Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt azért hozzátenném, h a sárkányra nincs platformos nyereg, így nem tud vinni rexet, míg a quetz az igen. 😊
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Van itt még valami,néha kell egy kis idő,hogy bizonyos dolgok eszembe jussanak,ha nem vihetek magammal nyerget,akkor az egész nem ér semmit,van olyan állat ami csak a sivatagosban lehet megszelídíteni,de ott is lehet hozzá nyerget csinálni,mit kezdek a sárkánnyal,nyereg nélkül Izlandon?Vagy áthozok egy ilyen,és csak nézem Thorny Dragon,mert nyereg nem lesz hozzá?
Nálam false-on is van.
Valamit sikerült feltöltenem,de Izlandon ébredtem egy másik helyen,de nem messze a bázisomtól.Ha farkast viszek a hoz nem kell nyereg.
Tippnek ha szabad megemlitenék egyet a bossozáshoz. Nem az én ötletem hanem a youtubon láttam.
Nem kell feltétlenül nagy szintü dinót tamelni a harchoz, hanem sok sok kisebb szintüt akár. Lehet tamelni 20-30 vagy akárhány dinót. Akár egy egész hadsereg.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ha szabad közbe kotnyeleskednem, én javasolnám erre a célra tamelni egy olyan szintü dilo-t ami valamelyest védelmet adhat akár lv 1 en. Nekem ez a kedvencem.
Ennek az obeliszkes utazásnak feltételei közt az is szerepel,hogy a GameUserSettings.ini fájlban ne szerepeljen ez a 3 sor
PreventDownloadSurvivors=True
PreventDownloadItems=True
PreventDownloadDinos=True
Illetve ha szerepel akkor a true helyett false kell irni. Arra az esetre ha nem müködne az utazás.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.11. 18:06:30

PiszkosFred
Egyik sem.

Ahogy en csinaltam:
- Az Islandon odamegy a harom obeliszk kozul vmelyikhez.
- Feltoltod a dinoidat es a karakteredet (mind a ketto felszereles/nyereg nelkul, minden cucc ami nalad van nalad a foldon, zsakba ledobva). Javaslom a karaktert elsonek.
- Az uj terkepen amikor belepsz, NEM UJ karaktert krealsz, hanem a karakter letoltese opciot valasztod es kivalasztod, hogy melyik helyen spawnolj. Ugyanugy a parton kezdesz eszak-del-kelet-nyugat 1-2-3 helyszinen (vagy ami van alap esetben az adott mappon), mintha uj karaktert kezdenel.
- A dinoid tovabbra is az obeliszkben lesznek (ha athoztad oket), vagyis el kell oda jutnod, biztonsagban (es meg ekkor sem tudod megulni oket, mert nyerget helyben, az uj helyen kell keszitened)
- Vagyis transzfer utan erdemes felhuzni egy bazist, jatszani egy keveset es utolerni magadat nyersanyag es lehetosegek teren, aztan athozni a dinokat innen oda, vagy onnan ide.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.11. 17:57:50

Nem kell félned a tippjeidtől,vagy jó vagy nem,nem gond,arra válaszolsz nekem,ha a piros obelsznél utazok,egy másik pályára,pl a sivatagosba,akkor oda utazok ahova akarok,mármint a 3 obeliszk közül,vagy ha a pirostól utazok,akkor a piroshoz is érkezek?
PiszkosFred
> Hát ez macerás,ez akkor volna jó,ha simán lehetne utazni,mert ha az egyikben megunom a játékot csak visszamennék pl Izlandra,vagy ép vissza a sárkány küldihez.

Most mar felve adok tippet, bar speciel ezt kiprobaltam es mukodott singleben Island es Center kozott #5357 , vagyis barmikot mehettem ide vagy oda, a terkepen mindenem megvart, dinoim, bazisom, nyersanyagok, meg a parton kolbaszolo wild dinok is ugyanott vartak, ahol hagytam oket, egyszoval minden.

PiszkosFred
Azt latod lehet, tenyleg be. Elnezest a rossz tippert. Mentesegemre legyen mondva, eddig nem volt dolgom sarkanyokkal, csak lattam oket athozni Islandra officialra megrendelesre az obeliszken at. 😊 (sajnos a SE dlc is egy a sok steames tetelem kozott, amelyet megvettem de meg sosem probaltam ki. Egyelore legalabbis.)

