11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ironman2
    Figyelem! Aki akar 3D-s figurákat rendelni,megteheti,tudnak 3d-s nyomtatóval elkészíteni kis dinókat 30 dollárért.Az ábrát,és a pózokat,a szineket meg is szerkeszthetjük saját magunk,majd a kész ábrát kell elküldeni a fejlesztőknek,és ők kinyomtatják nekünk. (azért szép ára van neki)
    Aki kedvet kap hozzá,az neki is állhat a rendelésnek itt,egyelőre csak 4 állat van,de majd bővül a választék,ha lesz rá igény!:

http://survivetheark.com/index.php?/ark-3d-prints/

itt van némi info is róla:

http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/487877107145863022/
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.20. 22:54:17
  • Ironman2
    Holnap jön a téli event! Winter Wonderland! Hamarosan részletek jönnek,csak egy kép a Raptor mikulásról:

• Ironman2
    Fasza! Mint a Reign of kingsben.Órákig voltam fogoly egy ketrecben.DDD
  • BarneyK
    Csak PvPben van haszna. Állatokat nem lehet beletenni, csak embereket :/
  • Ironman2
    Ketrecre kiváncsi vagyok
  • Ironman2
    Current Version: v227.1
    * Fixed another Tribe issue with leaves/joins getting screwy, due to async file write order. Seems to be be the last of Tribe issues.
    * Made Admin-only Cages only pickupable if you are Tribe Admin
    * Made newly-placed Industrial Cookers that are located 'on the ground' not become destroyed if their attached pipes are destroyed.
  • Ironman2
    Megjött a 227-es update!!

Current Version: v227.0
    - New Structure: Fireplace
    - New Structure: Primitive Cage
    - Industrial Forge can now quickly convert Wood into Charcoal
    - Industrial Cooker now uses irrigation for its water craftings, so you can attach it to an endless water supply
    - Catwalks can no longer attach to sloped roofs
    - Fixed floating/infinite item bags after structures were autodestroyed
    - Fixed Plant Species X / Turrets attacking creatures you're taming, or through Behemoth Gates
    - Players who get stuck in foliage are no longer killed when the foliage is chopped down
    - Fixed case where players could get-to and traverse under the world
    - Fixed issue with Tribelogs getting reset
    - Added new Server Admin Commands:
    destroytribestructures
    destroytribedinos
    destroytribeplayers

Will destroy all instances of those things on the ARK, based on the Tribe owner (or player owner) of the thing that you are currently looking at.
  • Ironman2
    Community forum elindult közben,akit érdekel:

http://survivetheark.com/
  • Ironman2
    Egy igazi fenevad mutatkozik be:

Thylacoleo

• Dragscorp
    Sok volt az árpaszörp mi?
  • Ironman2
    de jó a térkép,csak később rajzolja ki a vonalakat ahogy haladsz beljebb,nekem már csak a havas rész hiányzik,és át lehet azt vinni az össze szerverre
  • Ironman2
    bocs,tegnap nem voltam,mert kicsit jól éreztem magam :) majd ma
  • Toni85
    Köszi a tippeket régen én is ezt csináltam hogy halakra vadásztam.Először nem könnyű a játék aztán ha bele jövök akkor már lazább lesz.Tájékozódásom az nulla így nekem a térkép semmit nem ér de ha lesz iránytű az már lehet segíteni fog.
  • Skynet85
    Szia, kezdőként a következőt lehet tenni(nálam működik de biztos van más taktika is) találni egy viszonylag biztonságosabb helyet, pl tengerpart nyugaton. Kezdésnek keresni egy sekély vizű öblöt csinálni lándzsát és csak annyira a vízbe menni hogy a piranha szagot fogjon és megtámadjon, ezután elindulsz a part felé egészen addig amíg ő már nem tud tovább jönni, de te még eléred a lándzsával, ezt addig ismételni amíg az összes piranha meg nem döglik az adott öbölben. Nem a legegyszerűbb elsőre lehet belehalsz erre is rá kell érezni! Ezután egy ideig lazán tudsz cole -ra vadászni a vízben barmi egyszerű hús forrás és gyorsan meg is van minden hozzá.

Továbbá ott van a dodo és lándzsával ha elég ügyes vagy a part menti low lvl teknöst úgy tudod megölni hogy egyszer se ér hozzád szintén a megszúrod hátrálsz megszúrod hátrálsz módszerrel a lényeg legalább 3-4 lándzsa legyen nálad. Nah én ezeket használom hús szerzésre alacsony szinten.

