Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem azért kicsit túltolod azt a gépárat. És arról se vagyok meggyőződve hogy a DX12 támogatás az csökkenteni fogja a gépigényt...

Köszi, igy már értem... 😊

Ha gondolod a 81.2.251.58 Társalgó VI-ban megtalálsz engem - ugyanúgy lammaer néven - meg pár havert (a többi szobában is magyarok vannak, de ugye róluk nem tudok nyilatkozni hogy szivesen veszik e a betévedt idegeneket), én magam este 7 után szoktam fentlenni ameddig ki nem dőlök, szivesen csevegek emberekkel.

Persze lehet hogy néha értelmetlen dolgokat fogsz hallani, mert nyilván itt beszélünk akkor is amikor akció van vagy valami ingame zajlik.

A Scorched Earth-en van oviraptor? Vagy mitől tojiznak gyorsabban????
Több mint egy éve folyamatosan igérik én pl amiatt vettem meg pár hónapja mert abban az időben is igérték egy patchben...várhattam volna vele nem kevés pénzembe került és ha már vettem karit akkor alá egy kiszolgáló rendszert 1000 euró minusz...teljesen feleslegesen mivel ugyanazt az fps t értem el mint az előző 60000 es gépemen,ha ezt tudom várok a beruházással és jobban is jártam volna ha igy teszem mivel a pc m nek az ár teljesitmény értéke ahogy halad előre az idő folyamatosan veszit,mert neked nincs még dx12 es karid attól még mások élvezhetnék a pénzükért nyújtotta előnyöket állandóan ez a baromság megy a sok új dinót dobálják a játékba...ez nagyon unfair a cardtól /a microsofttól pedig hidd el időnap előtt megkapják a változásnaplót minden támogatással
Szia!

Mivel van szerver ahol játszunk a párommal és nem szeretnék már tovább váltani itt maradok. Ez angol. De szívesen "beszélgetnék", informálódnék, tapasztalatokat cserélnék más magyar játékosokkal mert az angolom nem annyira jó.
Idén jön a win10-nek 2 óriási frissítése,ami kicsit átalakitja a rendszert,még az is bekavarhat,szóval azt érdemes megvárniuk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tervbe van véve még mindig a dx12 támogatás,egyébként is ráér,nem sok emberkének van még olyan kártyája,még nekem sincs,de majd lesz.

A Little Further Out
- New Structure: Dynamic-Length Bridges
- More Creatures, Gear, Armors, Weapons, & Structures!
- Tek Caves, "Ascension" Game Progression, "Boss Wars"
- DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
- Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
- Random GPU Driver crash fix: TrueSky

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Wildcard

Patch a francba megint becsaptak egyeseket az üres igérgetéseikkel...sehol nincs dx12 támogatás a + 20 % os teljesitmény nőveléssel...az ember vegyen egy milliós gépet hogy játszani tudjon normális körülmények közt bazd meg Card...
Az oroszlán igazi vérengző,mászik fel a fára,sőt a fáról elrugaszkodva kapja el áldozatait a levegőben,vigyázzatok a fenyvesnél,ne repüljetek alacsonyan.Microraptor-t vállról lehet indítani,igazi mini ragadozó.Ammonite,és electrophorus jött még az új patchben.Már nem csak a medúzák sokkolnak,hanem ez a nagy angolnaszerű vízalatti dög is.Ammonite olyan büdös zöld gázt ereszt,jó lesz vigyázni vele! D

Akikkel tud beszélgetni játék alatt szerintem 😊

Mi az hogy TS csapat?

Caliph
üdv,nekem , itt? nem kaptam semmit 😊

Ja mégis,valahogy átfutottam fölötte 😄 megy a válasz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.02.26. 13:10:29

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én még mindig keresek TS csapatot 😊 Ha lenne szóljatok 😊
szia, írtam neked tegnap privát üzenetet 😊

Caliph
access inventory és húzd be a nyerget a saddle helyre. Figyelj hogy ne saddle skint próbálj feltenni rá 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sikerült a tame! Bár csak 10es szintű volt. Nembaj elsőre jó ez is, de nyerget az istenért nem bírok rátenni. Trike nyereg és mikor használnám, nem tudom feltenni. Van valami külön technikája?
Caliph

Nekem megállt pár mp-re a bolától anno,csak jól kell rá célozni a lábaira.

