Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.09.01. 23:23:03
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A "magyar szerver" továbbra is működőképes, annyi változás történt, hogy a Primitive plus kivételre került helyébe egy kisebb mod lépett.
Ezután mindenkinek -aki elég ügyes az elfogásához- lehet sárkánya 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No, vége a nyaralásnak. Indítom az ARK-t és...mi a???...itt meg megint mi volt. Hol a "magyar szerver", ami a hónap elején idult? Meg hogy csináljam vissza a Primitiv mod-ot, mert most valami más van?
Ehhhez az újhoz szívesen csatlakoznék én is....
"jó hogy mindíg van valami hülyeség"...
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
A szorzók maradtak a régiek.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.08.29. 17:25:22
Egyébként bárkit várunk szivesen. Egyetlen admi van, tehát admin részről sem engedélyezett a csalás, vagy addolás.
Rajta vagyunk hogy egy népes szervert létre hozzunk, Én a jövőben egy 30 embert legalább szeretnék.
Steamen: stief néven találtok egy kék kis cápa ikon.
Bármi kérdésetek van csak bátran.
Admin jog adásra nincs lehetőség és nem is lesz, ilyen irányú kérésekkel felesleges kereseni.
Az unofficalba megtaláljátok a szervert, Primitiv+ dlc kell. Island map.
Aztan vannak Hardcore szerverek eseteben ha egyszer meghalsz, vege a dalnak.
Az Extinction szervereknel nagyjabol 1 honapig tart az "elet", mert akkor jon egy vilagvege, elpusztul minden es mindenki, majd kezdodik elorol az egesz.
Normal PVE szerveren nincs torles es barmennyiszer meghalhatsz (onnan folytatod majd).
Vannak meg "normal" szerverek, ahol a fejlodesi hatar (technikaban/craftingban) a csillagos eg, elektronika stb. is kikutathato. Ezzel szemben a "Primitive+" (primitve plus) szervereken a technikai fejlodes megall valahol a femszerszamok es eszkozok szintjen, es nincs lehetoseg "lezeragyuval" vadaszni dinokra (eloltoltos puska azert itt is van), csereben viszont rengeteg egyeb extra eszkoz kerult be a jatekba, amelyek szerintem karpotoljak a technikai fejlettseg kieseset.
Ha ezek alapjan eldontod, hogy nagyjabol mit szeretnel, akkor meg mindig lesz sok-sok tucatnyi hivatalos es nem hivatalos/magan szerver, ahova tudsz csatlakozni 😊 Mivel a hirek arrol szolnak, hogy lesz cross server koltozes (?) jatek (?), ezert en azt mondom, ha nem a fenti topik ajanlobol valasztasz, akkor inkabb probald ki a jatekot, ismerkedj meg az alapokkal, aztan amikor ugy erzed, hogy felkeszultel, akkor valassz egy olyan szervert, ahol esetleg vegleg letelepedsz (vagy ahova majd atkoltozol, ha tenyleg lesz ra lehetoseg valamikor).
Full kezdő vagyok, kérem a megértéseteket.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Lesznek majd uj dinok.
Lesz elvileg valami atjarhatosag es koltozesi lehetoseg a hivatalos ark szerverek kozott, gondolom segiteni akarjak a kihalt (vagy spawn pontok direkt elcseszese miatti jatszhatatlan pve) szervereken ragadt jatekosokat, hogy folytathassak azt a karaktert, ne kelljen ujra kezdeni az egeszet.
A "Gateway" nem tudom mit jelenthet (nem a kifejezest nem tudom, azt ismerem), lehet, hogy az elozo funkcio elnevezese.
Emellett lesz egy uj dino kapu teto (mennyezetkent van talan magyaritva a jatekban a ceiling) elemmel kombinalva, szarnyas joszagoknak idealis, ha felulrol erkezve akarnak leszallni.
Meg jon valami "nagy", legyen az allat, esemeny, ficsor, egyeb... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.23. 11:16:23
Utoljára szerkesztette: bladex, 2016.08.23. 08:54:31
- The Gateway, Cross-ARK travel & Cross-Official-Server Transfer
- New Dino: Tapejara!
- New Dino: Archaeopteryx!
