11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Joob81 #1925 A szerver elkészült, The Center map, Primitive Plus DLC, 5x szorzó.
IP: 85.190.134.95:27016
Jelszó nálam kérhető. -
Dagohun74 #1924 Van fém. Kétféle is sima iron (vas) és steel(acél).Bár épületet nem lehet fémből. Legalábbis nem láttam hozzá tervrajzot. -
#1923 szerintem pve p+ módba nem ütöd meg a dögöt nem rombolja a dinó a épitményt
-
Ironman2 #1922 Azt tudni lehet milyen állatokat vettek ki a primitiv modból? Fém az nincs ha jól tudom,így egy giga szépen letarolhat mindent.Akárhogy keresem,részletes leirást nem találok.wikin sincs még rajta. -
Ironman2 #1921 -
Joob81 #1920 5x szorzó van a szerveren, így nem kell órákat eltölteni a taimeléssel, azt én sem szeretem :) Egy közös falut jó lenne összehozni, mindenkinek saját bejáratú házzal állatokkal, segíteni tudjuk egymást hisz egy tribe-ba vagyunk befogásnál, taimelésnél, gyűjtögetésnél, viszont megvan mindenkinek a saját kis "otthona" -
#1919 lehet közös bázis és külön külön kis házak primitiv+ ilyen falu képen az nekem is tetszik gyüjtögetö állatok lehetnének közösdeátnevezet állatok maradnának saját -
Ironman2 #1918 Az már régebben volt,én is indultam akkor amikor wipe volt. -
Dagohun74 #1917 A tegnap meglett a mossa. Harmadjára összejött. Az első megfulladt beakadt egy sziklába. A másodikat elbénáztam lerágta rólam a búvárpalackot. A 3. meglett. Úgyhogy már csak rája, denevér és yeti kell, és meglesz összes állat. -
Dagohun74 #1916 Hát szerintem a Hunters-en újra feldobnák az átállás dolgot, kitörne a lázadás nem rég kezdtük újra nulláról. -
Dagohun74 #1915 Nincs mit. -
Ironman2 #1914 Mondjuk én ilyen hosszú tammelésben nem biztos hogy részt tudok venni,mert órákat nem vagyok gép mellett,de nyersanyagokat gyüjtök ezerrel,egy spawn pontot irj már le légyszi hol kezdjünk,aztán megkeressük a többieket.Közös bázist akartok,vagy mindenki külön épitkezzen magának? Szerintem egy tanya jó lenne ahol főépület közös,és mindenkinek saját szállása van.Lehetne mindenkinek saját pterája is majd,mert nem birnám elviselni ha közös madár elpusztulna miattam (volt már rá példa).D -
Joob81 #1913 Köszönöm, ez gyorsan összejött :)
Rajta vagyok az átálláson, jelszavas lesz a szerver a biztonság kedvéért, ez ügyben Steam-en vegyetek fel és adom -
H3nG #1912 Munka után fellépek :D -
Ironman2 #1911 Legelső a szerverek listájában felül a bannerban -
Max_Andaxin #1910 Na így már ok! Ez bejött...közepes beállításoknál stabilan fut 30-40-fps-n...így már lehet játszani....Köszi még egyszer!!! -
H3nG #1909 Benne vagyok! Melyik szerveren? :D
-
Ironman2 #1908 Én is kipróbálnám ezt a primitiv dolgot
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.03. 12:24:39 -
#1907 szia támogatom én is ezen a szerveren vagyok, és nagyon jó csak kéne egy jó társaság -
Joob81 #1906 Van ugye ez a kis 10 fős szerver amin vagyok, ha van rá igény egy jó Pve csapattal újrakezdhetjük Primitive Plus mod-ban.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.08.03. 12:10:02 -
H3nG #1905 Sziasztok,
Én is beleugrottam a játékba az ingyenes hétvége után.
Alap dolgokon túl vagyok, jó párszor felfaltak és építgettem is ezt azt. Keresnék egy tribe - ot ahol nem bosszantok senkit a kérdéseimmel. Angollal nincs gondom.
Tudtok ilyenről? -
Dagohun74 #1904 privát szerveren próbáltam a primitv+-t és kicsit csaltam giveengrams paranccsal meglett minden.Be is jött az asszonynak van benne minden jó ház berendezéshez. -
Dagohun74 #1903 Steam-en belül a játék nevére jobb klikk tulajdonságok, azon belül indítási opciók és oda kell beírni. -
Max_Andaxin #1902 Köszi Srácok a segítséget! Ezt gondolom a parancsikon-tulajdonságok-általános részénél kell beírni? Kell szóközt hagyni? Kell az eredeti cím is? -
Joob81 #1901 Azt a bizonyos csapot csak a redwood forest hatalmas fáira tudjátok tenni, de csak olyan magasra, hogy kelljen hozzá platform ami szintén elég költséges dolog, úgy kezdődik, hogy 1600 darab fa plusz még a többi :) -
#1900 Mi kipróbáltuk a Primitive Plus-t, sajnos nem igazán láttuk át az összefüggéseket, mit honnan, mit miből, a gamepedia leírások még hiányoznak, így feladtuk, indítottam egy sima The Center térképet, most ezen játszogatunk, de meg kell, hogy mondjam sokat fejlődött, most kifejezetten tetszik nekünk.
A horgászás nagyon jó, alig vártuk, hogy lvl20 -at elérjük és pecázzunk, de mint kiderült ez nem ilyen egyszerű, csali nélkül nincs pácázás, kétféle csali van, az első a Leech vére, elvileg a mocsárban lehet szert tenni rá, de feladtuk nem találtuk meg őket, a második a fának a nedve, igen ám de annak kinyeréséhez való csapot csak lvl35-ön lehet megtanulni, így most nem tudjuk kipróbálni még valaki el nem éri 35-öt.
