11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#2125 Bazi lassu igy minden sajnos! :( -
Exi #2124 Sziasztok, továbbra is várunk játékosokat, kezdőket, újrakezdőket vagy akár vérprofikat is egy új magyar szerveren (augusztus végén indult). Keresőben MaaaargitSziget néven találjátok. TheIsland map, PVP engedélyezett, szorzók alapon kivéve a tame ami 2x.
Dedikált hardver, gigabit internet, 24 órás üzem, nem gagyi cucc pistike otthoni windózán.
Mivel viszonylag friss szerver jó lehetőség bárkinek, nincsenek még ultrabrutál törzsek a szigeten. -
Ironman2 #2123 Dilók meg ilyen félénkek lettek? Belelövök 1 nyilat aztán menekülőre fogja.DD -
Ironman2 #2122 Ezt sajnos passzolom,majd talán valaki segít. -
Jonika8 #2121 Oksa kösszi :) Mi a steamcmdvel próbáltuk de nem bírta. Másik módszer nincs ? Ami nem fizetős :) -
Ironman2 #2120 Akkor már tudom hogy erről van szó,mert priviben nem irtad melyik az a játék.Szóval tűzfalon mindent átengedni,vírusirtóban,és windowsban is,routerban ha van valakinél ilyen eszköz,akkor upnp-t bepipálni. -
Jonika8 #2119 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lehet szervert kreálni, mert néztük a videókat, de nem akar sikerülni. Ha sikerült is megcsinálni, akkor haverokkal nem találjuk meg egymást. MI lehet a baj ? -
Stief #2118 Servername
Ark Hungarian Primitive+ server Offline prevent
IP Address
78.143.35.32:27015
Várunk mindenkit szeretettel (1,5 szorzó) + 4 hónapra befizetett szerver!
Tamolás (2 szorzó)
Ha a jövőben kell bővítjük.
PVP szerver! -
Ironman2 #2117 Egy újabb procedural map a láthatáron. (olyan mint a Jurassic Park szigete),remélem nem fizetős lesz!!
https://twitter.com/arkjeremy/status/774067933534314498 -
#2116 Nocsak, a hivatalos szervereken igen tegnap/ma volt a pillar reset, mert eltuntek az egyedul allo helyfoglalo oszlopok :) -
Bal0924 #2115 Hogyan lehet törölni a Modot amit letöltöttem?
Manuálisan 1x töröltem, de most újra letöltötte, miért? -
toty1ka #2114 ELkezdtem a játékot ezen a PVP szerveren. viccesek a szorzók... de hát. így lehet aprítani egymást.. remélhetőleg nem ilyen humbukszerver ami 1-2 hónapig megy csak -
#2113 igen kell rá a nyereg, aztán kell kút vagy elviszed vízhez és feltöltődik :)
Aztán ihatsz tőle :) -
Ironman2 #2112 http://www.gamestar.hu/hir/ark-survival-evolved-scorched-earth-valasz-216595.html -
SorRyt #2111 hollo
ez a viztartályos dino hogyan müködik? feltöltödik magátol vagy nyereg kell hozzá hogy inni tudjak vele és ugy feltöltödik vagy hogy? -
#2110 Szia!
Működik a small dragon mod mert a készítő azt írta hogy a kieg kinyírta? -
kraven54 #2109
Sziasztok
3an vagyunk teljesen újak az Ark világában és inditottunk egy szervert, mert nem találtunk megfelelőt.
Max 10fős,de ha valakit érdekel (szintén noob-ok:)) írjon privit küldök jelszót.
Mivel csak ismerkedünk a játékkal, igazából semmi extra nincs PVE 2xp,2g,5tame small dragon mod
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2016.09.06. 14:42:07 -
toty1ka #2108 Hosszú idő után ismét felraktam a játékot, az új 1060-assal felpörögve. Valahogy élvezetesebb high-epicen az 50-80 fps, mint anno szenvedni 30-40 fps low-meden :D És igen, a nagy kérdés, melyik szerver.... lehet ezt a fight clubot kipróbálom. Ami biztos, ahol nincs szorzó egyedül szinte katasztrófa játszani szvsz. MJP-vel mi lett? -
#2107 Sziasztok!
Megvettem ezt a DLC kieget, és van néhány dolog amit nem értek. Megvétel előtt is látni lehetett a sima ARK ban az új megtanulható dolgokat, és állatokat feketén. Nekem van egy szépen felépített bázisom a sima ARK ba. Ha én átmegyek az új helyre mi történik a bázisommal,állataimmal? Vissza tudok jönni, és megmarad a bázisom, és onnantól tudom a sima ARK ba gyártani azokat a dolgokat amiket a DLC ben megtanultam? Ha ez nem így működik akkor minek látszik a sima ARK ba az új DLC tanúlható dolgai? A másik dolog amit nagyon nem értek, mik ezek a oroszlánfejű cuccok, meg sárkány, kő gólemek? Megy át a játék fantasy világba? Holnap már orkok is lesznek? Hogy lehet gólemet szelídíteni? Mióta esznek a gólemek?:) -
Joob81 #2106 Melegen ajánlom ezt a szervert a PVP játék szerelmeseinek, megfelelő feltételek vannak biztosítva a játékhoz.
