Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elvileg itt sem szabadna hogy baj legyen,offline raid védelem van,bár pontosan nem olvastam még el hogy működik,pótolom.
#Lammaer: pont ezért kérdeztem meg Daniizz-t hogy melyik szerón van,ami scorched és pve,hogy hajlandó vagyok váltani a nyugisabb lét érdekében 😊
Terranován kezdtem mondhatni a játékot,ezért is maradtam ott,de meló mellett esti kikapcsolódást szeretnék nem ideget hogy már megint le lettem raidelve 😄
Vén vagyok már,ha több időm lenne mint fiatalabb koromban simán mehetne a pvp 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Amennyire én tudom - steames topikok alapján - az officialokon az általad leírt dolgok alapból igy mennek (merthogy ott esélye sincs hogy legyen admin, a WC szarik a szerverekre, hibát max patchekn keresztül javítanak).
Az unofficialon van egyedül esély arra, hogy létezik rajta egy admin aki foglalkozik egy szerverrel. A hydrán igy van, próbálna meg valaki blokkolni obeliszket vagy spawnt, ha nem a járőröző alpha tribe verné szét (vagy éppen akr én is, pedig én nyuszi vagyok PVPben) pikk pakk akkor csak egy üzenet a nap nagyrészében elérhető adminoknak facebookon és már jönnének is fel és takarítanák le azt.
Pont ma akarok kitáblázni egy ház mellé egy üzenetet hogy legyen szíves átköltözni az újonc metal nodeok mellől mert blokkolja a spawnt...
Persze megvan a veszély hogy unofficialon az admin egy barom aki az adminságát csak csalásra meg a playerbase vegzálására használja, de ez sztem viszonylag hamar kiderül.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.22. 15:20:20
Tény, nem mindenki magyar, vannak németek, montenegróiak.. de szépen megtelik estére a szerver....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.22. 15:15:00
De nálunk tényleg napi rendszerességgel jönek emberek, hogy ők PVEzni akarnak és megsértődnek ha kapják azt a jószándékú tanácsot hogy akkor menj PVE szerverre.
"Én most épp terra nován ami pvpve lett"
Nem ismerem azt a szervert, de nem lehet, hogy menet kozben valtozott pve-rol pvepvp-re? Nem tudom, hogy lehet e ilyet egyaltalan, de kommentbol nekem ez jott le.
Sőt! Van egy 100 slotos is!! Van ennyi játékos egyáltalán?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.22. 14:00:59
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Arra vagyok kíváncsi, hogy ezen kívül, hány ugyan ilyen szerver van, ami ha azt nézzük feleslegesen fut, mert valaki/k ennyire szétkúrták. Picit ideges lettem, mert kb 1 órán át próbálkoztam egyik droptól a másikig eljutni, HÁTHAA, de nem.
Ez a PVPVE dolog meg sztem a Wildcard baromsága, ilyen egyszerűen nincs. Sztem ezt értik félre sokan, hogy azt látják hogy azt írja ki a játék hogy PvPvE, és akkor tudatosan vagy tudat alatt azt gondolják hogy választhatnak hogy ők mit játszanának azon a szerveren. De ez teljes tévedés, nincs választási lehetőség, a PVPt nem lehet elkerülni.
Nálunk is jöttek a szerverre és mondták hogy ők csak PVEzni akarnak. Hiába próbáltam elmagyarázni nekik hogy mindegy ők mit akarnak, ha valaki PVPzni akar velük akkor nincs választás...
(értem az ideológiát hogy a vad dinók is harcolnak, ezért odabökik a PVE-t, de ez sztem teljes hülyeség és félrevezető).
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mi is továbbra is keresünk játékosokat. Pvp a szerver de igen békés és összetartó közösség. Jelenleg 10-en vagyunk. Minden nap este 5-6 órától hétvégeken egésznapos jelenlét. Állandó admin felügyelet. TeamSpeaker elérés biztosítva. Szerver egy évre ki van fizetve. Jelenleg 8-ás erősségű pár fontosabb mod tartalommal. Jelenleg 30 férőhelyes igény szerint lehet bővíteni. Gyors lag mentes a szerver. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
Akit esetleg érint a téma, még mindig keresünk aktív / munka mellett fél aktív játékosokat : )
Jelenleg 4-en egy magyar 3x SE PVE szerveren játszunk, leggyakrabban este 21:00-től vagyunk elérhetőek reggel 1-2 ig. A csapat korosztálya 25-30 között, casual-fél hc játszó hozzáállással, TS3 voice-al és jó hangulattal : ) Ha valaki még csak most ismerkedik a játékkal, ne érezze magát kilógó félnek, szívesen segítünk neki megismerni ezt a remek világot.