Ha négy sárkányfajta van,az azt jelenti minimum 8 db tojást kell lopni,és akkor sem biztos,hogy a 8 tojás közül mindegyik fajnál lesz 1 hím,meg 1 nőstény.Hát ez macerás,ez akkor volna jó,ha simán lehetne utazni,mert ha az egyikben megunom a játékot csak visszamennék pl Izlandra,vagy ép vissza a sárkány küldihez.
Köszi,miért a sárkányoknál olyan tojás van ami meg van termékenyítve?Nálam a kiváló nyers hús is hamar romlott,de felállítottam a megromlási időt,így most kibír kicsivel több mint egy órát.
Caliph
mert a sárkány különleges. Tojás kell lopni a fészekből,és kikeltetni a kicsit
Igen ám,de a kicsi nem eszik ám akármit,csak sárkánytejet. Sárkánytejet csak az alpha wyvern dob ha megölöd,más nem.
Tudsz még szerezni nőstény sárkányból is,de csak akkor ha elkábítod , ha megölöd nem dob tejet. Egy nőstény 5 tejet dob,egy kicsi felneveléséhez meg sok kell 😄

Cserébe a nehézségért kapsz egy erős légi dögöt,ami mindent tud vinni amit a quetz is,gyorsabb,és többfajta támadása van,harapás,ellökés illetve fajtától függően tűz,villám,méreg vagy jéglehellet támadás

Ja és a sárkány tej az egyik legromlandóbb cucc a játékban 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 17:21:01

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A kollega benezte, sarkanyt nem lehet tamelni, csak tojast lopni, es keltetni.
Ezt én is megtaláltam barátom,de nem mutat alul,mint a többi állatnál kibble,az után melyik a leghatékonyabb,amivel szelídíteni lehet,mennyi narkó kell szintenként stb Allo az Allosaurusznál is van ez a rész Taming,de a sárkánynál nem írja.
PiszkosFred

PiszkosFred
Bossok megidezese mellett kapu a tobbi szigetre (vagy szerverre, ha officialon jatszol).

Ezt nem értem,a sárkányt nem is lehet megszelídíteni,legalábbis nem írja a sárkány adatlapjánál,hogy mivel lehetne,szelídíteni.
Na ne,azzal láttam csak állatokkal lehet harcolni,és így megnyitja a 100-as szint után a fejlesztéseket.
Ha mondjuk ez igaz,simán utazhatok,vagy kell hozzá gyűjtenem tárgyakat,és akárhányszor utazhatok,naponta többször is?
PiszkosFred
Az a harom nagy "epitmeny" - voros, kek es zold szinben - a terkep harom "sarkaban". Azzal lehet utazni a vilagok kozott.

Mi az az obeliszk?
PiszkosFred
Igen, Scorced Earth terkep ahol elnek a sarkanyok 😊

Juj
Kétszer átolvastam,de nem értem,ez a sivatagi pálya?Ott van már szintem,40-es ha jól tudom,de nem szeretem,olyan dög meleg van,homok vihar,elektromos vihar,stb. Mondjuk ott más néven vagyok.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.11. 16:41:25
PiszkosFred
Elvileg single playerben is at tudsz menni a Scorched Earth-re, ugyanazzal a karakterrel, amelyikkel jatszol, legalabbis Center mappal siman mukodott.

Ha SE-szel is muxik, akkor csupan fel kell toltened a karakteredet egy obeliszknel (plusz egy-ket kisero dinot vedelmi szempontbol - nyereg nem fog atmenni veluk, azokat le kell gyartani ujra) es ezzel a regi (feltehetoen 100as) karaktereddel uj eletet kell kezdened. Targyat nem lehet atvinni, igy ebbol a szempontbol nullarol kezded. Amikor ujra elerted, hogy legyen bazisod es vannak megfelelo cuccaid, kibblek, stb. akkor fogsz/szeliditesz egy sarkanyt, majd irany az obeliszk, feltoltod a karakteredet, sarkanyodat (plusz a hozott dinokat, ha vissza akarod vinni oket Islandra) es visszatersz Islandra.

Egy-ket hete probaltam ki Centerrel, siman mukodik, en voltam a legjobban meglepve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.11. 16:37:54

Izlandon.
Csak óvatosan, hátha tud olvasni is az a sárkány 😄 Nálunk boszorkányok vannak. Hogy melyik jobb,... a boszi vagy sárkány ?... ezen még elkell gondolkodnom 😊

Amugy most melyik pályán játszol ?

