8
  • Tinman #8
    A cosplay-el nincs gond, de ez koszplay volt.
  • RAZOR27
    Az minden volt csak nem cosplay elhiheted :D nyilván nem meglepő ha beöltözött embereket lát az ember manapság. Pl a star wars-os csókák meg az xmen lányok tényleg jópofák voltak, de ez kitesz kb 20 embert, a maradék meg hülyét csinál magából ahogy kinéz. De lehet csak én vagyok a "csúnya rossz gonosz kirekesztő magyar társadalom" akinek még akad szégyenérzete...
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
    Hol az istenben máshol élhetnénk/élhetnék ki magu(n)kat - mi, játékosok, játékrajongók, gyűjtők, vagy egyszerűen kíváncsiak -, ha nem egy kifejezetten e köré szerveződött rendezvényen?
    Aki ilyen helyre megy, az számítson arra, hogy szembe jöhet vele egy Lara Croft, vagy WoW Panda...
    A cosplay, és a játék bemutatók stb. nagyon is érdekesek tudnak lenni.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.29. 10:40:51
  • Renátó1985
    A másik meg, hogy pont egy ilyen gamer társadalmi rendezvényen szólják meg a jelmezbe bújt embereket. Vicc. De ilyen ez az ország, ha kicsit is nem a megszokott módon viselkedsz vagy öltözködsz, már egy hülye barom vagy. Szerintem helye van a cosplaynek a paly it-en elvégre ez egy Nerd rendezvény.
  • Paddy
    Ez a rendezvény rántja össze a gamereket. Ha valakinek nem tetszik a látvány az ne menjen el. Tudtommal senkinek nem nyomtak pisztolyt a fejéhez azzal a szándékkal, hogy kötelező ott lennie.
  • MuchACHO79
    Okoska, hol volt PS4? A mortal combat 16+os területen. PS4 még a media markt árukészletében sem volt. Ezen kivül volt még sok X360 melyek állandóan lefagytak. Megtaláltuk a kikapcsoló gombot, igy segitettünk a gépeken időnként.
  • lammaer
    Igaz láncfürésszel jobb lett volna, mi? :)
  • RAZOR27
    Voltam még amikor WCG-nek hívták 8-10 éve, az jóféle volt. Legutóbb 3éve voltam kb. akkor épp Budapest Game Show néven futott. Ott már érezhető volt az autizmus a levegőben, főleg amikor megjelent egy zöld hajú gyerek egy kartonláncfűrésszel mellettem... soha többet... toleráns ember vagyok, de ennyi nyomorék egy helyen :D