11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#567 ha official akkor nem volt wipe az biztos, szerverkeresőben a szűrőknél állítsd be hogy mutassa hol van karid, azt meg rakd majd be favorite-ba és úgy mindíg meg lessz (néha-néha eltünik favorites-ből de szűrhető akkor is vagy karival vagy leírod a szeró nevét és azzal.).
@Ironman2: erről linkelj egy hivatalos hírt légyszi mert sehol nem olvastam ilyet devektől. -
mikuc #566 Köszönöm....akkor kezdem újra. Még jó hogy nem sok órát öltem bele. :-) -
Ironman2 #565 Biztos full wipe volt.Ezt most minden szerveren meg fogják csinálni,mert nem kompatibiis a régi mentés az új mappal,és sok bugot generál -
mikuc #564 Sziasztok! A következőkben szeretnék tanácsot kérni: vasárnap megvettem a játékot és kb. 1 órát játszottam vele. Majd kiléptem. Tegnap megint beléptem de amit vasárnap csináltam karaktert eltünk és ujat kellene csinálni. Ilyenkor mit lehet tenni? Azt nem tudom melyik szerveren léptem be vasárnap, szerintem valami official szerver volt. Azt nem gondolom, hogy ennek igy kellene müködnie. -
#563 Hamarosan elkezdenék játszani én is, hivatalos vagy privát szerveren éri meg inkább játszani? (privát szerveren van rá esély, hogy kikapcsolják a szervert és akkor ugye buktam a karakterem mert átvinni sem lehet máshova) -
Ironman2 #562 Figyelem! Részleges wipe lesz ma este 18-19 óra közt az MJP szerveren! Az állatok,és karakterek megmaradnak,a házak,telkek,járművek nem! Aki még siet az bele tudja pakolni az állatokba a fontosabb cuccokat! -
Ironman2 #561 Újabb frissítés:
Current Version: v216.2
261.2:
* More server crash protection -
Ironman2 #560 1 hétig tilos a raidelés az MJP szerveren mostantól számítva! -
Ironman2 #559 Sokan panaszkodnak a bugokra a szerveren,megjött közben az újabb update!
Current Version: v216.1
* Fixed a couple server crashes
* Re-added missing "Small Crop Plot" Engram
* Improved Stag jump animation
* Fixed an NPC Spawn Zone that had improper spawning configuration
* Official Servers: Relaunching with -ForceRespawnDinos to destroy all wild creatures to flush out NPC's to new Biome configurations. (this will only destroy wild creatures that are NOT currently being tamed :)
* Dimorph Kibble is now cookable from Dimorph Eggs ;)
* Fixed issue with not being able to climb ladders on certain platform structures/rafts
* Fixed Mac rendering issue in Snow Biome (black screen) -
#558 Egész szépek lettek az új területek. Direwolf/toad-ban kicsit csalódtam, úgy rémlett mintha láttam volna dossziét róluk amin nagyobbak voltak mint egy ember és most a farkas is akkora mint egy saber.
Az viszont tetszik hogy mindenhol kinőttek fák/kövek/növények, mintha végighintették volna a szervert refertelizerrel :D -
Ironman2 #557 Én meg közben repkedtem egyet Csőrikével,3 teknőst kellett kinyirnom hogy meg tudjam csinálni a gyeplőt rá! Hála istennek segített a kis dilóm,és a madaram is!
-
Ironman2 #556 Na most jön a 216-os frissítés,ebben a pillanatban! Élvezzétek az új életközösségeket a havas tájakon,és a mocsarakban!! (videó linkje felül a bannerban!)
Current Version: v216.0
* Server Admin Note: One-Time Auto-Structure Demolish on Swamp and Snow Zones: To do this, which you can only execute once after updating to v216, run your server or game with this commandline: -StructureDestructionTag=DestroySwampSnowStructures
* Fixed Dino unboarding offset
* Fixed a case where you could push your character through structures
* Fixed a ladder issue
* Fixed issue with Turrets mounted on Rafts/Dinos not being able to hit targets reliably when shooting down
* Fixed some Admin Manager SteamID's display on Mac
* Fixed SotF crash
* Whitelisted Admins are now allowed to join full games and they also don't count towards the player limit
* Fixed double hud overlays when in spectator mode and showing long-range HUDs and near HUDs
* Fixed issue with client & server steep slope climbing desynchronization when riding a Tamed Dino
* Fixed issue with invisible weapon in hand after loading singleplayer game
* Fixed water tanks not giving resources when demolished
* Human and Dino Level Caps Raised +5 each
* Swamp and Snow Biomes!
