11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
gabor696 #1075 Ha beirod a workshop ba akkor kidobja, bocs csak tame közepette vagyok és azért nem írtam a neveket :P, majd leírom nemsoká :) -
Ironman2 #1074 Holnap majd benézek,köszi.Mondjuk ezek a számok nem tudom mit jelentenek.D -
gabor696 #1073 Igen földterület 3x 4x nagyobb a viz meg 5x 6x :)
Áááh Isten, gyere néz majd be ha van kedved, még csak mi vagyunk mert nem kürtöltem a világba, mivel még finomhangolunk pénteken lőttük be ezt az új server-t (van még másik 2 de azon a gyerekeink játszanak :) ) van 1-2 mod meg offline raid protection stb... (ezek vannak fent most : 520879363,536247310,536247310,558651608,600705968,539464369,510590313)
Már ~1000 óra van a game be, megjártunk pár szervert de szeretnénk egy rendes valhalla servert üzemeltetni, nincs terbe se wipe se szerver stop, mert még mindig imádjuk a game et :) és nem nagy összeg havonta az a 70-100 slot os server :)
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2016.01.25. 23:11:19 -
Ironman2 #1072 Valhalla pálya nagyobb mint The Island? Miben jobb amúgy? Kiváncsi lennék rá.Videót már láttam róla,de az kevés -
gabor696 #1071 Köszönöm szépen -
Ironman2 #1070 Megtörtént! -
gabor696 #1069 Hi all,
Ironman2 a bannerban a Vikings servert kicserélnéd erre pls? steam://connect/149.202.194.40:27072
Kösz
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2016.01.25. 20:06:15 -
Predi31 #1068 Nem szedi össze. Feromont bocsát ki, hogy a beszelídített dinóid többet/gyorsabban tojjanak. -
XeroX #1067 Azt mondták, hogy az oviraptor összeszedi a nem háziasított állatok tojását, csináltunk egy karámot, raktunk bele pár vad dodót, de az oviraptor nem szedi össze a tojásokat, pedig be van kapcsolva a gyűjtögetés és a vándorlás nála. Mi lehet a gondja ?
-
XeroX #1066 Ez egy belső szerver, azért írtam ki a beállításokat, hogy hátha segít valakinek, vagy ha valami hiba van benne akkor kiderüljön. -
Ironman2 #1065 Bemutatkozik a :
Titanosaur Majd valamikor jön a játékba! -
Ironman2 #1064 Újdonság! 233-ban jönnek még az üvegházak,az előnyösebb növénytermesztéshez!!
Gondolom keltetéshez is ideális lesz majd.Külön üvegtáblákból kell majd összeépíteni!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.20. 13:23:04 -
#1063 Bocsi de ez melyik szerver? -
XeroX #1062 Köszi,
Mivel mi napi max 1-2 órát játszunk, kicsit átvariáltam a szervert, remélem jól állítottam be a dolgokat.
Game.ini
GlobalSpoilingTimeMultiplier=2 //Ehető dolgok romlási ideje duplázva (pl. a hús nem 10 hanem 20 perec alatt romlik meg)
GlobalItemDecompositionTimeMultiplier=2 //Az eldobott tárgyak dupla ideig maradnak a földön
GlobalCorpseDecompositionTimeMultiplier=2 //A hullák dupla idő alatt tűnnek el
MatingIntervalMultiplier=0.5 //50%-al gyorsabban szaporodnak az állatok
EggHatchSpeedMultiplier=5.000 //5x gyorsabban kelnek ki a tojások
BabyMatureSpeedMultiplier=0.300 //~3x lassabban nőnek fel a dinók (nem lesznek 12 tonnásak 1 nap alatt)
BabyFoodConsumptionSpeedMultiplier=0.300 //~3x kevesebb kaja kell a dinók neveléséhez, így nem kell folyton ott állni mellettük.
GameUserSettings.ini
XPMultiplier=2.0 //A gyorsabb fejlődéshez
EnablePVPGamma=false //Kép fényesség korrekció (ez nem működik)
DayCycleSpeedScale=0.5 // 2x hosszabb nappalok
NightTimeSpeedScale=2 // az éjszaka 2x gyorsabban telik (még így is soknak hat)
ServerCrosshair=False //nincs google szemüvegünk ami kirajzolná elénk a célkeresztet
HarvestAmountMultiplier=2.00000 //Dupla nyersanyag felvétel (még így komplett erdőket kell kiirtani)
TamingSpeedMultiplier=2.00000 //Dupla betanítási sebesség (még ez is lassúnak tűnik)
alwaysNotifyPlayerJoined=true //a szerverre belépett játékos nevét kiírja mindenkinek
alwaysNotifyPlayerLeft=true //a szerverről kilépett játékos nevét kiírja mindenkinek
PlayerCharacterWaterDrainMultiplier=0.5 //igazítva a megnövelt nap hosszához (felezve)
PlayerCharacterFoodDrainMultiplier=0.5 //igazítva a megnövelt nap hosszához (felezve)
PlayerCharacterStaminaDrainMultipler=0.5 //2x kitartóbb leszel (tovább tudsz futni)
DinoCharacterStaminaDrainMultiplier=0.5 // A dinók 2x tovább tudnak futni, repülni.
