11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#647 azért ez durva -
Ironman2 #646 Nocsak,itt vagy akkor közvetlen mellettem.Repkedtem már a bázisod felett.Azt nem tudtam hogy a tutajra lehet házat építeni,jól néz ki! Egyet csinálok én is.D -
Ironman2 #645 Ja holnap jön,igazad van. -
toty1ka #644 Alapból nincs baj azzal, hogy magyar szerver adminokkal, stb. Mert jó, hogy vannak szabályok leírva, ezzel védve az állataidat / bázisodat. Hogy ne az legyen, hogy több heti munkádat egy éjszaka álmodban porrá rombolják pl (ez sima Officialo szerveren megy ám..). De ott a kontraszt, amit írsz, hogy kisisteneknek hiszik magukat :(
Ja, és továbbra is tartom, hogy a 10x-es multiplier túl sok, jobb lenne egy 5-össel sztem :) De ez nem fog változni :D -
#643 Az eredeti játékban gondolom azért van egy kiegyensúlyozott rendszer ahol szűrik a trollokat meg a selejteket akik csak szétvágják a játékot ugye? Talán ezeknek a szervereknek a legrosszabjai az adminok akik kisistennek hiszik magukat...lásd sok régi cs 1.6 szerver. Lelövöd és bann :D -
toty1ka #642 Nos, 2,5 nap alatt ide jutottam
Szvsz elég fura népek játszanak a szerveren, meg hát elég sokszor az adminok hozzállás / megnyílvánulásai is nagyon azt sejtetik, hogy elég erősen PRIVÁT a szerver, és alig várják, hogy visszaéljenek adminjogaikkal (fenkölt hangvétel, bannal való állandó fenyegetőzés, stb.)
De, én csak olvasgatom a chatet, ezt szűrtem le. In-game nem írok, mert eddig nem sok közöm volt a PvP-hez és egyebekhez.
Utoljára szerkesztette: toty1ka, 2015.10.12. 10:11:13 -
#641 Upcoming Version: v219.0, ETA: October 13
* Sit on chairs & benches
* Apex-Kill Trophy Wall-Mounts, Artifact Pedestals
* Mosasaurus!
* Creature Breeding & Babies First Pass! Yes, they grow dynamically in real-time!
* Characters no longer bunny-hop when swimming up from the water surface
* Engrams now longer count against maximum inventory item limit
* Shotgun damage increased by 40% for Primitive Shotgun, 30% for Machined Shotgun
* Dinos can no longer damage structures through underside of ceilings
[MORE NOTES TO COME] szia holnap jönn -
BarneyK #640 Az jó! Csak az a baj, hogy Dilo és Para tojáson kívül nem nagyon van több még nekünk :D De ha jól tudom van egy Spino vagy Bronto valahol ;) -
Ironman2 #639 No ha minden igaz a mai naptól szaporíthatjuk saját dinóinkat! Jön a dinótenyésztés.Azt hogy hogyan valósítják meg,nem tudom,gondolom lesz valami keltetőgép,vagy valakinek rá kell ülni a tojásokra,és melengetni őket! Remélem az adminok fogják kapni ezt a feladatot
Érdekes lesz,én rohadtul kiváncsi vagyok rá,nincs is nagyobb öröm egy dinóbébinél.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.12. 01:52:41 -
#638 Lehet falat csinálni, van fa/kő/fém fal, kell neki alapzatot lerakni és rá lehet építeni, nem olyan magas alapból mint a kapu de egymásra lehet építeni, persze sokkal több anyag kell hozzá mintha csak kapukkal raknád körbe de szerintem sokkal szebb is. -
fantomvampire #637 hali!
