kert komponenst es nem engedte azt sem megepiteni, majd kileptem belole s mikor visszaleptem mar hianyzott par komponens , olyan mintha megromlott volna s eltunik 😊 legyartottam a hianyzot es akkor mar megcsinalta. Eddig jutottam vele. Meg sok mindent kell osszeszednem, hogy meg legyen az elso robot meg az epuletek,de rajta vagyok.
Jatszottam par napot a Badcompany szerveren, de csak azert mert a Gaia Ragnarokos mappon a Gaia mellett telepitve volt a Steam Punkt is, Tetszett a szerver bar nekem idonkent laggolt. Ezzel meg el is lettem volna,csak amikor az extincionra atutaztam s vissza, akkor vettem eszre, hogy a 0 pontert kifejlesztheto dolgok a 2 modnal mindig torlodnek mikor oda utazok ahol nincs fent a mod, Ragnarokra visszaterve meguntam az allando ujra jelolgetest,ezert a modokat fent hagyva most singliben jatszom.
Gondolom szükséged lenne a teszteléshez gyors exp szerzésre. Konzolban adhatsz magadnak
admincheat addexperience 1000 0 1

Mert nem jól csináltad.
A menet a következő. A generátorba lévő exp mennyiségek valami okból, ezt most ne boncolgassuk, nem annyi mint ami kell a játékban. Ha kereken 300 szintet szeretnéla generátorban ennél tovább kell megirni. Kb +28 vagis lv 328 ig kell megadni. Ha ez megvan, elkell döntened miként szeretnéd beállitani az engram pontokat. Ezt beállithatod például minden egyes szintlépéshez hogy mennyit adjon, vagy csinálhatod ugy is hogy elosztod egyenlő részekre, vagy akár egyszerre is adhatja. Én kiszámoltam,hogy hány pont kell ahhoz hogy a playerek mind az összes engramot megtanulhassák.

Tehát egyszer van az exp pont rész, utána van az engram pont. Nálam ez igy néz ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OverridePlayerLevelEngramPoints=10
OverridePlayerLevelEngramPoints=20
OverridePlayerLevelEngramPoints=30
OverridePlayerLevelEngramPoints=40
OverridePlayerLevelEngramPoints=50
OverridePlayerLevelEngramPoints=60
OverridePlayerLevelEngramPoints=70
OverridePlayerLevelEngramPoints=80
OverridePlayerLevelEngramPoints=90
OverridePlayerLevelEngramPoints=100
OverridePlayerLevelEngramPoints=7809

Ha megnézed az első szint lépésnél ad 10 pontot, a következönél 20-at stb aztán végül 7809. Ezt követöen mindenszintlépésnél ad 1 pontot. Ezzel lv 100 elérésekkor már van annyi pont hogy megtanulható az összes engram.
De itt még nincs vége a dolognak.Meg lett piszkálva az exp és az engram. Lekell nulláznod és újra osztanod. Ezt mindenkinek megkell tennie aki már benne volt a szerverben, az új playereknek nem.Ez az Amnézia tonikkal lehetséges, vagy csinálsz új karaktert. Az amnézia tonikot ha megiszod ismét lv 1 leszel, törlödik az összes megtanult engram és újra oszthatod már az új beállitás alapján. Az amnézia tonik használatának van egy feltétele. Engedélyezned kell a konfigban. Ugyanis maximum 1x engedélyezett alap esetben de a Game.ini -be beirva nincs korlát
bAllowUnlimitedRespecs=True
Amnézia tonikleg gyorsabbanadminból szerezhető be.
cheat giveitemnum 413 1 0 0
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.07. 07:53:48

Angol -200 😊 maradok a 150-nel en is 😊
Elozo irasom utan ki is szedtem az arkgen altal generalt sorokat es visszatertem a regi kerekvagasba. Azota kapom is a pontokat rendesen szintlepeskor.

