11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Joob81 #2165 Last game update
Sep 15, 2016, 2:17:03 PM
Version
247.21
Nálam jelenleg ezen a verzión fut és ekkor frissített. -
Jonika8 #2164 hmm az lehet, amikor restartot nyomok akkor csak töltöget. De nem csinál semmit. Akkor majd délután megpróbáljuk. Kösszi az infót. :) -
Joob81 #2163 Jelenleg sem fut akkor ha jól értem? Lehet éppen frissít, tegnap jött egy adag megint. -
Jonika8 #2162 Hmm nálunk úgy volt hogy restartot nyomtunk és csak töltött, de nem csinált semmit. Vártam reggel 10 percet és semmi. Ha steambe bemásolom mint server, akkor meg mintha hiányos lenne az adata. -
Joob81 #2161 Automatán indul, megadod a kezdő opciókat (map neve, melyik map-ot használja, szerver neve, esetleges jelszó illetve mod-ok) save settings majd start szerver. Kell egy kis idő mire bekonfigolja magának a dolgokat de utána működik. -
Joob81 #2160 Upcoming Version: v248.0 October 10
- New Feature: Procedurally Generated ARKs! EXPERIMENTAL INITIAL TEST!
- New Mechanic: Breeding Phase 3: Random Mutations and Family Trees
- New Mechanic: Explorer Notes
- New Structure: Dynamic-Length Bridges
- New Dino: Kaprosuchus!
- New Dino: Diplocalus!
- New Dino: Chalicotherium!
- New Dino: Megalosaurus!
- Render batching optimization for ~20% perf in structure-heavy areas
Sajnálattal olvastam, hogy várni kell a mutációra a következő patch-ig, bíztam benne, hogy ebben már benne lesz! -
Jonika8 #2159 Hát annyit hogy hogy sikerült elindítani a servert ? mert mi tegnap 2 órát szenvedtünk vele és nem indult. -
Joob81 #2158 Szia!
Én tőlük bérelek. Mit szeretnél tudni pontosan? -
Jonika8 #2157 A Nitrado-n valaki bérelt servert? Ha igen, akkor hogy aktiválta? -
#2156 Kozben utanajartam enis,de azert koszi ! ;) -
#2155 Átrakták másik gombra. Kétszer nyomd meg gyorsba a f betűt. -
Ironman2 #2154 -
#2153 HAt en nem ezt tapasztalom egyalalan, pedig nem most kezdtem! :( -
#2152 Ugy altalanossagban ertem, egy picit mintha jobb lett volna. FPS/TPS nezetben egyarant, en 50-50% hasznalom a kettot (szituaciotol fuggoen). Island mappon, delen van a bazisunk (prim+ szerver), onnan repultem gyorsan fel eszakra a vulkanhoz lombkorona magassagaban, majd onnan vissza a bazisra talajszint magassagaban, es amennyire en meg tudom itelni, picit jobb. A kornyezo, mas torzsek altal fenntartott bazisok mindenkeppen gyorsabban rajzolodtak ki, de tovabbra is volt persze olyan, amikor jo par masodpercig lebeg egy tucat dino a levegoben es csak utana "rajzolja" kore az adott epuletet, keritest, stb. :) Nem tokeletes a rendszer korantsem, de amiota elkezdtem (masfel honapja talan, az utolso free weekend utan) javulgat a performance.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.14. 08:15:59 -
#2151 En pl nemtudom ledobni a vallamrol az allatokat par hete!! FPS-ben vetted eszre optimalizalast? -
#2150 Nekem jobb lett a teljesitmeny, legalabbis egyelore annak tunik :) (csak a faszert kell megint visszaallni a default bill. kiosztasra, most mar unom, legalabb lenne egy export/import opcio) -
#2149 Alagút fúrást nem tervezenek,ha valaki esetleg jobban el szeretné dugni a bázisát egy pvp szerón ? :) -
#2148 Baromsag Gtx 1080-al epicen akarok jatszani,akkor miert nincs jogom hozza, h akadasmentes legyen?! :) Szoval igenis raferne kis opt.. Amugy ez a 30-40%-os gyorsabb epuletelemek betoltese nem igazan jott be,mert nem veszek eszre semmi kulonbseget... -
kraven54 #2147
1 hete indult, fél évre befizetve, 4en vagyunk eddig, ha érdekel írj privátot!