Üdv!
Ott még nem járok,hogy legyen még egy quetzám,de van rá ötleteim,hogyan tudom elkapni könnyebben,ha sor kerül rá.Szoktam ketrecbe zárni állatokat szelídítésre,én azt szeretem,amikor maga az állat is biztonságban van,amit szelídítek,meg amivel oda mentem az is,meg én is.
Láttam egy videót,a holt több állat volt egy helyen sas,quetza,pteranodon,meg sárkány.de jó lenne,Izlandra is beraknának egy kis szigetet,ahol ott lenne a lakhelyük.Sárlányom nekem is van itthon,de annak szárnya nincs,csak szája,tűzet igaz nem tud okádni,de a feje színe az vörös tud lenni alkalomadtán.
Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tehát nincs semmid.. ennyi. persze hogy be akarod fejezni. Élj csak tovább a kis belsö világodban, ne zavarjanak a tények 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.11. 09:26:34

Quetzet levegőben kell témelni, biztonságban, ha már van 1 quetzed, nem a földön.
Probáld meg azt,hogy valamilyen modon vagy viszel magaddal, vagy helyben gyártasz épitő elemet és ha olyan dinót tamelsz ami földön fekszik gyorsan körbe épited. Vagy, Ha olyan hogy támad téged és követ, épits csapdát.

Egyébként igazam volt abban,hogy az alfa állatok bizonyos,nem alfákat blokkolnak,az újraéledés terén vagy,hogy megjelenjenek,addig amíg meg nem halnak,vagy el nem tűnnek.A húsevő szigeten volt 4 db az a fejelős dino,várjunk,megnézem a nevét,megvan Carnotaurus amint kinyírtam egyet megjelent a sas,de elég sokáig nem lehetett látni,végeztem minddel,megjelentek a rex,és a kardfogú tigris is.
PiszkosFred
Jogos, a turretes bola/golyo az rovidebb ideig tart, viszont nagyobb testu dinokra is hat.

Köszi,ugyan annyi mint a sima bola?Ez érdekes,elég kevés idő,találnék pl egy több mint 150-es quetzát több mint 42 db bió kábító kell neki,annyit nem lehet kilőni fél perc alatt.
PiszkosFred
Fel perc. Viszont ha kiszabadul fel perc utan (vagy te leszeded rola), akkor par masodpercig nem tudod rajta hasznalni, vagyis ilyenkor a szarnyasok vagy gyorsabb foldi dinok kereket is oldhatnak.

Nincs neme tudtommal. Mint a griff.
Kígyóra van ötletetek,hogy lehet megtudni,milyen nemű?Mindegyiknél azt írja neme ismeretlen,de akkor melyik tojik tojást?
Jaj barátom,mondom még nem láttam másik quetzát,azóta,hogy megszelídítettem azt az egyet amit találtam,más állat is eltűnt.Egyébként a lánc bola,meddig tart fogva egy állatot,ha rálőnek?Tudom próbáljam ki azt megtudom,de nekem még nincs olyan,nem gyártottam.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.10. 19:56:22
Brontó tojás is jó, az bazi nagy. Quetzből pedig fogj egy nagyot. 😊
Quetzából nekem csak egy van.A brontoból van 3-
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.10. 19:16:14
Kí]yóhoz teljesen felesleges giga, tökéletes a quetz, vagy rex tojás is. És barlangba inkább vmi brutál breedelt kardfogú cicust javaslok. És max 2 ellenkező neműt vigyél, mert állandóan be fognak akadni, és csak opni fogsz velük. Kell rá jó nyereg, sok élet, és kb annyi.

