9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#468 Ha megölted az első bosst akkor menj a lámpásához, majd indulj visszafelé és rögtön a hídon balra. (a 3 holló és a nagy darab fazon után) -
#467 Minden alkalommal rácsodálkozom a level designere. Paarl utáni ajtó is hova vezetett... Megnéznék egy map layoutot fentről :) -
SlickAdam #466 sztem nem veletlenul van fent. hacsak nem level csillioval mesz hozza, akkor csak a lelökes johet szoba. legalabbis en 4-5-ször mentem neki mire leesett a paraszt.
töltsd be ujra azt a szakaszt es fent lesz a toronyban az item, amit dob. -
#465 #460.
Melyik ajtó visz tovább? -
#464 Ma arcon csúsztam rendesen, mire a gatlingos gyökeret leszedtem a toronyban. Ráadásul lezuhant a gyökér, fogalmam sincs mi lehetett nála, de a végére kifogytam rendesen. Holnap farmolás megint...lol -
#463 Kb ilyen arányban osztom én is vit/end/str-re -
#462 Farkas után merre továbB? :/ -
#461 :( -
#460 LOL
Megvettem 20 vital-t.
Bemegyek Farkas Boss.
Erre lenyírtam simán a végén bohóckodtam és 3 vital elment, lol ezelőtt meg 20 vital em volt elég, pedig nem fejlődtem ma. :D -
#459 nem, nem lehet. -
#458 Oks akkor nem veszek többet.
Amúgy a már megölt bossokhoz még1x nem lehet visszamenni kinyirni őket? :D -
#457 Nah Néztem ezt a LOBOJR-t speedrunol. 30 perc alatt lett ott ahol én tartok :D
Na persze szét glitchelt mindent "pénzt" is dupe-olta. De a lényeg, hogy Axe-val megy.
Lvl99 így osztotta el tökéletesen a pontokat.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 22:37:22 -
#456 nem -
#455 Srácok a 180 értékü vital mindvégig 180 echo marad? -
#454 Megtaláltad? Sajnos nálam már nem lehet odateleportálni. -
#453 BB gameplay day2 -
#452 lvl 2. chalice dungeon aktiválva. kajolok és neki is ugrok -
#451 Nem tudom szerkeszteni :/ töröld nyugodtan -
#450 Nem, ahova a zsákos vitt először. Fentről a 2. tombstoneból lehet odamenni. Unseen village. A lámpa neve nem ez hanem valami más, azt most nem tudom de a legelső port pont az.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 20:53:29 -
#449 a grand chatedralból ? -
#448 Ahogy kimész a templomból elmész balra és ott lesz egy kapualjba. Egy zsákos meg 2 kutya őrzi -
#447 Nem ezt mondtam. hanem hogy leírtad, ki az.:D én azon már túl vagyok. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 20:45:36 -
#446 Yeaaah :D 8. boss megölve :)) -
#445 Pontosan hol is? -
#444 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A három ellenfél egybe. Nem tudom a nevüket. Az egyik tűzgolyókat lőtt. Meg hidrát is idéztek vagy mit :D -
#443 Kinek hányszor jelent meg random a bell maiden? Nekem eddig csak 1 helyen volt a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de szerintem ott mindig van. Tök para amikor nem tudod hol van csak a csengetést hallani. Sound design is félelmetesen jó lett.nagy pókos boss területén
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 20:36:29 -
#442 De nemsoká megy a cucc, a farkas? nem, tegnap 3 hit hiányzott. :D -
#441 Ma nem streamelsz? Cleric lent van má?! :D -
#440 :D az biztos, gondolkondi enged. :D -
#439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!catedral ward upper toronyban a második boss szopat,persze hiába csilingelek a kutya se jön be... -
#438 ott tartasz akkor hol én :D
rakd spoilerbe kérlek ki volt a 7. boss :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.30. 20:15:50 -
#437 7. bossfight letudva. A három tesó. 4 nap alatt 23 óra. Lvl 62. Byrgenwerth.
-
#436 Találtam már vagy 6 armor setet de még mindig father ruháját hordom, mert annál jobb védelműt még mindig nem találtam :s
Van egy ami jó poison ellen, 1 ami egész jó magic támadások ellen, de összességében mindegyik rosszabb, mint fatheré. Kéne mennem lehet chalice lvl2be hátha lehet utána venni valami jobbat. -
#435 Szerencsére olyan rövidek az utak ilyenkor, hogy simán végig szoktam szaladni az ellenfelek között ... a ködön úgysem tudnak utánam jönni :) -
#434 Moonside lake-től sok van még hátra? Mert kép alapján nem nagyon :( -
#433 És tényleg ... kár h még szopat :) -
#432 Egyet értek, nekem se szokott feltünni annyira elmélázom ,hogy most akkor melyik lépést is szúrtam el -
#431 Komolyan engem a töltési idő nem zavar. Nem mondom, hogy normális, de töltés alatt van idő lehiggadni meg gondolkodni, hogy mit hogy kéne :) -
#430 Jó de még az lenne vicc ha végig kéne magad mindig verekedni ekkora töltési idő után. :D -
#429 Hopp ez a kép hasznos :) köszi :)
Na én most a 8. fő bossnal akadtam el. tápolnom kell a healt mert 1 ütéstől meghalok. :D