11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ironman2
    De eléggé.Vannak akadások,meg laggolások rendesen,előtte nem volt ennyire sűrűn,remélem javítják ezt.
  • Ironman2
    Hamarosan jön a Giganotosaurus:

továbbá ezek vannak tervben még:
    - Sword & Shield
    - Creature "Fur" pass
    - Snow, Swamp, and Tek Caves, Boss Arenas / Game Progression, and "Boss Wars" Ascension
    - DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
    - Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
    - Random GPU Driver crash fix: TrueSky

a 221-ben ezek jönnek:
    ARK: Fear Evolved (event)
    Apex-Kill Trophy Wall-Mounts, Artifact Pedestals
    Custom RP-oriented Recipe/Cooking System (including Skill-Based results)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.25. 12:48:19
  • fantomvampire
    nektek nem laggol a szerver jobban mint ezelott ? A sajatunk nagyon akad nem tud valaki megoldast ra ?
  • Ironman2
    A csoport linkje nem müködik nálam,lehet azért mert nem vagyok tag?
  • Ironman2
    Ez nagyon jó! köszi

Bár most az MJP-n vagyok még mindig,amig nem lesz wipe,nem tudok onnan leragadni.Üdvözöl az ikertesóm.D
  • AngerH
    Iron kérlek őket is dobd be a szerver listába: http://arkservers.net/server/85.195.79.211:27015

"Sziasztok,

[PVPVE]NewHUNServer/ActiveAdmin/FriendlyPlayers
    [arkservers.net]

Keress Steam-en, ha segíthetek!

Barátságos, segítőkész játékosokat keresünk a PVPVE szerverünkre. Az alapítók közül mind a hárman 30 feletti, ketten családos játékosok, szívesen látunk ilyen játékosokat is. :)

A szerver PVE szerver, de vannak szabályok, amik betartásával PVP-zni is lehet.
    PVP eseményeket is szervezünk:
    Ha 2 Tribe megállapodott, hogy zúzzák egymást, ONLINE bármikor megtehetik. Offline raid, lopás nincs.
    Aréna
    Hogy tudsz bejutni rombolás és ütés nélkül más bázisára nyeremény fejében, stb...

PVE eseményeket is:
    Alfa rex vs tribe, Bronto versenyfutás, verseny a pálya körül raptorral, kincskereső,
    stb...

A szerver nemrég jött létre, így a közösség saját maga alakíthatja majd a saját életét.

Magyarul és angolul is lehet beszélni, mivel EU-s szervert hoztunk létre... :) Kinek mihez van kedve.
    Naponta frissítjük a szerver ( lehetőséghez mérten többször is ). Általában hamarabb frissítjük új verióra, mint az ARK hivatalos szerverei.

Szabályaink:
    http://steamcommunity.com/groups/ARK-HTIS/discussions/0/523897653311949806
    ( Jelenleg csak angolul van meg, magyarra is fordítom a későbbiekben, illetve bárkinek elmagyarázom a játékban, nem bonyolult. )

18+ játékosokat keresünk

Üdv,
    LC"

Utoljára szerkesztette: AngerH, 2015.10.23. 15:47:27
  • Ironman2
    Hétvégén dodó event lesz az mjp-n.Neveljétek a kacsáitokat! DD Részleteket nem tudok,ts-en kérdezzetek tőlük!
  • Ironman2
    Máris frissitették a 220-at,levették a párzási időszakot 18-48 óra helyett most 1-3 óra.

Current Version: v220.1
    * Changed Mating Intervals to from 18h-48h range rather than 1h-3h range (later will refine per creature)
  • Ironman2

okés,majd berakom a linkjét akkor a bannerba! részleteket nemtudok az eventről,gondolom hamarosan kiirják az oldalra
  • toty1ka
    te tök, nem csak simán a craftolást írtam le, hanem változó egyenletben átírhatod, a kívánt mennyiséget, és leszámolja az össz. alapanyagot, és hogy mennyi idő kell hozzá :D folyamat bővítem az excelt, úgy döntöttem... :) amúgy hogy zajlik egy ilyen PVP event? megszabják, hogy milyen fegyverrel, és uzsgyi? :D a nyeremény felől nincs kétségem.. :)
  • Ironman2
    Bemutatkozik a vállon cipelhető,és onnan reptethető gólya.Imádja a békákat! Majd valamikor jön a játékban!

Ichthyornis

Ja jöttek kerítések is a mai update-vel,aki látványos kifutót akar állatainak,az felhúzhat kerítést is immár
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.20. 16:02:14
  • Ironman2
    Akinek nem jön le az update,az inditsa újra a steamet,és elindul akkor a letöltés!

