13
  • Szegabi
    #13
    Hál' Istennek nem érdekel a FB. Lassan Ők döntik el, hogy mikor mehet az ember sz@rni. Az sem lenne gond, ha szigorítana. Szigorítson. Az olyan ismerős, aki csak FB-n hajlandó kommunikálni, az kommunikáljon magával. Ha akar valamit írjon mail.t. Ugyan annyi idő, mint cseten írni.
  • ostoros
    #12
    Szerintem pedig valódibb unió, mint amiket említettél. Azok csak birodalmak.
  • kvp
    #11
    Egyseges europai szabalyozast akarnak, mivel az EU tul kis es tul fragmentalt piac ahhoz, hogy koltsenek ra. Csak a vegen ne azon sirankozzanak amikor megkapjak az uj szabalyokat, hogy tul szigoru lett.

    Mondjuk persze ennyi erovel azt is mondhatnak, hogy legyen csak par hivatalos internetes nyelv az EU-ban (mondjuk angol, spanyol, francia es nemet), mert tul sokba kerul mindent mindenre leforditani. (angol, spanyol es francia az USA es Kanda miatt amugy is kell, tehat csak a nemetet kellene pluszban kifizetniuk) Erdemes lenne a facebook-nak meg az osszes nagy nemzetkozi cegnek felfognia, hogy az EU egyelore nem teljes erteku unio, mint pl. az amerikai vagy anno a szovjet.
  • qetuol
    #10
    nagy ügy lol
  • vision5
    #9
    Alkalmazkodjanak vagy pusztuljanak
  • wraithLord
    #8
    Hát keményítsen, engem nem érdekel. Ha a Google mondana ilyet, az valószínűleg meghatna, mivel gyakorlatilag 24/7 használom a Google cuccait. A FB-t csak chatelésre, mivel egyes ismerőseim más kommunikációs módot nem ismernek/hajlamosak használni.
  • who am I 7
    #7
    mi ez, hogy nem akarnak alkalmazkodni országonként? -van aki országonként, sőt különböző cégenként alkalmazkodik- pont a userekből kapják a pénzt kb...plusz gyűjtik (lopják) az adatot...aztán még nekik áll feljebb, hogy több meló? hát akkor takarodjanak európából aztán piócáskodjanak indiában meg a zusában....aztán meg vszínű be is zárhatják a kapukat...ki kell találni egy jobbat.
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.05.01. 22:33:00
  • UUUU
    #6
    Remélem ilyen gondolkozásmóddal, legközelebb majd a házad belsejében is fotózgatnak képeket rólad, hiszen ilyen elven, minden engedély nélküli megfigyelés, adatgyűjtés jogszerű.
  • FoodLFG
    #5
    szóval a birkanép fejőstehént félti a fészbuk. önzetlen... :DD

    illetve miért is lenne rossz, ha az emberek kevesebbet használnák az adatgyűjtő rendszerüket? már mint európának, mert azt értjük ugye, hogy a fészbuknak miért rossz ha nem működhet gátlástalanul.
    staruppok? amiket felvásárolnak és onnantól a fészbuknak termelik a pénz? aha jó.

    kommunikációs. bullshit.
  • Airbus A380
    #4
    A GOOGLE már régen feltérképezte sokunk böngészési szokásait, engem annyira ez már nem izgat, nekem a ghostery fenn van az blokkolgat, de az is inkább csak azért van fenn mert én úgy veszem észre, hogy kicsit dob a böngésző sebességén.
  • Etinger
    #3
    Igazából ki nem szarja le :) Mármint hogy miről mit gyűjtenek. Nekik az a cél, hogy célirányosan tudjanak nekem anyagot szolgáltatni (ami amúgy baromira nem sikerül jó ideje, mert alig lájkolok-osztok meg dolgokat). Másfelől meg - a cikkhez hozzászólva - nekem perpillanat jelenleg is az a bajom, hogy szándékosan el van lehetetlenítve egyes dolgok kikapcsolása. Pl játékok, alkalmazások, vagy pl nincs teljes üzenőfal törlés (még most is vannak olyanok régről kint, amiket én nem látok, csak egyes ismerőseim) stb. Ezek engem jobban zavarnak. A webmessenger viszont jó hogy van. Olyannyira, hogy nálam a facebook app ment is a kukába, annyira nem kell már.
  • Elmin
    #2
    Az összes Facebook gomb amit kiraknak az oldalakra, ha nem vagy bejelentkezve akkor a látogatott oldalakat rögzíti. Név nélkül összekapcsolja, vagyis nem konkrétan rólad gyűjtenek, hanem arról, hogy milyen oldalak voltak megnyitva.
  • Borg18754
    #1
    ezt hogy értik hogy azokat is követi a facebook aki nem regisztrált rajta?
    milyen adatokhoz fér hozzá?
    ha egy másik lapon a böngészőben bejelentkezek a netbankomba akkor azt is látja vagy mi?