További infók PM be : ) Köszi
Egy törzstársam nagyon rákapott, de mivel a törzs többi része inkább a rendes PVP szerverre fókuszál, igy nagyjából egyedül van, igy el is ment a kedve. Jószivvel tudom ajánlani a srácot, egymaga épített egy fémbázist vaulttal a The Center no taming szerveren (ami azért puszta kézzel dínók nélkül nem, elég sokat is van fenn (napközben-este-éjjel), már jól tud ejtőernyőzni meg grappling hookolni... normális, nem fejhangon sipítozó kisiskolás, odateszi magát a farmolásba is - mondhatni tűzbe teszem érte a kezem.
Szóval akinek van igénye +1 emberre szóljon és akkor megadom a stteam elérhetőségét -a többit meg elintézitek egymással. Sztem lenne kedve bármelyik szerveren tolni, szóvaln em muszáj a Center 😊
Berobbantottam azokat akik leakartak kapni a Wyvrenről, gondoltam úgy se hal meg senki nem tudják ki volt. Erre nem ott volt valami hülye állatuk az ajtó mögött XD Ráadásul nem gondoltam hogy ezeknek már széfjük lesz... 2 perc múlva fel is jöttek a szerverre. Oda hívtak hogy mi volt ez,közben kijött a srác egy rakétavetővel, ezt csak nem hagyhattam hogy le durrantson, kinyírtam mielőtt ő lő😄. Rám agrozott az összes dögük.. Csóri villám Sárkány majdnem ott maradt😄
Na mindegy majd ma farmolok c4-et, meg beizzítom a kő elementált.
Utoljára szerkesztette: fabot, 2017.02.21. 07:21:59
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Később vegyi fegyverként fogjuk bevetni 😄 (Nem Vicc!)
- New Structure: Dynamic-Length Bridges"
Annyi ezresem lenne, ahanyszor ezt olvastam az elmult idoszakban, kilora megvennem a wildcardot 😊
Késnek a víz alatti bázisok!
Current ARK Official Server Network Servers Version: v254.944
Upcoming Version: v256, ETA: March 29
- New Mechanic: Aquatic & Amphibious Creature Breeding
- New Dino: Equus!
- New Dino: Leedsichthys!
- New Dino: Ichthyornis!
- New Dino: Iguanodon!
- New Structures & Mechanic: Tek Underwater Bases
- New Structure: TEK Teleporter
- New Structure: TEK Mosa Saddle
- New Structure: Tek Power Generator
- New TEK Cave
Upcoming Version: v255, ETA: February 24
- New Dino: Electrophorus!
- New Dino: Microraptor!
- New Dino: Ammonite!
- New Dino: Thylacoleo!
- New Structure: Tek Shield Generator
- New Structure: Tek Tileset & Tek Doors
- Four additional head hairstyles and four additional facial hairstyles, unlockable by acquiring Explorer Notes
- Added option for per-Tribe Dino Tame limit, enabling on Official PvE servers with a max of 400 Dinos Per Tribe (with on-screen indicator of Tribe Dino count)
A Little Further Out:
- New Structure: Dynamic-Length Bridges
- More Creatures, Gear, Armors, Weapons, & Structures!
- Underwater Dungeons, Tek Caves, "Ascension" Game Progression, "Boss Wars"
- DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
- Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
- Random GPU Driver crash fix: TrueSky
- elobb dodok beszerzese (10+ darab)
- aztan fuszerek termesztese (repa, krumpli, stb.), mindegyikbol eleinte 1-1 medium crop
- majd a dodok tojasaibol kibble keszitese (fuszerek emiatt kellenek)
- es vegul a dodo kibble segitsegevel magas (minimum 100, de inkabb 120+) ptera befogasa, 3-4 minimum, hogy legyen vesztartalek, ha 1-1 odaveszik
- A Pterak utan meg lehet celozni az Argykat, hogy legyen egy-ket transportra alkalmas allat is.
Ami a Rexeket illeti, minel hamarabb be kell fogni oket, es abbol sem art 2-3 magas szintu. Onnantol kezdve le sem szallsz majd a nyergebol, egy magas szintu rexen ulve (egy jobb nyereggel) kvazi nincs ellenfeled (na jo, azert csak ovatosan bizonyos allatoknal, a rex sem halhatatlan)
Erdemes befogni par farkast vagy kardfogut is, foleg ha menni akartok barlangba, akkor ott hasznos tud lenni (elfernek a jaratokban / nem akadnak be, es jok a sebzeseik is).
Mielott elkezdesz epiteni egy bazist, tervezd meg a hatarait, nagyjabol lodd be, hogy meddig fogsz terjeszkedni, es azt a teruletet hogy tudod bevedeni majd kesobb (falak, keritesek, kapuk segitsegevel ugy, hogy legyen hely a bazisod es a peremterulet kozott - pl egy bronto farka ne tudjon becsapni a hazadig, hogy aztan a falakat ne, de a tarolokat sebezze, stb.)
Kb. 1-2 hete kezdett úgy ténylegesen érdekleni a játék.