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.06. 20:34:51
Hajrá, ebben nem tudunk segíteni, mert nekünk elég a 150-es szint, fene sem próbálkozott ezzel. Google lesz a jó barátod, ha van egy erős közepes angolod. Ha nincs, akkor még tanulhatsz angolul is. 😊
Sziasztok, nekem nem sikerul ez az Arkgen-eratoros beallitas. Tobb verziot kiprobaltam a beallitasainal. Azt szerettem volna beallitani, hogy a karakterem es a dinok is 300 as szintuek legyenek, azok ellenere hogy tobben is ellenzik es ertelmetlennek tartjak a szintek emeleset. En akkor is kiszerettem volna probalni. Azt hiszem 26 os szinten voltam, mikor probaltam a modositast. Beallitottam az automata frissitest mivel a manualishoz fogalmam sincs. Ami ini fajl kodot kaptam bemasoltam a game.inibe. Mindig ugy jartam akar hogy modositottam,hogy az engrammoknal eloszthato pontok -250 koruli allapotot adtak. Lattam a tablazatban hogy a 28-as szintnel mekkora lesz a pont. Eljutottam a 28 -as szintig ,de meg mindig minuszban van az eloszthato potjaim szama. Gyakorlatilag a max level szintet elkell erjem ahhoz hogy nullara erjek es kaphassak pontot......otletem sincs
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.06. 14:47:08
Köszönöm.
Új pályán vagyok,találtam egy olyan részt ami mondhatni majdnem egyenes,van kristály a közelbe meg fém.Jó lenne arra a részre építeni,de olyan közel hogy ne zavarjak be az újra megjelenésbe.Teleport még nem jöhet szóba,mivel nincs hozzá cuccom,meg nem fedeztem fel mindent mivel a teleportot nem jó csak ide oda lerakni előbb körül kell nézni hol van sok fém és hova érdemes lerakni.
Én csak szimplán olyan helyen építkezem, ahol nem blokkolok semmi relatív fontosat. Persze, elkerülhetetlen néha a dolog, de ha az ember már magas szinten van, akkor teleporterrel bárhol lehet farmolni.
Mint minden máshoz ehhez is van konfigba parancssor. Biztosan jártál már úgy hogy a ház falán belógott egy fa ága és ha kivágtad vissza nőtt oda. Nekem olyan is volt hogy a kő alapból kinött a fü. A gond az hogy területre van megadva szinte random.
Én sokat teszteltem példál azt hogy be tudjam állitani ha szétütök egy követ az mennyi idö után jelenjen meg újra. nem kevés idő pazaroltam el erre. Ekkor jöttem rá hogy minden harvestnek más ez a távolság. Más a köveknek és más a fünek. Kristályal nem kisérleteztem de kő alap esetén ha nincs ez külön szabályozva ezt csak ott helyben tudod kideriteni.
Ha gondolod kisérletezz vele.
Ez a megjelenés gyakorisága.Minnél kisebb az érték annál gyorsabban jelenik meg újraGameUserSettings.ini -be
ResourcesRespawnPeriodMultiplier=0.25

Game.ini -be szabályozhatod hogy a lerakott strukturádtól milyen messze nem rakhat le más player valamit. Ezt a kettöt szerintem hagyd végső esetre. Próbálgatáshoz elég a fenti
ResourceNoReplenishRadiusPlayers=0.5
ResourceNoReplenishRadiusStructures=0.5

