9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#589 BBbe állítólag a true ending NG+ba van. Úgyhogy, amit elsőre kapsz vég az nem is az "igazi" :o -
#588 R3 Lock-on to enemy Right half of Rear Touchpad
Mondjuk ha nem vitan tolod akkor gondolom tényleg nincs
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.01. 13:34:16 -
#587 Megpróbáltam bloodborneozni remoteplayel, tök jó lenne, csak nincs lockon... :( -
#586 Töltési idő/performance patchre kíváncsi leszek mennyi idő kell nekik -
#585 Nem, az valóban könnyű volt :) -
SlickAdam #584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Shadow of Yharnam boss utan jon ugye a Byrgenwerth szakasz. ott bemesz az epuletbe, fent ajton ki, ahol az öreg faszi ücsörög es mutat a hold fele (ha beszelsz vele). na ott szepen beleugrassz a tengerbe.
-
#583 Ezt a pókot hol találom? Mert olvastam már több embernél is, pedig elvileg én előrèbb járok. És szerintem minden zegzugot megnéztem. -
#582 Eddig nekem is -
#581 Már hétvégén voltak. Sajnos.
Én maradok a farm helynél. 20 perc 100.000 blood. Zene hallgatás közben teljesen jó. :D -
#579 What?
Nekem online megy de csak szellemek vannak. -
#578 Én magát a speedrunt, mint műfajt fosom le, de ettől még ezek a karakterek léteznek a világban. Meg akik megnézték, és összecsaltak maguknak minden baszt meg lvlmilliót. -
SlickAdam #577 en az ilyen programhibakat kihasznalo speedrun-okat eleve nem tekintem valid-nak. inkabb szanalmasnak. -
#576 És aki így összebarmolt magának szácsilliárd cuccot, azzal mit fognak csinálni? Mer az oké, hogy innen nem megy, de a speedrunok nagyrésze is ezen alapult, szóval rengetegen élhettek már ezzel. -
#575 -
#574 Már orvosolták is.
Patch 1.02 -
SlickAdam #573 ejjel sikerült Rum a ROMa aka Vizipok Csodapok. hp csik feletöl megint elegge szenvedösen. lehet nem 1-2-kor kene tolnom.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ami utana fogadott az meg... gyahhhh. Amelia-tol jobbra a lathatatlan "SZELLEM" felfedte kiletet. örület.
-
#572 Azt nem mindig majd te döntöd el ha online játszol egyszer csak ott lesznek... -
#571 Erdőbeli élményem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Witch boss elég egyszerű volt ,vagy csak én érzem úgy ?! -
#570 Hát még jó hogy nem PVP-zek. -
#569 Gyere. :) -
#568 Tegnap megvolt nekem is az első pvp élmény bejött egy gyerek nightmare frontiernél el is végzett rajtam egy visceral attackot ezen elbizta magát majd szétszedtem mint hülye gyerek a mesés könyvet... -
#567 semmi baj, majd löcsap a banhammer a kis snecikre... -
#566 -
#565 Megjelentek a duplikáló csalók, így lőttek a pvpnek... -
#564 hát ja,hajrá.amúgy tényleg gondolkozom hogy elmegyek hozzád te állat xd annyira játszanám :D -
#563 Ja a végére kell vial, nem vészesd, szerintem meglesz még most lefekvés előtt. :)
csak a stream nem értem mit szarakodik...a frissités óta. -
#562 hallod darki,vegyél több blood vialt,és próbálj jobban el ugrálni ez így nem fog menni :D -
#561 Frissités után stream sem megy. :D -
#560 Mindketten usa accal nyomulnak, ott már megvolt a rollout ezek szerint. -
#559 Nekem is leszedte
:)
Jujj tééleg jó ez a spotyfive -
#558 Official patch notes:
Fixes the issue of not being able to obtain the "Lunarium Key" once the user partakes in online multiplayer as a co-operative guest by using the "Small Resonant Bell" or as a hostile guest buy using the "Sinister Resonant Bell" in the area, "Forbidden Woods."
Bug fixes
-
SlickAdam #557 patch? en nem latom. -
#556 ja akkor megnyugodtam eddig nem mertem venni
:D
amugy eddig paráztam a farkasoktól most meg sittysutty, meg sem ütnek. :)
Amúgy nem tudom melyik itemre hol lenne szükség sporolok, azt nem is használok semmit csak életet meg lőszert. :) meg mérgezéskor max
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 22:14:52 -
#555 fejlődés után. -
#554 Zsír. :D
Tudod hogy mi alapján drágulnak az itemek? amennyit vásárolsz belőlük vagy fejlődés után?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.31. 22:10:53 -
#553 Ja csak bug volt..töltő képernyő megoldotta.
Ohhh mit találtam Mehetek a titkos boss-hoz majd
Ez lesz az a boss asszem:
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.31. 22:09:14 -
#552 neee
:S
-
#551 BSBeast-et akarom kb 1-2 vial-al megölni. -
#550 Jött új patch...viszont nekem most késik a hang játékban :O később jön minden hang mint hogy kellene lennie. -
#549 :) na uj boss