2874
-
Solt #2834 Írd meg privátban mit kérsz érte... -
#2833 Lett megint egy Dirt Rally 2.0-ám 3 dlc-vel. Ha érdekel valakit megegyezhetünk..
DiRT Rally 2.0 - H2 RWD Double Pack
DiRT Rally 2.0 - Opel Manta 400
DiRT Rally 2.0 - The Porsche 911 RGT -
mardal #2832 Irtam PÜ-t -
#2831 Már találtál is nekem van, mert mivel billel nem tudok az 1el se játszani így én eladom. -
mardal #2830 Akkor már csak olyat kéne találni aki eladja ennyiért a dirt2-t,ez lesz a nehezebb szerintem -
#2829 Sokan vannak akik classicba vannak 12$/10 játék. Akit ami nem érdekel 1-4$/€-ért eladja és mindenki jól jár -
#2828 Van, aki eladja a játékait egyesével, ha nem kell. -
mardal #2827 Szia
azt néztem én is, de ez hogy működik? mert nem igazán értem,a 13 euros csomagban lehet csak választani játékot amit meg lehet tartani,de akkor az nem 3-4 euro vagy van másfajta csomag is?
Utoljára szerkesztette: mardal, 2020.01.05. 11:58:51 -
#2826 Humble havi csomagjában most ott a Dirt Rally 2.0 3 db dlcvel 3-4euroért hozzá lehet jutni. -
chris0000 #2825 hi.miért nem láttátok a TV-ben hogy kell,,, Ken Block
h lehet ennyire tudni...eső,köd,tempó...milyen intenzív élmény lehet annak aki mellette ül...hihetetlen.
8:21-től indul...
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.12.30. 21:03:24 -
#2824 kar volt elore orulni, hisz codirol van szo, nem mukodik a javitas, mehet vissza a modositott dll.. -
#2823 Hihetetlen par ev alatt osszejott elmeletileg
Bar biztos nagyon egett a pofajuk ennyi ev utan, hogy egy modositutt dinputt dll-el megoldotta egy srac az egesz jelenseget.
(Vagy csak lehet beletettek ok is :) )
"Hardware:
Resolved issues where game would periodically stutter when USB input devices are connected, in some specific scenarios."
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.11.01. 16:32:15 -
#2822 bar halott ez a topik, de azert csak volt ezzel meg mindig valami baj, amiert azt mondtam nem mukodik, ahogy kellene szerintem.
ma patch
-Hardware:
Ensured that Handbrake Deadzone and Handbrake Saturation settings work correctly across all game modes.
-
Zanetti #2821 Elkelt. -
Zanetti #2820 Van egy felesleges DiRT Rally kulcsom. Akit érdekel, nyugodtan írjon ide, vagy Steamen. -
#2819 Szerintem jobb az ffb-je mint a dirt1-nek, de azert itt rallyban eleg masodlagos. pl visszaterve az elso reszehez, nagyon zavaro, ahogy az mukodik, ha ezt megszoktad. Szoval igazabol szokas kerdese.
Szoval nem egy wrc 8 ami ugy ahogy van szar, nem letezo fogalom, mig pl a 7-e meg jo, amit utolag tettek bele. -
#2818 -
#2817 koszi, ha jol vettem ki felulrol a masodik csuszka lenne a kezifek. -
flyinghigh #2816 ha normálisan működik az az analóg kézifék akkor nem csak on-off állás van
https://mega.nz/#!HYFyCK7K!cXdvpbRVT9si3qnOTJbRu7Nwe-4-p27JHdjBLIDyi3c -
#2815 WRC8-at próbáltam ki, a szakaszok nagyszerűek, de basszus az ffb, van kis millió állítási lehetőség, és egyszerűen szar, nagyon nem szimulátor szint. Jelenleg kb PS-re venném meg, kontrollerhez, de arra meg fölösleges...
A dirt2 mennyit javult FFB terén? A korai verzió nekem elég gyengének tűnt a dirt1 után. -
#2814 Ami meg erdekes, vagy inkabb CM minoseget jellemzi, hogy az uj grid, ugye orokolte a dirt fejleszteseit, analog kezifek stb stb.
De az ffb total szar, illetve a kormanyszoggel sem tud mit kezdeni a jatek... ma masodik inditasra, mar fixen kb 60 %-on mukodott a kormany es nem is engedte mar atkalibralni sem.. szoval delete. -
#2813 igen latta mar a dirt 1 is, lehetett hasznalni is, de kb on - off modban ment.
Persze verseny kozben nagy jelentosege nincs a jatekban.
De pl a mai napig nem indul el az auto, ha nem engeded ki 100%-osan, legalabbis nekem.
-
Mozes #2812 Szuper, ez volt a megoldást, köszönöm :)
Nagyon sokat javult a játék basszus minden szempontból (tartalom, ffb, grafika, stb..) tavasz óta. Azóta nem nyomtam, most elővettem, eszméletlen jó, nagyon korrekt a Codemaster, tényleg nyomja bele a javításokat és tartalmat megjelenés óta -
#2811 bug, válts kamera nézetet, azt hiszem attól megjavul -
Mozes #2810 Sziasztok!
