11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Mor3llo
    Sziasztok!

Az official szerverek beállításait meg tudom nézni játékon kívül valahol?
  • Ironman2
    no ezer bocs,tévedtem,köszi a helyreigazítást,szóval akkor itt a:

Dimetrodon

ami ma jönne ugye az új patchben

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.14. 12:46:41
  • Predi31
    A Dimorphodon már régota bent van :D Az nem Dimetrodon?
  • Ironman2
    Még tavaly júliusban mutatták be a Dimorphodont,és a Dung Beetlet,csak most tudták őket berakni.Egy új légi ragadozó jön ma (remélem majd minket is támad a levegőből):

Dimorphodon

Dung Beetle
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.14. 12:05:37
  • Ironman2
    Figyelem!!! a Mai 232-es patchben jön a sörfőzés,és a másnaposság is bevezetésre kerül,szóval csak lassan a pohár fenekére,mert másnap nem fogunk jól teljesíteni a játékban.Aztán ez miben fog megnyilvánulni kiváncsi vagyok rá!
    Jön a várva várt tribe szövetség,lehet majd 2 törzs között barátságot kötni.Fixálják az eltünedező Quatz-et,és jön 2 új dino:Dung Beetle,és Dimetrodon

• Ironman2
    ajaj,egyre brutálisabb lesz a terep! nem elég a giganoto,most bemutatkozik a:

Megalosaurus

majd valamikor jön a játékba!
  • Skynet85
    magyar telekomos az ip ez szerintem változik nem hiszem, hogy kért fix ip-t a szolgáltatótól de ha még is akkor bocsi. :)
  • Gilmoor
    [HUN][PVE]Happy_Riding
    84.0.238.179:7777

ami azt illeti nem vagyok biztos abban, hogy ez az ip cím nem változik időnként
  • XeroX
    Köszi, a gamma parancsra nem látok semmi változást, viszont a "r.bloomquality 0" icuripicinykekis javulást hozott a r.lightshafts 0 semmi.
    Lehet, hogy a videokártya miatt van.
  • Jabar
    Nálam működik a gamma parancs, alapból csak azt szoktam írni hogy: gamma ill este gamma 4,
    ezen kívül én ezt is használom a zavaró fényhatások ellen:
    r.bloomquality 0

van még ez is, írják hogy jó de én még nem próbáltam:
    r.lightshafts 0
  • XeroX
    Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne a képet sötétíteni ? (nem a monitort akarom elállítani)
    Parancssorba a: gamma 1 nem működik.
    Már fáj a szemem.
  • Jabar
    Elkóborlás ellen meg ott a gps tracker amit ha rádobsz az állatkádra bárhonnan látod amikor használod a kereső kütyüt. Mondjuk szerintem sokkal biztosabb és gyorsabb ha ráülsz és szedsz vele magad, folow-ra raksz pár málhás állatot és se perc tele lehet szedni őket.
  • Ironman2
    Sok-sok magyar szerver van,most kapásból még hármat beraktam a bannerba.yarr,küldd el légyszi az ip-ét annak a happy riding szervernek,igaz játékon belül nekem is megvan,de steamben nem látom
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.11. 12:52:07
  • Ironman2
    Volt kettő is,csak nem engedtük el
  • Gilmoor
    ezért kell figyelni rá. 15 perc alatt teleszedi magát (cirka 400 kő, de ha sikerül valami magasabb szintűt befogni, akár 500-600 kő is elfér benne) Ha 1,5 órára magára hagyod, biztos lehetsz benne, hogy elkóborol. Megölni nem nagyon fogják, mert elég speckó védekező stílusa van. Iron neked van tatud? Vagy volt amit elengedtél és megették? :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.01.11. 12:34:30
  • Ironman2
    Na igen,de ha elengeded őket kerítésen kívül,akkor veszélyben vannak állatkáid,főleg ha olyan területen is épitkezel,pl középen ahol sok trex van,ha meg zárt területen belül engeded el őket,akkor nincs mit learassanak,mert zárt térben nem spawnol biome
  • Gilmoor
    Én egy [HUN] Happy riding nevű szerveren játszom, ami 25 slotos és egy magyar srác üzemelteti a szervert, ami közvetlen mellette van, mikor játszik. A szerver 1x-es, és most szívesen linkelnék képeket arról mennyire is alacsony ez a szorzó, csak sajnos munkahelyemről ez nem megoldható. Egyáltalán nem vonz a többszörös szorzó, nekem ez így jó. Harmadmagammal építgetünk egy jókora bázist a déli parton. Jelenleg 61-es szinten vagyok cirka 600 megspórolt, elosztható ponttal. Töménytelen blueprint van a játékban, és egy egész állatkertünk is van. Nemrég fogtam be egy lvl 104-es Dimorphodont, igazi narkó temető a kis dög. De cuki, viszont sok értelme nincs. Követ szedni tatuval kell, sőt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a tatut ha elengeded (enable wandering) akkor automatikusan teleszedi magát kavicsokkal. Csak ki kell rendszeresen üríteni, mert ha nincs dolga, akkor elkóricál.
    Fát pedig mamuttal érdemes, a brontó meg egyenesen terraformál. Az olaj, az elég szívatós egy dolog, vagy nagy szerencse kell, hogy túléld mire érdemi mennyiséget kifarmolsz, vagy egy jó csapat - levegőben és földön - támogatva a bányászokat. Északon minden megesz :)
  • Ironman2
    Eléggé! Élményt azért ad rendesen! Nekem most a ptera befogása okoz gondot,régebben nem volt ennyire gázos,2 mérgezett nyil bele aztán kifekszik,csak most olyan gyorsan elrepül,hogy alig tudom belelőni a második nyilat.Ráadásul be a fák közé,sziklás terepre,közben jönnek a compyk is csordában.Mikor indultam,még dino se volt a közelben.Hamarosan megjelennek itt a nagyobb ragadozók is Jól ki van ez találva.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.11. 03:14:10
  • kill3r21
    húú de időrabló játék ez :D
    8 óra után most léptünk ki haverral :D
  • Ironman2
    Na ez irtó jól néz ki.Az egyik magyar szerver a Valhalla pályán játszódik ha valaki kedvet kapna rá! (fent a szerverlistában a 3. szerver)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=504122600&searchtext=

