Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehet azt elérni a viz alatt, akár moddal, vagy admin paranccsal (single play), hogy ne legyen sötét és messzire el lehessen látni mint a felszinen? Videókban láttam ilyet.
Raktam be sok új szervert a bannerba,válogassatok kedvetekre.Javaslott az MCRAFT szerverei,jó kis pvp szeró,vannak is sokan rajta.http://www.mcraft.hu/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ami életben van még a fenti listából az a Refugees:

https://toparkservers.com/server/85.190.134.95:27016

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tudna valaki mondani egy jó PVE szervet amin játszanak magyarok is ?
Bug a legutolsó patchben, többeknek csinálja, gondolom hamarosan fixálva lesz.

Némelyik törzstagunk pl nem tud 1 stacknél több lőport/narcot/sparkpowdert craftolni, mert kidobja tőle a játék.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.02. 13:56:50

ASRock G31M-VS2 alaplapom van
Sziasztok már megvan a játék minden játszom nem is akad (nagyon) de amikor beakarok nézni egy ládába,tűzrakohelybe stb. akkor kiszokott dobni (olyan 40% hogy kidob és 60% hogy nem ) ez miért lehet ? és nem ír semmit csak kidob és indithatom újra!

Utoljára szerkesztette: geri66, 2017.04.02. 13:51:57
PiszkosFred
Vagy a tap nem ad eleg kakaot (sanszos) vagy alapod regi es az nem birja el erovel a 1050 ti kartyadat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.02. 13:34:02

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Irtam oda,meg szavaztam is!

Illetve én a nagy hardware tudósoknak kérném a segítségét!
Hiába szar a játék, én azért játszanék vele, de nem tudok 😄 😞
https://sg.hu/forum/tema/1040759332
Filmnézés közben nyomjatok le egy szavazatot is ezekben a pollokban

http://www.strawpoll.me/12654429/r

http://www.strawpoll.me/12652691/r

A hivatalos fórumon az adminok már észrevették és nézegették ezt, minél több ember szavaz annál többet ér. Terjesszétek mindenfelé....

Nyugi,még lehet kiszedik a vulkán tetejét is,mert a közeljövőben aktív vulkánt fognak berakni,ami ciklusonként ki is fog törni rendesen.

257-es patch-ról nincs infó

A Little Further Out
- New TEK Cave & Cyclical Active Volcano
- New Structure: Dynamic-Length Bridges
- More Creatures, Gear, Armors, Weapons, & Structures!
- "Ascension" Game Progression, "Boss Wars"
- DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
- Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
- Random GPU Driver crash fix: TrueSky
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.02. 12:49:46

Oh.Ezt rossz volt olvasni.Én 3-4 patch óta nem voltam a játékban,és ez akkor elszomorít ha tényleg így van.Pedig pont az állatok amik egy idő után megkönnyítik a farmolást.Mi van ha nem használsz szorzót? Anélkül is keserves volt a gyüjtögetés,mikor meglett az első Trike,örömmámorban úsztam,hogy kicsit könnyebb lesz bogyókat gyüjtögetni.Amikor már quatzal is volt a bázisunkon,akkor ezresével hordtuk a metalt a vulkánról,és ankryloval csaptuk szét,úgy hogy én rajta ültem,mert megszorozta a begyüjtést akkor.Ha ezt kivették,akkor meg szomorú sorsa lesz a játéknak.Szerintem a nyomásra vissza fognak tenni mindent.Amúgy meg ki érti ezt a TEK szarságot? Külön kellett volna venni az alapjátéktól a sci-fi részt is.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.02. 12:35:19

Nagyon olcsó most a játék,és a kiegészítője steamen.Most rohanjatok megvenni,Még 29 óra!!!!!

PiszkosFred
Es tenyleg. Tegnap annyira felbosszantott a kiherelt szarnyasok es egyeb marhasagok, hogy nem is lattam a ket inventory/crafting fulet a munkapadon. Koszi az infot.

