4
  • kvp
    #4
    A twitter egy blog oldal, de azert ennyire rovid a szoveg, hogy egy sms-ben is elkuldheto legyen. Ez az okostelefonok es a mobil net elotti idoben meg kritikus volt. Az arab tavaszokat is igy szerveztek meg, gyakorlatilag a fel vilag szeme lattara, de megis rejtetten.

    A google-rol keresheto twitter az olyan hatasos lenne, mint a google-rol keresheto facebook, mindkettotol sokan tartanak. (pedig tenyleg hasznos lenne) Az utobbi idoben egyebkent a twitter maganjellegu szerepet atvette a facebook, de annak nehez kereshetosege es hasznalata miatt megis maradt a twitter is, foleg a publikus uzeneteknek. Ezert is van az, hogy a facebook lenne a masik olyan ceg, aminek penzugyileg is hasznos lenne a twitter birtoklasa.

    ps: A novekedesi potencial es a goodwill alapjan arazni egy ceget erosen lufi, de ujabban az osszes it ceggel ez a helyzet. Ebben nem az arazas a gond, hanem hogy van olyan felvasarlo ami tenyleg ki is fizeti ezt az arat...
  • Palinko
    #3
    gyors, ha sokat akarsz írni vezess blogot
  • Valentino
    #2
    A 300 millio Twitter felhasznalonak mas a velemenye, ugy latszik. Sot, a Google nehany milliard dollarja is maskepp velekedik :)

    Ha barmely esemenyrol valos idoben van szukseged informaciora, akkor a Twitter verhetetlen. Egy rovid idore beleepitettek a Google keresojebe a Twitter talalatokat, es fantasztikusan mukodott. Azota is hianyolom azt a funkciot. Szo szerint nehany masodperces kulonbseggel ott lehetsz barhol a vilagon es megtudhatsz egy esemenyrol barmit.
  • MasterMason
    #1
    Teljesen értelmetlen a twitter, 150 karakter az semmi... Nincs értelme...