11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• MarkBlade
    Nincsen. Gyártottak ilyen mod-ot de nekem nem sikerült működésre bírni.. ráadásul amúgy is csak single részben menne. Olyan szerverrel nem találkoztam ahol használják.. pedig nem volna rossz ötlet :(
  • Kipurcantix
    nincs rá megoldás ???
  • Kipurcantix
    úgy alapvetően a játékban
  • Ironman2
    Attól függ melyik szerverről van szó!
  • Kipurcantix
    Hello. A szerveren valahogy be lehet állítani hogy mutassa a térképen vagy a pályán olyan nagy csíkkal hogy hol haltál meg ????
  • dave42
    Sziasztok!

Ironman2 volt olyan kedves és elhelyezte a listában a szerverünket.
    Néhány infó rólunk és a szerverről (HSF) címszavakban:

-PVP szerver
    -1x-es szorzók (ezen nem is változtatunk)
    -Szabályok még nincsenek, ezeket a játékosokkal közösen szeretnénk kialakítani
    -Csapatommal kb 4 éve játszunk együtt, leginkább Arma 2 és 3-at, kb egy hónapja unaloműzés gyanánt váltottunk Ark-ra

Ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj lenne keressetek meg, segítek ahol tudok.

Köszi :)
    Utoljára szerkesztette: dave42, 2015.12.28. 15:30:04
  • Ironman2
    Nekem 8,csak ha meg akarja kímélni magát bosszúságoktól az elején,azért ajánlottam kezdésnek PvE szervert,aztán majd eldönti hogy hova megy
  • Skynet85
    Nem akarok vitatkozni, de miért kizárólag PVE ha kezdő ? Normális pvpve szerveren kezdőként se darálják be, nálunk konkrétan 1 incidens volt a szerver fennállása óta, és megoldotta közösség,(a vétkest konkrétan lenullázták, a szenvedőfélnek az egyik legnagyobb tribe meg adott dinót meg mindent amire szükségük volt a renováláshoz) még csak admin közbeavatkozásra se volt szükség. Tényleg csak nem értem ezt a nagymértékű ellenszenvet pvpve-vel szemben :)
    Utoljára szerkesztette: Skynet85, 2015.12.27. 12:42:03
  • Ironman2

Kezdésnek mindenképpen PvE! Gyere a magyar ark szerverre!! Bár én most nem tudok sokat játszani,mert meló lesz!
  • Gilmoor
    Sziasztok! Karácsonyi leárazásnak és Ironman2 győzködésének köszönhetően én is megvettem :) Már csak az a kérdés, melyik szerverre menjek?
  • Ironman2
    Új magyar szerver a listában!! Szeretnénk róla többet megtudni ha lehetséges! Köszönjük!
  • Ironman2
    Nos aki lemaradt a Halloween event főcimdaláról,itt 10 órán keresztül élvezheti folyamatosan!! muhahahha

• Ironman2
  • Ironman2
    Én a Magyar Ark Szerveren vagyok,PVE-t játszom,jelenleg a pvp-től csömöröm lett,de van még másik PVE szerver is a NewHUNServer,fennt van az is a listában,ott is van bázisunk,csak ott nincsenek szorzók
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.24. 12:53:42
  • Skynet85
    Kellemes Karácsonyt és Dinókban Gazdag Boldog Új Évet! :)
  • MarkBlade
    Boldog karit!
  • Kipurcantix
    Boldog karacsonyt! Azt szeretnem meg kerdezni hogy te sajat szerveren vagy vagy nem? Mar mit hogy hanyan jatszotok egyutt vagy menyire vagytok szetszorodva szervereken? Ugy mint 7d nel xd mindeni mashol jatszik...
  • Ironman2
    Örülök neki! Boldog karácsonyt!
  • Kipurcantix
    rendben még 1x köszi :D
  • Ironman2
    azért menj rá ujra a win update helyre,és keress ujabb frissitéseket,mindet telepiteni kell a fontos updateket! addig keress,és telepits,mig ki nem irja hogy a rendszer naprakész (állitólag akkor már látni fogod jobb oldalt alul a kis figyelmeztetést hogy válts win 10-re)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.24. 00:00:54
  • Ironman2
  • Kipurcantix
    elindult működik köszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm!!!!!!!!!
  • Ironman2
    ha ez összejön akkor beveszünk a csapatba,már ha lesz admin! de az majd talán holnap
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.23. 23:41:23
  • Ironman2
    na ez az! ez akkor mehet is azonnal!! a többi letöltést felejtsd el!
  • Kipurcantix
    nyomtam még 1 keresést és ezt találta:
    windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64 -alapú rendszerekhez (KB976932)
  • Ironman2
    előbb a service pack
  • Kipurcantix
    közben lejött felrakjam azt vagy a windows update menjen ?
  • Ironman2
    na már meg is van úgylátszik a probléma,a windows verziód árulta el,mert hiába irod ki hogy sp1,valójában nincs is feltelepitve rá az 1-es szervizcsomag,mert akkor 7601-nek kell lennie a verziószámnak!

