2874
-
MooneyR #830 A Sierrával jókat mentem aszfalton, a 306 az brutál egy gép, negyed-gázzal a wales-i pályán felszánt mindent..
A Kadett meg a Manta nagyon bejön, csak vezetni kéne tudni.. : )
Az erdei német pálya viszont eszméletlen szépre meg van csinálva. -
#829 Nagy a tapadás, teljesen más. 306 kitcar egész élvezetes vele. A pályák szépek és nagyon változatosak. Nehéz, szivatós. -
#828 ooo singleplayerben nyomod a carrier-t, vagy hogy is hivjak a jatekban, ugy biztosan kapod. Aztan biztos van mas modja is. -
#827 Ha belegondol az ember, azert az rbr sem tundokol az aszfalt fizikaban, ott egybol kijonnek a hianyossagok, kulonbsegek. De inkabb az utobbi, hiszen ilyenkor mindenki tudja alapbol hasonlitani a kedvenc palyafizikas jatekahoz. Ezen tul kell lendulni. Aztan bekapcsolni az esot, megkeresni a legtobb hajtukanyaros palyat, es vegigszaguldani kozben elvezni, ahogy elkapja az embert a gepszij. Na itt pont ez tortent, szerencsere nem bonyoult palya, ha kellett, ha nem, huzgaltam a kezifeket, a latvany szerintem pazar lett. Vert se kell hozza izzadni vagyis pont jo moka.
-
#826 Segítsetek srácok!
Ez a credit rendszer hogy működik?
Van most 50.000 kreditem.
Online vagy offline kell kreditet szereznem? -
Solt #825 Egyetértek... amilyen jó a murva, olyan szar az aszfalt! :S -
#824 Kiprobaltam, de horror ez a beton fizika, gumi !
Nem is emlekszem utoljara mikor jatszottam ilyen gagyival :(
Az offroad az nagyon adja ez viszont nalam kapasbol kuka .:) -
#823 Bizhatsz bennuk nyugodtan, viszont esos szakaszon nem igazan latszanak. Ott mar nem segitenek. -
#822 na meg egy utolso gondolat, aztan befogtam mara. Mig a murvas palyakon szinte felesleges max 1 vagy 2 kanyar kivetelevel kezifekkel bevenni a hajtuket. Siman lenduletbol, hintaztava biztosabban megy. Hatso kerekesnel gazzal. Mert valahogy nehez ott eltalani a kello idopontot es idot amig tartani kell a kezifeket, hogy iven maradjunk. Itt van olyan szakasz ahol 500 meteren belul vagy 4-5 kezifekes is van.Gondolom a palya feluletebol adodoan, nem azert mert hozzanyultak a kezifekes reszehez, kb 90 %-osan sikeresen szinte tokeletesen be lehet csuszni a kanyarba, siman kormanyrol gombon hasznalva a kezifeket. Itt jo elmeny es kotelezo is. Nem ugy mint murvan, nem tudom miert van mindenki rakattanva erre a huzohgatom a kezifeket dologra, ha kell ha nem:)
Valahogy az aszfaltaon az ai sem gyors annyira. Vagy mi megyunk gyorsabban itt. A 8 reszbol a leghosszabb palyan, 4 zold lett elsore pro-n.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.29. 17:17:00 -
#821 Biztos csak csapda !!!:) -
#820 Lacco neked ajanlom figyelmedbe az aszfalton levo gumi csikokat :) a nemet palyan, mielott eltevednel. Eleg arulkodoak es messzirol latszik, merre kell menni. -
#819 Igazabol abban bizok, hogy milestone igenytelen banda is tolja ezzel es felfogjak ok is, hogy a szemetdombjuknak iden lesz konkurenciajuk, vagyis picit odateszik magukat, bar sok eselyt nem latok, mert iden mar ket "szuperprodukciojuk" napvilagott latott next-gen is, ami a szokasos...
