11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Kipurcantix #954 kíváncsi vagyok ki szavazna rá :D https://plus.google.com/115840588847291236960/posts/Eda1CHdBxx9 -
Ironman2 #953 Visszaállították a dinok health értékét az újabb patchel
Current Version: v231.2
* Increased Tamed Dino additional per-level Healths and Damages by 25% respectively.
* Fixed the Tamed Dino INI Health/Damage scaling overrides to actually work ;)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.06. 20:31:39 -
Ironman2 #952 Ez most elindult a vicc kategóriába,csökkentették a dinók sebzéseit.Amúgy a Giganotot ki is vehetnék,mert az mindent tarol,vagy ne taposson el semmit se,bár az meg röhejes lenne.Inkább visszaveszik a dino által okozott károkozást 20 százalékkal.(ez csak a vadon lévő giganotora vonatkozik) -
Ironman2 #951 Amúgy közben megjött a javítás:
Current Version: v231.1
- Fixed various potential server loading crashes
- Wild Giganotosaurus now has 50% less HP and 20% less damage (should not affect Tamed Giganotosaurus)
- 50% less explosive damage to dinos, 20% less player melee damage
- Dinos harvest at 3x their previous damage-rate (i.e. similar to pre-tamed-dino-rebalance). This can be customized on your server with:
WindowsServer\Game.ini
(or LinuxServer)
[/script/shootergame.shootergamemode]
DinoHarvestingDamageMultiplier=3.0
PlayerHarvestingDamageMultiplier=1.0 -
Kipurcantix #950 és amúgy is kezd elegem lenni a játékból hogy laggol.. érdekes más játékok amik durvább grafika meg minden max grafikán elviszi és 60+ fps -em van ... ez meg optimalizálatlan fos egy játék... kezdhetnének már valamit ezzel.. -
Kipurcantix #949 szerinted miért nem játszok egyik szerveren se? vagy túl nehéz vagy túl könnyű és hamar megunod.. ezért játszok haverommal 2 en indítok egy dedicated szerót és ott nyomjuk.. mert a non-dedicated szerver az egy kalap fos... az mi hogy elmegy tőled 200m-re majd oda dobja a szerver futtatóhoz ez mi???? XD röhej az egész ezért futtatok én szervert bár nem a legjobb mivel ez házi szeró de ahol tudnék bérelni az elvileg jó de hát az is csak akkor derül ki ha ki lesz próbálva és a tieteknél is hiába írja hogy húú ilyen f*sza gépről megy aztán meg kiderül hogy 5 játékos épít bázist és kifagy állandóan ezt nem lehet előre tudni... nálam is ez a gond építettünk egy háza a gépemet se a játék se a szerver ki se használja de azért el kezd néha laggolni érdekes egy játék ez.. bár ez az útóbbi frissítéseknél jött be 2-3 napig semmi lagg nem volt aztán jött 1 frissítés és ennyi laggol .... -
Ironman2 #948 Teljes mértékben egyetértek,mert ha valaki belevág egy szerver üzemeltetésbe,akkor végezze a munkáját felelősségteljesen,legyen közvetlen a játékosokhoz,nem elég hogy elkészít egy félkész weboldalt,és a facebookon is benyög valami értelmetlent pár naponta kb ovodás szinten,a szerver meg egy hete áll,nagyon komoly bázisaink voltak ott,és ahogy nézem nem úgy áll a dolog hogy visszakapjuk azt.Ez a játék nem olyan hogy mindig előlről tudjuk kezdeni,hosszú-hosszú folyamat telik el amig felépül egy metal bázis amit nehéz lerombolni,sok turrettel együtt,jópár trex meg giganoto,csak pár dolgot amit emlitettem.Az ember elkezdi lelkesen a játékot,örül hogy bármikor tud csatlakozni,aztán kiderül hogy a szerverüzemeltető,és maga a szerver egy nagy balfék.Nem irok nevet,,aki tudja az magára ismer.Nekünk erre nincs szükségünk,játszani szeretnénk normális körülmények közt. -
Ironman2 #947 Én is böngésztem több helyen,és valóban hasonló árak vannak,van olyan hely ami jónak tünik,de még be se indult rajta az ARK,ott kiváncsi leszek majd az árra:
