Jöhetnek a hálózatba kötött fogkefék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szánalmas ez a személyeskedés. Neked ez a véleményed, hogy én esetleg Philips-gyárban dolgozom összeszerelőként?
Eleddig arról volt szó, hogy a nagyvállalatok marketingtörekvései, fúziók, felvásárlások, részvénymozgások, új piacok nem mindig követhetőek a széles publikum számára.
A Philips-et annyira nem ismerem, hogy biztosat mondjak róla, de van egy-két cég, aminek a jövőjét elég jól sikerült már "megjósolnom", kerestem is vele rendesen.
Off: Nem értem, miért kötsz ebbe is bele és keresed a csomót még a kákán is, de amit nem mondhatsz el magadról, az pont az, hogy szkeptikus. Te vagy az sg-fórumok történelmének egyik legelvakultabb hívője, egy bigott szcientista aki (ráadásul) a sokaságot a minőség elé helyezi annak minden aspektusában.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.05.06. 22:59:26
Eleddig arról volt szó, hogy a nagyvállalatok marketingtörekvései, fúziók, felvásárlások, részvénymozgások, új piacok nem mindig követhetőek a széles publikum számára.
A Philips-et annyira nem ismerem, hogy biztosat mondjak róla, de van egy-két cég, aminek a jövőjét elég jól sikerült már "megjósolnom", kerestem is vele rendesen.
Off: Nem értem, miért kötsz ebbe is bele és keresed a csomót még a kákán is, de amit nem mondhatsz el magadról, az pont az, hogy szkeptikus. Te vagy az sg-fórumok történelmének egyik legelvakultabb hívője, egy bigott szcientista aki (ráadásul) a sokaságot a minőség elé helyezi annak minden aspektusában.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.05.06. 22:59:26
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem a zseniális üzleti tervek jele, ha valaki kiszorul a piacairól.
Egy notórius összeesküvéshívőtől meg fura, ha a notórius szkeptikusnak vágja a fejéhez a gyíkemberezést.
Gépsoron gályázol a philipsnek turmixgépet, hogy ennyire adod a hurráoptimista struccot?
Mert az érthető lenne...
Vagy csak a szokásos görcs, hogy hülyeségeket beszéltél, nekem meg más a véleményem.
Egy notórius összeesküvéshívőtől meg fura, ha a notórius szkeptikusnak vágja a fejéhez a gyíkemberezést.
Gépsoron gályázol a philipsnek turmixgépet, hogy ennyire adod a hurráoptimista struccot?
Mert az érthető lenne...
Vagy csak a szokásos görcs, hogy hülyeségeket beszéltél, nekem meg más a véleményem.
Az üzleti terveket nem szokták a nagyközönség orrára kötni.. vagy te (mint komoly IQ-harcos) mire gondoltál? Már megint a gyíkemberekre?! <#falbav>#falbav>
Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy bajban vannak. Elég körbe nézni az ismerősöknél. A tv az samsung vagy lg, ha mostanában vették.
Hohy itt is valaki titkokra gyanakodjon, ahhoz kell egy jókora ferdültség a világhoz való viszonyban.
Hohy itt is valaki titkokra gyanakodjon, ahhoz kell egy jókora ferdültség a világhoz való viszonyban.
úgy néz ki, hogy a philipsnek annyi. Egyszerűen nem bírták a versenyt,ezért épülnek le sok üzletágban. Ahol most keresik a helyük, az kétségbe esett próbálkozás.
még tudnám ajánlani nekik a hálózatba kötött digitális WC papírt
(szerk.) úúú, már caius marius lelőtte a poént. na, mind1
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.05. 02:44:12
(szerk.) úúú, már caius marius lelőtte a poént. na, mind1
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.05. 02:44:12
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Lassan hálózatba köthetnék a zsepim és a wc papirom is...
往前看同志
Vagy van még más is a tarsolyukban és nem kötik az orrunkra. ;-)
Elvileg a novekedesre koncentralnak, de akkor ezek szerint a fenytechnikai uzletagban nincs novekedesi lehetoseg? Szerintem a vezetoseg osszekeveri a novekedesi lehetosegeket az alap arbevetellel. Ha van egy kis cege az embernek, ami egy kis teruleten megduplazza a nyereseget, az meg mindig sokkal kevesebb hasznot hoz, mint egy nagy meretu ceg profitja minimalis novekedes mellett. A kockazatitoke befektetok a novekedest nezik, ezt hivjak startup effektusnak, de a valodi reszvenyeseknek a nyeresegbol szarmazo osztalek a fontos. Az atszervezesi koltseg amirol beszelnek valojaban ezeknek a reszvenyeseknek a kivaltasat jelenti. Szerintem nem eri meg egy vallalatot feldarabolni egy kis reszenek novekedesi potencialja miatt, ha kozben elveszitjuk a nagy meretu stabil profitot. A Philips vezetoi ezt vagy nem latjak vagy nem a sajat tulajdonosaik erdekeit tartjak szem elott.
és a nyálmintából még is mire fognak következtetni? mert annak diagnosztikai értéke gyakorlatilag nincs. a nyáltermelődés sebességének van, de ennek értékeléséhez is kell egy nyálmirigy biopszia.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És ha majd a kedves hölgyek használják nőgyógyásznak is elküldhetik a mintát? :D
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A fénytechnikában is (majdnem) jó irányba haladtak, csak lassan. Komoly lehetőségek vannak ott is.