S+ kiegyensúlyozásról írnak, miközben betették a titánokat a játékba, amivel bármilyen bázist foundation wipeolni lehet. Érdekes.
PiszkosFred
Ark mikulas/karacsonyi eventje, raptor mikulassal, egyedi receptekkel, skinekkel, mutans dinokkal, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Dino mikulas meg hagyjan, de vegre tenyleg(!) elkezdenek dolgozni az S+ integracion, ugy laza 1-2 ev elteltevel 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi megnézem.
Olyan 10-15 körül, de próbáljátok ki.
Sziasztok
Kérdezni szeretnék valamit,tudja valaki hogy ha van egy hely ahol bányászhatunk kristály,vagy fémet stb. Attól kb milyen közelre szabad építeni,hogy ne zavarjon be az újra megjelenésbe?
Például kő alapban mérve.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.04. 18:33:43
Mi is az a Winter Wonderland?
Nem tudom elképzelni ilyen nerfelt szárnyasokkal hogyan gyűjtögetem össze megint az égből aláhulló ajándékokat.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Visszatér a Winter Wonderland event,na ennek örülök,csak én meg sehol se vagyok,pedig jó lenne azt játszani.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igen. És nem csak a modok hanem bizonyos egyedi pályákon is van a készitő által elrejtett dolog. Találtam olyan barlangot aova egy sziklafalon lehet keresztül menni és bent egy barlang van.Bent pedig fontosabb nyersanagy lelőhely. Bent pedig egy kis pocsolya amibe ha bele ugrok egy gejzir feldob a hegy tetejére. 😊

Modokkal vigyázni kell, mert a modderek sajnos kevésbé képesek az önkontrollra, és sokszor nem egyensúlyozzák ki rendesen a cuccokat amiket behoznak.

Leírásod alapján a steampunk is csak bevitt a málnásba a túlságosan erős cuccaival.

Én vissza vettem a szerveremena max player level szintet 2000 -ről 500. A vadon élő dinók szintjét 1500-ra. Töröltem a statokra vonatkozó modositásokat. Tehát alap mennyiséggel növekednek. És még mindig túl erős a steam punkos fegyver. 100 stat pontot raktam csak a sebzésemre és mégis egy 1000 szintü lényet 2 max 3 ütéssel kinyirok a steamos kardal. Amikor fegyvert craftolsz, próbáld ki hogy egyszerre mondjuk 10 db-ot gyártasz. Láthatod mindegyiknek más a sebzése és durabilitije. 1400-1500 at sebzek 1 ütéssel. Első halásra ez tök jó,de egy idö után unalmas hogy nem kell rettegnem hogy meghalhatok. Ha véletlenül meg is halnák, ott a sirkő, még csak vissza sem kell mennem a batyuért. A legnagyobb ellenségem ami megtud ölni a lagg.
Azt a future extension vagy mi, modot sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni mert ágyban fekszek fekvő gipszel, rádiós egér most a legjobb barátom. 1-2 órát ücsörgök de aztán feküdnöm kell, és igy sajnos nem látom a betüket mert messze van a tv amire rávan most kötve.
De ehhez a modhoz is tartozik némi parancs a konfigba. Hogy mi pontosan nem tudom de a mod oldalán megtalálható.
Sokat töprengek mihez is kezdjek a szerveremmel. Ha arra gondolok megszüntetem, jön a gondolat hogy mégse. s forditva 😊
De van egy ajánlatom. December hónapra még minden képpen megtartom, és ahogy magamat ismerem, lehet még utána is.
Van arra lehetöség hogy admint adjak hozzá. Ha szeretnéd kipróbálni szólj, megbeszéljük és beállitom hogy úgy tudd kezelni mintha a teszervered lenne. Pályát rakhatsz be vagy amit szeretnél. Én már régebben is felajánlottam hogy bár ugyan csak 6 slotosa szerverem de ha van aki szerete ott játszani, beszéljük meg ki mit hogyan szeretne, és én beállitom. Ha sikerül összehangolni a kivánságokat nincs ellenemre hogy hosszabb távonfenn tartsuk a szervert. Nyilván vannak korlátok és talán a kivánságok se feltétlen egyeznek de nem lehetetlen.
Sőt, én még domaint és honlapot is tartok fenn a játéknak még. Csak ehhez sem volt igazán igény, igy kihasználatlanul csak van.
A pályákkal én is úgy vagyok hogy hamar megunom és másikat szeretnék. De szerinem ha jól belegondolok, nem a pályával van baj hanem velem. Ugye, az a bizonyos kihivás. Ennek a játéknak alapból van egy problémája. Pontosan a végcél. Hogy miért is játszunk ? Hogy bázist épitsünk, hogy dinókat tameljünk,.. de miért ? Ha megvannak ezek, hogyan tovább ? Elvileg az ascend lenne, a tek barlang, a felemelkedés.
Vagy..... kitalálunk hozzá valamit. Például a modok. Vagy pvp, vagy bármi. Akármi is legyen, kell egy cél mert megunjuk ha céltalanul lödörgünk. Én ezért ellenzem például az über nagy szorzókat. Most hogy kivettem pár sort a konfigból az összes modot elbirja a szerverem. Még nem minden pályát de megy, 87% -on plusz memoria nélkül. Valguerot lekell cserélnem mertobeliszkből semmit nemlehet kivenni amit másik pályán beraktam, az exctingtionon még nem megy a human npc. Nézd meg a szerverem, ird le mit szeretnél másként és én beállitom ha ez neked megfelel. Az egyedi pályákkal az a baj, sok olyan van hogy valami hiányzik onnan. Van ahol nincs blue gem, vagy valami más.
1 szerverrel ezt éppen a pálya cserélgetéssel lehet megoldani.
Bocs a hosszú irásért.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.03. 08:40:58

