11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#2205 Vagy esetleg csinaltal egyet, majd kileptel abbol (sajat torzsedbol)? -
#2204 Nem csináltál Triblet? És hívtál meg valakit bele? Mert akkor az ha volt joga hozzá kirúgott vagy kiléptél és akkor buktad a dolgaidat. Jártam már így. -
kapalaci1972 #2203 Szia!
A két játék között 24 óra sem telt el!
Az állatoknál mint tulaj az én nevem szerepel!(piros feliratok)
Tehát nagyon érdekes és inkább idegesitő dolog!
Itt csak azért érdeklődtem(mivel kezdő vagyok),hogy esetleg nem
siklottam e el véletlenül valami felett vagy mellet ?!
Tehát szeretettel várom a nálam tapasztaltabbak észrevételeit! -
#2202 Egyik naprol a masikra? (hajoval tortent mar ilyen, hogy sajat hajot ujra kellett "foglalni/claim), mert bugos volt login utan, de dino/bazis esetrol nem hallottam meg) Vagy eltelt egy jo ido a legutolso jatek ota es elfoglalta valaki a cuccaidat, allataidat, stb? -
kapalaci1972 #2201 Sziasztok!
Miért van az,hogy a saját állataim nem ismernek meg,rám támadnak a házam meg mintha nem is az enyém lenne?
Pedig én vagyok a tulajdonos!
Most ez egy bug vagy mi,mert ez az új DLC telepitése óta van?!
Előre is köszönöm! -
Crowley81 #2200 Vagy én vagyok béna vagy nemtom, de se ip alapján se a szerverek között nem találom ezt a szervert -
simike19 #2199 Szia.
Az általam említett szerveren nem keleti idióták az alfák.(magyarok).Aki szeretne játszani itt napi raid nélkül megteheti.
The-EU-PrimitivePVP-OfficialServer459 - (v247.8)
ip:31.214.160.234:7779
Ui.Tgf nincs
-
#2198 Hat "nalunk" szerencsere a kinaiak elmentek DLC szerverre, a pillarjaik eltuntek, az allataikat szethordtuk, es most maximum akkor latsz pillart, ha valaki (kesobbi) epitesi teruletet akar megtartani, vagy egy ujabb esetleges griefer akciot megakadalyozni (lasd pl vulkanok bejarata, beaver spawn helyek, stb.). Viszont a Prim+ tenyleg bugos :), igaz nem veszes, de 1-2 targy vagy nyersanyag mindig van, ami nem mukodik ugy, ahogy kellene (lasd a korabban mar altalam is emlitett es kelloen idegesito limestone bugot tobbek kozott, hogy a viking axerol ne is beszeljunk)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.28. 18:00:37 -
Stief #2197 Szia!
Officalba csak laggos tele épített, minden féle keleti idióták által uralt szerók vannak. Szóval el kell hogy keserítselek, amint felépítesz majd valamit, azon fognak élvezkedni hogy leromboljanak az utolsó kockáig.2 a múlt héten a szerónkból kivettük a primitive modot mert annyira bugos, hogy a kis közösségünk megszavazta. De ha akarsz jönni szivesen, várunk. -
Crowley81 #2196 köszi de ez privát nem official -
Joob81 #2195 Szia!
Keresd Stief-et.
Servername
Ark Hungarian Primitive+ server Offline prevent
IP Address
78.143.35.32:27015
Várunk mindenkit szeretettel (2,5 szorzó) + 4 hónapra befizetett szerver!
Tamolás (2 szorzó)
Ha a jövőben kell bővítjük.
PVP szerver!
-
Crowley81 #2194 Official PVPVE Primitiv island vagy center normalis közösség kis pingel valaki tud ilyet? :)
Esetleg tribe 2 embernek?
Utoljára szerkesztette: Crowley81, 2016.09.28. 12:58:22 -
#2193 Lenne egy kerdesem. Az emberek (tulelok) jonnek, mennek. Ha X napig nem lep be vki, akkor ugyebar az allatai elfoglalhatoak lesznek, a bazis meg szepen lassan lebomlik az epitoanyag minosegenek fuggvenyeben, a tarolok/szekrenyek/eszkozok tartalmai meg X percig elerhetoek maradnak barki szamara a foldon.
Na de... hogy csinaljak meg azt egyesek, hogy a lebomlas elott/alatt allo epuletek tulajdonjoga atkerul hozzajuk (egy uj emberhez) es nem bomlik le a cucc?