- New Structure: Large Ceiling Dino Doors (Particularly useful for Flyer Hangars)
- Something else very big...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
18+ játékos társat keresek kis csapatunkba, fenyőerdő biomba élünk, Segítünk és amennyire lehet rejtőzve élünk. Primitve+ szerveren játszunk.
Persze nem csak vinni hanem gyűjteni is kell.
steam név: stief
És kis kék cápa az ikonom!
Szerver keresőben MaaargitSziget néven találjátok.
Working on the next major update to The Center
https://www.twitch.tv/evilmrfrank
Vannak benne bugok is azert 😊 Tegnapelott beraktam 6 mehkiralynot es 4 meh "dront" a kaptarba, csak tarolas jelleggel, erre tegnap estere lett belole 400 adag mez, 400 adag mehviasz (ragasztonak) es nagyjabol 80*200 darab uj meh dolgozo (workers) es dron.. Mindezt ugy, hogy a meh kaptar ha jol emlekszem akkor 16 slotos maximum... 😄 Epitettem melle egy masikat es atraktam a mehkiralynoket oda, egyedul, mert a vegen meg ellepnek a mehek...
Official prim+ pve szerveren jatszok jelenleg, ott ha jol tudom standard minden, nincs extra szorzo bealltiva, legalabbis a private szervereknel lattam, hogy meg lehet novelni a lootokat, resource, stb mennyiseget, vagy csokkenteni a taming idejet, stb., de itt nincs. (csak kurva sok pillar a parton) Vagy nem erre gondoltal?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.17. 13:25:20
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.17. 12:22:03
Teljesen random a stat elosztás, nincs köze hozzá sem a színnek, sem hogy honnan származnak, stb. Amit bizton lehet tudni, hogy minél nagyobb szintű az állat annál nagyobb bizonyos statja de nem tudni, hogy éppen melyik. Két teljesen egyforma fajtájú, színű, nemű, szintű állat statja is teljesen különbözik.
A legnagyobb droppok is általában szeméttel vannak tele. Gondoltam hátha lehet valahogy finomhangolni.
Azért köszi a választ.
Az elsőt biztosan nem lehet állítani, a második kérdésre a válasz, a játék automatikusan adja a jobb drop-okat azért vannak különböző színű suply drop-ok.
Szerverbeállításokkal kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. Lehet állítani valahogy a megengedett maximális építési magasság korlátján?
2. Lehet valahogy állítani a suply drop-okban lévő loot-ok minőségén? (jobb cuccok legyenek bennük)
Köszönöm.
18+ játékos társat keresek kis csapatunkba, fenyőerdő biomba élünk, segítünk és amennyire lehet védelmet nyújtunka nagy fanatikus idóta klánok ellen, rejtőzve élünk. Primitve szerveren játszunk ahol a maximum fegyver nyílpuska.
Persze nem csak vinni hanem gyűjteni is kell.
steam név: stief
És kis kék cápa az ikonom!
Bocsi, ha épp beleszakítanék a témátokba, de szeretnék játékosokat keresni közös túléléshez. 😊
Én a PVE 115-ös szerveren játszok, 70 körüli karakterrel, de másik szerverre is átcsábítható vagyok, kivéve, ha unofficial.
Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit és megbeszéljük 😊
Utoljára szerkesztette: bladex, 2016.08.12. 14:26:24
Melyik szerverrol beszelunk egyebkent, mert ha ennyire jo a kezdoknek es meg pve is, akkor lehet erdekelne majd. Kiveve, ha nincs az is telenyomva mindenfele fa oszloppal, hogy ne lehessen egy kisebb kunyhot epiteni a kezdo teruletek kornyeken.
De mint kertem, ne ertsd felre a dolgot, hiszen mindenki ugy jatszik, ahogy akar. Es igen, mivel szabad preda volt a dino es mivel kellett is nektek, a jatek technikailag lehetove tette, hogy vihessetek a joszagokat. Az mar mas kerdes, hogy a kozosseg/szomszedok mit szolnak hozza 😊
Halkan jegyzem meg, hogy EN speciel megkerdeztem volna a generalon, hogy mi a helyzet. De ez en vagyok. Az is teny, hogy ha tudom, hogy a dinok olyan pillart szpemelo kretenekhez tartoznak, akik kibaszasbol foglalnak teruletet, nem epitkezni/vedeni, akkor nem hogy elloptam volna mindent, de a maradekot meg a tengerbe is fojtottam volna 😄
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.12. 12:52:19