egy kerdesem lenne nem lehet valahogy sima falat csinalni a behemot kapu melle ? hasonlo falat ? vagy csak kapukbol lehet ugymond bekeriteni a teruletet ? -
Ironman2 #636 Madár cipel madarat.DDD -
Ironman2 #635 Na ez rohadt jól néz ki,gondolom valami erőmü kell hozzá hogy ilyen szépen fusson:
-
Ironman2 #634 Jó,én csak azért irtam hátha nem tudtad hogy lehet egyedül is indulni benne -
#633 hát én ilyen i3 4150, r9 270x 8 giga rammal mondhatjuk hogy egy belépő felső kategóriás szint, ezzel bőven kéne duruzsolnia maxon. Legalábbis minden megy maxon :D A te géped ha jól látom jobb mint az enyém, azon meg se szabadna röccennie...tizen x fps? Hagyjuk már...ha 50 alá esik nem is érdekelne :D -
#632 Mi 2-3an szoktunk játszani és nem érezzük semmiben hogy kellene több ember, persze mindezt pve szerveren és broodmothert még nem próbáltuk be.
Optimalizáltság: hát az most még nincs jóban ezzel a játékkal :D
Tudom távolról sem egy erős gép de bőven közép/felső közép kategória szerintem amim van, ezzel elfut azokkal a beállításokkal amit linkeltem pár hsz-el lejjebb 30-60 fps-el. Ha olyan terület mellett megyek el ahol rengeteg a tamelt dino/nagy épületek ott viszont erősen le esik akár 1x fps-re.
i5-2400, 8gb ram, gtx960 2gb, játék ssd-n
A lassú textúra betöltést nekem is csinálta régebben, most ahogy belépek kicsit mozdulatlanul maradok (3-4 sec) és betölt szépen, lehet az ssd az oka, lehet nem. -
#631 Igen, ezt eddig is tudtam, hogy van "dedicated" multi szeró, amin egymagad játszol csak, de szerintem az messze nem single player, mert ugyan úgy igényli a játékmenet a 20 embert...legalábbis régen így volt. Esetleg tud válaszolni valaki arra a kérdésemre, hogy mennyire igényel 10-20 embert a játékmenet? Nem elég csak 1, max 2? Továbbá az is érdekelne, hogy optimalizált már annyira a játék, hogy egy erős gépen maxon ne 20 fpsel menjen? -
Ironman2 #630 Most nézem aki letöltötte az Exodus custom map-ot,az Host/Localban el is érheti,indithat rajta új játékot! -
Ironman2 #629 Brutális eladások a héten.Elérte a 2 milliós eladott példányszámot a játék!
Gratulálok! -
Ironman2 #628 Be lehet kapcsolni a steam neveket az opcióknál,hogy kiirja a csetnél.Amúgy Vaslady a karakterem a játékban,mivel most női karaktert indítottam.Igen kemény PVP folyik itt is,de szigorú szabályok közt,csak akkor támadhatnak ha bennt vagy a játékban,olvasd el a szabályzatot,felül van a link! Ja,és az állatokat passiv-ra kell rakni,mert akkor tilos megtámadni másik játékosnak.Egyébként az adminok mindent látnak,és tudnak,én is majdnem kaptam a múltkor banánt,mert megtámadtam pár méterről egy dilót,és kiderült hogy már tammelve volt.Meg is jelent az admin szép fehér farkasháton,bennt a kérómban,és be kellett számolnom a tettemről,mondtam nem vettem észre hogy tammelt állatot támadtam,mert messziről még nem irta ki a nevét.Adtak még egy esélyt.Amúgy innen is kösz Lacinak!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.09. 20:38:34 -
BarneyK #627 Én is elkezdtem az MJP-n, kb 2 órám van a játékban, de már 62-es vagyok. Amúgy azt láttam, hogy PvP a szerver. Mennyire szoktak ilyen alázásos atrocitások lenni? Csakmert a PvE jobban fekszik, de a szerver nem rossz.
(Mellesleg ingame mi a neved? :) ) -
Ironman2 #626 Király! Majd felkereslek.Amúgy 60-as szint felett már itt is nehezebb a fejlődés,hát még ha nem lenne 10x-es szorzó -
toty1ka #625 Na, hát eljöttem arról a harcor PvPvE szeróról, esélytelen volt ott a játék. Most már az MJP-n nyomulok én is :) Még sokat kell tanulnom... túl nagy ez a 10x szorzó sztem, hirtelen lv50 vagy, minden eléd tárul, közben meg fel sem fedeztél szinte semmit a játékból. Gondolok itt alapanyagok, craftolás, mit mire hogyan, stb...
