Brutálisan nyitott a Bosszúállók 2, mégis csalódást okozott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az előző SW trilógia egyik része sem kapott ekkora hype-ot. A hisztériakeltés a mai hollywood leghasznosabb eszköze.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szerintem sem, de a közeljövőben nem tudom elképzelni, hogy más film ekkorát szóljon első hétvégén. Elég megjósolhatatlan az SW kezdése, de van némi esély az extrém magas számra.
A star wars nem fogja, nem tudom biztos nagy durranás lesz, de az új trilógia se robbantott kasszát egyik rész se lett 1 milliárdos, biztos jó számai lesznek, de szerintem nem fogja leverni a bosszúállók 2-t se nemhogy az 1-et.
Teljesen igaz. De igazából nincs semmilyen általános tétel. Sok országban erősebb az Avengers 2 nyitánya - inkább az lehet, hogy Amerikában tényleg annyira brutális volt, hogy egyszerűen nem tudott volna hova nőni - az eddigi legerősebbre rápakolt vagy 30 milliót. (Majd a Star Wars megmutatja?)
Azért sztem ebbe az is közben játszott, hogy a Bosszúállók újdonság volt a maga nemében.