Figyelem! Szombaton pvp event lesz az MJP szerveren,jutalom is lesz,részleteket még nem tudni,csak ennyit irtak ki a szerverre idáig!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.20. 15:39:27
  • Ironman2
    Megjött a 220-as update,kicsit csúszott,ebben a pillanatban jön le nekem is:

Current Version: v220
    * Mammal Pregnancy & Flyer creature Breeding
    * Babies now have 10% chance of twins, 2% chance of triplets! (may vary this by creature later). All twins/triplets are genetically identical, not fraternal.
    * New Structure: Mountable War Drums (the first of various instruments! -- first Survivors to send us a cool Drum group symphony youtube video will get some kudos! ;)
    * New Structure: Paintable Wall-Mounted "War Map"
    * New Structures: 'Railings' Structure set
    * Fixed hop-onto-raft Raft networking issue
    * Fixed issue with server Dino depopulation (tamed Dinos and lonely structures counting against zone respawns, mostly on PvE. should also help Quetz spawns, etc.)
    * Fixed SotF reconnection bug
    * Fixed "invisible structures around you" issue by prioritizing the networking of nearby structures higher than far-away structures
    * Carnotaurus are now breedable
    * Fixed issue where new fertilized Eggs dropped onto the ground would not be interactable on clients
    * You can now pickup Sabers with Argentavis
    * Foliage fillrate performance optimization

Egy részlet a Mad Max Fury Road c.filmből ahol láthatjuk a War Drum-ot is a videó elején rögtön, amit ugye most vezettek be a játékba.Csak legyen aki majd dobol raid közben.DD

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.20. 15:13:57
  • Ironman2
    Jó ez az oldal,kösz (habár a wikin is rajta van az összes craft),de nembaj,szeressük az egyéni kezdeményezéseket.
  • drop
    eddig 4 rex ,2 raptor, 1 trike, 1 sarco,1 dodo amit sikerült felnevelni xd
  • toty1ka
    4 dodó tojást dobtam a tábortűz mellé. Kikeltek és egyből éhen haltak :D Legalább dobtak primem meatet. A napokban lecraftolok 2 légkondit, aztán csinálok elszigetelt karámot, úgy majd bátran belevágok a többi állat szaporításába :)
    Más:: https://www.dropbox.com/s/v9ntewwxlvd05sh/Metal_Craft.xlsx?dl=0 ezen a linken elérhettek egy excelt, számolási segédlet metal épületelemek / metal ingot craftoláshoz. Várom a véleményeket, hasznosnak találjátok-e :) Akkor más itemekre is elkészíthetem. Vaslady vegyél fel steamen, toty1ka a nickem :D
  • Ironman2
    Én kiváncsian várom a tapasztalatokat a tenyésztésről.Valakinek születtek már bébi dinói?
  • Ironman2
    Hétfő éjjelre igérték a 220-at,igaz nálunk már kedd van :)

Emlősöknél jön a vemhesség,és 10 százalék esély hogy ikrek születnek,2 százalék esély hogy hármasikrek születnek.Repülő lényeket is lehet tenyészteni,és jön a war drums,amit fel lehet csatolni magunkra.Jó kis dobpergés csatára.DDD

Jelenleg még nincs frissítés
  • Ironman2
    Találtam egy jó nagy kék Bronto tojást,erre a gazdája meg is jelent azonnal,nem is mondom nyakamba szedtem a lábamat uzsgyi fel a bázisra,zene elhallgatott,mondom hála istenre leráztam a dögöt,erre kinézek az ablakon,és megjelenik a mocsok a bázisomnál.Kellett neki a tojása.D
    Szerencsémre 2 medvecsapdát leraktam előtte,az egyik szépen meg is fogta,szerencsétlennek rossz halála volt kitekeredett még a nyaka is
    Brutál kép,spoilerbe rakom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

(szerintem meg csak grafikai bug,de jól áll neki.DDD)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.19. 17:43:06
  • Ironman2
    Na jól van.Kiirtam a nickemet,erre lett vagy 5 barátom még hirtelen.Köszi mindenkinek a jelölést!
  • drop
    szia bocs irok pm
  • Ironman2
    Vegyél fel steamon,akkor tudunk diskurálni Ironman72 a nickem
  • Ironman2
    khm..önnek 2 új üzenete érkezett
  • Ironman2
    Okés,de végre küldhetnél egy IP-t priviben

szerk:idáig 4 magyar szervert találtam,de mindegyik PvP
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.18. 14:10:02
  • drop
    magyar pve szervere gyere nagyon jó a társaság tegnap pók event volt admin megidézi és közösen leöljük 3 pókot öltünk egyszerre érdekes mert utána 3 alpha trex jött és megvet mindenkit
  • MarkBlade