KÉP
Apropó, nálam is folyamat megy az a textúrás dolog, hogy nem rajzolja ki, csak néha-néha...
Utoljára szerkesztette: toty1ka, 2015.10.08. 23:26:12 -
Ironman2 #624 Már az elejétől kezdve van singleplayer,a HOST/LAN menüben kell inditani! -
#623 Sziasztok! Pár hónapja feltettem ezt a játékot, de akkor még elég gyerekcipőben járt. Csúnya is volt, szaggatott is, és úgy beszéltek róla, hogy 15-20 ember folyamatos munkája nélkül nem ér semmit a játék, főleg nem egyedül. Most azt hallottam, hogy talán már beta állapotban van a játék és rohamosan halad, még a single player mod is kijött. Ez igaz?? Mert amúgy nagyon tetszene :D -
#622 Ezen kívül az sem biztos hogy a kapu zárva van, mi is gondolkoztunk rajta hogy csinálunk barlangbejárathoz egy "parkolót" ahová a játékos lerakhatja a dinoját biztonságban amíg a barlangban kószál, bárki által nyitható kapuval de végül (még) nem jutottunk el odáig, mindig van valami más :) -
#621 Nem szép dolog, de tudtommal nem szabályellenes. Ha pve szerver akkor vedd fel vele a kapcsolatot ha le szeretnél menni a barlangba, ha pvp akkor meg győzd meg :D -
Ironman2 #620 Az nem szabályellenes ha valaki körbekeríti bázissal a barlangbejáratot?
-
#619 Sok narcoticot vigyél magaddal mert bár elég gyorsan befoghatóak nagyon gyorsan megy le a torporjuk. -
Ironman2 #618 Pont tegnap kinlódtam velük,mert kettő mindig elakadt valahol.Dimorphodon kéne nekem is,majd keresek egyet -
#617 A dev-ek azt mondták hogy egyre lassabban adnak most már ki majd updateket és ráfekszenek az optimalizálásra és csiszolgatásra hogy a megjelenésre rendben legyen.
Elméletileg június-július környékén jelenik meg, ez most ugye egy korai hozzáférésű alpha játék, úgy is kell kezelni. (pl lehet wipe is bármikor ha olyan dologba ütköznek fejlesztés során ami indokolja, bár ezt szeretnék természetesen elkerülni).
@Ironman2:
Jó kis sereg, Dilók kemények, csak kár hogy az útkeresési inteligencia a játékban egy kalap sz.r, teljesen más élmény lenne ha nem azt kéne figyelned hogy épp melyik akad el egy fűszálban. A másik amik gyorsan befoghatóak és nagyon jók azok a kis repülő madárkák (Dimorphodon). 6-8 darab ha fel van húzva hp/dam akkor rexet is lenyomják mert nem tudja őket megharapni.
A Quetzal marha jó, csak nehézkés befogni és sok idő a tame (lvl10 kibble-vel is 1,5 óra) meg hát a nyereg lvl80... -
Ironman2 #616 Ez jó,mert gyakorlatilag egy egész házat rá lehet építeni,igy lehet vele költözni bárhova.D
-
Ironman2 #615 Egy kis spotlight a teherbíró madárkáról,ami most került bele a 218-ba!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.07. 22:22:22 -
Ironman2 #614 Aki kedvet kapott a játékra,most 33 százalékkal olcsóbb a steamen! 18.75 euro Link felül! -
Ironman2 #613 Feláldozhatók!:
Egy kis repkedés a szomszéddal:
-
Norbertboy #612 Mikor lesz optimalizálva? Vicc milyen gépigénye van... -
#611 970-en is akad néha.. bár high-on. :D -
Ironman2 #610 Ennél a kártyánál is akadozik? -
Ironman2 #609 -
#608 gtx960 2gb