9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#268 Az kissé...hmm...gyengébb eresztés, a BB után kifejezetten könnyűnek fog tűnni, bár, ha belépsz champion covenantba közvetlenül a játék elején akkor jobb lehet... -
#267 PS4es DS2 szerintem előbb utóbb be lesz szerezve :) -
#266 10/10
.....Pedig a DaS 1 és DeS is ugyanezt az élményt adja, csak gyengébb grafikával... -
#265 Kinek mi a véleménye így 10-20 óra után a játékról? Én demont meg 2 dark soulst csak kipróbáltam anno, az valahogy nem fogott meg. Ellentétben ezzel, amit alig bírok lerakni. Azért jó lenne ha több ilyen játék lenne, ahol nincs kézfogás, van kihívás és GAMEPLAY az elsődleges. Rég nem éreztem olyat, mint amikor itt, 1-1 boss leverése után, főleg ha előtte szopat jó sokáig.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 21:06:07 -
#264 Tényleg hülye kérdés volt, közben rájöttem,h a fegyverem elhasználódása volt a gond :D Javítás után ismét játszi könnyedséggel öldököltem, most már esélyt is látok rá,h haladni fogok a játékkal. :) -
#263 nem boss -
9 boss down 1-es chalice kipucolva -
#261 Tomb of Giants ;) -
Ilyen momentumom volt már párszor, ugyanígy fordultam meg :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 19:23:01 -
#259 Mekkora geci dög ez a vízipók. :D -
#258 Na szóval, ha eljön az éj, ez bizony az első!! pályán van!
(nem túlzottan spoileres, végül egy opcionális boss, azt hiszem, meg már a bétába minden videóba lehetett látni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:18:19 -
#257 Grafika meg art hát igen.... Nem evilági fogalmazzunk úgy :D Akárhányszor új helyre kerülök nem tudom olyan lassan pörgetni a kamerát, hogy a részletgazdag, artban az egeket verdeső látványt befogadja az agyam :D -
#256 Ok, thx -
#255 Nem, hunters dreamből megnyílt a portolási lehetőség. Fentről a 2. tombstonehoz kell menni nem a 4-hez ahová szoktál.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 19:05:48 -
#254 Semmilyen ellenfél nem igazdik hozzád...mi ez az ostoba kérdés? Már páran feltették. Ha így lenne akkor nem lenne értelme a fejlődésnek, sőt semminek, hisz nem fejlődnél semmerre!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 19:02:48 -
#253 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy az ellenfelek hozzám igazodnak? Mert úgy vettem észre,h az elején nagyon hamar megöltek,aztán fejlődtem kicsit és én kezdtem őket leöldösni egész könnyen,majd megint fejlődtem kicsit és egyre többen lettek és erősebbek és több csapást kellett rájuk mérnem, ezt a játék egy szakaszára értem,nem úgy,h haladok a sztoriban, szóval ha farmolgatok és erősebb leszek,akkor ezzel együtt a szörnyek is táposabbak lesznek? Lehet kicsit zavarosan fogalmazok, csak mivel eljutottam a cleric beast-hez és hamar kifektetett,akkor úgy döntöttem,hogy kicsit elkezdek farmolgatni,mert úgy is könnyedén végzek a falusi járkálókkal és majd fejlettebben nekifutok,de ahogy fejlődtem, úgy vettem észre,h egy idő után a falusiak is szívósabbak lettek és ahol kevesen voltak,ott kétszer annyian lettek,ráadásul a kutyákat is két suhintással kifektettem,most meg már kell nekik vagy 4-5,h megfeküdjenek. Akkor ez a farmolás nem a legjobb módszer? nem érek el vele semmit? :D -
#252 Naná! És nem csak annyi, hogy szétbasz a grafika, hanem új ellenfelek és boss!!! jelenik meg...az éjszaka egy külön világ! -