Bakker most láttom hogy írtál..faxom az sg be. Már elkönyveltelek hogy nem válaszolsz de mobilon belépve láttom.. szóval játszhatunk bármikor, de kicsit tartok a pvp től. Privibe nemtudtam írni..
  • Ironman2
    Priviben dobj linket légyszi
  • drop
    külföldi szerver se jobb van egy magyar pve szerver de ma egész nap offline
  • Ironman2
    Figyelem!! Keresek játékostársakat valamelyik official PvE szerverre (lehetőleg alacsony ping legyen!).Aki utálja az agyatlan támadásokat,és egy baráti játékot szeretne,bázisépítés,dinó nevelés,tammelés,felderítés,gyűjtögetés...stb,az jelezze ide nekem,és máris kiválasztunk egy Eu szervert. (én amúgy kinéztem a 249-es,vagy 429-es PvE).
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.17. 14:15:11
  • Ironman2
    Az egy brutál állat a sarco,a vízben eszméletlen gyorsasággal megy,és pillanatok alatt lennt voltam vele a vizfenéken.Elég félelmetes a víz alatti világ,remélem majd egyszer kapunk egy dlc-t,vagy kieget ha megjelenik a játék,baromi jó lenne víz alá épitkezni
  • Ironman2
    Nem elképzelhetetlen,jó lenne ha egy kis mesterséges intelligenciát adnának a dinóknak,emlősöknek,csak egyelőre még az útkeresési algoritmusokat se jól programozták be idáig.Ha megakad a dino egy szikla előtt,akkor nem tér ki egyik irányba se,hanem továbbra is egyenesen akar a sziklán keresztülmenni.Bezzeg a krokodil,tegnap simán átmászta nekem a 2 méteres sziklát.D
  • fantomvampire
    aztan ha sok lesz a majom jon a majmok bolygoja :D fellazadnak es rabszolgak leszunk xD
  • Ironman2
    Jön a vemhesség az emlősöknél a közeljövőben.muhahaha

No akkor egy szép kis majomcsaládot lehet majd beköltöztetni az otthonunkba.D
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.16. 02:46:03
  • Ironman2
    Nemtudom mit csináltak a játékkal,de egyszerűen brutál gyors lett,és eltűnt az idegesítő textúrabetöltés is.Már folyamatosan a HD textúrákat látom,nem vált át kis felbontásra! Grat a készítőknek!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.15. 03:18:33
  • Ironman2
    Egyelőre ezeknek a teremtményeknek van kicsinyük a játékban,de folyamatosan adják majd hozzá a többit:

Trike
    Raptor
    Bronto
    Rex
    Stego
    Spino
    Dodo
    Parasaur
    Dilo
    Anky
    Sarco
    Turtle
    Pachy

Itt részletesen leírják hogy lehet dinobébi,de sajna csak angolul:

http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/481115363878276139/
  • Ironman2
    Itt van az óceánok Trex-e a Mosasaurus!!!

Current Version: v219.2
    * Fixed server physx performance bug. Major server CPU gains, recommend immediate install on all servers.
    v219.0
    Unversioned Hotfix (Server & Client): Fixed floating swamp water area.
    Unversioned Hotfix (Client): Fixed UI crash when looking at a Raft.
    * Fixed durability per shot on Tranq rifle
    * Non-Platform (regular) Quetz Saddle
    * Sit on chairs & benches
    * Mosasaurus: Terror of the Deep!
    * Creature Breeding & Babies First Pass! Yes, they grow dynamically in real-time!
    * Characters no longer bunny-hop when swimming up from the water surface
    * Engrams now longer count against maximum inventory item limit
    * Shotgun damage increased by 40% for Primitive Shotgun, 30% for Machined Shotgun
    * Dinos can no longer damage structures through underside of ceilings
    * Changed savedata loading code to support super-large saves.
    * Antispeedhack now has a commandline bias you can use on your server (can cause more rubberbanding on laggy players). Defaults to 1.0, you can launch with it such as:
    -speedhackbias=0.25f
    * Tranq Darts reduced crafting cost to 1 rifle bullet, 2 metal ingots, 3 narcotics, and buffed tranq dart Torpidity by 20%
    * Fixed misc level bugs, including bad physics zones, non-buildable submerged ice caves, unreachable supply drops etc

New Server Game.ini configurable values:
    [/script/shootergame.shootergamemode]
    MatingIntervalMultiplier=1.0
    EggHatchSpeedMultiplier=1.0
    BabyMatureSpeedMultiplier=1.0
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.15. 01:57:34
  • Ironman2
    Na megjöttek a dinóbébik! Jó tenyésztést mindenkinek!

• BarneyK
    Tudom, nem voltam kreatív a névadással, de ez van :D A kapun meg nem fért be, ezért parkoltam a ház elé :) kell egy nagyobb kapu :D
  • Ironman2
    Nagyon poénosak vagytok,szó szerint majdnem infarktust kaptam,mikor kinyitom a bejárati ajtót,és egy krokodil néz velem szembe.Pont így akartátok? DDD Még jó hogy nem medve,mert annak neveztétek el hogy Nem Medve

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.13. 02:38:05
  • Ironman2

LOOOL