PiszkosFred
Bola nem tudom, hat e ra, nem tul nagy hozza? Egyszerubb oda csalni egy sziklahoz, o felall a tetejere es fentrol a szikla korul rohangalo triket telepumpalja tranq arrows-szal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mortal and pestle-t,narco-t,stone arrow,majd tranqulized arrow kitanulása.Legalább 20-as szint kell hogy könyebb legyen elkapni,és tamelni.Narcobogyóból,és romlott kajából készítesz mérget a mortalban (spoiled meat),aztán azt összevegyíted a stone arrow-al,lesz mérgezett nyilad.Jópárat bele kell lőni amig kifekszik,attól függ hányas szinten van,utána ha kifekszik,mehetnek bele a bogyók,mindegy milyen,de legjobb azért a mejoberry,éa a narcotics,vagy narcobogyó kézzel adagolása,nehogy felkeljen.(use remote item)
De ha nem akarsz várni a szintlépésre,akkor bola-val megállitod,és megdobálod a csúzlival jópárszor,elég sokszor kell a fejére célozni.

Hello Mindenki!

Trike-ot akarok tamelni. Egyedül jáccok, társam nincs, mennyire okos ötlet ez, illetve hogyan csináljam, hogy a lehető legkönnyebb legyen?
Kedvem lenne,csak a munkahely,és egyéb elfoglaltságok miatt nem nagyon lehet.

Ok,kösz!

Szia, privátban elküldtem az Id-t és a jelszót. Nézz be valamikor ha van kedved, szívesen látunk. 😊

EU/HUN] Ark Server Harvest x3.5, Dino Harvest x10, Tame x2. -
78.143.35.32:27015
Több mint fél éve üzemel!
Addolás mentes
Várunk szeretettel szerverünkre.
Teamspeak biztosítva
Jól hangzik,lehet később benézek oda.

Az Island map-on jól elvoltunk, de nekem a PVP kizárt, meg a scorched earth map sem éppen a kedvencem. Kis szorzójú szerverre nem érdemes mennünk. Inkább indítottunk egy sajátot. Ez legalább nem fog váratlanul map-ot váltani alattunk <#wink>

Patással indítottunk saját szervert. A beállításai ugyanazok mint a Terra Nováé voltak (3x XP, 5x Taming, 5x Harvest). Annyi a különbség, hogy a map az Center + Scorched Earth Plus + pár kisebb mod. (Semmi ami nagy változást hozna, inkább csak könnyítik a játékot, Patással mindketten munka mellett játszunk, nem érünk rá egész nap 😊 ) Teljesen a nagyközönség előtt nem szeretném megnyitni, de hiányzik az élet a szerverről. Az admin én vagyok, volt már korábban is saját szerverem, de nem mondanám, hogy profi vagyok benne, event-eket meg hasonlókat nem tervezek, csak békésen játszani. Jó lenne megtalálni pár embert korábbról, hátha lenne kedvük csatlakozni.

Megvan a mentés állítólag,majd visszatérnek,ha jól hallottam,de kétlem,mert azóta már volt pár patch.Galibát okozna egy régebbi mentés visszaállítása.Én egyedül nem fogok újba kezdeni az biztos.

Meg a Vasember is.D

Sziasztok! Zira néven játszottam a Terra Nova - Új világ szerverén még az Island map-on. Keresném azokat akikkel együtt játszottam, sajnos túl sok névre nem emlékszem, de volt pl. Sírásó, Karupapa. Elérhetőségem: [email protected]

Külső nézetben a karakteren miért nem látszik ha a fejünkre bármilyen sisakot teszünk?A ruházat látszik csak a fejre való cucc nem.
Tessék, lehet választani 😊

drop
pár kezdő haverom jönni fog ahol most vagyok, csak sajna nem kezdőbarát mód van azon a szerveren, pvp -re nem megyünk alapból de köszi azért.
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.02.24. 14:23:05

De nem pve viszont gyakorlatilag senki nem raidel
Nálam fent van
drop
tud valaki pve szervert amin rajta van a SEplus mód és nem 1-2 szeres szorzóval fut?

Lehet valahogy a grafikát optimalizálni?
Gondolok arra, hogy amikor elindítom a játékot, teljesen tökéletesen fut 50-60 fps-el a legsűrűbb erdőben is, de egy idő után teletömi a memóriát (16gb) és el kezd szaggatni. Ha kilépek és újrainditom a gépet, akkor újra szép és jó minden. Egy ideig...
Van erre megoldás, vagy ennyire szarul van optimalizálva a játék 2 év után is?
Corvus ARK

Most azt akarod tudni, a Corvus miben tér el egy átlag ARK szervertől…
Alapvetően, az egyetlen változót az Adminok viszik a szerver életébe, így elsődleges „küldetésünk” változatosabbá és élményekkel gazdagítani a gameplayt. Szeretnénk a szerveréletbe rendszeres eseményeket vinni, melyeket lejjebb találsz „Event” címszó alatt. A szerveren nem futnak modok, nincs batár ronda crosshair, és nincs gamma cheat... Eredeti ARK élmény, emelt ratek, hogy munka/iskola mellett is eredményes légy.
Adult/Nagykorú admin!
Nincs addolás!
Admin log szabadon megtekinthető!