Modok: Bridge, Death helper, BeaconPlus, Stackable Foundations -
Ironman2 #2146 247-es patch készen áll töltésre! 2.3 GB! -
kraven54 #2145 Okés köszi szépen -
Joob81 #2144 A 246-os patch tönkre vágta a small dragon mod-ot, kifagyott tőle a szerver folyamatosan nem tudott frissülni a játékkal. Aztán rendbe jött nagyjából a dolog de még mindig van egy-két hiba benne. Akkoriban volt darabos a mozgása a sárkányoknak, most már ezzel nincs probléma. Jelenleg a legnagyobb gond az, hogy repülés közben nem látszik ha tüzet fúj csak a "végeredmény" illetve más támadása nem működik a tüzen kívül. De ezt a következő devkittel orvosolják és ismét jó lesz. -
kraven54 #2143 Nálatok nem szaggatott a sárkányok mozgása? Small dragon mod-al -
Joob81 #2142 Szia. Nem ez nem a Fight Club. Ez a Refugees Allstars
Nekem egy GT 740-em van a négy gigás indítási opcióval stabil 45-50 fps van, és tökéletesen fut a játék. -
toty1ka #2141 Szerintem nem kell ide optimalizáció csak egy normális medium kategóriás VGA... elindítod az allavailablecores-al és csókolom. Blur mosás kivesz. És minden remek :)
Joob ti miről beszéltek amúgy? A fight club? Mikor felmegyek sosincs ember. 1x láttam egy "Hello"-t a chaten :D -
#2140 Hat nem ok, mert lehetne vegre mar egy altalanos teljesitmenyt fokozo patch is, de a semminel tobb (remelhetoleg, meg nem frissitettem, majd este) :) -
Ironman2 #2139 ok -
#2138 Az a 30-40% optimalizacio az epuletek es epuletelemek megjelenitesi gyorsasagara ertendo (ami mostansag elegge lassucska volt, ha egy adott terulet fele repultel, kellett jo par sec, mire megjelentek a falak, stb.), nem altalanos teljesitmenyre:) -
SorRyt #2137 Hollo
Kis cukiság az a jerbo de nemtudom van e vmi haszna azokra a mapokra a dlc be igen hasznos tud lenni nem csak dísznek van, de lehetséges h kitaláltak vmit neki -
Ironman2 #2136 Ma jön a 247-es patch.The Center Mega update.Új dinók a Tapejara,és Archaeopteryx.Jön az éjjellátó szemüveg:
Továbbá szélturbinák mindkét ingyenes mapon,és Jerboa (ez egy nagyfülü rágcsáló!)
továbbá 30-40 százalékos optimalizáció!! (hiszem ha látom)
Többi infó ideát van:
http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/594820656447032287/
-
Ironman2 #2135 2 új dinó a 247-es patchben:
Archaeopteryx
Tapejara
-
Joob81 #2134 Bárki van fent a szerveren nyugodtan keresd és segíteni fog ez így működik nálunk. Sárkány ügyben pedig ha fent leszünk mindketten viszek neked egy pikkelyest, nekünk jelenleg négy van a másik törzsnek pedig legalább ennyi.