#251 Na zsír, megtaláltam a lámpást, viszont nem lehet visszajutni csak ha a zsákosnál megpusztulunk? Mert így éjszaka elég sok zsákos grasszál... -
SlickAdam #250 uh, ejszaka lesz az elözö szakaszokban is? fakje. -
#249 A faszomba. Eljött az éj a játékba, mondom visszamegyek már az első pályára, hát ez bizony BRUTÁLIS olyan grafikát tol. Szóval némi nézelődés után...na jó meg akartam keresni a demo-ba látott pók bosst, de nem táláltam, visszamentem a katedrálisba, és hát elvitt a zsákosember, aki érti, annak nem kell magyarázni, csak most nem tudok kijutni a redvás börtönből,mert ezek a genyák akkorát ütnek, mint egy mamut!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.29. 18:33:03 -
#248 Eladási adatokat várom nagyon. Tegnap volt 2800! stream live from playstationon. Még codoknál se szokott lenni első nap "csak" 1500 körül. -
#247 Ezért kell észen lenni még sima mobnál is. 6. boss utáni rész, enemy spoiler. A rohadék :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#246 Lehet, hogy halakra kéne bíznom a bossokat LOL -
#245 Hát az utána lévő rész megint hogy néz ki?? Komolyan egyre brutálisabb helyszínek vannak. Az enemy designról nem is beszélve, mert amik itt vannak szintén beteg :D -
#244 Egyébként lehet... A rendes karimmal, aki táposabb, MELÓZTAM, hogy meglegyen. Ezzel a félhülyével csak ide-oda ugráltam meg vagdostam, és meglett... -
SlickAdam #243 megoldas:
veszel ps kamerat es elkezdesz stream-elni + közben blablabla -
#242 Milyen csíttel? Hunters dreamben nem voltam vele. -
#241 Remélem nem a csíttel -
#240 Eeez kész...
Ittvolt egy barátom, aztmondja megnézné a bb-t. Oké mondom más miatt amúgy is gondolkodom a visszatekepítésén. Volt efy másik karim, akit el is felejtettem, hogy a clericgeci ködje előtt áll (amúgy az se értem honnab szedte elő ezt a mentést, én letöröltem minden, ezen az accon meg plus sincs...mindegy). Bemegyek ehhez a gecihez, közben jön egy telwfon, hogy adjak babakocsi-karfa leszedés tippeket a régi babakocsinkhoz. Erre félig telefinálva-félig a barátomnak mutogatva szétbaszom a clericbeastet.
Lolfrofltssftug -
#239 Most lett meg, de vért hugyoztam :y -
#238 Nekem az elsőre sikerült, de egyébként elég gecik. ;) Épphogy sikerült őket kinyírnom. Sztem a fireball-t dobálóval érdemes kezdeni. -
#237 Basszus..., nem is figyeltem, azt hittem a többi a dungeon-ok elérésére szolgál. Köszi. :) -
#236 Ez engem is megviccelt elsőre :P -
#235 Most viszont szopok a 6. bossal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shadow of Yharnam. Első forma még hagyján de amikor átváltoznak... -
#234 Van 4 tombstone hunters dreambe. Nem mindegyik egy helyen van. -
#233 Bizonyos helyekre nem lehet teleportálni? Aktiválom a lámpát, de nem jelenik meg a listában. -
#232 Ejjha milyen brutál rúnákat találtam. +5% hp meg +10% stamina. Most 1 óra alatt nagyon sokat tápoltam +6os axe 3 gemmel, elég durca :D -
#231 Ja azt vágom, hogy azt adna. De én elsőnek ütök utanna kérdezek a játékban. Íg nem kaptam emote-t :(
Viszont kaptam jelvényt :p -
#230 Most találkoztam velük. Axevel gyerekjáték :)
Jó sokat kellett itt most bejárnom, de végre meglett a lámpához a rövidítés 40k+ echoval. Paráztam már végére azért :D -
#229 hehe megtaláltam őt, de én ezeket nem támadtam meg :)
Ha beszélsz velük emoteot adnak.