Aztan az uj fejlesztohoz kerult wrc jogutod is, jon a jatekaval, szoval egy evben 3 rallys jatek, ilyen se volt meg, remelem az osszes az elonyere valtozik. De ilyen multtal, grafikai engine-nel a hata mogott a codemasters, eleg nagy elonnyel indul.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.29. 16:50:51 -
#818 Kafa, lett. Hegyre fel hegyrol le, nagy fak kozott, aztan mezo, fensik, rohadt nagy ugrato, tok jo kanyarok. csiki-csuki az egyenes uton, (nem tudom, hogy mondjak ezt magyarul, talan lassito?) el is vittem szepen kozepen oket, csak azt lattam, hogy a szenabalakon a nyilak egymasra mutatnak. Pedig szepen mondja, chicane right entry stb. A betonos fizika olyan amilyen, de elveztem mint allat. Hibazni is nehez azert itt csuszas hijan. Biztos tolok meg jo par kort rajta, nem ugy mint a pikes peaken.
Egyetek vigyetek! :) -
#817 7,6 GB. -
#816 fincsi az autólista -
MooneyR #815 Update! : )
Month three of DiRT Rally and our next big update is now live. Version v.0.5 – more commonly known as the Tarmac Terrors update – has now been added to DiRT Rally; it’s fast paced, technical and is going to require all your focus. Here’s the full run down of what you can expect in this month’s update.
•12 new rally stages based at Baumholder in Germany
•Owners Club Online Events – A second DiRT Daily where you compete in your own car
•A second weekly event where we’ll be experimenting and throwing new challenges at you
•7 new rally cars featuring new Group B RWD & Kit Car Classes
•Renault Alpine A110 1600S
•Opel Kadett GT/E 16v
•Renault 5 Turbo
•Opel Manta 400
•Lancia 037 Evo 2
•Seat Ibiza Kitcar
•Peugeot 306 Maxi
•New calibration and options screens in “Advanced Wheel Settings” (added in v.0.4.5)
-
#814 köszi!, ez jó, de akkor nincs fifika..mittomén a grafikai beállításokat írásvédetté tenni vagy ilyesmi, mindenképpen ablakra ugrik. -
#813 Tarmac Terrors Pack update coming this week
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.29. 10:23:06 -
#811 Az mukodik en is azzal szoktam . -
#810 Talan az alt-enter mukodik. -
#809 argh.
elite sorozatban ugye 10 szakaszst kell teljesíteni egy helyszínen...háát rohadjon meg :D (oké a pénz is jó).
beadta a közel 8 perces River Severn Valley-t éjszakára, tudtam hogy utána még egy szakasz lesz a szervízparkig, szal vigyáztam a kocsira, de elkaptam egy 'ne vágd le' követ...ennyi volt az össz hiba, teljesen elment a kormány, és utána még egy szakasz argh, már nagyon vártam a szervízt.
...
A 4. helyek egyébként simán hozhatóak, gyakran a 3. is, és ritkán (nekem) a 2. hogy tovább engedjen a következő bajnokságba, kár így stresszelni, csak még is azért kicsit para...nem tudom hogy kellene megnyerni a masters fokozaton...mert szerintem nekem sehogy :D
egyébként van valami állítás arra hogy alt-tab után ne ablakban fusson?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.29. 08:56:09 -
#808 En most egybe lezavartam az SG eventet, kb egy szakaszt lattam eddig :))
Szep nyugiba vegigmentem, ketszer arokba hajtottam egyszer eltevedtem azt jovan :)) A havas betonos palya nagyon rossz volt, betonra szerintem buta ez a jatek ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 22:12:53 -
#807 Mivel itt úgy van kiadva a dolog hogy van x időd lefutni , pl 3 nap így teljesen mindegy szerintem a sorrend. Aki be akarja tanulni az be fogja. -
érdekes lehetőség egy bajnokság futása, pl. oké görög helyszín, de közvetlen futam előtt véletlenszerű szakaszsorrend :))
-
#805 Használni egyszerű..vezetni nehéz :) -
#804 Na megvettem.
jöhetnek az eventek, már csak meg kell tanulni használni a játékot...
