Csúszik a Pacific Rim 2 bemutatója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Van Helsing és a 7 arany vámpír mocsok jó. 😊
Csak tudni kell helyén kezelni azt is, meg a Sharknado-t is. Aki azt hiszi, hogy ezeket bármikor is valaki komolyan gondolta, és jó filmként kezelte, az téved. Ezek "direktszar" filmek, nem összetévesztendő pl. a Battleshippel, amit szintén 200 millióból forgattak, és a mozis forgalmazásból biztosan nem jött vissza ennyi. Arról valószínűleg valaki hitte azt kis ideig, hogy jó film.
Csak tudni kell helyén kezelni azt is, meg a Sharknado-t is. Aki azt hiszi, hogy ezeket bármikor is valaki komolyan gondolta, és jó filmként kezelte, az téved. Ezek "direktszar" filmek, nem összetévesztendő pl. a Battleshippel, amit szintén 200 millióból forgattak, és a mozis forgalmazásból biztosan nem jött vissza ennyi. Arról valószínűleg valaki hitte azt kis ideig, hogy jó film.
"mi sokkal inkább érdeklődünk a külsőségek, mint a valódi minőség iránt"
A kisköltségvetésű filmek ugye mind valódi minőséget jelentenek nyilvánvalóan, pl. a Sharknando, vagy a "Van Helsing és a hét aranyvámpír legendája" nevű kungfus-vámpíros.
A kisköltségvetésű filmek ugye mind valódi minőséget jelentenek nyilvánvalóan, pl. a Sharknando, vagy a "Van Helsing és a hét aranyvámpír legendája" nevű kungfus-vámpíros.
A Pacific Rim 2 hivatalos videóklippje!
Utoljára szerkesztette: polidani, 2015.04.28. 19:43:38
Csak nem visszatérnek a Kaidzsuk? 😄 Jááj. Az első részben én is pozitívan csalódtam. Sőt, ha az ember 2x, 3x is megnézi, egyre jobban tetszik. 😄
Ha lesz annyira jó, mit az első, biztosan megnézem!
Ha lesz annyira jó, mit az első, biztosan megnézem!
Nekem ez a film (mármint az első rész) pozitív csalódás volt, mert mindenhol azt írták, hogy hulladék. Tény, hogy sztorija nem sok van, viszont hangulatilag (főleg a zenék) bőven átlag felett van.
Nekem tetszett az 1. rész, várom a folytatást. Remélem az is lesz ennyire szórakoztató.
"mi sokkal inkább érdeklődünk a külsőségek, mint a valódi minőség iránt"
Itt az ujsagiro magarol meg az SG-s kollegairol irt.
Barmennyire is fos volt a film, hozott csak a mozikbol 211 milkos bevetelt, sajnos jon masodik resz.
Itt az ujsagiro magarol meg az SG-s kollegairol irt.
Barmennyire is fos volt a film, hozott csak a mozikbol 211 milkos bevetelt, sajnos jon masodik resz.
Saor Alba
"...hogy az Amerikán kívül közönségnek még mindig sokkal könnyebb eladni a nagyköltségvetésű és látványos filmeket, mi sokkal inkább érdeklődünk a külsőségek, mint a valódi minőség iránt."
Hogy írhat egy újságíró ekkora baromságot? Az SG-nek egyre jobb a színvonala. 😄
A PR egy anime orgia volt, nem látványfilm. Jézusom... 😄
Hogy írhat egy újságíró ekkora baromságot? Az SG-nek egyre jobb a színvonala. 😄
A PR egy anime orgia volt, nem látványfilm. Jézusom... 😄
Én bizony várom nagyon! ^^
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ehhez a baromsághoz képest a szuperhős-filmek kispályások...sőt godzilla is mestermunka volt, pedig az aztán minden volt, csak jó film nem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nyilván nagyobb az igény máshol. Amerikában ez számít átlagos hazai filmnek, így nem izgatja őket. Máshol azonban nincs ekkora filmipar (itthon ugye többnyire a Csányi-féle nyálfilmek jutnak, valahogy inkább nézek egy Tűzgyűrűt...), ezért nagyobb durranás egy látványfilm. Na ezért nézik többen Amerikán kívül...