4
Athos
 • PiszkosFred
  #4
  Jo par eve mar, hogy nem jatszottam az ARK-kal, de akkor volt hozza Primitive+ hivatalossa valo mod (sajat official szerverekkel), ami direkt azt a celt szolgalta, hogy kvazi a tekes es hightech cuccokat kukazta es megallt a "technikai fejlodes" valahol a stone cuccoknal, ha jol emlekszem. A kiesett automatizmusokat meg mas, uj "primitiv" dolgokkal potolta. Ennek a neveben is ott a "primitive" a video alapjan, van a kettonek koze egymashoz?
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.10.12. 07:42:46
 • Caliph
  #3
  nem is értem miért játszanék egy alfa 1 arkkal,amikor 5 euróval kevesebbért megvehetném a sima alap arkot :D ami szebb,jobb :D
  anno be is húztam szarrá is toltam,már várom a második részt :D
 • Ironman2
  #2
  Nekem most bejön,tiszta ARK nosztalgia,valóban olyan mintha egy alfa 1-es ARK-ot látnánk,nemtudom mit akarnak evvel kihozni a készítők,mikor ott a nagytesó,aki ezerszer jobb,szebb,és kismillió lehetőséget rejt magában.
 • Ironman2
  #1
  Aki már unja a túlbonyolított ARK survival evolved-et,és szeretne visszamenni a múltba,amikor még korai alfa változatban volt,pár dinóval,meg tekes cuccok nélkül,azoknak ajánlom az ATHOS_t,egy az egyben az ARK:Survival Evolved koppintása minden téren,még a kezelőfelület is.Talán a craft menü eltérő.
  Mai napi induláskor már vannak hivatalos szerverek,egyelőre 30-as,gondolom estére már be se lehet oda férni,biztos bőviteni tudják,de ott a lan/host is,magunk is csinálhatunk szervert a gépből.Dedicated-et még nemtudom hogy van-e,de biztos jönni fognak.Akár viccnek indul,akár nem,de nem néz ki rosszul az egész game.Hajrá a fejlesztőnek! Remélem nem cseszi el hogy scifi cuccokat rak ide is.

  Steam oldala


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.11. 15:57:02