Térképhez meg árt egy valóságban is jól működő tájékozódási képesség(nekem sincs emiatt utálok messzire menni a bázisomtól) később meg iránytű :)
  • Toni85
    Ez a játék nem egyszerű.Állandóan meghalok 40+ Dinoktól és éhezek is a bogyók nem sokat érnek.A térkép meg dísznek se jó főleg lowon mert semmit nem látok belőle.Amúgy Iron ott vagyok a bázisodnál a parton.
  • Ironman2
    Na hála istennek ez csak egy 47 megás patch volt,az igazi akkor majd holnap jön (227)
  • Ironman2
    Én most itt tanyázok,kezdőknek nagyon jó kis hely (pve),igaz szorzók nincsenek,nagyon sokat kell lootolni az elején:http://arkservers.net/server/85.195.79.211:27015
    steambe ird be a szerver-nél,és uzsgyi,de most nem tudom minek álljak neki igy hirtelen
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.12. 23:56:44
  • Ironman2
    jaja,de most teljesen összezavarodtunk.DDDD 7Days frissités is most jött ki,meg az új ARK patch is
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.12. 23:53:58
  • Toni85
    Megvettem a játékot és így végre tudok majd játszani vele multiban.Iron majd segítesz nekem az elején mi hogy merre?
  • Ironman2
    Holnapután jön a 227!
  • Ironman2
    227-ben jön a kandalló,lehet majd melegedni mellette,és jön egy primitiv ketrec is,ez már nagyon kellett!
  • Jabar
    Ja ok, ez tiszta, azt hittem már bogyók nőnek a hasukban! :DD
    Amúgy a szedett alapanyag függ az adott dinó sebzésétől.
    Mamut nekem 600+os és nagyon faszán szedi a fát, csak azt sajnálom hogy nem külön gombon van a fa és a bogyó szedés nála.
  • Ironman2
    Amig 2 bokorról leszedünk pár növényt,addig a stego,és a bronto,annak a többszörösét farmolja (bár a bronto hatalmas területről mindent begyűjt,még a fákat is,szóval az más)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.10. 12:27:45
  • Jabar
    Mit értesz az alatt hogy sokszoroz a leltárban? Fához meg mamut a jó.
  • Skynet85
    Gondolom ez ,,részben” nekem szolt viszont minden tiszteletem mellett: "Ezek ellenére bízok/unk abban, hogy sikerül minimálisra csökkenteni az idiotizmust és az idióták számát, persze aki csak a szín tiszta PVE-t szereti annak nem a huntersark.info (kis gerilla marketing) lesz a szervere." ez is benne volt a mondani valómban szóval nem akarok senkit sem megtéríteni pici marketing meg remélem nem nagy probléma. :) Szabályokra pedig szerintem mindig is volt/van szükség nem kikényszerített, a játékmenetet nagyban befolyásolókra, mert arra, ahogy mondod ott a szerver beállítás, de egy kis finomhangolás sose baj szvsz. Nah de egy szónak is száz… vagy fordítva ? :) szóval lényeg ki-ki találja meg a számára legmegfelelőbb játék stílust/szervert aztán pedig Have Fun! Make war not love! :)
    Utoljára szerkesztette: Skynet85, 2015.12.10. 08:35:20
  • Ironman2
    Köszi! Látom követed az eseményeket.Amúgy csapatban nem lenne gond az alap játékbeállitás,egy tribében lennének 10-en,máris pörögne az élet a játékban,szóval aki egyedül vág neki,vagy ketten azoknak nehéz dolguk lesz.A Tatu (doediculus),meg a Stego hasznos állat az elején az biztos,az egyik köveket tör,és sokszoroz a sziklákról,a másik meg növényeket gyüjt,és sokszoroz a leltárában.Fakitermelésre nemtudom melyik lenne jó,talán a Trike.Ezek megvannak először,akkor már könnyebb munkánk lenne
  • Ironman2
    Kihagytad a wc-zést,meg a nemi életet
  • MarkBlade
    Nekem az a problémám az alap beállításokon hogy addig rendben hogy kemény és hú tele van kihívással, de az egész elmegy egy végtelen farmolás felé. Nem tudom kinek mennyi ideje van játszani, de én nem azt szeretném a szabadidőmben hogy kő.. fa.. k.. fa.. :) és kb ennyit látok a játékból ha nagy bázist építek hónapokig. A dinót befogni ha nincs tojásod és az elején azért nem nagyon van 2-3 óra. Anyám. Azért az kemény addig vigyázni a dinóra építeni nem tudsz mellette.. gépet nem hagyhatod ott.. persze enned, inni kell.. :) Szóval ezek a hátrányok amik megrémítenek..
  • LetiferCogo
    Egy PVE beállítottságú játékost arról győzködni, hogy PVP-zzen hiba... Nem ugyanazt keresi az egyik player és a másik a játékban. Így ennek a vitának sosem lesz vége, mert nem ugyanarról szól.

