2
  • CairoJack
    #2
    Tökéletesen jól látod a helyzetet. Igaz ezzel a kommenteddel te és és én is terrorista gyanús személyekké váltunk. Főleg én, akinek FB-je sincs. Még pár év és "közveszélyes FB kerülővé" minősítenek, és kivégeznek.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.05.08. 16:31:31
  • Skylake
    #1
    Bla, bla, bla. A háttérben megvan az összejátszás, nyilván. Minden rezsim maximalizálnia akarja hatalmát befolyásának növelése által minden eszközzel, ami bevethető. Nem is lenne logikus lépés, ha nem tették volna ezt meg. Ebbe ez az összefonódás is beletartozik.

    Szűkítik az együttműködést -> ja persze, biztos elhiszem. Ez is csak egy olyan látványpékség kategóriás közlés amelynek célja, hogy a személyes szabadságjogokért aggódó szervezeteknek megpróbálja befogni a száját. De mivel minden olyan dolog különösen erősíti a regnáló hatalmat, amely minél közelebb van az egyes személyekhez, önmagukhoz, addig felesleges elhinni ezeket a bullshiteket

    Amiben hinni kell, az a titkosítás minél erősebb, és open source. Persze amíg Gizikék és Gézukák arra vannak instruálva, hogy mindennapi életük minden lehetséges percét megosszák egy felületen mert divatos és mindenki így tesz, és amely egyben potenciálisan a világ legjobb hatékonyságú, struktúrája okán titkosszolgálati célokra is tökéletesen alkalmas adatgyűjtő felülete, addig tök felesleges bármi ilyesmin is károgni.
    Utoljára szerkesztette: Skylake, 2015.05.08. 12:36:20