-
#803 majdnem, de még keresd tovább :D
megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jobb első sincs meg :D -
#802 Volt a Reddit League-nél egy event ahol fel kellett menni a betonos és a félig betonos verzión. Fel volt bontva 3 részre a teljes nyomvonal és mindegyik szakszon kétszer mehettél és a legjobbat nézte. Lenyomtad a 3x2-őt a full betonon és jött a 3x2 a régebbin. Ezek után a teljes nyomvonalon felmentél két két alkalommal. Na az azért úgy egybe elég komoly volt :D
Nem tudjuk hogyan,de a győztes a full betonoson rosszabb időt ment mint a korábbi verzión... -
#801 Nagyon sz@r első blikkre Pikes Peak, én az Audi-t vettem meg, és meg tudtam csinálni setup-ban hogy jobb legyen, de nagyon esetleges a menet, túl nagy a rizikó vezetés közben, megvártam míg megvan a fullos upgrade, aztán megvettem a Peugeot, élből biztosabb volt a kezelése, csak persze upgrade-k nélkül köze nem volt az Audi tempójához, és még most sincs fullon....ezért is érdemes szvsz mindjárt az elején Peugeot venni:
-
#800 Pikes Peaken egyzser mentem, de rettenet rossz érzés volt azokat az autókat abetonon vezetni, azóta nem is próbáltam ...
Pedig jövő héten jönnek a német szakaszok, remélem lesz valami a betonnal mert most nem jön be ....
Aki meg nem vette meg igyekezzen, mert ahogy töltik fel tartalommal egyre drágább lesz !!!
hát én is leizzadok egy menet után, van mit figyeln iazért, bár béna vagyok azért próbálkozom :))9
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 09:06:25 -
#799 ja :D
megnéztem van steam teljesítmény Pikes Peak első szakaszára, valszeg direkt száguld annyira ott
élményautózás az igaz, de van hogy rendesen belefáradok fejben, és akkor pihentetem egy ideig....aztán fülhallgató fel aztán nyomok egy párat :))
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.28. 09:04:21 -
#798 Nyerni ???!!
Jó lenne néha normálisan körbeérni :)))
Nekem ez csak tiszta élményautózás, én ehhez topa vagyok ,de rohadt jó az egész :)))
@akkyy: shadowplay ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 08:55:46 -
#797 érdemes kigyakorolni a kézifékes hajtűket összkerekessel, mert Pikes Peak-n azzal nyersz majd. Az Audi és a Peugeot közül sztem a Peugeot a jobb választás, érdemes kispórolni rá.
Az AI verhető, Masters-n már elvertem mindkét felfutáson (és előtte is a másodikat) mert nem egyenletesen gyors, hanem vannak szakaszok ahol az istennek sem lehet megverni, jellemzően az első döngetős szakszon megy jobban, az összes többin meg lehet verni, asszem az utolsó teljes Pikes Peak körön 21 másodpercet kapott. Megnyertem Masters fokozaton, most azt szeretné hogy védjem meg a címet, de sztem innentől ezt kéri, mert más már nincs. -
#796 héj' gyerek, eltűnt a balhátsó... :DD -
#795 mivel vetted fel? -
Keresd a hibát :D -
#793 VSR League
Start: 2015.06.27. 18:00
Vége: 2015.06.30. 18:00
Szakaszok száma: 6 (3 görök , 3 wales)
Géposztály: GroupA
Szervizpark: Minden szakasz után -
#792 Rohadjon meg, egyszer úgyis körbemegyek halál nélkül ! :))
-
#791 hát öregszem :)de mentségemrre , tényleg úgy összekutyultam minden beállítást éppen kormányon is , meg a játékbeállításokban is h nem nagyon éreztem h mit is kéne csinálni...na meg 3kor keltem tegnap is , meló is leszívott , én meg 1 sörtöl berugtam:)
pl az eszembe se jutott akkor h ha már még fent van a kis csoda fanatec váltó akkor lehetne az is a kézifék...végig a gombot kerestem a kormányon (nem nagyon sikerült megtalálni :) ) -
#790 ja ja :D kicsit olyan volt mint amikor 30 fokba letekered az andrásin az ablakot és két lámpa között odab@szol a rendszernek, hogy had lessék a csajok :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.27. 15:37:30