9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Kandurex
    3-4 nap szünet :( melóak :(
  • Kandurex
    Igen? Kurva élet, nekem 38!! van!
  • heady
    Huhh, ne is mondd,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az erdotol a vegen mar en is kivoltam, ossze-vissza jarkaltam, az istenert sem talaltam az utat. Hatalmas teruletet foglal magaba.
  • SlickAdam
    a rohadt Nazgűl-okat elsöre legyaktam, de igencsak keservesen. hosszu, ideges, levegöbe csapkodos, s cseppet sem szep harc volt.
    oszt?
  • SlickAdam
    ellenfelek skalazodnak valahogy?
    erdö melyen jartamban...
    a kigyofeju emberket fejszevel egy nagy R2-es csapas + 1 sima komboval öltem. aztan elmentem turtam magamon ES a fegyon is, es ezutan mar több kellett neki, hogy felforduljon. erdekes...
    uuu amugy ez az erdö kesz terror. rohadt hosszu, lassan felfedezös, azt se tudtam mar hol vagyok, mire megnyitottam a röviditest. meg is haltam a vadmalacnal vagy 50+ ezer echo-val, de sikerult visszaszereznem, tenk gád!
    meg a kis geci "ufo"-k... lol

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.31. 01:39:43
  • AntiHero
    elég vicces
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.31. 01:30:25
  • heady
    Enyem milyen?

Harmadik dungeonert meg ez jart:

Utoljára szerkesztette: heady, 2015.03.31. 01:22:07
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Aham jelenleg szerintem a legjobb ruhám. Igen megvenni lehet.
  • TDC Geronimo
    hogyaza... lvl2 chalice után lehet insightért? Na legközelebb első alkalmam lesz letolni. Statba jobb mint fatheré?
  • darkSectorxxx #498
    Ja azt utána bedrágul mikor fontosabb lenne.? :D hehehe.....
  • AntiHero
    Chalice lvl 2 dungeon Clear

Új szerzeményem elég parasztul nézek ki

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.31. 01:00:24
  • TDC Geronimo
    Vegyél? :P
  • darkSectorxxx #495
    Ja viszont molotovot ritkán kapok. :)
    de sebaj thx a liftet mind2-őtöknek. :)
  • darkSectorxxx #494
    aha az nem rossz.
  • Laza
    Lőszerből sok van, de szerintem a hp lötyiből sokkal kevesebb lehet. Legalábbis nekem pikk-pakk elfogy pár boss próba alatt. De még nem néztem mennyi fér a ládába.
  • Laza
    Előbb egyszer használni kell ... azt hiszem lent van elsőnek, a Father előtti hídnál, ahol jön a golyó, ott tudsz vele felmenni, utána már működik mindkét irányba.
  • TDC Geronimo
    Megtalálod liftet felül a hídnál, ahol jön a tűzgolyó onnantól kezdve tudod bármikor használni mindkét irányba pedig.
  • Laza
    Nyissál ki minden ajtót, kapcsolót, mert rövidítéseket nyitnak. A Fatherhez két lámpástól is 1 perc oda futni, még harcolni sem kell. Az egyik lámpás ráadásul a legelső (central).

Amúgy a második alakját dobáld meg molotow-al, az nagyon szedi ... szaladj folyamatosan, fel a lépcsőn, majd leugrás, körbe-körbe.
  • darkSectorxxx #489
    Ja ez az unlock nem megy...valami hiányzik.
    Kart nem huzza meg. :( néztem már mikor ott voltam, azt hittem későbbre van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:34:51
  • TDC Geronimo
    Azért van a kar mellette te... Egyszer unlockolod, fent van lift karddal lehúzod és lejön.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.31. 00:32:59
  • darkSectorxxx #487
    Ja ládába mennyi? 99?
  • darkSectorxxx #486
    ja.
    Te és hhhha a liftről van szó nekem egyik oldalról sem mükszik ilyenkor mi a helyzet?
    Amúgy farkashoz dobál és onnan futok a csatornán át. :) mert az a lift nem ment, kér valami device-t.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:33:57
  • Laza
    De csak korlátozottan. Pl healing itemből sem lehet túl sok a ládában.