Aki PVE szerverre megy, PVE-zni fog, nem bántják és a Tribe warfare opcióval egymásnak eshetnek, ha akarnak, úgy és abban az időpontban ( tól - ig ) amíg ők akarják. Mindkét fél beleegyezik. Ha valakinek ennyi pvp elég, vagy sok is, az egy idő után rájön, hogy hibázik, ha PVP-re megy. Kinin ano nagyon jól fogalmazta meg ezt nekem: pvp szerverre nem kellenek a szabályok... PVE-re sem. Amit a szerver enged, azt szabad.
    PVE-re ott a mi szerverünk. Alap szorzós, keményen van benne kihívás, ki lehet próbálni.
    http://arkservers.net/server/85.195.79.211:27015

Aki viszont zúzni szeretne, gyorsan tame-elni, mást bedarálni, akkor az PVP-t keressen.
    PVP-re meg ha jól látom ott van Kininé.

És ez így békében meg is fér egymás mellett, csak ne győzködjünk valakit arról, hogy ő nem olyan, mint amilyen.

Tessék választani és élvezni a játékot.
  • Ironman2
    Egyébként elég kihivás már a szabadon kóvájogni,az elején még nagyon lehetett,most már nem,vagy dilo,vagy compyk hada rohan le,dilo elől még el lehet menekülni,de a compyk nagyon gyorsak,és falkában többszörös erőt képeznek,a fejük felett is látható a plusz erő.Tegnap miattuk haltam meg kétszer is.Akkor meg még figyeljek a playerekre is,szóval nekem ez így nem fair.Maradok pve szerveren.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.09. 13:22:25
  • Ironman2
    Köszi!
    Mondjuk ebben a játékban nem nagyon van olyan hogy ez készen van,mindig vannak ötletek,újdonságok még egy jó darabig,amik kihívás elé állítja a játékosokat.Most is elő van készítve egy újabb dög,érkezik hamarosan a

MEGALANIA

Hatalmas varánusz!
  • Nemtom84
    Köszi, fel is nézek. :-D
  • Skynet85
    1. Akkor nem vesz részt a warban a tribeod(és igen ha csak egy felkérő van akkor nem lesz war) pont ez a lényeg, ha nem akarod nem kell:)
    2. Benne van, mivel nem kimondottan PVE szerverről van szó. !személyes vélemény alert: utálok a ,,nah ez kész" feelingért építkezni ezért lett ilyen a szerver:)
    3. Benne van ez is és az it's gonna be a bad day felkíáltáson túl nem nagyon történik/het semmi sem szintén szerver beállítás miatt

Ezek ellenére bízok/unk abban, hogy sikerül minimálisra csökkenteni az idiotizmust és az idióták számát persze aki csak a szín tiszta PVE-t szereti annak nem a huntersark.info(kis gerilla marketing) lesz a szervere.

P.S: a szerver fenntartása nálunk sem lesz gond :)
  • Ironman2
    1..Mi van akkor ha én nem fogadom el egyik tribe felkérését sem a war-ra?
    2. Mi van akkor ha felkelek,és játszani akarok,erre porig van rombolva a bázisom?
    (kap az illető egy bant-és utána visszatér később,de én meg mocskosul megszívtam)
    3 Mi van akkor ha elrepülök egy bázis felett,és turret-el automata leszednek?

ettől függetlenül,jók a szabályok,csak ha már be van kapcsolva a pvp játékon belül,akkor meg olyan mindegy,bárki támadhat!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.09. 12:45:02
  • Ironman2
    PvE-ben a bannerban lévő második ami stabil,és nagyon kedves admin van ott,szinte mindig játszanak,és jövő októberig ki van fizetve a szerverbérlés,szóval egy évig tuti a szerver.Szorzó nincs,igy nagy a kihivás,de én nem is bánom,ezért vannak a dinók! Ja és vannak eventek is,amikért jutalom jár.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.09. 12:18:34
  • Skynet85
    Nem leszel lvl 1, mert nem hardcore módban fut a szerver. A war az más tészta, de csinálj saját tribeot aminek a saját szabálya, hogy nem vesz részt war-ban így max letudnak PK-ni amit waron kívül viszont büntetünk.,A beléptetési rendszerünk pedig lehetővé teszi a renitens eltávolítását a szerverről.
  • Nemtom84
    Pvp szerveren, ha jól tudom halál után lvl1 lesz újra a karakter.? Plusz én egyáltalán nem akarok pvp-zni és ha esetleg csatlakozom egy tribehoz és ők akarnak valamikor, cseszhetem... Indítsatok pve szervert, akkor megyek. :)
  • Skynet85
    Nem official, de nem lesz szerver megszűnés sem huntersark.info!
  • Nemtom84
    Hello! Most, hogy megszűnt a magyar ark szerver, tud valaki olyan, lehetőleg official pve szervert ahol vannak magyarok?
  • Ironman2
    Magyar ARk szerver-nek vége ezek szerint,semmi okot nem irtak,miért lőtték le,egyszerüen kikapcsolták,csak facebookon irtak egy fél mondatot