Jabar
Valahol érthető hogy le akarták hozni az embereket az égből mert nagyon ritkán használták a játékosok a földi dinókat csak "enyhén" túllőttek a célon...
A legnagyobb bajom vele nekem az hogy PVE szerveren játszom és ha mondjuk 200m-re el akarok menni északra fát szedni akkor kell tennem egy 15 km-es kerülőt vízen + földön mert minden szarrá van keritésezve/kapuzva, ha ezt meg úgy tenném meg hogy ne adj isten több állatot is vinnék magammal akkor kb méterenként forgolódni kell mert a dinók elakadnak minden szarban.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sziasztok.nem tudtok valamilyen jó hun PVE szervert.amin ki lehet próbálni a sivatagos részt.pont tegnap reggel vettem meg.(bár lehet ,hogy kár volt,ha már ennyire tönkre vágták az egész játékot.remélem csak áprilisi vicc)
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.04.02. 05:46:43
Hm pterával a harc a levegőből véget ért ,lehetséges hogy én vagyok az ügyetlen..mondjuk az is igaz hogy a patch előtt nem volt ezzel problémám...feküdt a harcmodor..most azon gondolkodom hogy aki pvp zik repülő dinós támogatással az mekkorát cumizik ...kinyirták a nagy pvp csatákat amiatt gondolom igy mivel a nagy része ezen megmozdulásoknak ,igenis a levegőben játszódik vagy játszódott /most hagyjuk a sárkányokat az külön kategória és ha éppen nincs, akkor meg beszerzése hátráltatja a pvp csatákban bázis bevételt csak sárkányokra nem lehet épiteni vagy rossz a gondolatmenetem?
De valahol leírták, hogy ennek mi értelme volt? Mit adott ez hozzá a játékhoz? A repkedés volt az egyik nagy élmény, főleg a quetzal hátán.
Dühítő ha valamit ilyen módon tolnak le az emberek torkán. Kizárt, hogy bárki örülne ennek az "újításnak". Ez biztos.
Én így is telifarmoltam az ipari kohót fémmel, mert az élet nem áll meg. Mivel csak enyém a szeró, ezért a vulkán oldalán áll a bányász bázis pillarokon. Most oldalt a hegy oldala felé kibővíettem, quetz le tud szállni, odatettem egy ajtót, vmi 3 magasságban, elé egy catwalkot, amire ráugrok jobbra ankylo, balra kohó, seperc alatt átszórom, és jöhet a következő kör. Leszállni meg nem kell, mert mint írtam, argenttel leszállok a followoltatott quetzre, és jónapot, tölt a stamina. Csak ez a lassú repülés, hát...
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.02. 00:36:43
Nem hiszem hogy DDOs volt, legalábbis nem hacker értelemben... valószinüleg túl sokan kezdték el szidni őket a fórumon, izzottak a topikok rendesen, én is egy pont egy hsz elküldésekor kaptam hogy a site elérhetetlen.

A steam szerencsére bírja/bírta...

Én most ark helyett megnéztem a Dr Strange c. filmet, nagyon jót szorakoztunk családilag. Meg is köszönöm a WCnek...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.01. 23:09:02

PiszkosFred
Hat, nalam is 826 orat mutat a steam, bar en mar jo par honapja jegelem a jatekot es nem jatszok annyira aktivan, mint mondjuk tavaly. Jelenleg csak etetni es bazist fenntartani logolok be es kiprobalgatom az ujdonsagokat - esetleg ha neha ramjon, akkor befogok 1-2 uj dinot is, de nem jellemzo. A 826 orambol legalabb 820 tavaly keletkezett - vagyis, ha lehet igy fogalmazni, en mar leszokoban vagyok igy annyira nem utott sziven a dolog most, azon tul, hogy meglepodtem es nem ertem az egeszet, illetve az egesz okat. De majd a jovo heten meloban utanaolvasgatok. Viszont abbahagyni nem akarnam, mert ha meggondolom magam kesobb (es mondjuk megunom a Conant is), akkor ujrakezdenem valoszinuleg, de biztos, hogy nem lenne erom (ujra befogni mindent, felepiteni mindent, talalni egy jo helyet, szervert, stb.)

Ami a ddost illeti a weboldaluk megadta magat miatta, gondolom az official szervereken is elmeny volt ma jatszani (bar azok ddos tamadas nelkul is lagolnak kemenyen, foleg a nitradosok).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.01. 23:00:02

Én hónapok óta nyomom minden nap a játékot..a mai nap véget ért a varázsa az a kevés is ami még volt a sok bug igéret után, ennyi volt !Le is maradtam a történésekről meg is kérdezem hogy mit kaptak a srácok ddos jóság formájában?
PiszkosFred
Lehet masnal is most, ezzel a peccsel ert veget a turelem, napkozben kaptak a sracok nemi DDos josagot, gondolom nem veletlen egybeeses. 😊

