5
  • netperformer
    #5
    Letölthető valahonnan a host fájlod? :D
  • Cat #4
    Te vagy a 0,000001%, még kerekítési hibának se számítasz. Eleve töredék az, aki megérti, hogy mit írtál.
  • slickboy
    #3
    És a cégek még mindig folyamatosan beszopják ezt a "személyre szabott reklám" bullshitet. Szerintem ezzel már tovább nem igazán lehet fokozni a marketing hatékonyságát, ellenben lehet játszani a marketingzsenit, az expertet, hogy akkor ezt meg azt kapcsolunk össze és mindent figyelembe veszünk, éppen hol van az ügyfél, milyen az időjárás, mi van a közelében, blabla. Ezt a számítási kapacitást lehetne értelmesebb dolgokra fordítani. De azzal nem lehet pénzt keresni közvetlenül.
    BTW, érdekelne az a 200 oldalas host file, javaslom tedd közkinccsé. ;)
  • who am I 7
    #2
    hát igen...várható volt, h a netet is szétb@ssza a reklám...ugye, a tv-knél is lehtett tapasztalni, 5 percenként 10 perc reklám, 3x-os hangerőn...neten is ugyanez van végülis... :D hogy rohadnának meg tényleg.
  • Skylake
    #1
    Jogos próbálkozás a részükről, hiszen a legüdvösebb dolog számukra a felhasználók teljes körű, real-time életnaplózása, profilírozása lenne. Másodpercenként arcba tolva a reklámot valami Hololens, vagy Glass felületén, annak kontextusában, hogy éppen mit csinálsz és hol vagy.

    Ehhez csak annyit tennék hozzá, a jelenlegi technikai színvonalra vonatkoztatva, hogy az összes környezetemben lévő számítógépen (W / L) feltett hosts file mérete kinyomtatva 200 oldal. Ehhez képest az Adblock gyerekjáték. Úgyhogy nálam és környezetemben lehet próbálkozni a tracking-al ;-), sok sikert! A hosts fájlban többek között benne van a Pofakönyv összes reklámkihelyező és tracking szerverének az URL-je is, a "megfelelő" 0.0.0.0-ás címekkel. Szép lista, hidd el. Ugyanilyen szép a G betűs adathörcsögé is és épp ugyanígy van kezelve is. Majd én eldöntöm, hogy milyen tartalmat akarok nézni, jó!