http://www.multiplaygameservers.com/game-servers/ark-arksurvival/ -
#946 persze hogy nem éri meg..Mikor játszhat ingyen is az ember csak nem feltétlen az ő igényei szerint.Ha nagyon megerőltetném magam itthon is össze tudnék ütni egy szervert.. az más kérdés hogy nem lenne annyira stabil. Nem arról van szó hogy gazdasági szolgáltatásba ugorjak vagy kft-t alakítsak. Arról van szó hogy egy stabil baráti társaság összejöjjön és egyenlő feltételek mellett szórakozzon. Ez a játék értelme szerintem. Elegem volt a lagból.. az áramszünetből meg a nem frissülő szerverekből. PVEre vágyok és hogy szórakozzak. Ehez keresek társakat. Ha lesznek jó ha nem lesznek akkor sem dől össze a világ. -
Kipurcantix #945 na mind1 akkor sem éri meg amit ti akartok nem csoda hogy nincs kereslet rá.. -
#944 Nem 250-slotos hanem választható. Egy átlagot írtam. kb egy hónapra egy átlag szerver ami kb 20-fős az durván 6000 ft. kellene 6 ember és a havi költség eloszlik + min az első 3 hónapot kellene befizetni hogy ne legyen probléma a későbbiekben ha valaki hirtelen meggondolná magát. Azaz ha 6 ember beszállna rajtam kívül még 5 akkor a költség 3000 ft. Több helyet megnéztem kb ezek az árak. de ha lenne egyáltalán rá jelentkező velük ezt jobban át lehetne beszélni..
Egyenlőre nem túl nagy az érdeklődés, nekem viszont nincs ennyi pénzem fölösbe.. -
Ironman2 #943 Nézd meg jobban akkor,mert valamit félreolvastál! min 5 slotos lehet,max 250
https://lowlatencyservers.com/members/cart.php?gid=15
az 5 slotos az 18 dolcsi lenne egy hónapban,ami ugye 6000 ft,ha 10 slotosat akarunk akkor az további 5 dolcsi,tehát havi 21 dolcsi
cserébe rengeteg mindent adnak hozzá,fel van sorolva a lista,az ARK-ot megéri futtatni ilyen szerveren
-
Kipurcantix #942 de amit te linkeltél az meg 250 slotos és szerinted ki játszana ?? egyik szerveren sincs meg a 15 ember meg már látom 3 le is állt.. felesleges egy hatalmasban gondolkodni max akkor ha a 15 hely mondjuk tényleg teli van és jönnének... -
Ironman2 #941 Sehol nem irtam hogy a tied laggolna -
Kipurcantix #940 és honnan veszed hogy az enyém laggolna ??? -
Ironman2 #939 Nem akármilyen szerverről van itt szó amúgy,markblade kolléga nem említette a helyet ahol bérelné,csak hogy tisztán lássunk,a lagmentesség érdekében bizony elég komoly szerver kell ennek a játéknak:
http://lowlatencyservers.com/
szerk:de ha valaki tud occsóbat,és ugyanilyen erős szervert az irjon nyugodtan
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.06. 14:46:12 -
Kipurcantix #938 Jó sokba kerülne nálad én tudnék egy helyen csinálni 15 solot szervert :D csak hát 2 emberre nem éri meg meg minden :/ és ha jól számoltam 1 fő 142ft lenne csak 1 hónapra mert 2130ft 1 hónapra vagyis nagyon megérné csak én azért hogy 2-3 ember játsszon nem éri meg :S de szívesen csinálnék én 1 -et de 1 feltétellel :D ha aki jön az minimum 200ft/hó lenne.. hogy megérje... csak gondoltam megosztom veletek akkor én is :D -
Ironman2 #937 Bennt voltam az éjjel,nagyon aranyosak a játékosaid,örültek nekem hogy ott vagyok,úgylátszik egyre népszerübb leszek.Egyszerre 3 tribébe is meg akartak hivni,de megint előkerült az a fránya TS,(mert kell nekik a war-hoz),csak úgy csatlakozhatok a törzsbe,ha femegyek ts-re.Viszont nálam az ki van zárva,nem használtam,és soha nem is fogok használni ts-t,csak olyanokkal esetleg akik ismernek.Aztán úgy döntöttem hogy maradok inkább egyedül,nem kivánok résztvenni war-ban,jobban szeretek épitkezni,és saját kis birodalmat létrehozni,remélem ez nem fogja zavarni a többieket (esetleg majd leraidelnek).Amúgy tényleg nagyon kedvesek.Na meglássuk mi lesz. -
Ironman2 #936