-
Ironman2 #2105 Több magyar szerver megszűnt,de vannak helyette mások is,ezekből válogattam párat:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.04. 21:23:51 -
Ironman2 #2104
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.04. 21:12:35 -
Ironman2 #2103 -
Ironman2 #2102 Bár én nem vettem meg,úgyhogy engem ne várjatok ott -
Ironman2 #2101 Igen,nemrég kaptam az üzenetet:
[EU/HUN/PVP]SCORCHED EARTH [10X] 09.04 ip: 85.131.182.168:27015
steam csoport http://steamcommunity.com/groups/ARKLC
Köszi Hanyed,és Astrid!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.04. 20:45:46 -
Since #2100 Van már esetleg Scorched Earth magyar server? -
SorRyt #2099 Hollo
Hát én egyből megvettem szerintem megéri ez a game bár nagyon gagyi masinám van és meg is szívtam mert ez még annyira sem megy rajta mint az alap de lehet majd rászánom az időt megprobálom belőle kihozni több fps-t -
#2098 Nem fog, EA marad a vegeig, ez mar csak egy ilyen mufaj :)
Nem a penzre gondoltam en sem, 2-3 pizza ara, ez nem szempont manapsag. Viszont tartalmilag es jatszhatosag szempontjabol boven van benne 100+ oranyi lehetoseg, ha szereted ezt a mufajt, es akkor meg a modok es hivatalos terkepek altal jelentett ujabb lehetosegekrol nem is beszelve.
Sajat peldamat tudom csak mondani: a steam ingyen hetvegen kiprobaltam, megvett kilora, azota nem telik el nap, hogy ne loggoljak be hosszabb-rovidebb idore, mindig van mit csinalni. Oke, optimalizacioja elegge fos, de szerencsere lehet jatszani a beallitasokkal ugy, hogy minden gepen fusson stabilan (fps szempontjabol is), es meg szep is legyen. Egyszer biztos meg lehet unni, en is erzem egy-egy nap, hogy ma inkabb nincs kedvem hozza es csak letudom a szokasos tojasszedo, eteto, paroztato, stb. koroket es lepek is ki, de maskor meg az ejszaka nyulik a jatekmenet, mert "meg csak ezt..."
#szerk: a fizetos DLC-vel semmi bajom (mivel nem kotelezo, egylore megvenni sem fogom, majd egyszer, talan), de az teny, hogy jo lenne az alapjatekot elobb optimalizalni es a meglevo bugokat vagy aprobb gondokat javitani, aztan ujabb fizetos tartalmat kesziteni, mert ez igy gaz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.03. 17:49:30 -
#2097 Nem a pénz tényező tart vissza,szerencsére nem a számtól veszem el az a 15 eurót amivel most le van árazva,inkább az early access el van bajom,ezért várom ki hogy megjelenjen inkább :)
És egyetértek azzal hogy előbb a játékot kellett volna befejezni mielőtt fizetős dlct adok ki hozzá.
Ezt a hozzáállást nem kéne megerősíteni azzal hogy pont most veszem meg :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.03. 17:40:39 -
#2096 Hat, a DLC nelkuli alapjatek a ket hivatalos terkeppel es a prim+ moddal boven megeri azt a 10-15 dollart, amennyiert most lehet venni. A DLC-t meg majd megveszed egyszer, kesobb, learazva, vagy sosem :) (nekem spec. nem hianyzik egyelore, pedig jol hangzik egy madmax es jurassic park szerelemgyereke, mint jatszoter)
Hozzateszem, hogy a kovetkezo X evben nem varnek arra, hogy "megjelenjen", nem jellemzi az EA statuszu survival jatekokra :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.03. 17:34:12 -
#2095 pont mostanában kezdtem elgyengülni és gondolni rá hogy megveszem de ez a dlcs sztori ráébresztett hogy majd ha megjelent... -
#2094 Hát én tegnap órákat bolyongtam egy raptor hátán, nem sokat fedeztem fel. De talán nagyobb mint az alap térkép... -
Ironman2 #2093 Nem örülnek a rajongók a fizetős dlc-ért.Szerintem várjatok a megvétellel.Nagy most a nyomás rajtuk. -
#2092 Mekkora az új map az eredetihez(TheIsland) képest? -
#2091 Az konkrét, nem tudom mi lehet, leszedted az uj patchet? 246,1? -
#2090 Kontra!
Beállítottam '-USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10' és lássatok csodát, mert azt fogtok látni.
1024x768, közepes/alacsony, 4Gb-al indítva (Nitro R7 340 2GB) - The Center map. Eddig minimum 25Fps volt.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.09.02. 14:43:44 -
#2089 Most jött a 246.1
Képek, nekem ilyen lett nem csináltam semmit, nézzétek az fps értékeket!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ironman2 #2088 A köv patch 1 hét múlva jön. -
#2087 Hoppá. Valami történt, meg3x-ozódott az fps!
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2016.09.02. 14:30:58 -
#2086 Van valami megoldás arra, hogy normálisan fusson a játék a frissítés után?
Jelenleg 3 FPS ahol eddig 25 volt.