Nem, nem lepett be regi tulaj a guildbe, online sem volt hetek ota, csak egyszeruen az uj gazda nevere irodtak a dolgok, keritesek, epuletek, stb. Oke, van/volt, ami megsemmisul, de nagyja megmaradt. Biztos, hogy az illeto tartosan offline volt, nem csak az adott epulet kornyeket hanyagolta (ugyebar ekkor is elhagyatottnak minosulnek a dolgok, ha online vagyunk, de nem megyunk a kozelebe valaminek).
Szoval hogyan lehet epitmenyeket atiratni? Probalkoztam jomagam is 1-1 random talalt gazdatlan objektummal, vagy hazikoval. Eleinte gondoltam, ha el/lefoglalom az agyat (mar ha van egyaltalan), akkor az egyuttal tulajdonosvaltast is eredmenyez, de nincs ilyen opcio az agyaknal. Epuleteknel is csak a lebontas engedelyezve (Demolish Allowed) opcio volt elerheto.
Otlet, tapasztalat? -
Joob81 #2192 Szia!
Először fel kell tölteni a kívánt állatot bármelyik obeliszknél, viszont arra figyelj, hogy akkor az adott szerverről eltűnik az állat.
Karakternél szintén ez az eljárás és ebben az esetben is eltűnik az adott szerverről a profil.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.09.26. 11:59:23 -
Ironman2 #2191 Na itt leirja hogyan kell átvinni a karaktert,ha teljesítünk egy obeliszket (dinot is át lehet vinni másik szerverre!)
http://ark.gamepedia.com/Obelisk
(még kicsit bugos,saját felelősségre lehet csak átvinni dolgokat!)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.25. 12:35:25 -
Ironman2 #2190 Ha jól tudom azért vannak az obeliszk küldetések.Azt nem tudom hogy mindhármat kell teljesíteni,vagy elég az egyiket. -
kapalaci1972 #2189 Sziasztok!
A karaktert egyik szerverről a másikra,hogy lehet átvinni?
Mert hiába van rá meg a lehetőség pl. vmelyik szerveren de nem tudok mit betölteni!?
Előre is köszönöm! -
simike19 #2188 Sziasztok.
Ha már unjátok hogy aknavetőkkel szétlőnek hajós bajkeverők,próbáljátok ki a primitív szervert.
Itt a legerősebb fegyver az állat,és a csapatmunka.
The-EU-PrimitivePVP-OfficialServer459 - (v247.8)
ip:31.214.160.234:7779
sok sikert az igazi jurassic park-ban -
#2187 Altalaban rugalmasan allok hozza a bugokhoz, mert en magam is szoktam hibazni (es gyorsan korrigalni azt) a munkam soran, de most mar tenyleg kezdem unni, hogy a prim+ szerveren leszedett limestone minden patch utan kukazhato, mert nem ismeri fel egyetlen olyan "szerkezet" sem (lasd mixer, hand mill, stb.), amelyben feldolgozhato lenne valamilyen formaban. Nem nagy dolog persze gyorsan banyaszni ujra par tucatot (a frissen banyaszott limestonet siman felismeri), de a picsaba mar, ha naponta jonnek az 50-100 mb-s frissitesek (amelyek azert jo dolgok), akkor ezt oldjak mar meg, mert.... oldjak meg, kesz! :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.22. 09:21:32 -
Jonika8 #2186 Sziasztok! Hogy állítottátok be a Nitrado-s szerveren azt, hogy ne legyen akkora a dinoszaurusz populáció, illetve a szétosztható pontoknál (pl. mozgási sebesség) ne csak 2,5%-kal növekedjen, hanem többel. -
#2185 köszi -
Joob81 #2184 Szia!
Keresd Stief-et.
Servername
Ark Hungarian Primitive+ server Offline prevent
IP Address
78.143.35.32:27015
Várunk mindenkit szeretettel (2,5 szorzó) + 4 hónapra befizetett szerver!
Tamolás (2 szorzó)
Ha a jövőben kell bővítjük.