PlayerCharacterHealthRecoveryMultiplier=2 // 2x gyorsabb gyógyulás
DinoCharacterHealthRecoveryMultiplier=2 //Dinók 2x gyorsabban gyógyulnak
GlobalSpoilingTimeMultiplier=2 // Az ehető dolgok 2 lassabban romlanak (a Game.ini-ben nem akar működni)
-
#1061 http://ark.gamepedia.com/Breeding
Maturation Progress Name
0%-10% Baby
10%-50% Juvenile
50%-100% Adolescent
0-10% ig baba ami annyit jelent, hogy neked kell etetned. Azután eszik már etetőből is. Teremtményenként változik mennyi idő kell a 10% eléréséhez.
http://ark.crumplecorn.com/breeding/
ez a kalkulátor ami ahhoz kell, hogy kiszámold mennyi idő míg eléri a 10%-ot. -
#1060 Ennél részletesebb infot kapok a másikból, ez sem rossz de pl. nem tudom meg mennyire kell leéheztetnem, hogy a leghatékonyabb legyen a taming. -
Predi31 #1059 Én ezt ajánlom :D
http://www.survive-ark.com/taming-calculator/ -
Ironman2 #1058 Múltkor irták hogy claimelni kell rögtön ahogy megszületik,és utána adagolni neki a kaját folyamatosan -
XeroX #1057 Köszi, egy dodo kikelt majd éhen halt, a neveléssel kapcsolatban is van valami infó ? -
#1056 http://ark.crumplecorn.com/taming/ egy kis segítség a befogáshoz. Itt mindent megtudhatsz mire számíthatsz egy elaltatott lénnyel kapcsolatban. -
#1055 a tojásnál a sárga csík felett (incubation) láthatod, hogy too hot tehát túl meleg van neki. A légkondi nem a hőmérsékletet szabályozza, hanem a tojás hőmérséklettel szembeni ellenállását növeli. Minél több légkondi van a közelben, annál nagyobb a tojás hőingadozás tűrőképessége. 10 légkondival már bármilyen tojást ki tudsz kelteni gond nélkül. -
XeroX #1054 Szeretnénk kikeltetni egy trike tojást, a leírásban olvasható, hogy 22-28 fok között kell tartani. Ahol most vagyok ott a napi hőmérséklet 24 fok, ha jól értem akkor kirakom a földre és várok ameddig kikel ?
Éjszaka lemegy a hőmérséklet, gyújtottam 4 tábortüzet egy kis házban és abban egy kis szobát fából, de a szobába nem megy fel a hőmérséklet.
- Az inventory-ban jobb oldalt a külső hőmérsékletet mutatja ?
- Hol látom, hogy a tűz mellett hány fok van ?
- Esetleg a tojás EGG HEALTH bárja a hőmérő ?
- Mekkora hőmérsékletet elérni 4 tábortűzzel ?
- Az a légkondicionáló ami lvl55-ön lesz majd, az hideget és meleget is fújhat, lehet állítani és szabályozni ?
- Az alanti képen elképezhető, hogy kikel a tűz mellett ? // 22-28 fok kéne neki, de az Egg Incubation nem megy lejjebb, miért ?
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2016.01.18. 17:15:29 -
Ironman2 #1053 Bekerült a szerverlistába,és a facebook link felül a bannerban. -
Ironman2 #1052 FIGYELEM!!!!
Újabb magyar szerver!!!! Immár végre egy moddolt szeró is van!
ModDArk Advenced Magyar Ark szerver PVPVE
40 férőhelyes
XP: 5X
Res: 5X
Tame: 10X
Egg hatching: 5X
Maturation: 5X
Modok: Difficulty 50+ , Better Beacons, K9 Custom Stacks Size, Corrected Structures ,
Joan's Egg N Poop Collector and Incubator, Joan's Dragon God Mod *Alpha*, Pimp My Rex , Ark Advance v1.8.4,
A módok száma később növekedni fog :D
Dino max LVL: 1500+
Karakter max LVL: 1000+
Lesznek párbajok, események ötlet van rengeteg, a kisebb arénát már megépítettük.