-Először gyűjtögető életmód
-gyors faépület felhúzása
-növényszedő dinó beszerzése
-kőszedő beszerzése
-faépület > kőépület felfejlesztése
-repülős dinó beszerzése
-metal farm (jelenleg itt tartok)
Így nagyvonalakban ennyi. Ezután hogy? Milyen dinót kéne most szerezni? Rex-el próbálkozok, de aztán how to tovább?
https://www.twitch.tv/sp1gu
(amúgy nem jelez, hanem amikor megnyomod a gombot kiirja az összes állat nevét amin van transponder node, meg a tőlünk való távolságát... amióta elvesztettünk egy sárkányt azóta alapfelszerelés az értékesebb állatokon 😄 )
Rex pl már nagyobb,oda behemoth gate kell de a többi ugyanúgy lehet sima stone gate vagy csak leversz 3 magas pillarokat azon sem másznak át...csak arra kell figyelni hogy az emlősöknél a kicsi elmászkálhat ha épp nem vagy online a születésnél 😄
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.20. 12:40:02
Régebben én is odaraktam őket, most az enter mellett vannak a PŐÚ (passziv-neutral-agressziv) meg a ÉÁŰ (stop-follow-move).
Az amúgy tényleg idegesítő hogy mindig elveszti a bindeket egy nagy patch után a játék, de úgy tudom, ha elmented a konfig fájlt akkor utána elég csak visszamásolni... legalábbis én az új patchnél ezt fogom tenni, tegnap csináltam egy másolatot a konfigokról.
Sajnos én annyira kretén vagyok a Wyvernnel hogy engem tán még le is szedett vollna róla a csávó. Nem is adják szivesen alám a törzstagok a dédelgetett sárkányaikat, de amikor nemlátják elcsenem őket egy körre.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.20. 11:50:33
Egyebkent a futtyoket is be lehet bindelni, nalam a numpadon vannak 1-9-ig (amelyet aztan egy-egy patch utan ujra kelll bindelni, mert reseteli a beallitasatok, de mar megy rutinbol) 😊
Az argy vs wyvern szituaciorol meg a regi vicc jut eszembe, amikor a frissen vasarolt lo egyenesen nekimegy a falnak es osszesik. "Nem vak ez a lo kerem szepen, csak bator". 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.20. 11:42:35
Nincs valami gomb az átrakásra? Úgy mint a ledobásra az O gomb. Mert ha szűröm egy adott tárgya és rá nyomok h rakjon át mindent, akkor bugos és nem rak át semmit.
Hydrán is beindult egy kicsit a pvp. Engem wyvrenről akart lekapni a gyerek Argentavissal,csodálkozott hogy szénné sütöttem. Utána meg jött egy carnoval , nem tudom mit gondolt.
Tehát vagy az van hogy összezárod őket egy kis szobába vagy pedig körülöttük szaladgálsz és folyamatosan fütyülöd az állj parancsot (nekem ugyan ez nem működik mert hiába füttyögök csak elmászkálnak de a haver ügyesen csinálta és láttam hogy ez is járható út).
szóval én maradok a szobába zárós módszerrel, illetve nagyobb dinók esetén szoktam olyat hogy egymás mellé állítom őket falhoz/sziklához, aztán beléjük repülök egy vagy két quetzallal, és igy inditom a wanderinget. Általában nem tudnak kikászálódni a gruppenből 😄
Gondolom azt csinálják hogy feltöltik az állatokat, ők átjönnek és spawnolnak a szokásos kezdő spawnhelyeken aztán a dropokból kiveszik az állatokat.
Nálunk a szerveren sokkal nyugisabb az élet, "sajnos" sikerült majdnem mindenkivel jó kapcsolatot kiépíteni, vhogy hiába parkolnak a garázsban a gigantók meg a sárkányok, a vaultokban meg a rakéták, vhogy mindig először a "legveszélyesebb" fegyveremhez nyúlok - azaz dumálok cseten/TSen, és a végén haverok leszünk... sosem fogok megtanulni rendesen PVPzni 😄
Azért a legviccesebb még mindíg az, amikor a szerver rezidens youtuber streamelője online a stremben vizsgálja meg a bázisainkat és tárgyalja meg a haverjaival hogy kéne betámadni. Meg ahogy találgatja hogy hányan vagyunk, mink lehet, kikkel vagyunk jóban 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.20. 10:23:29
Igen, a csorendszer erre valo. Az egyik vege (intake) a folyoba/vizbe, a tobbit ugy vezeted, hogy neked jo legyen, majd raksz ra csapot (tap).
Folyo hianyaban forrasnak hasznalhatsz viztarozot is, az az esovizet tarolja es onnan vezeted majd a csoveket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.20. 08:03:13
Klímákkal lelehet hűteni egy nagyobb metal baset sorchead earthon?
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.02.20. 06:28:05