kvp#3
Az elso mukodo csuklopantos prototipusok meg a 90-es evekbol szarmaznak es azok mar hasznalhato megoldasok voltak. A kedvencem a nasa fele koncepciogep volt, ami teljes alkaros szerkezet volt, jo nagy meretu kijelzovel, alul egy csiknyi fizikai billentyuzettel, hogy urruhaban is kezelheto legyen. Azon meg windows ce ment...
Szoval a vezerles kivetelevel a formaterv az mar jopar eve letezik, annyira, hogy pl. a futurama rajzfilmben (scifi parodia) a egyik szereplo Leela is pont ilyet hord. Bar ha mar okosora, akkor az 1962-es Jetson csaladban George-nak volt okosoraja, ami neha videotelefonkent is mukodott. (egyebkent o szakmajat tekintve programozo, ami akkor meg nem volt ismert mint rendes foglalkozas) Ezek alapjan a Samsung eppen a spanyol viasz iparban probal elore jutni.
who am I 7#2
nem olcsó a levédetés, több féle verzióra :D én is gondoltam rá már régebben, bár nem teljesen ilyen formában, de szvsz is jóval hasznosabb egy szélesebb és nagyobb kijelző felülető csuklópánt, mint az óra.
de azért ne legyenek illúzióink, vszínű nagyobb gyártóknál is több éve ötlet szinten felmerülhetett ez (gondolom én) Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.04.12. 16:18:07
Vazze, ezt a csuklópántot mikorra mondtam már hogy jó ötlet. Le kellett volna védetni, azt a cudar jóistenit!
XD