végre egy laggmentes szerver! -
#935 vidám nap volt crash meg egy kis rollback, de azt sikerült javítanom a nerf szerintem nerfelve lesz. Sok sikert a szerohoz! -
Ironman2 #934 Jó az ötletkezdeményezés,támogatom! -
#933 Na szegasztok! A magyar Ark szerveren nyomtam de érthető körülmények miatt az már funkcionalitását vesztette. Ezért Iron-nal beszélve az az ötlet merült fel hogy kellene egy saját szervert indítani. Van pár magyar szerver de a pvp vagy a szorzók megléte vagy nem léte miatt nem tűnnek megfelelőnek.
Ezért ha megfelelő létszámú kb 6 fő összejönne indíthatnánk egyet közösen. Engem nem vettnek fel anyagi javak ezért írom a közös megoldás lehetőségét. kb 1000 ft/hó.. és 3 hónapot kellene kicsekkolni előre.
PVE szervert indítanánk x5 taming, x2 experience, x5 loot. Modokat egyeztetjük hogy ki mit szeretne azt megszavazzuk.
A támogatok kedvezménnyel indulnak ha már áldoznak rá. Egyedi dínó, ők választanak bázishelyet, esetleg +szinttel.
Ez az ötlet. Ha valakit érdekel keressen meg privátban vagy Ironman-t.
Nem sunnyogás nem kunyerálásnak írok. Ha összejövünk elegen elindítjuk ha nem akkor sem sírunk :) -
#932 a kupoláját... hiába igyekeztem hazaérni munkából :) -
Ironman2 #931 Most jött egy patch! -
Ironman2 #930 No akkor ezt jól megcsinálták,hibás a patch! crashelnek a szerverek! -
Ironman2 #929 Igen az a nagy behemot dino gate,de itt arról van szó hogy valamilyen oknál fogva rá lehetett tenni a dino hátán lévő platformra is (pl a brontonál,meg a quatznál,meg annál a zsiráfnál is) Most ezt szüntették meg hogy oda tudjál épiteni kaput. -
#928 mi az a behemot kapu? Az ami kétszárnyas és magas? Mert annak a neve valami dinosaur gate. Na ha az kuka, akkor az istállóm oldalán most vélhetőleg nagy lyuk tátong :)
ah látom már wikin a behemot kapu az más... ok :) megnyugodtam.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.01.05. 14:37:48 -
Ironman2 #927 Kaptunk megint egy hatalmas frissítést,majdnem 2 giga!!
Véget ért a Winter Wonderland event,a szerzett cuccok megmaradnak a leltárban! Optimalizálták a szerverfájlokat,ezáltal jobb teljesitmény is lett a szervereken! Dino platformra nem lehet behemot kaput épiteni..stb:
Current Version: v231.0
- Improved Server Performance
- Ended Winter Wonderland Event! (earned santa hats, top hats, candy canes, and reindeer costumes stay of course)
- You can no longer build behemoth gates/gate-frames on dino platforms, and any such behemoth gates already built on platforms are destroyed
- Fixed PvP Friendly Fire causing fall/self damage not to occur
- Tamed Dino Balance Adjustment
* INI Options for server admins to scale tamed dino stats:
Values we currently have defaulted, in content which server admins can override in their INI's (setting all the values to 0 will have it behave 'like it used to be'!):
WindowsServer\Game.ini
(or LinuxServer)
[/script/shootergame.shootergamemode]
;0: Health
;8: Damage
;Multiplier immediately added for tamed dino
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed_Add[0] = 0.15f;
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed_Add[8] = 0.15f;
;Multiplier applied if perfect affinity
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed_Affinity[0] = 0.375f;
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed_Affinity[8] = 0.375f;
;Multiplier applied for each TAMED level-up point
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed[0] = 0.15f;
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed[8] = 0.15f;
-
Ironman2 #926 Bemutatkozik az
Archaeopteryx
Egy hatalmas repülő tyúk,ami embereket is képes elragadni.Lehet tamelni is.Majd valamikor jön a játékba!