Nos, javaslom a https://www.battlemetrics.com/ oldal használatát, ahol remekül lehet keresgélni az ark szerverek közt (pl kereshetsz arra is, hogy milyen mod legyen rajta), csak lesz olyan ami pont megfelelő 😊

Tapejara elég beszari állat. A passive állat is megijed, oszt repül mint a fene.
Fogtam egy TAPEJARÁT az új pályán.Használtam is jó pár napig.Nem volt vándorlásra állítva,csak hogy támadd a célpontomat.Hód várakból elkezdtem gyűjteni a cement pasztát,nem figyeltem és az állat sérülést okozott nekem,meg a madárnak is.És ez a hülye madár elment,beszart vagy nem tudom,de azóta nem találom.De ha meglesz úgy szájon verem,hogy többet nem csatangol el.
Azért Extinction-2, mert van két darab extinction, és ha valaki az egyesen lakik, nem akarják, hogy az összes cuccával véletlenül a kettesre menjen, és vica versa.
Caliph már a #8944 hozzászólásnam a clustert elmagyarázta.
Koszonom, igy mar ertem 😊
Caliph
a cluster azt jelenti,hogy "szervercsoport" azaz átjárhatóak a szerverek. itt korlátozást a modok okozhatnak,pl steampunkos cuccokat nem tudsz átvinni olyan szeróra amin nincs fent a mod. De dlc állatokat át lehet vinni(pl islandon játszol,de szeretnél sárkányt,akkor átmehetsz pl ragnarokra fogni egyet,és visszahozhatod islandra),és nem modos dolgokat is általában,Ezek az obelisknél feltölthetőek,szal kompletten át lehet költözni a clusterben lévő szerók között
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.01. 19:39:33

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sajna nem tudtam mar szerkeszteni, de talaltam a Steam Punktot hasznalo szervert is a Bad companyn . Most varnom kell masfel orat amig az alapot telepiti a gep 😞
Ez a BadCompany elegge szimpatikus, bar a modom nem hasznaljak. Most inditottak valamikor egy Extinction-2 nevu szervert. Amivel nem vagyok tisztaban, az az hogy maga a cluster szo maga mit jelent, a gugli forditoban irt jelentest badarsagnak tartottam. Tovabba miert Extinction-2 a neve? Azert mert ott kezd a jatekos? Azt nem talaltam, hogy az osszes dlc re atlehet-e menni. Bocsanat az ertetlensegemert