9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#508 3-4 nap szünet :( melóak :( -
#507 Igen? Kurva élet, nekem 38!! van! -
heady #506 Huhh, ne is mondd,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az erdotol a vegen mar en is kivoltam, ossze-vissza jarkaltam, az istenert sem talaltam az utat. Hatalmas teruletet foglal magaba. -
SlickAdam #505 a rohadt Nazgűl-okat elsöre legyaktam, de igencsak keservesen. hosszu, ideges, levegöbe csapkodos, s cseppet sem szep harc volt.
oszt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #504 ellenfelek skalazodnak valahogy?
erdö melyen jartamban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kigyofeju emberket fejszevel egy nagy R2-es csapas + 1 sima komboval öltem. aztan elmentem turtam magamon ES a fegyon is, es ezutan mar több kellett neki, hogy felforduljon. erdekes...
uuu amugy ez az erdö kesz terror. rohadt hosszu, lassan felfedezös, azt se tudtam mar hol vagyok, mire megnyitottam a röviditest. meg is haltam a vadmalacnal vagy 50+ ezer echo-val, de sikerult visszaszereznem, tenk gád!
meg a kis geci "ufo"-k... lol
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.31. 01:39:43 -
#503 elég vicces
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.31. 01:30:25 -
heady #502 Enyem milyen?
Harmadik dungeonert meg ez jart:
Utoljára szerkesztette: heady, 2015.03.31. 01:22:07 -
#501 -
#500 Aham jelenleg szerintem a legjobb ruhám. Igen megvenni lehet. -
#499 hogyaza... lvl2 chalice után lehet insightért? Na legközelebb első alkalmam lesz letolni. Statba jobb mint fatheré? -
#498 Ja azt utána bedrágul mikor fontosabb lenne.? :D hehehe..... -
#497 Chalice lvl 2 dungeon Clear
Új szerzeményem elég parasztul nézek ki
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.31. 01:00:24 -
#496 Vegyél? :P -
#495 Ja viszont molotovot ritkán kapok. :)
de sebaj thx a liftet mind2-őtöknek. :) -
#494 aha az nem rossz. -
#493 Lőszerből sok van, de szerintem a hp lötyiből sokkal kevesebb lehet. Legalábbis nekem pikk-pakk elfogy pár boss próba alatt. De még nem néztem mennyi fér a ládába. -
#492 Előbb egyszer használni kell ... azt hiszem lent van elsőnek, a Father előtti hídnál, ahol jön a golyó, ott tudsz vele felmenni, utána már működik mindkét irányba. -
#491 Megtalálod liftet felül a hídnál, ahol jön a tűzgolyó onnantól kezdve tudod bármikor használni mindkét irányba pedig. -
#490 Nyissál ki minden ajtót, kapcsolót, mert rövidítéseket nyitnak. A Fatherhez két lámpástól is 1 perc oda futni, még harcolni sem kell. Az egyik lámpás ráadásul a legelső (central).
Amúgy a második alakját dobáld meg molotow-al, az nagyon szedi ... szaladj folyamatosan, fel a lépcsőn, majd leugrás, körbe-körbe. -
#489 Ja ez az unlock nem megy...valami hiányzik.
Kart nem huzza meg. :( néztem már mikor ott voltam, azt hittem későbbre van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:34:51 -
#488 Azért van a kar mellette te... Egyszer unlockolod, fent van lift karddal lehúzod és lejön.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.31. 00:32:59 -
#487 Ja ládába mennyi? 99? -
#486 ja.
Te és hhhha a liftről van szó nekem egyik oldalról sem mükszik ilyenkor mi a helyzet?
Amúgy farkashoz dobál és onnan futok a csatornán át. :) mert az a lift nem ment, kér valami device-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:33:57 -
#485 De csak korlátozottan. Pl healing itemből sem lehet túl sok a ládában.
Amúgy onnan tölt vissza 20-ra halál után. Ha a ládából is elfogy, akkor jön a vásárlás vagy a farm. -
#484 Meglátsz egy bosst kapsz insightot, legyőződ kapsz 3at. -
#483 kilómétereket? Lifttel lehet rövidíteni futással ott vagy lámpától 1 perc alatt kb -
#482 Na
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a köcsög kriptaszökevény elmegy a halál faszára a második alakjával ám.
A kombója kivédhetetlen, ha az első ütést bekapom a 3 támadását tuti beüti és előről mehet a harc, csak ne kééne odáig futni km-eket..
Na majd holnap tiszta fejjel.
Amúgy nekem szauron szeme csak nőnő és nő, miközben nem haladtam előre....nem értem miért, 4 volt aztán 5 és 6....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:25:39 -
#481 Ja fasza, hát akkor ez sirály, akkor nem is látom nagyon értelmét venni itemeket, ez amúgy jó ötlet ha gyüjti a cumókat. -
#480 Nem. rakja a ládába a felszedett cuccokat. -
#479 Odabasz. :)
Meg nekem most van egy érzésem hogy a 20 feletti itemeket is mintha felszedné a karakterem, és bekerülne a nagy ládába....nem?
Vagy csak nekem van folyton 20 vial-om halál után? -
#478 PF ezt inkább érdemes a játék után kimaxolni freerunba nem? vagy NG+-nál mert elsőre gondolom kínszenvedsé lenne. -
#477 Így öltem meg én is :D
Amúgy 99 insightnál ilyet látsz:
-
#476 :DDDDDDDDDD
Najó visszamegyek holnap "megölöm" így
-
#475 Első asszem ugyanaz. Többi random. Vannak újrafelhasznált mobok/bossok, de vannak exkluzívak is. Első chalicebe kevés az echo, de van még 3 vagy 4 szint. Bossok legyőzése után kaphatsz badgeket amiből vehetsz insightért exkluzív itemeket/armort, amit csak chalice dungeonból lehet szerezni. -
#474 Ezek a Chalice Dungeonok mire jók? Ok, tök izgi, de se loot, se nem jön rendesen blood echo ... az elsőt nemrég kipucoltam, az első boss szívatott, de a második és a harmadik lement elsőre.
Amúgy itt a normál játék bossait adogatja be, vagy direkt ide készült külön bossok? Azért a harmadik bár meglett elsőre jó lassan, elég brutál volt (a tüzes akármi).
Na meg nem úgy volt, hogy ezek random generáltak? Mert mikor végeztem a második sírkőnél csatlakoztam valaki máséhoz, ami végül 1:1 ugyanaz volt mint az enyém .... legalábbis az első bossig tuti. -
#473 pl miket? -
#472 Nem tudom mi a magas, de nekem 12 van ... volt több is, csak elköltöttem, megvettem belőle a coop és pvp itemeket :) -
#471 Ja és unseen villagebe állítólag olyanokat látsz magas insightal, amit alacsonnyal nem, de máshol is vannak ilyen dolgok. Elmebeteg mennyiségű titok van a játékban. -
#470 Egyre többen mondják, hogy minél több insightod van, annál nehezebb a játék, de több a loot is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 23:36:56 -
#469 Köszönöm, ott lent a csatornában kell megtalálni akkor az utat? Én párszor voltam lent, de nem jutottam máshová csak a kezdőponthoz. :)
Na meglesem.
Akkor az első boss jószerivel simán kihagyható.