PVP szerver! -
#2183 Üdv! Na beruháztam én is az alap gamere,primitive + szerót keresek,ha tudtok valami jót ne tartsátok magatokban
Pve de lehet pvp is ha élhető és nem ütnek le percenként :)
köszi -
Ironman2 #2182 Nyerhettek Scorched Earth kiegészítőt.Twitter bejegyzést like-olni,követni,és megosztani (retweet)
https://www.youtube.com/watch?v=ueMf6ZyyG7k -
#2181 Ez ilyen. Egy hete irtam egy kommentet, hogy kellene mar egy komolyabb optimalizacio, egy teljesitmeny novelo patch is, erre jott a valasz a nagyerdemutol, hogy felesleges, minden szuper :) Legyen, nem ertek a lovakhoz. Hozzateszem, en marha jol elvagyok dx10-es ficsorokkel is a jatekban - ami meg igy is necces tud lenni a performance hosszabb jatekmenetek eseten -, viszont lattam/probaltam a jatekot teljes pompajaban es csak jo lenne ugy jatszani, na.
Mas. A prim+ mehkaptart vegre javitottak, mar nincs kismillio meh a 8 ferohelyes kaptarakban, fogynak ("atalakulnak" mezze) normalisan a workerek, es csak a dronok maradnak meg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.19. 12:55:39 -
kraven54 #2180 8 giga vram kevés lenne? Meg hát kiprobáltam a faq-s dolgot de hát i7el meg 1070el dx10-be kelljen játszani az azért vicc -
Ironman2 #2179 Nálam ugyanezt a 7 Days to die-nál csinálja,szintén 16 giga rammal,Lejjebb kell venni a textúra méretet,vagy részletességet,mert itt nem csak a fizikai memóriáról van szó,hanem a videómemória is kevés a sok hd textúrához.Nálam ez megoldotta.Igaz az a játék Unityt használ,ez meg az Unreal motort.Vagy ird be ami felül van a FAQ-nál.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.19. 11:41:04 -
kraven54 #2178 Nem tudja valaki mi az istenért fagy ki fél oránként out of memory hibával 16 giga rammal? Ugy is kifagy ha low memory modban inditom. Másnak is van ilyen? -
#2177 Hat, a Limestoneokat azota sem javitottak, bar az prim+, gondolom maskent dolgozik/nak rajta a dev/devek, mint a hivatalos eredetin. -
#2176 Remelem kov patchbe javitjak! Beraktam hutobe addig a narcoberyt ;) -
#2175 En a Handmill es a Limestone-nal kapcsolatban jartam igy par hete. Patch utan a korabban leszedett Limestone (prim+ szerveren a vastartalmu kovekbol jon) nem volt hasznalhato, nem ismerte fel a handmill, csak a patch utan szedetteket, Tobb szaz ment a kukaba... :) -
Joob81 #2174 Sziasztok!
Tudnátok segíteni megfelelő PVE szerver ügyében az új DLC-hez?
Az sem baj, ha PVP-PVE csak ne öljenek meg lépten-nyomon.
Köszönöm. -
#2173 Vegyész munkapadba uj patch ota tudtok ti narkot gyartani? Hiaba rakom bele alapanyagot,nem engedi. -
Jonika8 #2172 ááá Kösszi a segítséget, haver nézi és megy a szerver :) kösszi tényleg az infókat :) -
Jonika8 #2171 Oksa kösszi a választ :) délután megpróbáljuk :) Mennyi az a hosszabb idő ? mert reggel vártam 15 percet és még nem volt kész. Annyi idő lehetséges ? Jaa mert az IP-t csak bemásoltam és nem találta, de ha odaírom a +1-et akkor elvileg megy :) Na ez jóó lesz akkor :) -
kraven54 #2170 Nyomjál restartot, mindenkinél az van. És várjál mert ha modok is van ak meg frissités is hosszabb idő. Steamen pedig ugy vidd fel hogy a porthoz tegyél +1-et akkor látni fogod. Pl ha :27015 a vége akkor legyen 27016 -
Jonika8 #2169 MOst néztem, nálunk azt írja hogy server currently stopped. és csak restart szerver funkciónk van. Na ezen nem tudtunk változtatni. -
#2168 Nalam tegnap frissitett a 247.3-ra (klienst es szervereket is).
Current Version: v247.3
* Fixed Archaeopteryx spawn frequency on TheIsland, now common in Redwoods. Requires server update.
* Fixed client crash-on-exit that occured with certain mods
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.16. 10:25:01 -
Jonika8 #2167 Hát mi tegnap este 22-kor próbálkoztunk vele, és nem csinált semmit. De te hogy találtad meg a servert ? Felvetted Steamen ? -
Jonika8 #2166 Hát nálunk az előtte lévő verzió volt. És akkor se akarta a jót. Pedig a formátum ugyan ez volt.