9
-
kékherceg #9 Még gagyibb filmek van idén, többen járnak moziba. Én látom az összefüggést. -
Cefet #8 Több pénzük van az embereknek, ez csak ennyit jelent... -
hungi #7 Ha választani lehetne, hol néznél meg egy filmet?
[ X ] Saját rendszer: Full HD projektor + házimozis hangrendszer + media lejátszó = 350.000 Ft
-
Serutekin #6 Hát nem tudom hogy megéri e kifizetni az 1500-2000 forintos jegyáraz hogy egy kockában nézzem a filmet a talán normális közönséggel. még talán 500-750 forintért de ilyen árak mellett menjen el akinek van kidobni való pénze. -
Ender Wiggin #5 Így hirtelen nem tudok egyetlen érvet sem felhozni a mozi mellett...az otthoni filmnézéssel szemben. Az IMAX még csak-csak, de a mezei mozi az kösz, de kösz nem. -
TheFlash4Ever #4 Úristen... a cikkíró megállapította, hogy a legyek repülnek a szarra. Szó szerint. Egyébként a szavazós kérdés rohadtul nem pontos mert én is moziteremben nézném a filmet ha EGYEDÜL nézhetném. Az más kérdés, hogy az átlagembernek járó "moziélményért" én nem fizetek. Ennyit erről. -
MrBanano #3 Olyan lehetoseg miert nincs,hogy .: ,,otthon,moziteremben"? ( Kb 500 ezer ft-nyi befektetes,ami egy normalis tv ara ) -
Kotomicuki #2 Ez inkább csak a TV- és Rádióadások kritikán aluli színvonalára világít rá: inkább moziba mennek... :) -
#1 mi magyarok szeretjük a szart és kész.