Az miért lehet, hogy egyik pillanatról a másikra nincs az autónak motorhangja? Pedig max hangerőn van?!
Köszi szépen!
M -
flyinghigh #2809 Az analóg kézifék kezelését már a dirt rally is tudta és jól működik, csak a szekvenciális váltómód esetén főleg kis sebességnél és lazább talajon az automata kuplung be tud kavarni. -
#2808 Az a durva hany ev utan lett jo...
Ami a fos steamre is igaz tobb mint 3 eve hibas a steamvr, sok esetben nem valtja at hmd-re a hangot, kilepes utan meg nem allitja vissza, ezert is ezer anyazas volt mar evek alatt es 2 napja javitottak, eddig jo, de majd kiderul. Egy nagy pocegodor ez a fejleszto tarsadalom...
az a vicc mar fajdalmamban, hoyg nem birtam hasznalni a kezifeket, a kormanyon levo gombon meg elerhetetlen, ha tekergeti az ember a kormanyt tobbszaz fokban, ugyhogy attettem a kuplungra, ha mar a h vatlot ugysem tudtam hasznalni.
Szoval rutinosan ugy rugdosom a kuplungot, mint mas a kezifeket huzogatja :)
Bar elvileg mar tudja az analog kezifeket, 1-2 napja, ha jol olvastam, de nem igazan van igy a gyakorlatban..
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.10.05. 18:37:48 -
#2807 Ide is beteszem, bar ugy latom az a ket lelkes jatekos is mar nyugdijazta magat! :)
Egy dirt 4, dirt rally 1 ota elo hibat vegre javitotta egy lelkes amator, hiaba van telehanyva evek ota a cm, steam forum vele, nem tud mit kezdeni vele a tokeletlen CM.
Ami az usb eszkozok folyamatos ellenorzese miatt jelentkezik, van megkerulo modszer ra, leginkabb az huzd ki a kormanyod, valtod stb. Vagy epp tiltsd le sorba az eszkozeid, egyszer csak jo lesz.
A vr verzio ota meg fajdalmasabb ez a hiba, mivel meg tobb embert erint es jatszhatatlanna teszi a jatekot a 2 masodpercenkenti megakadasa.
Egy hackelt dinput dll es lon csoda.
Akit erdekel a srac leirta pontosan mit csinalt.
https://github.com/simonowen/dirtfix/releases/tag/v1.3 -
#2806 na senki nem porog a 10000 euro osszdijazasu versenyen? 1 ora es lejar a masodik szakasz teljesitesenek ideje. -
Finkoo #2805 Már jó...
Aki még a mai nap letölti, az meg is tarthatja... Valszeg a múltkori humble akció kavart be, bár részleteket nem írtak...
A lényeg, hogy aki szeptember 19-ig le is tölti, az megtarthatja... -
endy papp #2804 Na az komoly....
Akkor meg nem is értem mit akarnak vele????
Nézegesd a könyvtárban....foglalja a helyet játszani meg nem tudsz vele.
Akkor én jobban jöttem ki a múltkori "humblebundle" letöltéssel. -
komiki #2803 Üdv.Endy most arról van szó,hogy közvetlenül. a steam-en is ingyenes.De ha letöltöd csak a könyvtárba kerül bele,de nem tudod használni,mert még telepíteni sem engedi.Tegnap járt pont így egy ismerősöm.Szép napot mindenkinek. -
endy papp #2802 Már mint mit????
Én itt "vettem" a múltkor minden gond nélkül simán ment minden....gondolom most sincs ez másként.
https://www.humblebundle.com/store/dirt-rally
-
Timbu #2801 Gondolom azért szórják ennyiszer ingyen, mert hamarosan lejárnak a licenszei és le kell szedni a Steamről. -
#2800 Csak eddig még tudtommal senkinek nem sikerült telepítenie. -
#2799 Aki lemaradt volna, annak holnap (16. -a) 10:00 -ig közvetlenül a Steam -en adják ingyen! ;) -
#2798 Nah, én is belefutottam most ebbe. Elég szívás, heti 2-3x felmegyek challengezni, ha van szűk egy órám a daily-k pont jók, ha kicsit több, akkor meg weekly. Erre most van 2 db Greece, meg három D+ is (azaz ha nincs jelenlegi(?) season passod, akkor nem tudsz részt venni, mindegy, hogy megvan-e a location / car kombo vagy nincs). Ha kifutnak a season-k akkor ez megszűnik vajon? 30 EURt nem dobok oda nekik 2 helyszínért, külön-külön megvenni még korrekt áron van, de akkor is nuku D+ challange. Nah majd talán ha lesz leárazás. -
#2797 ja belegondolva nem is azt irja, vedd meg ezt a palyat, na jo ez alap palya, vagy vedd meg ezt a kocsit, hanem egybol season pass3...
na mindegy, nem ettol lesz jo vagy rossz a jatek, csak egyre kapzsibbak es a lenyegi hibakat vr kapcsan meg mindig nem javitottak ki, 1.8-ban, csak ilyen egyperces dolgokat... -
Zanetti #2796 Ez azért van, hogy legyen értelme megvenni a túlárazott Season Pass-t. -