Amúgy onnan tölt vissza 20-ra halál után. Ha a ládából is elfogy, akkor jön a vásárlás vagy a farm.
  • TDC Geronimo
    Meglátsz egy bosst kapsz insightot, legyőződ kapsz 3at.
  • TDC Geronimo
    kilómétereket? Lifttel lehet rövidíteni futással ott vagy lámpától 1 perc alatt kb
  • darkSectorxxx #482
    Na
    Ez a köcsög kriptaszökevény elmegy a halál faszára a második alakjával ám.

A kombója kivédhetetlen, ha az első ütést bekapom a 3 támadását tuti beüti és előről mehet a harc, csak ne kééne odáig futni km-eket..

Na majd holnap tiszta fejjel.

Amúgy nekem szauron szeme csak nőnő és nő, miközben nem haladtam előre....nem értem miért, 4 volt aztán 5 és 6....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 00:25:39
  • darkSectorxxx #481
    Ja fasza, hát akkor ez sirály, akkor nem is látom nagyon értelmét venni itemeket, ez amúgy jó ötlet ha gyüjti a cumókat.
  • AntiHero
    Nem. rakja a ládába a felszedett cuccokat.
  • darkSectorxxx #479
    Odabasz. :)

Meg nekem most van egy érzésem hogy a 20 feletti itemeket is mintha felszedné a karakterem, és bekerülne a nagy ládába....nem?
    Vagy csak nekem van folyton 20 vial-om halál után?
  • darkSectorxxx #478
    PF ezt inkább érdemes a játék után kimaxolni freerunba nem? vagy NG+-nál mert elsőre gondolom kínszenvedsé lenne.
  • AntiHero
    Így öltem meg én is :D

Amúgy 99 insightnál ilyet látsz:

• TDC Geronimo
    :DDDDDDDDDD

Najó visszamegyek holnap "megölöm" így

• TDC Geronimo
    Első asszem ugyanaz. Többi random. Vannak újrafelhasznált mobok/bossok, de vannak exkluzívak is. Első chalicebe kevés az echo, de van még 3 vagy 4 szint. Bossok legyőzése után kaphatsz badgeket amiből vehetsz insightért exkluzív itemeket/armort, amit csak chalice dungeonból lehet szerezni.
  • Laza
    Ezek a Chalice Dungeonok mire jók? Ok, tök izgi, de se loot, se nem jön rendesen blood echo ... az elsőt nemrég kipucoltam, az első boss szívatott, de a második és a harmadik lement elsőre.

Amúgy itt a normál játék bossait adogatja be, vagy direkt ide készült külön bossok? Azért a harmadik bár meglett elsőre jó lassan, elég brutál volt (a tüzes akármi).

Na meg nem úgy volt, hogy ezek random generáltak? Mert mikor végeztem a második sírkőnél csatlakoztam valaki máséhoz, ami végül 1:1 ugyanaz volt mint az enyém .... legalábbis az első bossig tuti.
  • AntiHero
    pl miket?
  • Laza
    Nem tudom mi a magas, de nekem 12 van ... volt több is, csak elköltöttem, megvettem belőle a coop és pvp itemeket :)
  • TDC Geronimo
    Ja és unseen villagebe állítólag olyanokat látsz magas insightal, amit alacsonnyal nem, de máshol is vannak ilyen dolgok. Elmebeteg mennyiségű titok van a játékban.
  • TDC Geronimo
    Egyre többen mondják, hogy minél több insightod van, annál nehezebb a játék, de több a loot is.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.30. 23:36:56
  • darkSectorxxx #469
    Köszönöm, ott lent a csatornában kell megtalálni akkor az utat? Én párszor voltam lent, de nem jutottam máshová csak a kezdőponthoz. :)
    Na meglesem.
    Akkor az első boss jószerivel simán kihagyható.