Egy hiba van a játékban az egyik mód okozza, lesz rá javítás, a Slingshot nem működik, természetesen mindenkit kárpótolunk és adunk BOW-ot és narkos nyilt csak szóljatok.
Facebook: https://www.facebook.com/Moddark-Adventure-Magyar-ARK-Szerver-1538440126469411/?fref=ts
http://toparkservers.com/server/62.210.101.35:17216
GT. : -
Ironman2 #1050 T betüvel,ha meghallják -
XeroX #1049 Lelőttem őket kábító nyílvesszővel és leestek :) -
XeroX #1048 A maradink fennmaradtak a levegőbe, mi elestünk, hogyan lehet őket lehívni ?
-
Ironman2 #1047 233-ban jön egy elektromos kábító fegyver,és a Gallimimus,lesz 3 üléses saddle is (ezt az egyik modder csinálta a napokban,berakják az alapjátékba is).Egy új SWAT ruha,és már a korábban beigért Tribe szövetségek is bekerül végre
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.17. 14:38:24 -
Ironman2 #1046 Current Version: v232.5
* Fixed dedicated server memory leak
v232.4
* Dimetrodons (and Kairuku) now insulate Eggs!
v232.3
* Enabled Animation & Garbage Collection Multi-threading on Dedicated Servers for significantly increased dedi server performance
* Fixed Dimetrodon Eggs creating Sarcos ;)
* Made Berries have a much longer spoiling time in Beer Barrels
* Made Beer Barrels not lose their stored items on server restart -
#1045 Darabszámra van meghatározva mennyit bír a Bronto. Nem emlékszem pontosan mennyi de a wikin le van írva. Ha raksz rá 15 tűzrakót akkor annál sem fog többet bírni. Mintha 15 falat tennél rá.. Persze a súly is befolyásolja de elég sokat bírnak. -
Kipurcantix #1044 hello a brontora ugye ráraktam a platformos nyerget azt lehet valahogy bővíteni hogy többet tudjak rá építeni ??? vagy a súlyt kellene húzni a brontonak ?? vagy a szerver configban lehet valahogy átírni ? -
#1043 Ki kell takarítani a barlangokat, hogy találj bennük ganajtúró bogarat. Adott spawn szám van barlangonként, ha tele a kóter nem fogad új látogatót hiába implementálták a játékba, -
#1042 Részünkről a megtiszteltetés. :) -
Ironman2 #1041 Current Version: v232.2
* Set Beer Crafting time to its intended speed: 6 hours!
* Fixed Dimetrodons drowning in shallow swamp water
v232.1
* Beer Barrel no longer requires Beer Barrel to learn ;)
Current Version: v232.0
* New Dino: Dung Beetle!
* New Dino: Dimetrodon!
* Beer Barrels. Beer. Hangovers.
* Garbage Collector performance improvements (less stalls)
* Fix for disappearing Quetz'
* Fixed a memory leak
* Fix for remaining issue involving falling off your Dinosaurs! (/ passing thru dinosaurs)
* Battle Tartar & Enduro Stew can no longer be stacked (one cancels the other). Battle Tartar damage buff reduced to +60%, Enduro Stew damage buff reduced to +35%.
* Large Storage Box HP increased to 2400 and number of item slots to 45. Smithy HP decreased to 1500. -
Ironman2 #1040 No megjött az új peccs,ezáltal először is egy MOD készítő versenyre invitálnak a készítők,részletek itt:
http://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/711933727660192640
le kell hozzá tölteni az ARK DEV Kittet steam kellékek könyvtárból! (vigyázat vagy 50 giga a fejlesztői készlet!)
Megérkezett a Dimetrodon (most nem basztam el a nevét :)),és a ganéjtúróbogárka:Dung Beetle,amivel olajat lehet termelni trágyából
Főzhettek immár sört is ezentúl,hordókban lehet érlelni!!! Ja,és vigyázat van másnaposság is a játékban immár,szóval csak mértékkel!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.15. 13:28:06 -
Ironman2 #1039 Mindegyik szervernek van hangulata,sajátossága,csapata,szóval mindegyik valahogy egyedi.Én most a Huntersnél vagyok,Skynet-et boldogítom :) -
Ironman2 #1038 -
#1037 most melyik a jó pve szerver mert látom régi nem megy már?megnézném megint a játékot -
#1036 Szóval a Dung Beetle segítségével, olajat lehet majd előállítani trágyából.... érdekes lesz :) Már látom előre a bogárfarmhegyeket és olajmágnásokat. -
Ironman2 #1035 Állati mikor a sziklák tetejére lehet épitkezni,a stone foundation pont beleilleszkedik a sziklába.