-
Vaktermesz #925 Most már tisztábban látok, köszi. Érdekel a dolog, bár most még nem vágnék bele, szokom a játékot, sokáig még nem jutottam, íjam is csak nemrég lett, de egy idő után mindenképpen kipróbálom majd a dolgot. Azzal, hogy elveszíthetek dolgokat nincs gondom, képes vagyok magamtól elbukni dolgokat, de ez ezzel jár. -
#924 ment a válasz. :) -
Ironman2 #923 Küldtem privit! -
#922 Szia,
A PVPVE egy alapvetően PVP környezet, amit a szerver szabályok tesznek békeidőben PVE szerűvé, legalábbis nálunk. A habitusodon múlik, hogy csak a teljesen PVP mentes környezeted preferálod, vagy később ha már a dinók nem jelentenek elég kihívást, akkor vágysz-e egy kis bázisrombolásra, illetve elfogadod-e, hogy ha valakivel warba keveredsz akkor akár a Te bázisod is áldozattá válhat. Nálunk ez a modell még működik, egy incidensünk volt, de ezt az oldalunkon el is olvashatod. Ha esetleg szükséged van még információra csak bátran, ha tudok segítek. -
Vaktermesz #921 Hello!
Barátommal pár hete kezdtük megismerni a játékot, Eddig csak ketten local-ban játszottunk, de engem érdekelne milyen máshol, több emberrel egy szerveren a dolog, ismerem a PVP és PVE jelentését, de a PVPVE mit jelent? Kezdőknek ajánlanád és ha igen van magyar szerver? -
#920 Mi épp szavaztatjuk eddig nem áll jól :) -
Ironman2 #919 Pandora Isle mod,két gigantikus repülő szikla a táj felett.Itt megnézhetitek videóban hogy is néz ki.Kiváncsi vagyok melyik magyar szerver fogja berakni előbb ezt a modot:
-
Ironman2 #918 Current Version: v230.0
* Fixed Procoptodon pouch dismounting thru walls
* Fixed some DC & Dino Spawn issues, Ended New Year Event
* Cut down on some inefficient media to improve memory usage
229.1
* Fixed ARK New Year Event particles
* Fixed ARK New Year Event being visible on Mac/Linux
* Fixed application of Speed Stat on Procoptodon (requires server update to v229.1)
v229.0
* ARK: Happy First (Half) Year! Event (be logged into your Official server at Midnight Eastern time as the ball fully drops to get your rewards!). Server admins can initiate a 12 hour countdown with "cheat ce doball"
* New Creature: Procoptodon!
* Warmed Up Winter Wonderland by 25%
* Added 15 more slots to Smithy Inventory
* Fixed Map Extensions (Mods like Pandora Isles that extend the ARK Island) on Linux Servers -
Ironman2 #917 Juhéééééé! Itt az újév.Kaptunk is mindjárt kettő peccset is! Van egy új mod,aki szerette az Avatar c.filmet,az most megkaphatja a repkedő sziklákat a pályára,ha feltelepiti a Pandora Isle modot!
Megjött a Procoptodon,tammelhető őskenguru!
Van egy új event is ami a mai napra szólt szerintem,egy hatalmas labdát kellett elérni valahogy,amit 12 óránként dobnak fel az adminok,de ez csak az official szerverekre vonatkozik!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.02. 01:07:52 -
Ironman2 #916 Még mindig csak 16.79 euro a játék,siessetek megvenni! Steam link felül! -
Kipurcantix #915 én sigleben nyomom most de hogy kell berakni ???