9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#428 Nagyon csípem, hogy minden boss előtt lehet találni rövidítést és halál esetén 1-2 perc alatt vissza tudsz jutni. Boss kill után a második legjobb érzés :D -
#427 Köszi puszi
Tényleg gyúrnom kell megkeresem az erdőt ...
Jajj mit találtam akit esetleg érdekel honnan hova lehet eljutni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.30. 19:33:47 -
#426 57es voltam -
#425 Mennyi poszt...eszeteknél vagytok? -
#424 Szép nagyokat csapsz bele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hanyas vagy te disznó ?! -
#423 Na itt van Darkbeast killem. Molotovot kár volt erre elpazarolni :y
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#422 Ne vegyétek meg ezt a fegyvert, mert ahol a boss van azon a pályán simán meg lehet találni. Most lett meg, egyből ment rá +6os upgrade meg 3 gem. Kegyetlen durva annyit mondok. Annyi a titka, hogy amikor lemegy a buff, L1el transformálni kell és csapkodhatsz tovább R1el. Marha gyors és buffolva jó nagyot sebez.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 18:33:48 -
#421 blade of mercy-t dicsérik még... -
SlickAdam #420 :D -
#419 Ja most taliztam vele xD -
#418 Az egy másik volt nem a lvl 2es. Utolsó boss a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Watch dog, lángoló blöki :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 17:54:20 -
#417 layer two-n kaptam a kelyhet, na mind1 megyek tovább. :) -
#416 Hm transformálás után 5 secig kap egy buffot a fegyver amivel sima R1es támadás majdnem annyit sebez, mint a chargeolt R2 :o -
#415 Első az biztos hogy 3 szintes. Kehely megvan, akkor az utolsó boss volt ott -
#414 Chalicebe meddig tudok menni? Layer 3ba tartok kaptam kelyhet is már. -
#413 Hm lehet venni most már egy morning star fegyót. 80 alap sebzése viszont ír neki bolt támadást szóval lehet van ranged támadása. 26k echo, senki se próbálta? Lehet utánaolvasok mielőtt kidobok 26kt. -
#412 :DD
-
#411 Most ott vagyok én is. Van még 1 opcionális bossom, de az is kurva nehéz -
#410 Huh na Darkbeast paarl elsőre lement. Nézzük csak mit lehet kapni badgeből :y -
#409 Na akkor estére össze szedem magam , megpróbálom legyűrni szerintem már van annyira erős a karakter ,hogy meg tudom csinálni... egyik próbálkozásnál már a felét levertem. -
#408 Engem a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok kispókos pondrószar ölt meg vagy 20, vagyis a kis pókjai -
#407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elkap, de nem öl meg. Elkerülsz másik helyre, aminek a végén van az a boss... Egyelőre karcolom ilyen 10et sebzek bele úgyhogy ezt most hanyagolom meg potim is elfogyott úgyhogy mehetek farmolni. -
#406 Az ahol a ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... a terem közepén van egy üres tál? Ott gondolom valamit tuti bele kell tenni, hogy jöjjön a boss, vagy hogy az a valami odaengedjen a tálhoz :) -
#405 Elsőre lement -
#404 Dark Beasten ki mennyit izzadt ? -
#403 Amikor konkrétan a játékban lévő történésekről írtok, használjátok a SPOILER tagot! -
#402 Engem megölt ismét de újból egy új helyen ébredtem..nem nem a börtönbe. ;)
Viszont most chalicet fogom megcsinálni. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 16:39:06 -
SlickAdam #401 az amelyik a zart ajto elött kap el? hogy nyitottad ki? -
#400 Ejj, elmentem amelia után jobbra, most nem ölt meg a szellem, de eljutottam ott a bossig. Opcionális, de nagyon kemény... -
SlickAdam #399 na olyat en nem csinalok. vegen meg leesek vazze! -
#398 Vagy mikor fal mellett szabdalsz valakit, akkor végig fröcsög a vér a falon, meg vércsíkok lesznek ... nagyon brutál :) -
#397 Jaja ha ráérzel a visceral attackra az kemény tud lenni bár később nem végzi már ki az ellenfelet -
#396 Sose volt :D -
#395 Megfigyeltétek, hogy amikor egy magasabb rész peremén állva csaptok agyon egy ellenfelet és az lecsúszik a falon ilyen brutális vércsíkot hagy? Elég kemény! -
#394 Magam is ezen az útvonalon farmolok ... de akkor is farmolni kell :(
Most éppen csináltam egy Chalice dungeont, ott az első bossnál konkrétan nincs egyetlen lötyim sem, nekimentem 5x, már volt, ha majdnem megvolt, de aztán egy ütés voltam ........ mikor most utoljára bementem, a ködön való átlépés után rögtön rám ugrott, több mint fele HP kuka, úgyhogy most megyek farmolni.
Szerintem veszek egy SSD-t a PS4-be, mert ezek a töltési idők is felbnak :) megszoktam már, hogy PC-n jóval gyorsabb, főleg nálam, ahol az 1TB-os vinyóhoz raktam SSD gyorsítást. -
#393 Nem nehéz pediglen, akkor kell lőnni, amikor támadnak...pár ellenfélnél típusnál nem működik, arra azért nem árt figyelni.... -
#392 Há értem én, erről (is) beszélek, nincs rendes távolsági támadás :)
Amúgy nem nagyon használom, mivel ritkán jön be a parry ... vagy legalábbis nem abban a szituban, mikor kéne :) -
#391 Még jó, hogy a pvp ki van egyensúlyozva...
-
#390 -
#389 Ill. hogy időt nyerj,...