De igaza van a srácnak:MI A RETKES KURVA ANYJUKAT MŰVELNEK A JÁTÉKKAL A KÉSZÍTŐK?!! Hogy lehet ennyire elbaszni valamit?!! Játszottam ezzel a szarral több mint 800 órát, voltam Alpha Officalon és nem dedikáltan is, az alap dolgokat kitapasztaltam hogy mit hogy mikor miért hova... Erre ma reggel hopp mondom update és gondoltam végre kijavítanak RENGETEG BUGOT (NEM HISZITEK EL HOGY NEM TUDOM AZT KIEMELNI HOGY "RENGETEG", nem csak kis bugokról beszélek hanem lustaságból, beleszarásból benne hagyott bugok mint 1 hogy kidobál a barlang, egy NASA számítógépen akad blabla... Na vissza a tárgyra eddig fúl jó volt, gondoljatok bele "Rengeteg állat amit befoghatsz magadnak, HATALMAS bázisok amiket építetek közösen és megvéditek, hatalmas harcok és órákig elhúzódó raidek amikor 2 alpha egymásnak megy, rengeteg gyűjthető tárgy, egy jó pár boss amik iszonyat értékes és ritka loot-ot dobnak jól hangzik nem? A NAGY SZART, az eleje egy kibaszott szenvedés össze tudsz szedni annyi dolgot amivel felgyórsíthatod a játékot ERRE KIVESZIK AZT HOGY ÁLLATTAL MÁR TÖBBET NEM FARMOLHATSZ és így vesztesz rengeteg nyersanyagot (pl: Te egy offical szerveren elbírsz 550 kilót 330 élettel és még másokra is rakva egy nyers fém 1 kilót nyom a lényeg úgy farmoltunk régen rengeteg fémet hogy a quetz hátára raktuk az ankylot és a quetz így csak 30% sújt érzett úgyhogy egy Ankylos farm után haza tudtunk vinni úgy kb 20k fémet ami ha kiég 10k most kivették az állatos fémfarmot úgyhogy TE elbírsz max 400 sújt mert ha túlléped sír a karakter HOGY TÚL SOK ÉS LASSÚ 490 MEGÁL, egy jobb quetz ami nekünk volt bírt 10k-t abból 20 kiló volt a nyereg plusz te és az állat, most hogy állatba nem tudjuk farmolni max 8k fém fér el a ami 4-k fém ha kiég EGY PIROS MOSA NYEREG TÖBB MINT 18K FÉM!!! DE AZ "SE" se jobb. megvettem kipróbáltam tetszett, volt is sok sárkányom kb olyan erősek hogy 3 sarival megöltem a közepes bossokat! MOST MA ELÉRKEZETT AZ A PONT HOGY SZÓ SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEN ELBASSZANAK MINDENT!!! ELCSESZTÉK A REPÜLŐ ÁLLATOK PISZOK MÓDON GYENGÉK ÉS HASZONTALANOK LETTEK, SZAROK LETTEK AZ EFFECTEK, MOCSOK SZAR LETT A HUD FOS ÉS ÁTLÁTHATATLAN, MÉG TÖBB BUG KERÜLT BE, most már kurvára elégg lett ezeknek az idiótáknak a semmihez nem értése és csak kibaszták az agyamban azt a pontot hogy letöröltem a picsába és letiltottam a gecibe hogy többet ne is tudjak ezzel az undorító moslékkal játszani, a szerverfagyások, szerverlaggok kifagyások és kreshekk egyre sűrűbbek és kurvára nem érdekli őket! Ne vedd meg, régen egy mocskosul jó játék volt volt meg az is lesz max 500 óráig aztán szép lassan rájösz hogy mennyire egy nyomorék és pénzéhes módon csicskulnak és beleszarnak a véleményetekre! DayZ szindróma mindent az első benyomásra kb 2 órát elszórakozz hogy ne bírd vissza kérni a játékért a pénzt és röhögnek az arcodba!
Hello! Jatek kozben volt egy crashem. A gepet is ujra kellett inditani. Miutan bebootolt, a parancsikonra kattintva telepiteni akarja ujra a jatekot, mintha fent sem lenne. Pedig Ott van. Ugyanoda meg nem birom meet nincs tobb helyem. Most buktam mindent?
Classic flyers? Sajna csak a frissítés után tamelt állatokra jó a leírás szerint. 😞
Szervern úgy volt, hogy egészen addig NEM termeltek a csigák egy fia CPt se amig meg nem nyitottuk az inventoryjukat. Onnantól kezdve úgy termeltek mint eddig (1 CP per perc)

Namost ugye single playerben amikor elinditod a játékot az kb olyan lehet mint egy szerver restart....