A fejlődéshez is adok tippet, tanácsot hogyan lehet gyorsan elérni magasabb szintet
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.09.12. 23:31:05 -
Max_Andaxin #2133 Szeva Joob81-:)
...hááááát, ha valóban vadászat nélkül lehetne egy pikkelyesem az monjduk megdobná az élményindexem-:))))
Igazság szerint az az álmom, hogy a Red wood-ban építek egy lombházat majd, viszont ahoz még nagyon sokmindent ki kell tanúlnom, meg fejlődnm kell. Segítséget elfogadok, cserébe kitint és finomítatlan olajat tudok szállítíni.
Ja, nem tudjátok, hogy lehet horgászni....Van már botom, hozzá, csak csalit nemtom, hogy kell csinááázni!? -
Joob81 #2132 Szia.
A főmenünél jobb alul állítsd vissza None-ra a Primitive plusról. Úgy indulnia kell normálisan.
A Rája-szigetnél egy 5 fős tribe ténykedik, nekik lehet köszönni azt a kis "vityillót" :)
Egyébként ha bármiben segítségre van szükséged bátran keresd őket vagy bárkit a szerverről.
Ha esetleg egy sárkánnyal gyarapítanád az állatállományod segítünk a befogásban is, bár jelen állapotban jó pár sikeres keltetésen túl vagyunk így akár vadászat nélkül is lehet egy pikkelyes ragadozód.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.09.12. 20:42:06 -
Max_Andaxin #2131 Üdv skacok! A régi "magyar szerver" látom még mindíg megy él és virul...sikerült nekem is újra bekapcsolódni a játékba. Viszont mi manó az, hogy mikor indítom a játékot 2* 3* is szórakoznom kell, mert ha nem a primitív+ indítom akkor nem enged be, de ha jól olvastam Joob kommentjét, nem is azzal fut, hanem ezzel a sárkányossal??? Vagy én vagyok ilyen korlátolt???
A másik kérdés. Kinek sikerűlt azt a szép kis "vityillót" felhúzni a map közép-keleti részén - az általam csak Rája-szigetkén számont tarott - Szigeten? Nagyon durva.....(Azért Rája-sziget mert szerintem tök olyan mint egy ördögrája)
Nekem kis házikóm attól kb. 500 m-re van. Van egy kis sziget, amin nincsenek állatok, így szabadon lehet rajta építkezni...nem akar megenni semmi-!:))) -
#2130 Nem agyatlan szorzokrol beszeltem. Alap lenne, mint mashol is a 3x/2x, es idonkent dupla 1-2 napig. Az ugy vallalhato lenne,de alapokon eselytelen, hogy sokan legyenek, nincs annyi ido az embereknek. Mellesleg ez a jatek amugy is k....a idoigenyes... :( -
Stief #2129 Servername
Ark Hungarian Primitive+ server Offline prevent
IP Address
78.143.35.32:27015
Várunk mindenkit szeretettel (2,5 szorzó) + 4 hónapra befizetett szerver!
Tamolás (2 szorzó)
Ha a jövőben kell bővítjük.
PVP szerver! -
toty1ka #2128 Igen és most a 2 végletről van szó. Az 1x szorzó tényleg rohadt lassú. Az csak úgy működik ha minimum ketten, de inkább 3-an 4-en elbohóckodtok egyik napról a másikra. Én spec egyedül játszom, a szerveren fellelhető emberekkel igyekszem közösségbe vegyülni. Ilyen esetre szerintem egy 2-3-4x-es szorzó lenne ideális. Exp/farm szorzóra/ tame-ra picit több. A karakter szükségletei pedig alapon. De hát már jártam vagy 15 szerveren amióta megvan a game és nem angyon láttam normális balanszot. -
Exi #2127 Hát ezen a szerveren pont az volt a cél. 10-20-100x szorzókkal csak egy agyatlan hentelés az egész. Így van idő hogy közösségek alakuljanak ki, egy 3-4 fős törzs már elég gyorsan tud építkezni, a tame speed meg 2x. -
Dondark #2126 Megvettem az ark új kiegészítőjét. Nem vagyok kezdő szívesen, társulnék pvp szerveren aktív klánhoz. Steam: Dondark85