* Beezlebufo
* Direwolf
* Megaloceros
* Fur Gear Set
* Dimorphodons now lay eggs
* Added some initial furniture structures: Wooden Chair, Wooden Bench, Simple Gravestone
* Fixed issue where dinos wouldn't follow an ally target a moving platform structure
* Fixed IK issue where dinos legs could latch onto surfaces above them
* Fixed issue where Total Conversion custom Maps weren't listed in the Host Session UI
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 17:32:11 -
Ironman2 #555 Idő az kell hozzá,amúgy grat! Bár az MJP szerón 10x-es xp szorzó van,meg 4x tammed szorzó,szóval könnyítve van,sok időt meg tudsz vele spórolni,alapból nagyon lassú,és nehéz is a játék
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 16:53:11 -
fantomvampire #554 NA megvettem en is a jatekot remelem idom is lesz ra :D -
Ironman2 #553 ja igen,azt benéztem,a fur gear az szőrme,akkor lehet majd szőrméket gyártani a havas biome-hoz,gondolom a túléléshez elengedhetetlen lesz majd a szőrme -
Ironman2 #552 Nem akarom reklámozni,de Magyar jurassic park szerverrel idáig nem volt gond,igaz PVP,de nagyon normális emberkék vannak ott (tisztelet a kivételnek),és az admin is közvetlen,barátságos,de kemény tud lenni,nagyon! :))
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 16:12:41 -
#551 Nem számít milyen magas a fal, vannak állatok amiket madárral meg tudsz fogni és akkor simán be lehet dobni.
Mi is játszunk egy ideje official pve szerón, lvl 70+ négyen, ott meg az a baj (a hatalmas lagspikeokon kívül) hogy agyba főbe pakolgatják az épület alapokat meg lezárnak hatalmas területrészeket így vagy hatalmas kerülővel tudsz közlekedni földön vagy épp a nyersanyagok nem nőnek.
Búvárfelszerelés már rég bent van. lvl 75ös engramok. -
#550 Ja értem. Megy pü -
Ironman2 #549 Én még egyedül,azért irtam hogy toborozni kell pár embert. -
#548 Hányan vagytok? Ts-en szoktunk lenni. -
Ironman2 #547 Mehetünk hozzátok is,ha beférünk.Irj priviben ip cimet! -
Ironman2 #546 Össze kéne állni akik nem kedvelik a PVP-t ebben a játékban,rámenni egy PvE szerverre,vagy valakiére,most még ezt nem tudom hova,.Jelentkezőket várok csapatba,aztán ha leszünk páran,akkor megbeszéljük melyik mapra megyünk! -
#545 Érdekel szerintem jöhetsz hozzánk :) -
Ironman2 #544 Éppen tegnap irta be az admin hogy valakik bedobálnak állatokat a karámokba,és kinyirják az ottlévőket,na ez se egy szép dolog,és ott vannak még a hackerek is,az EAC-ot rá kéne már tenni a játékra! (bár nemtudom az állatokat hogy tudják bedobálni ha 3-4 fal magasan van a karám,nekem is a kőfal körülötte 3-4 magas)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 15:13:38 -
Ironman2 #543 Na pontosan ezért utálom én is a pvp-t,de már másik topikban is megtámadtak emiatt.Sokan ezt élvezik hogy más órákig tartó munkáját,kinlódását sec perc alatt lerombolják.Egy fasza csávó,aki már fel van tápolva 80-as szintre,szinte mindent elér,mehetne gyüjtögetni,craftolni,de arra lusta,inkább lerohanja a másik erődjét. -
#542 Nehézséget kell felvenni hozzá és akkor gyakrabban lesz nem? :) Szerk.: bogyó például egy trike-al semmiség, mert iszonyatosan porszívózza a növényzetet.