Hát, én biztos vagyok benne hogy nem ápr 1 tréfa, ugye eleve 30.-ára volt időzitve a dolog.

Mondjuk maga a patch többi részéhez képest a nerf valószinüleg tényleg csak 1-2 apró beállítás vmi konfigban (mert már ugye mod is van rá, hogy a madarak a régi fényükben tündököljenek), tehát akár meg is játszhatták ezt, de sztem elég erős ez...

De komolyan, asszonynak mondtam is, h megoldódott lehet a játék probléma. 😊

Amúgy eddig single player játékba belépésnél fullra voltak a csigák polymerrel, és CP-vel, most ez már nincs. Nincs jelentősége, mert így is adnak eleget.
Heh, nem vagy egyedül, éppen én is azt nézem milyen filmet nézzek ma este... 😊

Tulajdonképpen meg is köszönhetjük a WCnek hogy sikerült megoldani a függőségünket 😄

PiszkosFred
Hat, nekem is a ket bazis koze be kell raknom egy tranzitallomast, ahol megpihenek. Meg mindig ugy vagyok vele, hogy holnap jon egy ujabb patch es visszaallitjak a speed/stamina ertekeket egy "bocsi, apr elsejei trefa volt" server message mellett 😊

Köszi az infót. 😊 A vaultot én is észrevettem, felmentem a vulkánba, nekem ott van kettő. Amúgy tetszik, mert eddíg aránytalanul kevés cucc fért bele a méretéhez képest.

A tippem amúgy működik, argentre felszállok, magamra fütyülöm a quetzet, amin fennt van az ankylo, és repülök elötte. Ha a sas elfárad, akkor leszállok a quetz platformra, mert ilyenkor nem fogy a staminája. De sajna ez dupla idő. 😞

Amúgy mióta megvan a játék, ez az első este, h nem nyomatom. Nézek filmet, netezek. Kissé elment a kedvem, és finom voltam. Remélem, h tényleg április 1 tréfa.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.01. 20:13:22
Az a stat amivel betamelödött.

Breedelt állatok esetén pedig az a stat öröklődik amit születéskor láttál náluk. Imprinting, szintezés nem számít.

A komoly breedelt quetzek se érnek egy kalap szamócát se, mivel azokat is visszanyomták sebesség és stamina szempontjából.

A vault változás tetszik, igaz mi is ordasat sz*ptunk, mert 5 napja kezdtünk el vaultfalat épiteni a bázisunk körül... azé szólhattak volna ezek a kretén devek előre hogy ilyen is tervben van.

Nem csodálom hogy sokan agyvérzést kaptak, azért egy quetz vagy ptera breed nem 2 órás "munka" volt, és ezek egy tollvonással kiirtották az egészet.

Egyelöre nekem sincs sok kedvem játszani, két bázisunk közt az utazás rengeteg idő (és nem, nem működik hogy üljek egy földi dinóra, mert tenger van köztük)

Na végül meglett a játék csak 13 giga nem 55 a letöltése 😄
A méretük kb harmada lett az előzőhöz képest, mint magasságra, mint szélességre. Kb mint egy szekrény

6 másodperc alatt mindent meglátsz 😄

Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.04.01. 19:14:12
Az alapanyagok látszanak a munkapadban, esztergában csak a panelen felül két fül van, és pont nem az az alap ahol a cuccokat mutatná.
Magyarul katt. a tárhely fülre a gyártás helyett.(engem majd szétvert az ideg, hogy pont ezt rontották el, de fél óra után rátaláltam)
Ez a bazi nerf tudjátok kinek jött kifejezetten jól? A legnagyobb, legerősebb törzseknek, akiknek vannak nagyon komoly breedelt quetzelük. Most már akárki hiába fog meg egy alacsony szintűt, nem megy vele semmire. Sőt, igazából, ha vki fog egy 120-asat grapling hokkal (ha még lehet), azzal sem megy semmire, mert nincs staminája, és most már 100%-al terheli a platformon levő állat a quetzet, nem mint 30-ra, mint eddig.

