Mire elég a Wolfenstein: The Old Blood?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én sosem tudnék semmilyen kontrollerrel játszani (csak kormánnyal maximum, a szimeket). az nem old school PC-n. az szentségtörés. :-)
egyébként az nem baj, hogy nics sok régivágásű FPS, a lényeg, hogy van egy olyan, ami ötvözi az RPG-t, az FPS-t, a stealth stílust a legmagasabb fokon...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hja, és a másik rpg hybrid ami ugyan nem ért el számottevő kommersz sikert a Wheel of Time volt, és amíg ezek az oldschool fps-ek halványodtak/nak (szvsz béke poraira) , addig a könnyedebb BL jól végigverte a mezőnyt mint ügyeletes rpg/fps, és a híresztelésekkel ellentétben nem maradt le a kihívás sem belőle ,viszont sok másból fps létére igen. Eredetileg komorabb realisztikus grafikája lett volna, jó érzékkel alakított rajta a Gearbox, abszolút megérdemelten robbantottak kasszát.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.04.25. 04:07:16

Sajnos 2015-ben már az is oldschool , de én már arra sem tudom rávenni magam hogy force feedbackes kontroller nélkül shootert játsszak , nemhogy a menő makrós egerekre :) , és

nagyon örvendetes a haptic kontrolleres irányultság a Valvetól, remélem még nagyobb hangsúlyt kap mint a VR , aminek a kellően magas frameraten kívül más hasznát nem igazán látom. Remélem lesz drágább/nehezebb haptic kontroller is, mert a jelenlegi megoldás úgytűnik pehelysúlycsoportban indul :D .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.04.25. 02:25:10

Az RPG elemektől kanyarodjunk vissza az old school shooterek irányába. :-) A Stalker nekem nem tetszett, ahogy a Metro sem (rokonok). Nyilván van, akinek meg pont ezek számítanak etalonnak.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szvsz, ami a Stalkernek nem sikerült ,hogy rpg elemeket csempésszen fps-be, az a BL-nek nagyon is, ráadásul tartja a 120framet 3d projektoron , kikapcsolt külalak shaderrel meg egész mutatós is.

STREEX
Én az RTCW-t tényleg besorolnám a top 10-be de ez rövid idő alatt rohadt monotonná és unalmassá válik. Alig bírtam végigvinni a lapos játékmenet miatt.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bevallom, a Borderlands-szal nem játszottam. én a sztori-orinetált játékokat jobban csípem, mint a barangolós, gyűjtögetősöket, meg igazából ennek a grafikai irányzatnak sem vagyok a híve. de egyszer, ha nem lesz más, akkor talán...
és mellesleg lehetne egy olyan lista is, hogy first person-non shooter. abban meg a portal 2 magasan nyerne...

...az felettébb érdekes hogy a másik Dallas/ texasi játékban (ami a Borderlands), első végigjátszáskor még töredékét sem láttad a jobb fegyvereknek, és még van playthru2 is ahol előkerülnek jobbak, amiről az elsőben meg aztgondoltad hogy jó meg fabatka kategóriába kerül, és még mindig van annyi szufla hogy pt2- után még menjen egyet a "körhinta".

Persze a gyengébb DLC-ket kihagynám, a Knoxx viszont magasabb pontszámot kapott mint az alapjáték.

Sajna a Rage-ben nincs szinte semennyi "szufla", ez a dudebro igényeknek megfelelésük meg max aknamunkának volt jó.

ezt szépen összerfoglaltad. :-))))
de igazad lehet. a rage is nagyon jó játék lett volna, csak a vége lett összecsapva. amúgy simán a legjobb FPS-ek között lenne a helye.

-sajnos már bekövetkezett a CoDos dudebro hatalomátvétel ,amibe belebukott a rage is , az epic megagames meg hanyattvágta magát , a titanfall meg túl későn jött és kevés is volt hogy megtörje a codcrysis-es szét-dudebro-sodást, ez pedig a műfaj halálához vezetett.

elárulom, minden lista szubjektív, és minden tesztelő értékelése is az. így nem állítható, hogy van egy abszolút értelemben vett etalon lista, vagy akár ízlés. az én listámon a FArCry az utolsók között lenne, mert egy buta, unalmas fos, béna játékmechanikával, átlagos grafikával, ami gépigényes ráadásul. A Dying Light nekem is tetszett, de nem jobban, mint a New Order. Amely a szinkronszínészek játéka, zene, grafika, sztori és klasszikus FPS játékmenet miatt simán 7-8. helyen van nálam az örökranglistán. Talán csak a Deus Ex Human Revolution, az Operataion Flashpoint (az eredeti), a Half-Life 2, a NOLF 2, a Rainbow Six Vegas, a Blood 2 és az Unreal van előtte. A pixeles korszakot most hagyjuk, az egy külön lista lenne. A multiplayer játékok, mint a Quake III/Unreal Tournament/etc. szintén.

"A szakértők értékelése 80-90% között van, ami teljesen reális."
ami ugye nem szubjektív lista :)
ez is csak ízlés kérdése. Biztos, hogy fel lehetne sorakoztatni legalább annyi szakértőt akik szerint meg nem jó.
Szóval ez egy meddő vita. Valakik szerint jó valakik szerint nem. Nekem speciel a grafika nem tetszik. De ez pontosan csak annyit jelent amit: nekem nem tetszik. A szakértők véleménye is pont ezt jelenti: annak az x db embernek tetszik. És semmi mást.
:)

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Nem rossz a legújabb Wolfenstein a 8/10 szerintem reális értékelés lenne, nade az előd kb. 9.5/10 volt, persze az nagyon régen volt, akkor azért még nem volt ennyiféle franchise, meg nem a konzol volt a fő fejlesztési irány, az enemy territoryt (multi módja a RTCW-nek) pedig talán még jelnleg is játszák (Az Enemy Territory Quake Wars is kaphatna egy faceliftet mondjuk IDtech 5-re, az a játék szerintem kb. 10/10) Ha a legújabb Doomra is figyelnek ennyire, mint a Wolfensteinre, és nem fogják szétújítani egy 8-9/10 - et várok optimistán.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.21. 11:54:57
lipovics
Végül is saját listátok, szubjektív.
A szakértők értékelése 80-90% között van, ami teljesen reális. Teljesen lineáris a játék, ami 2015-ben már ciki, de a többi rendben volt.

Idén is kijött két jobb fps, Dyning light, Far cry 4. Ha objektív listára tesszük, akkor az első 50-100-ban van benne kb.

Peace.
mit számít az? az én listámon a legjobbak között van, a CoD, meg a hasonló szarok viszont nem.

Szerintem is top 10! És rendesen felnőtteknek való, nem zöld a vér stb... 35 vagyok.

lipovics
Azért az erős túlzás, de nem rossz.
Hány éves vagy Ender?
épp most játszom az alapjátékot. abszolút benne van minden idők 10 legjobb FPS-ében.