Ne legyenek halálos közúti balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezenkívül ne legyenek háborúk, betegségek és szegénység sem!
Az csak attól függ hol húzod meg a határt, ez csak egy skála és jellemzően a balesetek nagy részéért egy kis hányad tehet.
hát az a felső kép tényleg futurisztikus
ahogy az okos szőke nyomkurássza a szaros tablettáját, miközben az autója ki tudja hány riksást csap el. nyilván a világ égető problémáira keresi a választ, véletlen se az FB-n rohad
komoly, na
ahogy az okos szőke nyomkurássza a szaros tablettáját, miközben az autója ki tudja hány riksást csap el. nyilván a világ égető problémáira keresi a választ, véletlen se az FB-n rohad
komoly, na
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Szerintem azért jobb az arány, 99% aki egész jól elvezetget, 1% az életveszélyes idióta. És általában az 1% nagy része hiszi azt magáról, hogy jól vezet - pedig nagyon nem.
Sőt, szerintem egész szépen fejlődik az autóvezetési kultúránk!
Sőt, szerintem egész szépen fejlődik az autóvezetési kultúránk!
PL
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aki gyalogosként kiugrik az autó elé az magára vessen (bár ezek az autók ezt is kivédik majd úgy-ahogy) viszont ha valaki egy tonnás autót kénye kedvére irányítgat és közben telefonál/elbambul/elalszik/iszik az potenciálisan veszélyesebb és mások életével is játszik. Az emberek 90%-a nem, de a maradék 10% rengeteg balesetet okoz, pedig ugyanúgy van jogsija.
igen, és cseréljék le az elmebeteg gyalogosokat is robotokra...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És a Nóbeldijat is csak gépek kaphassák meg! Ja és faxba a demokráciával is. Az összes embert le kéne fagyasztani és eltenni akkora, amikor a gépek majd kitalálják a zigazi intelagilincát!
T-800 rulez!
XD
T-800 rulez!
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Helyes, ki kell venni az emberek kezebol a kormanyt. Elkepeszto, hogy eddig is, normalisnak tartottak azt az elmebeteg kaoszt, amit az emberi soforok okoznak.