MekNzi: Mi lett a széfekkel, mesélj már.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.01. 17:41:03
Nálam sem, át kell tennem mindent a transfer all-al a saját inventoryba. Vicces. Mondjuk így hogy craftoljak blueprintet? 😊

Az jutott eszembe, h a quetz elött repülök a sasommal, és mikor a sas staminája fogy, akkor leszállok a quetz platformján. Majd tesztelem este.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.01. 16:33:50
Ez a patch egy dologban volt jó: Normális betűtípus. Meg nekem tettszik az új hud és inventory.

Azon kívül, aki eddig széffel vette körbe a házát, az nagyot nézhet, mint én... először azt hittem beraideltek.. Az új hangok furák, bár a rexxé egyszerűen nevetséges.. mint egy kasztrált medve. Ha T vagy O betűvel pakolok/dobálok ki dolgokat az inventoriból, gombonként laggol egyet a játék, amivel kb meg háromszorozza a cuccok áthelyezését,kidobását..

Szerk.

Ja a madarak nerfeléséről nem is beszélve.. a quetzal egyenlő a nullával, staminája úgy fogy, mintha muszáj lenne
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.04.01. 16:23:03
Classic flyers mod a megoldás /részben/ ha igy marad a dolog akkor kb minden szerveren fent lesz
PiszkosFred
Bug szerintem, mert a mennyiseget jelzi a tooltip, csak megjelenni nem jelenik meg.

Csak nálam nem látszanak a munkapadba, esztergapadba berakott alapanyagok? Vagy be kell valamit kapcsolnom, hogy látszódjanak? Vagy szimpla bug?
PiszkosFred
Hat nagyon remelem, hogy ez tenyleg csak trefa, es holnap lesz egy 24 oras rollback...

Biztosan sokan mondják ezt változtatások után, de kb számomra most vált értelmetlenné a játék. Úgyis túl sokat nyomattam mostanában, asszem most jön egy nagyobb pihenő. Kár érte. Igazából mindíg mondtam, h kicsi plö az island map, hát ezt megoldották. Az egyetlen "használható" madaram az argent maradt, az volt vmi 210 feletti, most lett 170-es, vicc. Nála tudtam vagy 30 pontot staminába tolni, azzal kapva egy olyan hatótávot, mint tegnap egy alap 50-70-es ptera. Csak lassabban. A quetz kb halál, olyan lassú, h 2 perc repülés után le kell szállnom, így meg nem jutok vele sehová. És mivel nyeregből kiállva nem tölt a stamina, így trappal sem lehet tamelni a levegőben. A grapling hookos megoldás sem működhet, mert az alap sebességű argent utól sem érné. Ahogy nézem, csak a repülő állatokat gyakták le. Akkor már korrektebb lett volna, ha az összes elosztott stat pontot resetelik.
Az új ui meg számomra kevésbé használható, inkább vmi automatikus stackelést oldottak volna meg.
És sajnos kétlem, h ez április 1-i tréfa lenne. Ez annak túl erős. Mindegy, ma megyek bicajozni, emésztem a dolgot, de asszem megyek vissza quakelive-ozni a spanokhoz, úgyis aszogatnak, h már 1 hónapja csak ark-ozok. Csak annak örülök, h single playerezek, képzelem, h egy komoly munkával megépített pvp-ben játszó törzs most mennyire fogja a fejét. Vagy egy játékot most elkezdő. Én gyakorlatilag még bázison belül is csak repültem. Eddig. 😊

Pterából van 4db-om, egyik a legelső, amit befogtam, ő csak 50-es volt. Többi damra, illeve speedre volt húzva. A speedesnél az összes pontot staminába tolva is kb nulla lesz a használhatósága.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.01. 08:11:26
Csak reménykedni tudok ,hogy április 1.-i szívatás. Mert ez kb olyan szinten van. Ptera is használhatatlan, egy zombi megelőzi kétszer

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Na, nyeregbe kiállva nem tölt a quetz staminája. Asszem kinyírták a játékot sikeresen számomra.
Fasza ez a frissítés, ahogy elnézem, madaraknak movement speedre nem lehet rakni pontot, amit odatettem, azt pedig el lehet osztani. Plusz a staminát legyakták alapra, és alig lehet rá húzni. Ez tudnám, mire volt jó.
Plusz életre sem lehet úgy húzni a quetzet plö.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.01. 07:34:14
Szaporításnál az állat melyik statját öröklik az utódok?
-az a stat, amivel kiütöttem
-az a stat, amikor beteamelődött
-vagy az a stat, amire felszinteztem?