Dimetrodon is még jó poén lehet, 6-12 db, breedelt, imprintelt.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.10. 19:01:12
Hogy variáljam át?Ez egy platform amire építeni lehet.Mondtad átmehetnék a szerveredre,vagy ha a szervereden lennék akkor foghatnék gigát,hát ezzel nem lennék kisegítve,én nem azért akarok gigát,mert annyira tetszene,hanem nekem már terveim vannak vele.Én minden megtervezek előre,pl tetszik egy állat,és a hoz az állathoz hosszú út vezet,tudom nehéz elkapni akkor szelídítő ketrec,ahol biztonságban van amíg szelídül,milyen állat tojását kell elkezdenem gyűjteni,hogy elkapjam,és fontos-e az az állat,vagy csak tojás termelésére kell.Szeretnék egy távcsöves puskát,ha lehet tervrajzot,lilába,mármint a játékba szerintem létezik.Ha jól sejtem barlangokban vannak az arty faktorok,ha jól tudom a nevét,na most én egyedül megyek,tehát állatot viszek majd magammal segítségnek,méghozzá kígyót,pókot,skorpiót.A kígyó miatt szeretnék csak gigát.Mert azzal lenne a leghatékonyabb,meg a kígyó majdnem mindenhova be tudna jönni velem,főleg ha viszek magammal vagy 20-30-40-50 db,lehet felesleges,de erre van egy jó szó.Olyan mint a koton,jobb ha van,és nem kell,nincs mikor kéne.😄 Tehát csak ezért van most giga státusz nálam,de addig úgysem nyugszok míg nem találok legalább 3 at.Egy hím,2 nőstény.
Ja, akkor messze van a foundation, át kell variálnod a nyerget.
Szia,igen csúnya,de csak ideiglenesen van rajta,mindig amikor szállítok valamit pik pakk felépítem,ha oda érek ahova szeretnék,jön a bontás,fából van,így nem ér olyan nagy veszteség."A quetzzel ugorj fel a levegőbe, ekkor már odateheted a harmadik rámpát alulra."Akkor sem engedi,alátámasztást hiányolja,ha az emlékezetem nem csal,régen tudtam,de már nem engedi.
Dehát a quetzen csúnya az építmény, mégis, megváltozott az álláspontod? 😊 Látnád az én quetzemet. Ronda, de halál praktikus. Mondjuk amit centeren használok teher quetzen nincs fabrikátor, meg chem bench, de az islanden hagyottam eléggé fel van bigyózva. Amúgy mondanám, h gyere a szerómra, most van egy 140-es, és egy 145-ös giga is, amiről tudok. 😊 De majd ki akarom őket tiltani, h helyettük vagy sima, vagy alpha rex spawnoljon.

A quetzzel ugorj fel a levegőbe, ekkor már odateheted a harmadik rámpát alulra.
Tegnap megint tettem egy jó nagy kört,giga után kutatva,láttam olyan videót,ahol gigát szelídítenek,és mivel egy kicsit már ismerem a térképet,betájoltam a helyszíneket.Aztán nem találtam gigát,a törlő kódot,még nem mertem használni,rá kell vennem magam,és a giga keresése közben találtam 3 db Allosauruszt szükségem igaz nincs rájuk,de úgy gondoltam,ha már ott vannak legyen,megszelídítem,meg majd ha kellene egyszer,akkor meg azt nem fogok találni.Főleg,hogy 2 nőstény egy hím.A hím 203-as volt,az egyik nőstény 112,a másik nőstény 14-es a két nőstényt kifektettem majdnem egyszerre,és egyszerre kezdtem el éheztetni,és szelídíteni.Az igaz a 14-es hamarabb beszelídült.A hím meg addig mászkált míg beragadt a szikla,és a fa közé.Öt is elkaptam szerencsére a hímnél találtam egy alfa rexet,amit megöltem,és azzal a kiváló hússal megszelídítettem.Gyorsan haza ugrottam 3 db nyeregért,egy-két fa ház,alapanyagért,és mind a hármat egyszerre elhoztam a quetzával,haza. Amikor haza indultam a nyergekért,előtte mind a három állatot felhívtam a hegy oldalán amennyire csak tudtam,nehogy bántsa valami.Lehet mást kellene keresnem,és gigát találnék.Viszont van egy észrevételem,nem tudom mi van a játékkal,de csak kettő fa feljárót enged felrakni a rendszer egymás után,és szerintem ez nem jó,én annyit szórakoztam,hogy egyszerre el tudjak hozni 4 skorpiót,mert a feljáró nem ér le a földig.Ha merevebben áll a quetza,mondjuk egy kisebb sziklára akkor leér,de olyan meredek,hogy én se tudok felmenni.
Szia!
Nagyon rendes vagy köszönöm!
Szia! nekem itt vannak: Steam/userdata/208260786/760/remote/346110/screenhosts
Utoljára szerkesztette: zira, 2017.09.10. 16:15:01

Sziasztok!
Tudja valaki közületek,hogy a játékban amit lefotózok képet,de nincs még feltöltve,azt a gépen hol tárolódik,vagy hol van?
Caliph
használj "BOLA"-t ez egy parittyaszerű valami amit a madárra dobva nem tud elrepülni egy ideig,és el lehet kábítani

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.