Leginkább az tántorít el a pvptől, hogy sok óra szopás egy pvp szerveren mire nagy leszel és fel tudod venni velük a versenyt. Azt jön egy ovodás aki lerombol mindent amíg offline vagy. szerk2: (ez minden ilyen survivalban előfordul)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.09.28. 14:59:47 -
Ironman2 #541 Szerintem is,mert többezer bogyót,vagy húst magaddal cipelni kicsit nehézkes -
Ironman2 #540 Egy 120-as Trex-et azért egyedül kihívás lenne befogni (olyat szinte nem is találni) -
#539 taming nálunk x4 mert embertelen a vanilla érték szerintem -
Ironman2 #538 Nem semmi volt az se megszelidíteni! Volt vagy 200 narcotic amit beadtam neki,jó lassan zabál a dög,ha meg kézzel etetem,akkor lassan megy fel a tammed jelző
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 14:47:33 -
Ironman2 #537 Igen,elég a természettel felvenni a harcot,most amúgyis jó nehéz lett,és mégnehezebb lesz! Én az MJP-n vagyok kis bázisommal,most kajtatok kitinért hogy tudjak nyerget csinálni a Pteradonom-hoz! -
#536 Haver bérel egy 10 főset és azon elvagyunk. Nincs beépítve, nem zúznak le minket. Eggyek vagyunk a természettel. :D -
Ironman2 #535 Majd lesz róla info,meg kép is,gondolom.Én is inkább a gyüjtögetés,és építkezés híve vagyok,amúgy melyik szerveren toljátok? -
#534 Milyen a tejes búvár felszerelés? :) Jól hangzik. Bútorok is jól fognak jönni. Én inkább az építő ember vagyok a csapatban és elég üres a kecó. -
Ironman2 #533 Jó nagyot repül a béka. Lehet tammelni a farkast,és a békát is! A tejes búvárfelszerelés is jön a 216-ban!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 13:22:54 -
Ironman2 #532 Készüljetek!! A héten nagy változás fog beállni a mapon,jön a téli,és a mocsaras életközösség a 216-ban!!! Téli tájakon farkasok,a mocsaras részen meg óriás varangy várja a látogatókat,ami a nyelvével kegyetlenül odacsap minden mozgó élőlényre.D
Upcoming Version: v216.0, ETA: 8:30 AM EST Deployment!
* Fixed Dino unboarding offset
* Fixed a case where you could push your character through structures
* Fixed a ladder issue
* Fixed issue with Turrets mounted on Rafts/Dinos not being able to hit targets reliably when shooting down
* Fixed some Admin Manager SteamID's display on Mac
* Fixed SotF crash
* Whitelisted Admins are now allowed to join full games and they also don't count towards the player limit
* Fixed double hud overlays when in spectator mode and showing long-range HUDs and near HUDs
* Fixed issue with client & server steep slope climbing desynchronization when riding a Tamed Dino
* Human and Dino Level Caps Raised +5 each
* Swamp and Snow Biomes!
* Beezlebufo
* Direwolf
* Megaloceros
* Fur Gear Set
* Other cool content stuff (Furnitures etc :)
[MORE NOTES TO COME]
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.09.28. 13:24:06 -
#531 Valóban.. konkrétan azért nem játszok.. rohadt idegesítő mikor sétálsz és rád veti magát 5-6 hangya meg 2 repülő.. azt sem tudja az ember hova nyúljon :(
Ptero meg bebugzódik egyből azt repked össze vissza..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.09.28. 08:52:49 -
Ironman2 #530 Jaj hát ezek a rovarok a játékban imádnivalóak,szerintem nem sokáig lesznek bennt,mindenki panaszkodik rájuk,mert rohadt idegesítő,főleg ha tammelés,vagy harc közben jönnek -
fantomvampire #529 aki ismeri ezt az oldalt elmondana hogy lehet egy jatekbol tobbet venni pl 3-at akarok de nem tudom 3x berakni ugyan azt -
#528 Teljesen megbízható, többször is vásároltam már ott, support is elég gyors és nagyon segítőkész ha bármi gondod lenne.