https://usite.hu/prg/windows_7_sp1_64bit

ezt telepitsd fel ujra mindenképp!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.23. 23:05:58
  • Kipurcantix
    nem jó így sem megy :/
    windows 7 ultimate SP1 64 bit
    ez van felrakva de érdekes hogy csak ez az 1 játék nem megy minden más megy...
  • Ironman2
    Főcímzenét nagyon eltalálták megint,mint a Halloween eventnél is.Nem tudom ki irja,de le a kalappal elötte!
  • Ironman2
    Kell a 2013,és 2010-es vcredist mind a két (x2) verzió,független attól milyen géped van! x64,és x86 is! Tessék,nálam ezek vannak feltelepitve:

googleba beirod egyesével,azt első link mindenhol! csá!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.23. 19:16:49
  • Kipurcantix
    Ez már fent van.
  • Fehercsoki
    Ezt rakd fel.
  • Kipurcantix
    annyit haladt hogy nem jön be a crash de még mindig nem indul el.. mikor beleraktam először fekete kép bejött majd bezáródott aztán már ennyi sem jött be:(
  • Ironman2
    Az ünnepekre való tekintettel most 40 százalékkal olcsóbb lett a játék steamen!
  • Ironman2
    Megérkezett a várva várt Winter Wonderland event! Immár télbe öltözött az egész sziget,csillogó hótakaró,hóember,karácsonyfa,karácsonyi füzérek,ajándékozható lootok.Az éjszaka alatt repked a raptor mikulás,és dobálja a high-end cuccokat,blueprinteket.Kapkodjátok amíg tart az event!! Mikulás,és rénszarvas jelmezek! Ja,és újra feltünik a Dodorex,ha megfelelő mennyiségü szenet összegyüjtünk,de csak korlátolt ideig!
    Részletek itt:
    http://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/714183533273602664

• SorRyt
    Vagy ha nem oldódott meg próbáld újrarakni a gamét hátha
  • Skynet85
    Elvileg csak annyi a baj hogy hiányzik a MSVCR120.dll itt egy leírás, de elvileg csak le kell tölteni a filet. link
  • Kipurcantix
    Hello meg vettem az ARK -ot de nem indul el :( ezt a hiba üzenetet kapom..

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: ShooterGame.exe
    Alkalmazásverzió: 4.5.1.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 56765b40
    Hiba – modul neve: MSVCR120.dll
    Hiba – modul verziója: 12.0.21005.1
    Hiba – modul időbélyegzője: 524f83ff
    Kivételkód: c000001d
    Kivétel – eltolás: 0000000000099070
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: d015
    További információk 2: d0154333ec9eb2ffb8a375a5172ec95e
    További információk 3: 7f3a
    További információk 4: 7f3abf87e5ada73cc613b22bb25702e1

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
    C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt

Valaki tudja erre a megoldást?? fel van rakva minden..
  • Skynet85
    Várjuk, várjuk :)