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.11. 01:48:27
  • Ironman2
    Current Version: v231.7
    * Fixed issue where you could accidentally get unboarded from Procop Pouch on terrain slopes
    * Fixed issue where you could unboard through house-boat/dino-platform walls
    * Made Cages give no damage to punching prisoners
    * Made "Accept Tribe Invitation" require holding the Action Wheel option, rather than Activation Quick-Press (was too easy to trick enemies into accidentally joining your Tribe).
    * +25% Bronto base HP and +20% on its platform-saddle Armor Rating
    * Base HP of Ptero and Arg +20% each
    * Ptero attack damage +25% and its barrel roll damage by 40%
    * Carno Head Butt Damage +25%
    * Harvesting a Giganotosaurus now gives mostly prime meat (and killing it gives much more XP)
    * New server option to prevent spawning of Loot crates (artifact creates will still spawn):
    WindowsServer\Game.ini
    (or LinuxServer)
    [/script/shootergame.shootergamemode]
    bDisableLootCrates=true

v231.6
    * Fixed issues with boarding Procoptodon Pouch through walls, or being pushed through walls while on it (or any passenger seat).
  • kill3r21
    Köszi :) Meglessük :)
  • Ironman2
    Legjobb a vulkán tetején épitkezni,ott aztán minden van,csak be kell öltözni rendesen.
  • Skynet85
    [ServerSettings] alá kell
  • Ironman2
    South2-n van egy kis domb,meg kis hegy is,ott sok metal van,de a legtöbb a hegyekben van ugye.Metal szikla az sárgább,majd észreveszitek,mindjárt bejelölöm azt a helyet ahol van.Itt keressetek egy dombot,és meg is találjátok a metalokat,csak sok darázs,és dilo őrzi a helyet,néha raptor is felbukkanik,arra készüljetek!

itt ahol piros pöttyel jelöltem:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.10. 12:51:00
  • kill3r21
    Srácok, nem régóta játszunk, kellene egy kis tipp, hogy hogyan tudunk sok metalt találni? :D
    Parton vagyunk, de ott egy egy szikla 1-1 darabot ad csak :D
    ötletek? :)
  • Predi31
    Igen Tudtommal oda kell beírni.

Szerintem a 3x bőven elég lenne szerintem :D Gyors is meg nem is
  • Kipurcantix
    és a game.ini be kell beírni ugye ??

és így ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

MatingIntervalMultiplier=2.0
    EggHatchSpeedMultiplier=2.0
    BabyMatureSpeedMultiplier=2.0

vagy kell még bele írni valamit ? a dodo elvileg 50p alatt kel ki akkor így a 2x lesz 25p lesz ??
  • XeroX
    Pár kérdés.
    A raptor megeszi a kőből készült házat is ? //Lebontotta a fából készült házunkat.
    Ha befogok egy növényevő dinót, akkor mindig spawnol egy kardfogú tigris, hogy megölje ? //3x ez történt már
    Ezzel mit lehet kezdeni, mit kell kikapcsolni hogy ne legyen vak fehér az égbolt ? //Az alábbi képen látható
  • Skynet85
    Ne túl magasra 2x, 3x elég mert utána meg túl könnyű lesz. :)
  • Kipurcantix
    Utanna neztem azt kell beirni. Mennyire emeljem majd fel ?
    Utoljára szerkesztette: Kipurcantix, 2016.01.10. 10:06:07
  • Ironman2
    NewHunServer(PvE) IP cime megváltozott,lagmentes szerveren,és sok eventtel,vár titeket Letifercogo:

http://arkservers.net/server/195.69.240.131:27015
  • Predi31
    Szia!

Elméletileg ezt kell beírni vagy átírni a keltetéshez, de Skynet többet tud segíteni a szerver üzemeltetés és beállításairól.

New Server Game.ini configurable values:

MatingIntervalMultiplier=1.0
    EggHatchSpeedMultiplier=1.0
    BabyMatureSpeedMultiplier=1.0

• Kipurcantix
    amúgy írtam üzenetet Predi :)
  • Kipurcantix
    amúgy nyomtam rájuk E -t de csak az inventory volt ott és mire beleléptem addigra kipurcantak :( amúgy melyik szorzó vonatkozik rájuk ??
  • Predi31
    Először Claimelni kell őket (E betűvel) aztán az inventoryjukba kaját tenni folyamatosan, ameddig el nem érik a következő korszakot a fejlődésükben. Utána már az etetőből esznek. :D Sokáig tart ha azon nincs szorzó....
  • Ironman2
    nálam dilobébi volt a másik szerveren,és az is meghalt egyből ahogy megszületett,valami hiányzott hozzá
  • Kipurcantix
    nekem az első keltetés az dodo volt és rögtön 3 dodo (hármasikrek vagy mi) lett de valami oknál fogva nem tudtam csinálni semmit se velük és kb. 3mp alatt meghaltak :'(
  • Ironman2
    én még odáig el se jutottam sose,igen türelmesnek kell lenni hozzá,és meg kell teremteni a megfelelő körülményeket,van egy ilyen keltető táblázat wikin
  • Ironman2
    az tökéletes,akkor mi a gond?