DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Bar biztos nagyon egett a pofajuk ennyi ev utan, hogy egy modositutt dinputt dll-el megoldotta egy srac az egesz jelenseget.
(Vagy csak lehet beletettek ok is :) )
"Hardware:
Resolved issues where game would periodically stutter when USB input devices are connected, in some specific scenarios."
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.11.01. 16:32:15
szerintem
ma patch
-Hardware:
Ensured that Handbrake Deadzone and Handbrake Saturation settings work correctly across all game modes.
szerintem
Steam név: Belchior10 (HUN)
Szoval nem egy wrc 8 ami ugy ahogy van szar, nem letezo fogalom, mig pl a 7-e meg jo, amit utolag tettek bele.
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
https://mega.nz/#!HYFyCK7K!cXdvpbRVT9si3qnOTJbRu7Nwe-4-p27JHdjBLIDyi3c
A dirt2 mennyit javult FFB terén? A korai verzió nekem elég gyengének tűnt a dirt1 után.
De az ffb total szar, illetve a kormanyszoggel sem tud mit kezdeni a jatek... ma masodik inditasra, mar fixen kb 60 %-on mukodott a kormany es nem is engedte mar atkalibralni sem.. szoval delete.
szerintem
Persze verseny kozben nagy jelentosege nincs a jatekban.
De pl a mai napig nem indul el az auto, ha nem engeded ki 100%-osan, legalabbis nekem.
szerintem
Nagyon sokat javult a játék basszus minden szempontból (tartalom, ffb, grafika, stb..) tavasz óta. Azóta nem nyomtam, most elővettem, eszméletlen jó, nagyon korrekt a Codemaster, tényleg nyomja bele a javításokat és tartalmat megjelenés óta
Az miért lehet, hogy egyik pillanatról a másikra nincs az autónak motorhangja? Pedig max hangerőn van?!
Köszi szépen!
M
Ami a fos steamre is igaz tobb mint 3 eve hibas a steamvr, sok esetben nem valtja at hmd-re a hangot, kilepes utan meg nem allitja vissza, ezert is ezer anyazas volt mar evek alatt es 2 napja javitottak, eddig jo, de majd kiderul. Egy nagy pocegodor ez a fejleszto tarsadalom...
az a vicc mar fajdalmamban, hoyg nem birtam hasznalni a kezifeket, a kormanyon levo gombon meg elerhetetlen, ha tekergeti az ember a kormanyt tobbszaz fokban, ugyhogy attettem a kuplungra, ha mar a h vatlot ugysem tudtam hasznalni.
Szoval rutinosan ugy rugdosom a kuplungot, mint mas a kezifeket huzogatja :)
Bar elvileg mar tudja az analog kezifeket, 1-2 napja, ha jol olvastam, de nem igazan van igy a gyakorlatban..
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.10.05. 18:37:48
szerintem
Egy dirt 4, dirt rally 1 ota elo hibat vegre javitotta egy lelkes amator, hiaba van telehanyva evek ota a cm, steam forum vele, nem tud mit kezdeni vele a tokeletlen CM.
Ami az usb eszkozok folyamatos ellenorzese miatt jelentkezik, van megkerulo modszer ra, leginkabb az huzd ki a kormanyod, valtod stb. Vagy epp tiltsd le sorba az eszkozeid, egyszer csak jo lesz.
A vr verzio ota meg fajdalmasabb ez a hiba, mivel meg tobb embert erint es jatszhatatlanna teszi a jatekot a 2 masodpercenkenti megakadasa.
Egy hackelt dinput dll es lon csoda.
Akit erdekel a srac leirta pontosan mit csinalt.
https://github.com/simonowen/dirtfix/releases/tag/v1.3
szerintem
szerintem
Aki még a mai nap letölti, az meg is tarthatja... Valszeg a múltkori humble akció kavart be, bár részleteket nem írtak...
A lényeg, hogy aki szeptember 19-ig le is tölti, az megtarthatja...
Akkor meg nem is értem mit akarnak vele????
Nézegesd a könyvtárban....foglalja a helyet játszani meg nem tudsz vele.
Akkor én jobban jöttem ki a múltkori "humblebundle" letöltéssel.<#wink>#wink>
Én itt "vettem" a múltkor minden gond nélkül simán ment minden<#eljen>#eljen>....gondolom most sincs ez másként.
https://www.humblebundle.com/store/dirt-rally
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
My Life for Freedom!
na mindegy, nem ettol lesz jo vagy rossz a jatek, csak egyre kapzsibbak es a lenyegi hibakat vr kapcsan meg mindig nem javitottak ki, 1.8-ban, csak ilyen egyperces dolgokat...
szerintem
Ide nem enged be, csak season 3-mal.
Pedig r5, ausztral.
ja meg 20 percig lehet ellenorizni, de gondolom most mar folyamatosan telepakoljak ilyennel.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.09.08. 11:52:19
szerintem
Igy gyarkolatilag 7 euro, csak majd szepen irogatni fogja a daily stb challengen biztosan, hogy nincs meg a megfelelo content. Erre biztos ugyelnek majd :)
szerintem
szerintem
https://www.humblebundle.com/store/dirt-rally
Steamen lehet aktiválni a megkapott kódot.
A jatekot elinditom, akadozik, bedugom valamelyik cuccot amit azonnal felismer a jatek, pl kezifek, valto. A jatek meg mindig laggol.
Majd kihuzom es az akadozas megszunik. Mindezt jatek kozben a versenyen!
Ahh jatszottam vagy ket orat, mintha uj jatek lenne, hatalmas idoket mentem (magamhoz kepest) vegre nem azon problemaztam, hoyg kifolyik a szemem, meg ugral a kepernyo, ugye a hasznalhatatlan argentinaban, hanem csak mentem mint az allat, gyak szinte hibatlanul, minden erofeszties nelkul! Na tudom mivel toltom mostanaban a szabadidom! SEmmivel sem rosszabb vezetni a dirt -nel sot, sok helyen csomo fejlodest lehet erezni.
ui: persze most mastol folyik ki, a fenyerot pl egy lengyel palyan 0-ra kell vennem, hiaba van hdr hack rajta. mert ugy vilagit az utttest, a homokos uj zelandrol nem is beszelve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.20. 00:11:31
szerintem
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.17. 19:27:21
szerintem
szerintem
Medium-on már igen,olyan,mint a videón.Igaz bűn ronda.
(persze a jelenlevok kivetelek :) )
sot mar csinaltak hivatalos bug riporot oldalt is, bar az annyira meg nem porog. steamen ott a link.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.10. 15:51:01
szerintem
Egyedul elvileg az oculus store-s megy jol rift-tel.
A tobbi jatekos egyelore dogoljon meg.
(Azot amar jott egy patch, de ez a resze nem valtozott.)
Pedig tegnap elkapott a gepszij, vegre elmeny volt menni vele.
igy megy a steames verzio, mindegy hova es mit allitasz na es mindegy mivel probalod.
dirt 2 vr
szerintem
www.smart-bus.hu
Akinek meg van eredetiben annak itt van három steam kód a - ugyanaz a Porsche 911 DLC - vegyétek-vigyétek-használjátok !!
PVZWT-TJ22M-6100Z
6V9BK-PYY45-08HKT
EX820-6WL2I-LPHIG az utolsó I lehet L vagy 1
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!