Mi a trópusi szigeten kezdtünk annak is a nyugati részén, ott viszonylag biztonságos, csak néha jön egy CARNO ami felzabál, de a tüskés kerítés sokat segített ezen a problémán. Viszont a Crossbow durván megkönnyíti az életet, szerintem túl erős.
Két kép a játékból:
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.08.02. 18:53:23 -
Ironman2 #1899 Egyébként innen tölthető a Primitive+ tartalom:
http://store.steampowered.com/app/508150/ -
Ironman2 #1898 Primitiv szeró nem rossz,mert nem támadnak rád rakétával hála istennek,néhány nagy dög is le van tiltva ha jól tudom.Egyszer kipróbálnám majd,de nem pvp-ben -
Dagohun74 #1897 En sem arra gondoltam hogy bumm bele szeliditesbe egybol. De ezeket a legkonnyebb elkapni az elejen. Es gyakorolni ezeken kell nem egybol a Rex-re menni. Az elejet en is imadom sokkal jobb hangulata van a jatekank az elejen. Mostanra mar sok mindenunk megvan a barlangok is megvoltak, a boss-ok meg nem de az is meg lesz elobb vagy utobb. Ha ugy alakul akkor kezdunk egyet a primitv+ szerveren. -
Ironman2 #1896 Azért ez nem olyan egyszerű ahogy leirod Pteranodon nyereg kitanulásához kell egy kis idő még.Javaslom kezdőknek,az első legyen a ruha,és a fejsze kitanulása,utána az ágy,és jöhetnek a nád elemek,hogy meghúzzuk magunkat valahol,minél előbb fára kell váltani,mert a vadabb állatok a nádat,és fát is betörik.Nagyon sokat kell gyüjtögetni,hiába vannak szorzók,köveket folyamatosan,és fákat is gyüjtsetek.Majd idővel bőrruhára váltani,ami azért megvéd pár ütéstől.Nekem kimondottan a játék kezdés tetszik,amikor már mindened megvan,akkor sajnos unalomba fullad az egész,pedig gyönyörű a játék.Maga a túlélés része az nagyon jó lett.Ja és a staminára,meg súlyra (weight) rakjatok,sőt a sebességre sem árt hogy el tudjunk futni a compyk,és dilók elől.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.02. 15:54:28 -
Ironman2 #1895 Van safe zone ébredéskor,én nem tudom hogy a szerveren hogy van beállítva,de lehetséges azt szabályozni,ezek szerint nem állították be azt -
#1894 Meg csak par ora jatekon vagyok tul, ismerkedem, tanulok, figyelek, tapasztalok a magam tempojaban (es a magam hibaibol). Torzseket es aktiv kozosseget (meg vegleges szervert) majd keresek kesobb, amikor jobban ralatok a dolgokra. -
Dagohun74 #1893 Ha az island-on játszol délen ébredj az nyugis hely, ha a Centeren akkor valamelyik trópusi szigeten. Egyébként a befogás hozzá tartozik a játékhoz. Az egyik legegyszerűbb amit be tudsz fogni kezdőként a pterodoton, dodo, parasaur, dilo. Legyen nálad bola (gyártható)narcoberry (gyűjthető) és hús ( pár dodo-t lecsapsz) vagy gyümölcs szintén gyűjthetők. Bola-val megdobod a pterodoton-t nem tud menekülni bunkósbottal ( 5 másodpercenként üsd) v. ököllel kiütőd, aztán mehet bele a hús és a narcoberry, és idővel a tied lesz. Persze a nyerget nem árt megtanulni hozzá. De egyedül minden nehezebb nem árt csatlakozni egy törzshöz. -
#1892 Ezek meg azon aspektusai a jateknak, amelyekrol tudom (olvastam roluk a reviewkban), hogy leteznek, de fogalmam sincs hogy mirol beszelsz :D En mar annak is orulok majd, ha este ujra belogolva olyan helyen eledek ujja, ahol nem esz meg instant egy boa vagy valami mergesebb kakadu, es vegre megint el tudok kezdeni egy "karriert".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.02. 13:57:49 -
Dagohun74 #1891 Vagy elkapsz egy pterodoton-t és repülve könnyebb megkeresni. -
#1890 Igen, rogton utana neztem es utana olvastam, csak hat mar azutan, hogy megtortent a "baj". Azota prioritas a borok osszegyujtese es az agy elkeszitese :) Csak hat visszamentem volna a regi helyre, tetszett a kilatas... de majd egyszer, talan, ha... -
Ironman2 #1889 Ágyat mindenképpen le kell rakni,a hálózsák csak egyszeri spawn-ot generál,aztán megsemmisül,de az ággyal bármikor visszateleportálhatsz bárhol vagy,van benne fast travel is.Pár dodót legyilkolsz,aztán máris van ágyad (fast travel előtt le kell vetkőzni,mert a cuccokat nem viszi át)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.02. 13:18:37 -
Ironman2 #1888 Kell neki erősebb videókártya,nekem az 1 gigáson medium beállítással elég jól elfut directx11-en -
Dagohun74 #1887 Van romlási ideje az épületeknek. Szerver függő. -
#1886 Akkor jol gondoltam, hogy ideje lemondani a visszajutasrol :) Meddig el egyebkent egy ilyen epulet? Amig le nem bontjak az allatok/emberek (elvileg PVE szerverre mentem, ha ez szamit) vagy a szerver is torli ezeket idorol idore?