Szerver szabályzat:
Nincsenek konkrét szabályok/tíltások, a szervert a játékosok alakítják, az egyetlen irányelv, hogy nem raidelünk kezdő játékosokat.

Szerver beállítások:
NO MODS!
NO CROSSHAIR!
Map Scorched Earth
XP 3x
Tame 4x
Harvest 3x
Mating 4x
Hatch 4x
Mature 4x

Eventek:
Szabványos 1v1 tournament
Szabványos FFA tournament
Fajok csatája (Állataitok erejét mérhetitek össze)
Bújócska event (Keresd az admint)
Jump event (Ugráó event, előre kialakítot pályán)

Csatlakozási információk:
Szerver neve: CORVUS SE PVPVE XPx3/Hx3/Tx4/Mx4
Böngészőn keresztül való csatlakozáshoz, másold a következő címet (steam://connect/37.187.129.81:27039) az URL mezőbe, és üss entert.
ARK-servers.net-en keresztüli csatlakozáshoz, https://ark-servers.net/server/81039/stats/ linken található, kék „Connect” gombra kattintva tudsz csatlakozni.

Discord channelünk:
https://discord.gg/KhNqSMz
Saját szobát kérhetsz bármikor az adminoktól
140.. de amikor elengeded nem lesz ismét vad... szóval ha netán trükközni akartál hogy felszintezed, elengeded, befogod megint és kapsz egy csomó bónusz szintet, az nem fog menni 😄 mert az igy elengedett dinó már nem tamelhető, egyszerűen csak claimelni lehet...

Ez az elengedés csak arra szolgál hogy át lehessen adni dinót egymásnak, nincs más funkciója.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.23. 14:17:48

Vegyünk egy példát:
Elfogok egy 100-as szintű dinót. Az idomitás végére lesz 140 szintű. Elengedem. Milyen szintű lesz újra elengedés után? 100 vagy 140?

Ha nem tudsz admin commandot használni akkor megpróbálatsz kilépni/belépni a szerven.

Általában ilyenkor kicsivel máshova tesz, ha szerencséfd van akkor ki tudsz szabadulni - pont emiat történhet meg az is, hogy kilépsz amikor egy foundationon állsz, azt amikor legközelebb belépsz akkor a foundation alatt ébredsz....(tutaj esetén meg a tutaj alatt, igy szépen meg is fulladsz 😄 - ez utóbbi okból tutajon alvás előtt a cuccaidat mindenképpen pakold be egy szekrénybe/vaultba, hogyha meghalnál a bug miatt ne vesszen kárba ami nálad van)

Ha ez sem segít akkor kiabálj a globalonm hátha vki oda tud jönni egy pteravla azt kikap a szorult helyzetből.

MatrixTM(3xXP/5xTT) - diablo
78.129.184.156:7917

Jelszot a szerverhez tolem lehet kerni PM-ben
Szia!Én cheattel szoktam cheat fly ,de ugye ez a megoldás hivatalos 'helyen' nem kivitelezhető...
Hogyan tudok kiszabadulni, ha beszorulok valahova (nem kitermelhető kövek közé pl.).
Ha esetleg reportolsz majd szólj hogy csináltak e vmit ezügyben. KIváncsi vagyok elsőkézből tapasztalatra...

Isten tudja, én is túl vagyok már a 40-en (szóval sztem beférek Caliph "vén" kategóriájába) és valóban nem jó érzés amikor legyalulják az embert, viszont az egy kicsit fel szokta rázni az állóvizet. Én csak emiatt vagyok PVP szerveren, általában amikor unalomba kezd fulladni anapi rutin akkor mindíg történik valami - vagy minket tolnak meg, vagy mi abajgatunk meg vkit.

Amikor először kicsaptak az első héten majdnem úgy vol hogy kiszállok az arkból (mert a PVEt meguntam, de amikor kinullázzák az embert az nem jó 😞 ), ki is léptem egyből a játékból amikor láttam hogy minden elveszett. Aztán úgy voltam vele mint amikor balesetezik az ember: azon nyomban vissza kell ülni a volán mögé, mert különben soha többé nem fog vezetni. Szóval egy Csengetett Mylord epizód megtekintése után visszaléptem és kezdtem elölről. Mondjuk nálunk 4x szorzó van XPre meg gyűjtésre, és 15x a tamingra, szóval ha az emberfia rendesen nekifekszik hamar lábra lehet állni.

Mellesleg sztem ez a kezdeti része a legjobb a játéknak, amikor az embernek egyértelmű céljai vanna és még megvan a survival érzés... ebből a notaming szerver sztema legjobb, ott szinte végig megvan ez a túlélő érzés, mert gyalog átvágni az erdőn mindig izgalmas marad...

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”